Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:43:34
|
|
|
|
iraira
|
Je pa to reakcija na cepljenje in ni vročina zaradi bolezni tako da......koliko pa mu lahko daš svečk. mislim na koliko časa? Jaz jih imam tudi že doma pripravljene
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:43:45
|
|
|
|
gogabojan
|
In sem ostala zgleda sama. Nič novega.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:44:18
|
|
|
|
iraira
|
Kaj sem pa jaz...luft????
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:45:55
|
|
|
|
irma78
|
Mene je tudi strah teh vročinskih krčev, sploh ker jih je imel moj dragi tudi kot otrok in so baje dedni in moramo biti na njih še posebej pozorni.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:47:00
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Je pa to reakcija na cepljenje in ni vročina zaradi bolezni tako da......koliko pa mu lahko daš svečk. mislim na koliko časa? Jaz jih imam tudi že doma pripravljene Polovico svečke. Sprva lahko na dve uri vsaj dvakrat (več ne, ker ni good zaradi črevesja, da se mu ne zažge preveč notri, ker potem bodo pa opekline meli v ritki), potem pa na 4 do 6 ur. Sam jaz mu dam takoj po cepljenju polovičko, in če ima čez 6 ur še vedno vročino še polovičko. Drugače pa ne. Sem mu pa žal morala dati, ker je mel vročino 39,3 tak da........ Nočem ga filat z kemikalijami, sam kaj ko pa noče vročina dol pasti. Bomo videli, če bo jutri isto tako, grem po žganje oz. RAKIJO k mojim domov.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:48:19
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Kaj sem pa jaz...luft???? zgoraj sem bila samo jaz upisana. zakaj pa hodiš dol???? stisni F5 za refresh, pa ti ne bo treba iti ven pa nazaj not upam da razumeš, pa da nisi tak pokvarjena, da bi mela pokvarjenih misli
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:49:14
|
|
|
|
iraira
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:50:15
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: iraira Kaj sem pa jaz...luft???? zgoraj sem bila samo jaz upisana. zakaj pa hodiš dol???? stisni F5 za refresh, pa ti ne bo treba iti ven pa nazaj not upam da razumeš, pa da nisi tak pokvarjena, da bi mela pokvarjenih misli Hvala za namig...saj veš da nisem jaz neki računalniški frik
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:51:11
|
|
|
|
irma78
|
Ich bin auch noch immer hier. Samo ene slike urejam, pa sem me nekaj časa ni bilo. Ko sem imela jaz, sicer kot najstnica vročino 40 (pa drugače sploh nimam vročine), mi je mami dala za pit sok od rdeče pese in isto kisove obkladke, mi je tudi vročina takoj padla.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:51:32
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: iraira Kaj sem pa jaz...luft???? zgoraj sem bila samo jaz upisana. zakaj pa hodiš dol???? stisni F5 za refresh, pa ti ne bo treba iti ven pa nazaj not upam da razumeš, pa da nisi tak pokvarjena, da bi mela pokvarjenih misli Hvala za namig...saj veš da nisem jaz neki računalniški frik a pa si to delala??? zato zginevaš zgoraj?????? zato te ne vidim?????
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:52:32
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: iraira Kaj sem pa jaz...luft???? zgoraj sem bila samo jaz upisana. zakaj pa hodiš dol???? stisni F5 za refresh, pa ti ne bo treba iti ven pa nazaj not upam da razumeš, pa da nisi tak pokvarjena, da bi mela pokvarjenih misli Hvala za namig...saj veš da nisem jaz neki računalniški frik a pa si to delala??? zato zginevaš zgoraj?????? zato te ne vidim????? jap jap
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:53:41
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Ich bin auch noch immer hier. Samo ene slike urejam, pa sem me nekaj časa ni bilo. Ko sem imela jaz, sicer kot najstnica vročino 40 (pa drugače sploh nimam vročine), mi je mami dala za pit sok od rdeče pese in isto kisove obkladke, mi je tudi vročina takoj padla. Irmica, lepo to. Prid še k men slike urejat. Ej moj pa je naredu danes tretji film o mojih dveh angelčkih. Slikice se vrtijo in muzka zadaj. Sam en komad mi gor ni všeč. Mora na novo muzko gor dat. Pa en slide show je naredu rok po dnevih. Fulll lep album s slide showom. MWAAAAAAAAAAAAA pupek moj
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:53:50
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Mene je tudi strah teh vročinskih krčev, sploh ker jih je imel moj dragi tudi kot otrok in so baje dedni in moramo biti na njih še posebej pozorni. A to je dedno al kaj? Meni ni to noben rekel. Pa niti jaz niti sinov oče jih nisva imela
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:54:17
|
|
|
|
gogabojan
|
Evo spet ni nobene napisane zgoraj. CCCCCC
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:54:51
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Ej moj pa je naredu danes tretji film o mojih dveh angelčkih. Slikice se vrtijo in muzka zadaj. Sam en komad mi gor ni všeč. Mora na novo muzko gor dat. Pa en slide show je naredu rok po dnevih. Fulll lep album s slide showom. MWAAAAAAAAAAAAA pupek moj za tvojega srčka
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:55:33
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Evo spet ni nobene napisane zgoraj. CCCCCC Zdaj pa nisem šla nikamor, razen post pisat
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:58:42
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Ich bin auch noch immer hier. Samo ene slike urejam, pa sem me nekaj časa ni bilo. Ko sem imela jaz, sicer kot najstnica vročino 40 (pa drugače sploh nimam vročine), mi je mami dala za pit sok od rdeče pese in isto kisove obkladke, mi je tudi vročina takoj padla. Irmica, lepo to. Prid še k men slike urejat. Ej moj pa je naredu danes tretji film o mojih dveh angelčkih. Slikice se vrtijo in muzka zadaj. Sam en komad mi gor ni všeč. Mora na novo muzko gor dat. Pa en slide show je naredu rok po dnevih. Fulll lep album s slide showom. MWAAAAAAAAAAAAA pupek moj Mah jaz jih samo malo popravljam in jih mislim dat jutri razvit. Samo imam problem, ker sem jih urejala v enem novem Olympusovem programu in jih sedaj ne znam na USB prenest. Moram sedaj še to pogruntat.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:59:33
|
|
|
|
iraira
|
Zdaj ste pa kar utihnile bom šla pa še jaz počasi spat k moji pikici zlati
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.4.2009 0:00:15
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Mene je tudi strah teh vročinskih krčev, sploh ker jih je imel moj dragi tudi kot otrok in so baje dedni in moramo biti na njih še posebej pozorni. A to je dedno al kaj? Meni ni to noben rekel. Pa niti jaz niti sinov oče jih nisva imela Ja to je meni rekla naša veleslavna pediatrinja pri prvem obisku, če pa drži pa nimam pojma. Jaz zase pa itak ne vem, če sem jih imela kot otrok, vprašat pa itak nobenega ne morem.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.4.2009 0:01:29
|
|
|
|
gogabojan
|
jaz sem tu sam net mi neki počas fulll dela če greš ajat, pa lahko nočko. javi kak bo jutri vama šlo. kdaj pa mate?????
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.4.2009 0:02:21
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Mene je tudi strah teh vročinskih krčev, sploh ker jih je imel moj dragi tudi kot otrok in so baje dedni in moramo biti na njih še posebej pozorni. A to je dedno al kaj? Meni ni to noben rekel. Pa niti jaz niti sinov oče jih nisva imela Ja to je meni rekla naša veleslavna pediatrinja pri prvem obisku, če pa drži pa nimam pojma. Jaz zase pa itak ne vem, če sem jih imela kot otrok, vprašat pa itak nobenega ne morem. Pri nas to ne drži, ker ni primera v familiji ki bi imel krče. Tako da naj te nič ne skrbi . Mi je pa hudo zate, ker nimaš nobenega od svojih ( mami, ati )...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.4.2009 0:04:07
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan jaz sem tu sam net mi neki počas fulll dela če greš ajat, pa lahko nočko. javi kak bo jutri vama šlo. kdaj pa mate????? Ob 8.15. se pravi ob 9-ih bova mogoče navrsti, če bova imele srečo. Tale P. je za po . A nisi ti rekla da je bila včasih na Vrhniki? Bartoniček Vesna
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.4.2009 0:04:33
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Mene je tudi strah teh vročinskih krčev, sploh ker jih je imel moj dragi tudi kot otrok in so baje dedni in moramo biti na njih še posebej pozorni. A to je dedno al kaj? Meni ni to noben rekel. Pa niti jaz niti sinov oče jih nisva imela Ja to je meni rekla naša veleslavna pediatrinja pri prvem obisku, če pa drži pa nimam pojma. Jaz zase pa itak ne vem, če sem jih imela kot otrok, vprašat pa itak nobenega ne morem. Pri nas to ne drži, ker ni primera v familiji ki bi imel krče. Tako da naj te nič ne skrbi . Mi je pa hudo zate, ker nimaš nobenega od svojih ( mami, ati )... Vem da ni primerjave toda ko ji je res hudo, se pač pripelje na Vrhniko (že 2x ), pa se mal načvekave. Irma KAPO DOL PRED TABO. Si res mamica taprava. Pa k bi vedela kak bojana razveseliš ej. Res kapo dol.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.4.2009 0:05:39
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan jaz sem tu sam net mi neki počas fulll dela če greš ajat, pa lahko nočko. javi kak bo jutri vama šlo. kdaj pa mate????? Ob 8.15. se pravi ob 9-ih bova mogoče navrsti, če bova imele srečo. Tale P. je za po . A nisi ti rekla da je bila včasih na Vrhniki? Bartoniček Vesna Jaja to je ta, k ne zna slovensko . a zna kaj bolje slovenščino???????????
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.4.2009 0:06:46
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Mene je tudi strah teh vročinskih krčev, sploh ker jih je imel moj dragi tudi kot otrok in so baje dedni in moramo biti na njih še posebej pozorni. A to je dedno al kaj? Meni ni to noben rekel. Pa niti jaz niti sinov oče jih nisva imela Ja to je meni rekla naša veleslavna pediatrinja pri prvem obisku, če pa drži pa nimam pojma. Jaz zase pa itak ne vem, če sem jih imela kot otrok, vprašat pa itak nobenega ne morem. Pri nas to ne drži, ker ni primera v familiji ki bi imel krče. Tako da naj te nič ne skrbi . Mi je pa hudo zate, ker nimaš nobenega od svojih ( mami, ati )... Mah, saj oče je še živ, samo imava bolj malo stikov. Sta se z mojo mamo ločila, ko sem bila stara 6 let in ima sedaj novo familijo, tako da tudi vprašanje, če bi se kaj takega spomnil. Drugače pa nočko iraira, pa držim pesti, da bo pri pediatrinji vse ok.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?