laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan No bili smo pri DR. Zdaj pa tako, glede višine in teže. 75% do 90% - predebeli oz. močno debeli 50 % do 75% - je idealna teža(bolj se bližaš 75, bolj si močnejši) 25% do 50% - presuhi pod 15% podhranjenost pod 10 % - huda podhranjenost No mi spadamo pod 10 %. JAZ JAZ SLABA MAMI. Saj se trudim mu dati jesti, parkrat je celo rita pela (nisem več vedela kaj naj) ampak nič ne pomaga. Saj vidi se mu ne, toda ko se sleče, je katastrofa. Saj ima bolj suhe roke kot Rok, pa je rok težak 7680g pri višini 68, kar je idealno (tak pravi P). No zdaj par dni, mi pridno je , sam kaj, ko mu gre vmes fullllllllll na bruhanje. Jutri grem po knjige o motnji prehranjevanja. Je pa dr. reku, da ko bo kaku, naj mu pregledujem blato. Pred jedjo mu moram fajn spucati nos (da mu hrana nebi mela enoličnega vonja). Pa hrana mu fullllll smrdi. Tako da zgleda anoreksično-bulimičen da je. PA KJE ZA VRAGA JE TO POBRAL BOJAN NO. Punce, jaz zdaj v tem trenutku takoooo histerično jokam , ker se res trudim fulllllllllllllllllllllllll pa mi zgleda ne rata. Kaj sem res taka slaba mati ali kaj?????? Sem mislila, da ni tak zaradi Roka, da hoče prevzeti on pozornost. Pa ga je imel P pri sebi samega v pogovor, nato je mene poklical, pa je rekel na LJUBOSUMJE NI VZROK. Ja potem pa je vzrok, da sem jaz slaba mama. Ne morem ga pripraviti jesti in pika. Še najljubšo hrano ne. Čeprav je danes zdaj zvečer pojedel fulllllllllllllllllllll. Pojedel je pohano salamo in to kar 4 koščke. Tako da, jaz imam podhranjenega sina. Ker mu ne dajem prav jesti. Oz. zgleda glih tko, kot da mu nočem dati jesti. Mislim no, kje delam napako no. Jaz se tako trudim biti popolna mati (po vseh svojih možnostih, samo mi nikakor ne rata): ŠE SLABIJ NAREDIM. OTROKA PODHRANJUJEM. Ah............. SRCE MI BO POČIL, vam res povem. Pa tako lepo idealno težo je imel. Jaz ga bom v grob spravila, če ga bom jaz hranila. Evo to pa je moja depra. In to skrita. Me tak matra to vse, še svojemu srčku si ne upam povedati, da se imam za slabo mamo. Kar tudi sem.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Joj Gogabojan dopovej si že da nisi slaba mami in da imajo otroci pač težave za katere pa ne moreš biti vedno kriva ti. Poskusi se sama z Bojanom pogovoriti in mu razložiti da če ne je zaradi želje da bi postal fotomodel to ni dobro. Ker nezdravih fotomodelov ne bodo najemali. V prvi vrsti naj bi b il fotomodel zdrav, rahlo mišičast in seveda ne anoreksičen. Že nski fotomodeli naj bi bili suhi moški pa mišičasti. Razloži mu, da če hoče postati fotomodel mora jesti zdravo in kakovostno hrano, se veliko gibati in pridobivati na mišicah. Mogoče bo pa ratalo. Tole je pa naslov za eno manekensko šolo, pa mu pokaži in mogoče ga lahko vpišeš. www.vulcanomodels.com
|