|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
21.4.2009 0:08:00   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

jaz sem tu sam net mi neki počas fulll dela

če greš ajat, pa lahko nočko. javi kak bo jutri vama šlo.

kdaj pa mate?????

Ob 8.15. se pravi ob 9-ih bova mogoče navrsti, če bova imele srečo. Tale P. je za pouser posted image . A nisi ti rekla da je bila včasih na Vrhniki? Bartoniček Vesna

Jaja to je ta, k ne zna slovenskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

a zna kaj bolje slovenščino???????????

Mah kje...komaj jo razumeš kaj ti hoče povedati, ker kar nekaj bluzi posvoje. Če bi povedala v hrvaščini ali kakorkoli pač že bi jo vsaj razumela tako pa ima svoj jezikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bartoničščino in nič ne štekaš

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
21.4.2009 0:09:17   
iraira
Nočko irmauser posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
21.4.2009 0:09:26   
irma78

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Mene je tudi strah teh vročinskih krčev, sploh ker jih je imel moj dragi tudi kot otrok in so baje dedni in moramo biti na njih še posebej pozorni.

A to je dedno al kaj? Meni ni to noben rekel. Pa niti jaz niti sinov oče jih nisva imelauser posted image user posted image user posted image

Ja to je meni rekla naša veleslavna pediatrinja pri prvem obisku, če pa drži pa nimam pojma. Jaz zase pa itak ne vem, če sem jih imela kot otrok, vprašat pa itak nobenega ne morem.

Pri nas to ne drži, ker ni primera v familiji ki bi imel krče. Tako da naj te nič ne skrbiuser posted image . Mi je pa hudo zate, ker nimaš nobenega od svojih ( mami, ati )...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vem da ni primerjave toda ko ji je res hudo, se pač pripelje na Vrhniko (že 2x user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), pa se mal načvekave.

Irma KAPO DOL PRED TABO. Si res mamica taprava. Pa k bi vedela kak bojana razveseliš ej. Res kapo dol.

Ah saj mi ni hudo, samo sem bolj družaben in zgovoren človek in če se mi ne dogaja preveč, mi postane hitro dolgčas tako da se potem kam odpeljem. Npr. na Vrhniko k ta drugi čveki. Bojana pa itak ni težko razveselit - en bombončke mu kupiš, pa je srečen. In, ima še kakšen tatu gor, al si je vse dol spral?

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 1453
21.4.2009 0:10:33   
Tosca
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Ful sem zaspana in tečkasta in smotana in vse mi gre na živce in dost mam in ne vem kaj še vse. Pa ni nobenega pravega razloga... najrajš bi se nažrla sladkarij, bemti te kg. Grem pogledat kaj Inya gor dela k jo slišim po varuški, da se neki obrača, oglaša se pa ne user posted image

ej danes mam pa tudi jaz en tak čuden dan....sem se že razjokala brez veze, pa skričala sama nase tudi user posted image user posted image user posted image , zdej pa grem napast čokolado!

Očitno je danes res en zoprn dan, tudi jaz sem bila čisto down, malo je manjkalo, pa bi tudi pri meni slano deževalo user posted image  (pa ne vem ali brez veze ali z vezo...), čokolado sem tudi jaz napadla, ampak me ni zmaga z njenim popolnim uničenjem nič kaj posebej dvignila user posted image user posted image . Ma ja, saj bo bolje. Jutri bo sonček.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
21.4.2009 0:11:39   
irma78
Uuuuuu, jaz sem pa tretji zvezdico dobila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In to manj kot v 2 mesecih. Pa če nisem jaz čveka, potem res ne vem. Po mojem prekašam skoraj vse med vami. Dobro Goga je mogoče pred mano.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
21.4.2009 0:12:25   
gogabojan

Ah saj mi ni hudo, samo sem bolj družaben in zgovoren človek in če se mi ne dogaja preveč, mi postane hitro dolgčas tako da se potem kam odpeljem. Npr. na Vrhniko k ta drugi čveki. Bojana pa itak ni težko razveselit - en bombončke mu kupiš, pa je srečen. In, ima še kakšen tatu gor, al si je vse dol spral?

Vse je dol spral, le na nogi jih skriva. Sem videla da jih ima, pa sem se mal smotano naredila, kao da nisem videla.

Si pa je enega spravu v avtu, da ko bomo kao šli kam daleč z avtom, da bo imel popotnico. JOJ ti otroci so pa res smešni in svobodomiselni.

< Sporočilo je popravil gogabojan -- 21.4.2009 0:13:28 >

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
21.4.2009 0:12:59   
iraira

Uuuuuu, jaz sem pa tretji zvezdico dobila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In to manj kot v 2 mesecih. Pa če nisem jaz čveka, potem res ne vem. Po mojem prekašam skoraj vse med vami. Dobro Goga je mogoče pred mano.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   za user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
21.4.2009 0:15:36   
iraira
Zdaj pa res....punce lahko noč pa držite pesti za jutri...oz. danes. Pa poročam itak kako je bilo ko prideva nazaj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
21.4.2009 0:15:39   
gogabojan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja irma, jaz imam izgovor da zelo hitro desetprstno slepo tipkam. Sem bila v svojih starih dobrih časih najhitrejša daleč naokoli. Mislim tekmovanju. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
21.4.2009 0:16:18   
irma78
Evo mi je končno uspelo slike na USB prenest in to z najbolj simple funkcijo - copy/paste. Pa če nisem jaz blond????

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
21.4.2009 0:17:25   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Ful sem zaspana in tečkasta in smotana in vse mi gre na živce in dost mam in ne vem kaj še vse. Pa ni nobenega pravega razloga... najrajš bi se nažrla sladkarij, bemti te kg. Grem pogledat kaj Inya gor dela k jo slišim po varuški, da se neki obrača, oglaša se pa ne user posted image

ej danes mam pa tudi jaz en tak čuden dan....sem se že razjokala brez veze, pa skričala sama nase tudi user posted image user posted image user posted image , zdej pa grem napast čokolado!

Očitno je danes res en zoprn dan, tudi jaz sem bila čisto down, malo je manjkalo, pa bi tudi pri meni slano deževalo user posted image  (pa ne vem ali brez veze ali z vezo...), čokolado sem tudi jaz napadla, ampak me ni zmaga z njenim popolnim uničenjem nič kaj posebej dvignila user posted image user posted image . Ma ja, saj bo bolje. Jutri bo sonček.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja treba je z  malim začeti, in z malim biti zadovoljen, pa boš nato lahko tudi nad čokolado naredila masaker in bila zadovoljna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam da razumeš foro, ker te še ne poznam, ker si nova up here.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
21.4.2009 0:18:37   
gogabojan

Evo mi je končno uspelo slike na USB prenest in to z najbolj simple funkcijo - copy/paste. Pa če nisem jaz blond????

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
21.4.2009 0:22:02   
irma78
Tako Goga, sedaj sem pa tudi jaz omagala. Še perilo dam prat, pa šibnem ajat, ker drugače bom jutri oz. danes prišla v Areno s podočnjaki do trebuha in me sploh ne boste prepoznale.

Lepe sanje, mirno nočko, pa čim manj bolečin in vročine Rokiju!

Se vidimo v Areni!

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
21.4.2009 0:28:21   
gogabojan

Tako Goga, sedaj sem pa tudi jaz omagala. Še perilo dam prat, pa šibnem ajat, ker drugače bom jutri oz. danes prišla v Areno s podočnjaki do trebuha in me sploh ne boste prepoznale.

Lepe sanje, mirno nočko, pa čim manj bolečin in vročine Rokiju!

Se vidimo v Areni!

Spet jokec. Tak bogo jokca, da se mi srce para.

Jaz bom pa svoje podočnjake vlekla jutri v karjoli. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
21.4.2009 1:01:48   
gogabojan
Madona moj user posted image bogo jokca. Tak mi je težko v srčku, da kar zaspati ne morem. Me skrbi za njega.

Neposredna povezava do sporočila: 1465
21.4.2009 7:07:55   
iraira
Dobro jutro punce....prvič sem zjutraj prva tu gori.

no pa vam skuham user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   po želji, kaj katera pije naj si nalijeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz pijem kavico,user posted image  še spančka. Jo še malo pustim potem pa jo moram zbuditi na žalost, ker greva po pikico.Se javim potem ko prideva........

....uživajte 

Neposredna povezava do sporočila: 1466
21.4.2009 7:21:35   
mbd0411
Jutro!

Spali smo vso noč,le 1x sem mu dudo šla dat,ker je tako glasno prst vlekeluser posted image
Vreme...hmmm...
V soboto mora biti lepo vreme,ker imamo krst.
Jutri pa po pikico.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
21.4.2009 7:39:32   
Dream
Dobro jutro!

Mi smo to noč spali v redu, sedaj pa nekaj pokašljuje user posted image

Trenutno nimam več časa kot da vam samo prilepim linke, ker sem včeraj nekaj brskala po netu in zgolj slučajno našla.

Izbira velikosti obutve (na tem linku je merilo, ki ga stiskate in pomerite po otrokovi nogici):

http://www.pediped.com/ShoeSizingChart.pdf

Denverjev test - za tiste, ki ne veste, kaj vas čaka na naslednjem sistematskem pregledu:

http://shrani.si/?3b/5G/4lYbIdHz/denver-1str1.jpg

Grem sedaj Matica zrihtat, potem pa jest. Preberem vas kasneje.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
21.4.2009 8:03:09   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

.100noga, jaz stehtam GH. Ne merim po ml. Mi je orientacija, da taki malčki k so naši pojejo med 50 in 150g na obrok. Mleko in mlečne kaše pa merim po mL, ker mi je orientacija, da mora dobiti ob GH 500 - 800 mL mleka dnevno.

Jaz jutri pridem takoj ko pojeva, lahko se zgodi, da bom prej lahko pa se zgodi, da malo zamudim, kakor se bo princeska spomnila jest :) Se pa zelo veselim, da se vidimo :)

Pametno - samo le kje je moja tehtnica ...nekje že spakirANA za v bajto ...user posted image user posted image

Pikica, men je patronaža rekla, da je samostojen obrok GH od 150-200ml, tako da jaz nič ne tehtam - naredim in ko noče več jest, ga ne silim, mleka mu pa tudi ne ponujam, če ne išče sam - ponavadi se proti koncu hranjenja že steguje naokoli in se hoče igrat, potem pa še z jezičkom ven pljuva - torej sklepam, da ni lačen več. Poje pa ravno dobrih 150ml goste kaše.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
21.4.2009 8:07:29   
afnica mala
Dobro jutro

nisem bla včeraj prav nič pridna, vas nisem brala. Mogoče bo danes kaj več časa.
edino sem vidla da je Tajko bogi. user posted image user posted image  za čimprejšnje okrevanje jolly

Neli je zjutraj spet bruhalauser posted image . Pa sem ful pazila pri umivanju in oblačenju. Jedla pa je ob 3h zjutrajuser posted image . Ne vem kaj zdaj to, da se tako zbuja, vem, da je lačna ko poje npr. danes 170, potem pa spi do 7h. Ampak jaz bi že končno rada spalaaaaaa.
Tud midva sva bolna, Mož kašlja- sploh ponoči full, mene pa grlo boli in nekaj kuha. Bo že, sam, da bo Neli boljš, da bi kaj pojedla čez dan. Zdaj bo zajtrkovala.

Imejte se lepo na čveku, mogoče se že naslednjič pridruživa.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
21.4.2009 8:07:36   
PikicaStonoga
Dobro jutro!

Mal me glava boli, ampak ni hudega, se dobro počutim, me je dragi včeraj zmasiral .... :)
Ko Tijana prvič zaspi grem pod tuš, da si operem glavo, potem se pa tako vidimo v Areni - pridem, ker je vreme pregrdo, da bi delali na bajti...
Se beremo še kasneje...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
21.4.2009 8:09:48   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

.100noga, jaz stehtam GH. Ne merim po ml. Mi je orientacija, da taki malčki k so naši pojejo med 50 in 150g na obrok. Mleko in mlečne kaše pa merim po mL, ker mi je orientacija, da mora dobiti ob GH 500 - 800 mL mleka dnevno.

Jaz jutri pridem takoj ko pojeva, lahko se zgodi, da bom prej lahko pa se zgodi, da malo zamudim, kakor se bo princeska spomnila jest :) Se pa zelo veselim, da se vidimo :)

Pametno - samo le kje je moja tehtnica ...nekje že spakirANA za v bajto ...user posted image user posted image

Pikica, men je patronaža rekla, da je samostojen obrok GH od 150-200ml, tako da jaz nič ne tehtam - naredim in ko noče več jest, ga ne silim, mleka mu pa tudi ne ponujam, če ne išče sam - ponavadi se proti koncu hranjenja že steguje naokoli in se hoče igrat, potem pa še z jezičkom ven pljuva - torej sklepam, da ni lačen več. Poje pa ravno dobrih 150ml goste kaše.

to potem pomeni, da je čist OK če zmerim po flaški ...pa kje za user posted image  ste ve kupile take posodice, da so gor ml? Sem zadnjič spraševala v BC pa nimajouser posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
21.4.2009 8:14:52   
PikicaStonoga
gogabojan, imaš ZS. :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1473
21.4.2009 8:23:25   
Dream
PikicaStonoga merilo imaš lahko tudi na posodi od paličnega mešalnika, ali pa npr. od posode za vodo pri kruhomatu, potem so večinoma vse otroške flaške z merilom, v BC sem pa jaz kupila posodice za shranjevanje, pa imajo tudi merilo. Pri meni je trenutno merilo kar žlica - 3 zelooooo polne jedilne žlice (na max. s kopico) in je ravno prav za obrok. Evo, tu imaš link za posodice, zraven pa se dobijo tudi pokrovčki. Praktično je za shranjevanje v hladilniku, za zamrznit ali pač da vzameš za seboj:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177822

Neposredna povezava do sporočila: 1474
21.4.2009 8:25:29   
laknerš
Dobro jutro!

Končno sem se spet spravila za računalnik, da mal preberem in pokomentiram. Me ni bilo, ker smo prejšnji teden delali neka okrog hiše, za vikend smo praznovali, včeraj pa nabirali moči.

Včeraj smo bili pri P na cepljenju. Hana je bila zelo pridna, ni nič jokala ampak doma je bila pa ful bogica. Je imela mal vročine pa ni mogla spat. Sem ji dala Calpol ob 1h pa je revica omagala in še zdaj spi.

Podatki za seznamček: teža 7500g, dolžina 68cm
Naslednji pregled imamo 20.7.2009

Danes imamo še slikanje kolkov ob 12.30 potem smo pa spet rešeni zdravnikov za nekaj časa.

V Areno me ne bo, pridem drug teden in dam za rundo za RD.

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?