|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
21.4.2009 22:33:00   
gogabojan
Kuku, kaj sem sam še jaz tu?????

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
21.4.2009 22:36:31   
irma78
Kaj sem pa jaz, luft???

A jaz nisem dovolj zate??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 1527
21.4.2009 22:44:16   
gogabojan
No bili smo pri DR.

Zdaj pa tako, glede višine in teže.

75% do 90%  - predebeli oz. močno debeli
50 % do 75%  - je idealna teža(bolj se bližaš 75, bolj si močnejši)
25% do 50% - presuhi
pod 15% podhranjenost
pod 10 %  - huda podhranjenost

No mi spadamo pod 10 %.    JAZ JAZ SLABA MAMI. Saj se trudim mu dati jesti, parkrat je celo rita pelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (nisem več vedela kaj naj) ampak nič ne pomaga.

Saj vidi se mu ne, toda ko se sleče, je katastrofa. Saj ima bolj suhe roke kot Rok, pa je rok težak 7680g pri višini 68, kar je idealno (tak pravi P).

No zdaj par dni, mi pridno jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sam kaj, ko mu gre vmes fullllllllll na bruhanje. Jutri grem po knjige o motnji prehranjevanja.

Je pa dr. reku, da ko bo kaku, naj mu pregledujem blato. Pred jedjo mu moram fajn spucati nos (da mu hrana nebi mela enoličnega vonja). Pa hrana mu fullllll smrdi. Tako da zgleda anoreksično-bulimičen da je.

PA KJE ZA VRAGA JE TO POBRAL BOJAN NO. Punce, jaz zdaj v tem trenutku takoooo histerično jokamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker se res trudim fulllllllllllllllllllllllll pa mi zgleda ne rata. Kaj sem res taka slaba mati ali kaj??????

Sem mislila, da ni tak zaradi Roka, da hoče prevzeti on pozornost. Pa ga je imel P pri sebi samega v pogovor, nato je mene poklical, pa je rekel na LJUBOSUMJE NI VZROK.

Ja potem pa je vzrok, da sem jaz slaba mama. Ne morem ga pripraviti jesti in pika. Še najljubšo hrano ne. Čeprav je danes zdaj zvečer pojedel fulllllllllllllllllllll. Pojedel je pohano salamo in to kar 4 koščke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako da, jaz imam podhranjenega sina. Ker mu ne dajem prav jesti. Oz. zgleda glih tko, kot da mu nočem dati jesti.

Mislim no, kje delam napako no. Jaz se tako trudim biti popolna mati (po vseh svojih možnostih, samo mi nikakor ne rata):

ŠE SLABIJ NAREDIM. OTROKA PODHRANJUJEM.

Ah............. SRCE MI BO POČIL, vam res povem. Pa tako lepo idealno težo je imel. Jaz ga bom v grob spravila, če ga bom jaz hranila.

Evo to pa je moja depra. In to skrita. Me tak matra to vse, še svojemu srčku si ne upam povedati, da se imam za slabo mamo.

Kar tudi sem.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1528
21.4.2009 22:45:02   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Kaj sem pa jaz, luft???

A jaz nisem dovolj zate??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikogar nisem imela gor izpisanega. Pa nisem videla pol tvojega posta.

Sorry    user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
21.4.2009 22:56:38   
irma78
Sem se samo hecala.

Ampak tole z Bojanom je pa kar kriza. Ampak vedi in zavedaj se, da ti NISI SLABA MAMA. Če si ti, potem sem tudi jaz, ki pa Nika preveč hranim. Pa jaz vem, da nisem slaba mami in tudi ti si NAJBOLJŠA MAMI NA SVETU. Bodi prepričana v to. Pa napiši si 100 post it-ov in si jih nalimaj po stanovanju, pa se boš prepričala. Saj vidiš, kako te Bojan obožuje in ima rad - jaz sem se pa tudi na lastne oči prepričala, tako da nehaj s takimi neumnostmi.

Pa saj mu daš za jest kolikor hoče in kar hoče. Očitno ima res ene težave, ki pa jih boste še odkrili in seveda rešili. Sem prepričana v to. Mogoče ga samo zobki matrajo ali pa ima tako veliko željo biti maneken in se zgleduje po tistih suhicah, ki jih vidi v revijah.

Mogoče mu pa poskušak dati za jest tisto kar ima najraje in kolikor hoče, pa čim bolj zdravo in kalorično, pa bo.

Neposredna povezava do sporočila: 1530
21.4.2009 23:06:34   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Sem se samo hecala.

Ampak tole z Bojanom je pa kar kriza. Ampak vedi in zavedaj se, da ti NISI SLABA MAMA. Če si ti, potem sem tudi jaz, ki pa Nika preveč hranim. Pa jaz vem, da nisem slaba mami in tudi ti si NAJBOLJŠA MAMI NA SVETU. Bodi prepričana v to. Pa napiši si 100 post it-ov in si jih nalimaj po stanovanju, pa se boš prepričala. Saj vidiš, kako te Bojan obožuje in ima rad - jaz sem se pa tudi na lastne oči prepričala, tako da nehaj s takimi neumnostmi.

Pa saj mu daš za jest kolikor hoče in kar hoče. Očitno ima res ene težave, ki pa jih boste še odkrili in seveda rešili. Sem prepričana v to. Mogoče ga samo zobki matrajo ali pa ima tako veliko željo biti maneken in se zgleduje po tistih suhicah, ki jih vidi v revijah.

Mogoče mu pa poskušak dati za jest tisto kar ima najraje in kolikor hoče, pa čim bolj zdravo in kalorično, pa bo.

Nisem dobra mama. To vem in imam dokaz.

Kar pa se tiče zobkov. Je dr. reku, da je možno, da ima vse notri zagnojeno, in mu gnoj butne včasih v nos(ker je vse to povezano in mu hrana smrdi). Bomo šli h zobarju drug teden, pa se bomo tam pogovorili še naprej. Čeprav je DR. reku, da naj se držim njegovih napotkov in čez teden dva prideva se pokazat.

Kar pa se manekenstva tiče, pa ne gleda revij glede suhosti. On želi biti maneken. Manekeni pa imajo mišiceeeeeee. Pa včasih kaj flikne v usta, če mu rečemo, da če ne bo jedel, ne bo imel mišic tako kot oni. Pa nam včasih uspe.

Najljubšo hrano pa itak je oz. mu jo vsak dan pripravim. Tudi 7x na dan če je treba. Ampak on ne in ne. Saj mu nič kaj takega ne kuham, kar nima rad.

Sem pa v šoli povedala za motnje prehranjevanja (kar mi je učiteljica rekla, da se zadnje čase ona bori z njim), in sta učiteljici rekli, da bosta vztrajali. Oni so šli ven se igrati, on pa je not za krožnikom sedel vse, dokler jaz nisem prišla ponj v šolo. Pa je sam do takrat 2x zabodel notri. MISLIM NO.

Boga učiteljica, ki je tako dolgo vztrajala z njim. Celih 2 uri. Pa ni in ni šlo.

Mamo pa hmmm ni dieta, način, kako in kdaj piti. Smo pa dobili enih kupr prehranskih dodatkov, da bo vsaj prehrambene važne snovi prejel. Vitamine predvsem.

Ahhhhhhh.......

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
21.4.2009 23:11:24   
Dream
Čer!

Danes sem bila bolj malo tu, ker sva se del dopoldneva potepala pri moji mamici in sestri, potem je klical user posted image , da bo prišel prej domov in sva šla v CE v shoping user posted image  Matic se je crkljal, midva pa malce dirjala po trgovinah.

Pravkar sem dala prat perilo, in še malo, pa bo kuhano kosilo za jutri - vampi (njami).

Sicer pa sva sama doma, ker je šel user posted image  spet v službo user posted image  Tako mi ne bo treba sami spat v spalnici, temveč grem k Maticu user posted image

Gogabojan DEJ NEHI!!! Nič nisi slaba mama!!! Nehaj si vtepat take bedarije v glavo!!! Ti si čist OK mama, samo poglej, kako lepo si vzgojila Bojana in nič drugače ne bo pri Roku. Mogoče je pa tole pri Bojanu samo prehodno in bo počasi pričel jesti - vidiš, da je danes že pojedel večerjo. Tole pa je za vaju oba, da se neha takšno depra stanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1532
21.4.2009 23:15:36   
irma78
Nehaj Goga no. Ti res nisi slaba mami, saj delaš vse kar veš in znaš za Bojana. Koliko mam pa hodi po otroke v šolo, pa se z njimi toliko pogovarja in ukvarja kot ti z njim. Po mojem jih je prav malo. Pa kaj vse si pretrpela zanj. Res kapo dol, pa ne obupaj prehitro. Evo, saj sta šla do zdravnika, pa z učiteljicami si se pogovorila, pa k zobarju bosta šla, pa z njim se pogovarjaš. Kaj pa še lahko narediš več??? V glavnem super mami si!!!!

Saj bo začel jesti, boš videla. Samo glavo drži pokonci pa bo. Ker Bojan bo gotovo opazil, da si žalostna zaradi njega in bo potem še on žalosten in bo še manj jedel. Tako da poskušaj ostati tem bolj optimististična in pozitivna.

Neposredna povezava do sporočila: 1533
21.4.2009 23:27:17   
irma78
Nič punce, jaz sem koma. grem pančat!

Tako da mirno in lepo noč vam želim pa sladke sanje!

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
21.4.2009 23:28:14   
Dream
Nočko, irma78!

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
21.4.2009 23:29:50   
gogabojan
Hvala. Obema.

Joj. Tok dela mam. Jaz pa čist v depri. Ma jaz rečem depra, ko sem hmmm nisem dobesedno depresivna ampak hmmmm ja no ja depra me matra. user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj vem da bo bolje. Sam kdaj??????????? Vem da potem, ko bo bolje in bom to brala si bom mislila KURA ZMEŠANA, KAJ PA SI PISALA. Pa saj je vse OK. To je sam prehod.

Sam kaj ko pa je ZDAJ TAKOOOOOO TEŽKOOOOOOO.

Jutri pa sonček. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa tokkkk dela mam jutriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

Irma, če ti bo dolgčas, prid na vrhniko. Saj bi jaz šla do Ljubljane, pa bi rada bila spočita, ko bom šla po bojana in imela borbe z njim. user posted image user posted image user posted image

Aja včeraj je moj šel po BUREK tja saj veš kje, sam da je bojan jedu.

Aja razlog zakaj je bojan jedu????? Ker mu je mami kupila album za nalepkice. Vse punce v razredu imajo to, in par fantov. Pa njemu je to takoooo lepo, da je želel imeti. In za vsak grižljaj dobi nalepkico. Za kaj več, pa dobi cel zavitek (cca 5 nalepkic). Tiste dekorativne. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko sem to slišala, in sem punce vprašala kak album bojan misli, so mi ga hit pokazale. In sem morala takooooooooo hvaliti ta albumčekkkkkkkkkkkkkkkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa sem rekla, da je to za punce, ne pa za fante. PA SO REKLE NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TETA, tudi 4je fantje ga imajo.

Tak da.........  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če ima katera kaj viška nalepkic dekorativnih, se priporočamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
22.4.2009 0:11:43   
gogabojan
Nočka.

Neposredna povezava do sporočila: 1537
22.4.2009 6:57:25   
gogabojan
Jutro.

Nočka ok. Sam mami ni mogla spati. Je šla v pojstlo ob 1.30h in se kregala s srčkom do 2.30h.  user posted image ? Zato ker je takoooooo smrčal. No ob 2.30 sem pa končko zmagala in se je kontra v pojstli obrnu. In bil tiho kot miška.user posted image user posted image user posted image user posted image

Toda spala nisem dobro. Mi je po glavi hodila tista punčka, ki je umrla po glavi. Tako da sem se abnormalno obračala.

Bojan se je zbudil že ob 6h. In je celo stanovanje POSPRAVIL u nulo.

Ja nalepkice ga matrajo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1538
22.4.2009 7:37:58   
mbd0411
Goga,vsi imamo težave.
Moj tavečji pa bi kar jedel in jedel.Ko je bil pa v vrtcu pa ni nič jedel,ker je imel kar naprej angine.Zgleda,da se bo zdaj za nazaj najedel.Motnja hranjenja pa ni nič kaj fajna napoved.Bo treba veliko moči,potrpljenja in pozitivnega mišljenja.Kuhat najljubšo hrano,pa pogovor,pogovor...
Težko je biti mama.Vsem nam.
Danes imamo pa ceplenje.Ga tako pazim,da se nebi prehladil,pa noter končno tudi ne moremo kar naprej bit,in sem ponoči slišala spet kašelj.Mislim,no,kaj je zdaj s tem....A sem jaz tud slaba mama,ker ga ne znam dovolj pazit???user posted image
Veš Gogabojan,življenje nas uči,velikokrat pademo in se poberemo.Saj bo.Z vsakim padcem smo močnejši.Pa tu smo,da se potožimo in je lažje..

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 1539
22.4.2009 7:40:10   
jolly123
Jutro! Mi smo spali relativno v redu. Prvo uro sem ga držala v naročju ker je tako trzal da se je nonstop zbujal. Potem sem ga odložila in sva tako nekako čorila do 12, vmes parkrat zbudila pa ni bilo sile. Ob polnoči sem mu dala za jest in ga nesla v njegovo posteljo, kjer je spal do petih, potem pa spet do pol sedmih v mojem naročju, ker se ni mogel dovolj umiriti. Zdej se je pa ravno tako hudo podriskal, da kriza...vročino mamo še...mislim tu mač, res!

Neposredna povezava do sporočila: 1540
22.4.2009 7:43:46   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

eVO.

Otroci pridno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , moj srček je pouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mamica pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in v user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa res skoparite s podrobnostmi vašega dneva. CCCC  user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je današnji čvek polepšal dan! Sem se sprostila,malo pozabila na polno glavo ...
po čveku smo šle še mal v CityPark in potem domov ...se vidimo v torek ...oz. se mormo zmenit, ker so prazniki ...jaz mam svojga doma, zdej pa al prideva oba la pa noben user posted image user posted image  se bomo zmenile a ne :)

Tole pa ni slaba ideja. Kaj pa če vse pripeljemo svoje sabo oz tista ki ga ima doma ga pripelje sabo.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
22.4.2009 7:51:45   
afnica mala
Dobro jutro

za mano je ena neprijetn noč. Spala do 4h skoraj nisem, skoz sem se potila, al me je zeblo, al mi je bilo vroče. Grlo me boli za pop... Ni kaj, zdaj ko imamo user posted image , ne moremo počivati. Neli je nak kašljala-se mi zdi, da se ji ful spet dviguje iz želodčka, zato verjetno tudi bruha. Čez dan bom spet poskusila GH.

Moja mami ima danes r.d, tako, da gremo še tja na kosilo. Dolg dan bo....

Uživajte na sončku

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
22.4.2009 7:54:08   
iraira
Jutro!

Mi smo.... spali tako-tako, kot ponavadiuser posted image . Ima pa zdaj malo vročine 37.8...bomo videli kaj bo dan prineseluser posted image . Tak lep sonček midve bova pa zgleda kar notriuser posted image user posted image user posted image

Joj Jolly sranje res......pelji ga nazaj če ne bo bolje pa tisto tam naderi kaj se ga gre. Jaz sem ji tudi povedala za rota virus, da naj neha težit 

Gogabojan kaj ti pride na pamet, da si slaba mamauser posted image user posted image user posted image ...ne seri ga no, saj ga ne zanemarjaš, pač noče jesti in pika...bo že. Moj sine je imel isto tako obdobje, ko ni hotel nič jesti...samo solato in to je bilo to. 3leta mesa tudi poskusil ni ( niti hrenovk, niti salame, niti omake v katerih se je kuhalo meso....) in je bil pravi suhec, da so se mu rebra videla pa ga poglej zdaj ( saj si ga videla). Sem se tudi presekirala še pa još 

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
22.4.2009 8:01:15   
jolly123
Ira kaj ti je pa rekla, ko si ji rekla da neha težit? Sem mislila, da je driska, ker je tok smrdelo pa ni bila...se je samo konkretno pokakal user posted image

Gogabojan kot so predhodnice rekle NISI SLABA MAMA!

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
22.4.2009 8:05:01   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Ira kaj ti je pa rekla, ko si ji rekla da neha težit? Sem mislila, da je driska, ker je tok smrdelo pa ni bila...se je samo konkretno pokakal user posted image

Gogabojan kot so predhodnice rekle NISI SLABA MAMA!

Nič, malo me je čudno gledala in potem je rekla, da naj pazimo pri higieni stekleničk in dudic ter da naj si skoz roke umivamo in da naj je folk ne boža po rokicah, ker jih daje skoz v usta....kot da si nebi rok umivali non-stop...mislim kura zmešana

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
22.4.2009 8:07:48   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

No bili smo pri DR.

Zdaj pa tako, glede višine in teže.

75% do 90%  - predebeli oz. močno debeli
50 % do 75%  - je idealna teža(bolj se bližaš 75, bolj si močnejši)
25% do 50% - presuhi
pod 15% podhranjenost
pod 10 %  - huda podhranjenost

No mi spadamo pod 10 %.    JAZ JAZ SLABA MAMI. Saj se trudim mu dati jesti, parkrat je celo rita pelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (nisem več vedela kaj naj) ampak nič ne pomaga.

Saj vidi se mu ne, toda ko se sleče, je katastrofa. Saj ima bolj suhe roke kot Rok, pa je rok težak 7680g pri višini 68, kar je idealno (tak pravi P).

No zdaj par dni, mi pridno jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sam kaj, ko mu gre vmes fullllllllll na bruhanje. Jutri grem po knjige o motnji prehranjevanja.

Je pa dr. reku, da ko bo kaku, naj mu pregledujem blato. Pred jedjo mu moram fajn spucati nos (da mu hrana nebi mela enoličnega vonja). Pa hrana mu fullllll smrdi. Tako da zgleda anoreksično-bulimičen da je.

PA KJE ZA VRAGA JE TO POBRAL BOJAN NO. Punce, jaz zdaj v tem trenutku takoooo histerično jokamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker se res trudim fulllllllllllllllllllllllll pa mi zgleda ne rata. Kaj sem res taka slaba mati ali kaj??????

Sem mislila, da ni tak zaradi Roka, da hoče prevzeti on pozornost. Pa ga je imel P pri sebi samega v pogovor, nato je mene poklical, pa je rekel na LJUBOSUMJE NI VZROK.

Ja potem pa je vzrok, da sem jaz slaba mama. Ne morem ga pripraviti jesti in pika. Še najljubšo hrano ne. Čeprav je danes zdaj zvečer pojedel fulllllllllllllllllllll. Pojedel je pohano salamo in to kar 4 koščke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako da, jaz imam podhranjenega sina. Ker mu ne dajem prav jesti. Oz. zgleda glih tko, kot da mu nočem dati jesti.

Mislim no, kje delam napako no. Jaz se tako trudim biti popolna mati (po vseh svojih možnostih, samo mi nikakor ne rata):

ŠE SLABIJ NAREDIM. OTROKA PODHRANJUJEM.

Ah............. SRCE MI BO POČIL, vam res povem. Pa tako lepo idealno težo je imel. Jaz ga bom v grob spravila, če ga bom jaz hranila.

Evo to pa je moja depra. In to skrita. Me tak matra to vse, še svojemu srčku si ne upam povedati, da se imam za slabo mamo.

Kar tudi sem.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj Gogabojan dopovej si že da nisi slaba mami in da imajo otroci pač težave za katere pa ne moreš biti vedno kriva ti.

Poskusi se sama z Bojanom pogovoriti in mu razložiti da če ne je zaradi želje da bi postal fotomodel to ni dobro. Ker nezdravih fotomodelov ne bodo najemali. V prvi  vrsti naj bi b il fotomodel zdrav, rahlo mišičast in seveda ne anoreksičen. Že nski fotomodeli naj bi bili suhi moški pa mišičasti. Razloži mu, da če hoče postati fotomodel mora jesti zdravo in kakovostno hrano, se veliko gibati in pridobivati na mišicah. Mogoče bo pa ratalo.

Tole je pa naslov za eno manekensko šolo, pa mu pokaži in mogoče ga lahko vpišeš.
www.vulcanomodels.com

Neposredna povezava do sporočila: 1546
22.4.2009 8:14:55   
mbd0411
Jolly,tole se pa pri vas že vkleče.Bogi no.
Pa saj ni čudno,tole vreme je za po..user posted image .grrr.Jaz tudi kar poslušam ali mu spet hrope,ali ne.Pa malo zakašlja,pa spet ne vem kaj je...Pri prvem je bilo bolj enostavno,zdaj pa skozi nekaj kompliciram.user posted image
Vročino je imel res samo 1x,ki je zginila kot je prišla...Pa je bolje če je vročina vsaj veš da telo dela,se bori in zdravi z vročino.Tole naše hropenje pa je groza.Sicer zdaj mu ne,a ves čas poslušam..Mah naj gre vse nekam.
Ja,vse imamo podobne težave.Tavečji tudi še kar kašlja,pa je dobil zadnjič Sumamed,ker pač na pljučkah ni nič slišala,kašlja špa tako,da ni za poslušat.Potem je celo rekla,da lahko da bo kaka astma.user posted image user posted image user posted image user posted image Premalo izdiha zraka v tisto napravo.user posted image
Zunaj je pa sonček,samo piha pa spet kotuser posted image .
A bo v soboto lepo???Gledam že cel teden te napovedi,pa ena tako druga tako...Joj,tale krst naj bo že mimo,ker bom sama sebe prehitela.Kar naprej nekaj pospravljam, pa ni nič pospravljenouser posted image Pecivo moram spečt,pa me vse še čaka,ker ga moram pač samo kak dan prej.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
22.4.2009 8:15:06   
gogabojan
Naj povem, da Bojanu za nejesti ni želja taka zaradi fotomodela.

Morda pa sem ga, oz. smo ga (tudi babi in dedi)razvadili.

In popije preveč tekočine. Za zdaj, mu tekočino fullll zaviramo, tako da tudi je več.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
22.4.2009 8:19:06   
mbd0411
Sem malo nazaj  brala.
Pri vseh postih imamo same takeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Smejmo se malo nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zunaj je sončekuser posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
22.4.2009 8:23:11   
gogabojan
Punce, moram vam povedati, da mi že kar 10 min pridno in samostojno

SEDIMOOOOOOOO. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slikica:

user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?