Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 15:26:16
|
|
|
|
Anonimen
|
evo jz sem bla pa mal zuni sem šla v vrtec po sinka zdej sem pa kr v vodoravno lego šla k sem ful utrujena prov čudno, prejšen teden povno energije ta teden sem pa k živ mrtvak vlačem po stanovanju čudno to
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 15:28:11
|
|
|
|
Anonimen
|
majuška super za pregled
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 15:30:15
|
|
|
|
KatMat
|
BRAVO MAJUSKA!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 15:31:05
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 evo jz sem bla pa mal zuni sem šla v vrtec po sinka zdej sem pa kr v vodoravno lego šla k sem ful utrujena prov čudno, prejšen teden povno energije ta teden sem pa k živ mrtvak vlačem po stanovanju čudno to HEHEHE isto pri nas
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 15:39:50
|
|
|
|
pokica_
|
No, pa lahko sama s sabo čvekam . A vse spite?
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 15:44:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ No, pa lahko sama s sabo čvekam . A vse spite? jz sem tuki sam sem na dveh koncih hkrat mam sinka doma pa je pršu tojk lačen domov iz vrtca da je že en cel kos pice snedu, pa kruh namazan s pašteto zdej pa pije že drug kozarec mleka
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 15:47:09
|
|
|
|
KatMat
|
jest sem tud tuki...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 15:47:51
|
|
|
|
KatMat
|
pr men je pa glih kebab padu...zdej bom sla pa pocas kosilo kuhat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 15:53:40
|
|
|
|
Dudica1
|
evo mi pa smo jedli makarone s tuno... Mam pa tok ene sluzi take rumenkaste da mam prav mokre hlače...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 15:54:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 evo mi pa smo jedli makarone s tuno... Mam pa tok ene sluzi take rumenkaste da mam prav mokre hlače... A je kakšna nitka rdeča vmes
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 15:56:15
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 evo mi pa smo jedli makarone s tuno... Mam pa tok ene sluzi take rumenkaste da mam prav mokre hlače... A je kakšna nitka rdeča vmes ne ni...pa to mam že itak ful dolg,res že neki časa... ...kaj pa če bi bla rdeča nitka vmes...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 15:59:15
|
|
|
|
vanilla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 evo mi pa smo jedli makarone s tuno... Mam pa tok ene sluzi take rumenkaste da mam prav mokre hlače... hehe, kot bi jaz napisala.... točno to sem tudi jaz zdaj jedla in tudi jaz imam toliko rumenkaste sluzi, da groza . Evo, jaz iz pregleda.... Spet malo s kilami gor, torej +10kg! Delali smo CTG, vse ok. Plodovnice dovolj, se pa počasi vse skup pripravlja... Maternični vrat še vedno dolg nekje 2,5 cm, še vsa zabetonirana, tamala je pa bolj med malimi oz. suhimi, sicer pa še vedno pridobiva na teži. Zdaj, pri 38 tednih in 4 dneh ima nekje 2850 g. Tudi glavico ima v redu oz. bolj majhno... .Torej ni neka bunka, ampak je bolj manjši dojenček, vendar G pravi, da vseeno v redu in da se dobro razvija. S tem upam tudi na kaj lažji porod, ker me itak medenica boli cele noči (upam, da se širi). Pa če mala itak nima tako velike glavice, potem ima da kr zdrkne ven iz mene ..... Jah, pobožne želje... Naslednji pregled: na moj rok 2.5. in to kar v bolnici, ker ima G dopust! No, če zdržimo do takrat... Ampak ker se itak nič ne dogaja, bomo očitno res dočakali maj .
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 16:02:58
|
|
|
|
KatMat
|
super za pregled
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 16:04:39
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 evo mi pa smo jedli makarone s tuno... Mam pa tok ene sluzi take rumenkaste da mam prav mokre hlače... A je kakšna nitka rdeča vmes HEHE FLASK_A te pakira v P vanilla za pregled...pol pa počasi že res bo! KatMat js tud moram še kosilo narest Bom kotlete na žaru popekla pa pečen krompirček v pečici....nič grem lupit krompir!
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 16:04:51
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj pravte kaj je bolje da vzamem za grlo septolete al lekadol za prot bolečin, ke moja dr je rekla da naj vzamem lekadol, kolegica pa je rekla da je njena G. rekla da je bolje da vzame septolete kot pa lekadol, kaj mislite kaj je bolje
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 16:07:31
|
|
|
|
Anonimen
|
vanilia: za pregled
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 16:08:22
|
|
|
|
pokica_
|
FLASK_A zarad tvojga videa že skor grem v noro pamet ! Že cel dan brskam po netu in iščem primerne poze, videe, slikce....nosečk in parov... Sem že pogodila svojo best frendico da naju bo nekje v naravi slikala...Sem ji pokazala tvoj link, pa je tud kar v solze padla in bla čist ganjena....je bla takoj za akcijo, da bomo mi tud nekaj podobnega naredli...ona bo fotografinja mi2 boma pa pozirala nekje v naravi. Že ima lokacijo...rekvizite, vse . Jst sem pa že včeraj probala ustvarit diaprojekcijo z musko in slikcami v PowerPointu in mi je uspelo...ampak včraj je bla le proba...pol zares bojo pa une slikce! Ko se bo pa naš rodil bomo pa še z njim imeli foto sessions!
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 16:09:38
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 kaj pravte kaj je bolje da vzamem za grlo septolete al lekadol za prot bolečin, ke moja dr je rekla da naj vzamem lekadol, kolegica pa je rekla da je njena G. rekla da je bolje da vzame septolete kot pa lekadol, kaj mislite kaj je bolje Če te daje vročina bi sigurno jst raje Lekadol vzela...drugače pa če te sam grlo boli pa kar septolete.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 16:12:48
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Mam pa tok ene sluzi take rumenkaste da mam prav mokre hlače... A je kakšna nitka rdeča vmes ne ni...pa to mam že itak ful dolg,res že neki časa... ...kaj pa če bi bla rdeča nitka vmes... Če bi bila vmes kaka rdeča nitka, bi bil to čep. Pomeni sicer spet nič posebnega, ampak ko se je meni čep odluščil, sem čez tri dni pristala v P
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 16:13:44
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ FLASK_A zarad tvojga videa že skor grem v noro pamet ! Že cel dan brskam po netu in iščem primerne poze, videe, slikce....nosečk in parov... Sem že pogodila svojo best frendico da naju bo nekje v naravi slikala...Sem ji pokazala tvoj link, pa je tud kar v solze padla in bla čist ganjena....je bla takoj za akcijo, da bomo mi tud nekaj podobnega naredli...ona bo fotografinja mi2 boma pa pozirala nekje v naravi. Že ima lokacijo...rekvizite, vse . Jst sem pa že včeraj probala ustvarit diaprojekcijo z musko in slikcami v PowerPointu in mi je uspelo...ampak včraj je bla le proba...pol zares bojo pa une slikce! Ko se bo pa naš rodil bomo pa še z njim imeli foto sessions! Pa pokaži nam izdelek potem, da bomo še me videle
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 16:14:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 kaj pravte kaj je bolje da vzamem za grlo septolete al lekadol za prot bolečin, ke moja dr je rekla da naj vzamem lekadol, kolegica pa je rekla da je njena G. rekla da je bolje da vzame septolete kot pa lekadol, kaj mislite kaj je bolje Če te daje vročina bi sigurno jst raje Lekadol vzela...drugače pa če te sam grlo boli pa kar septolete. vročine nimam vsaj za enkrat še ne
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 16:14:07
|
|
|
|
lake
|
Po vsem tem "uspešnem" pospravljanju, sm šla na eno ledeno kavo. Dobr da mi ni treba kuhat, ker je še rižota od včeri. Cveka: Če te samo grlo boli, bi jst samo septoleto vzela.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 16:15:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
Cveka, jaz bi šla na sladoled. Brez heca. Niti lekadol niti septoleta meni še nikoli nista pomagala Aja, mogoče pa one tablete Angal (za lizat so drugač)... Te sem vzela, če me je res bolel in nisem mogla požirat.
< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 21.4.2009 16:17:27 >
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 16:16:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Po vsem tem "uspešnem" pospravljanju, sm šla na eno ledeno kavo. Dobr da mi ni treba kuhat, ker je še rižota od včeri. Cveka: Če te samo grlo boli, bi jst samo septoleto vzela. kojk jih pa lahko vzamem tako na dan?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 16:17:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Cveka, jaz bi šla na sladoled. Brez heca. Niti lekadol niti septoleta meni še nikoli nista pomagala a na sladoled to bo še slabše naredilo mrzlo na boleče grlo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?