|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
21.4.2009 15:26:16   
Anonimen
evo jz sem bla pa mal zuni sem šla v vrtec po sinkauser posted image zdej sem pa kr v vodoravno lego šla k sem ful utrujenauser posted image
prov čudno, prejšen teden povno energije ta teden sem pa k živ mrtvak vlačem po stanovanjuuser posted image čudno touser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4401
21.4.2009 15:28:11   
Anonimen
majuška super za pregleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4402
21.4.2009 15:30:15   
KatMat
BRAVO MAJUSKA!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
21.4.2009 15:31:05   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

evo jz sem bla pa mal zuni sem šla v vrtec po sinkauser posted image zdej sem pa kr v vodoravno lego šla k sem ful utrujenauser posted image
prov čudno, prejšen teden povno energije ta teden sem pa k živ mrtvak vlačem po stanovanjuuser posted image čudno touser posted image

HEHEHE isto pri nas

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
21.4.2009 15:39:50   
pokica_
No, pa lahko sama s sabo čvekamuser posted image . A vse spite?

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
21.4.2009 15:44:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

No, pa lahko sama s sabo čvekamuser posted image . A vse spite?

jz sem tuki sam sem na dveh koncih hkrat user posted image user posted image user posted image
mam sinka doma pa je pršu tojk lačen domov iz vrtca da je že en cel kos pice snedu, pa kruh namazan s pašteto zdej pa pije že drug kozarec mlekauser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4406
21.4.2009 15:47:09   
KatMat
jest sem tud tuki...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
21.4.2009 15:47:51   
KatMat
pr men je pa glih kebab padu...zdej bom sla pa pocas kosilo kuhat

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
21.4.2009 15:53:40   
Dudica1
evo mi pa smo jedli makarone s tuno...user posted image

Mam pa tok ene sluzi take rumenkaste da mam prav mokre hlače...user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
21.4.2009 15:54:38   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Mam pa tok ene sluzi take rumenkaste da mam prav mokre hlače...user posted image user posted image

A je kakšna nitka rdeča vmesuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
21.4.2009 15:56:15   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

ne ni...pa to mam že itak ful dolg,res že neki časa...user posted image ...kaj pa če bi bla rdeča nitka vmes...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
21.4.2009 15:59:15   
vanilla

hehe, kot bi jaz napisala....
točno to sem tudi jaz zdaj jedla in tudi jaz imam toliko rumenkaste sluzi, da groza user posted image .

Evo, jaz iz pregleda.... Spet malo s kilami gor, torej +10kg!
Delali smo CTG, vse ok. Plodovnice dovolj, se pa počasi vse skup pripravlja...
Maternični vrat še vedno dolg nekje 2,5 cm, še vsa zabetonirana, tamala je pa bolj med malimi oz. suhimi, sicer pa še vedno pridobiva na teži. Zdaj, pri 38 tednih in 4 dneh ima nekje 2850 g. Tudi glavico ima v redu oz. bolj majhno... .Torej ni neka bunka, ampak je bolj manjši dojenček, vendar G pravi, da vseeno v redu in da se dobro razvija. S tem upam tudi na kaj lažji porod, ker me itak medenica boli cele noči (upam, da se širi). Pa če mala itak nima tako velike glavice, potem ima da kr zdrkne ven iz mene user posted image ..... Jah, pobožne želje...
Naslednji pregled: na moj rok 2.5. in to kar v bolnici, ker ima G dopust! No, če zdržimo do takrat... Ampak ker se itak nič ne dogaja, bomo očitno res dočakali maj user posted image .

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
21.4.2009 16:02:58   
KatMat
super za pregleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
21.4.2009 16:04:39   
pokica_

HEHE FLASK_A te pakira v Puser posted image

vanilla user posted image za pregled...pol pa počasi že res bo!

KatMat js tud moram še kosilo narestuser posted image  Bom kotlete na žaru popekla pa pečen krompirček v pečici....nič grem lupit krompir!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
21.4.2009 16:04:51   
Anonimen
kaj pravte kaj je bolje da vzamem za grlo septolete al lekadol za prot bolečin, ke moja dr je rekla da naj vzamem lekadol, kolegica pa je rekla da je njena G. rekla da je bolje da vzame septolete kot pa lekadol, kaj mislite kaj je boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4415
21.4.2009 16:07:31   
Anonimen
vanilia: user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4416
21.4.2009 16:08:22   
pokica_
FLASK_A zarad tvojga videa že skor grem v noro pametuser posted image ! Že cel dan brskam po netu in iščem primerne poze, videe, slikce....nosečk in parov...user posted image
Sem že pogodila svojo best frendico da naju bo nekje v naravi slikala...Sem ji pokazala tvoj link, pa je tud kar v solze padla in bla čist ganjena....je bla takoj za akcijo, da bomo mi tud nekaj podobnega naredli...ona bo fotografinjauser posted image  mi2 boma pa pozirala nekje v naravi. Že ima lokacijo...rekvizite, vseuser posted image .

Jst sem pa že včeraj probala ustvarit diaprojekcijo z musko in slikcami v PowerPointu in mi je uspelo...ampak včraj je bla le proba...pol zares bojo pa une slikce! user posted image

Ko se bo pa naš user posted image rodil bomo pa še z njim imeli foto sessions! user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
21.4.2009 16:09:38   
pokica_

kaj pravte kaj je bolje da vzamem za grlo septolete al lekadol za prot bolečin, ke moja dr je rekla da naj vzamem lekadol, kolegica pa je rekla da je njena G. rekla da je bolje da vzame septolete kot pa lekadol, kaj mislite kaj je boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Če te daje vročina bi sigurno jst raje Lekadol vzela...drugače pa če te sam grlo boli pa kar septolete.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
21.4.2009 16:12:48   
FLASK_A

ne ni...pa to mam že itak ful dolg,res že neki časa...user posted image ...kaj pa če bi bla rdeča nitka vmes...user posted image

Če bi bila vmes kaka rdeča nitka, bi bil to čep. Pomeni sicer spet nič posebnega, ampak ko se je meni čep odluščil, sem čez tri dni pristala v Puser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
21.4.2009 16:13:44   
FLASK_A
FLASK_A zarad tvojga videa že skor grem v noro pametuser posted image ! Že cel dan brskam po netu in iščem primerne poze, videe, slikce....nosečk in parov...user posted image
Sem že pogodila svojo best frendico da naju bo nekje v naravi slikala...Sem ji pokazala tvoj link, pa je tud kar v solze padla in bla čist ganjena....je bla takoj za akcijo, da bomo mi tud nekaj podobnega naredli...ona bo fotografinjauser posted image  mi2 boma pa pozirala nekje v naravi. Že ima lokacijo...rekvizite, vseuser posted image .
Jst sem pa že včeraj probala ustvarit diaprojekcijo z musko in slikcami v PowerPointu in mi je uspelo...ampak včraj je bla le proba...pol zares bojo pa une slikce! user posted image

Ko se bo pa naš user posted image rodil bomo pa še z njim imeli foto sessions! user posted image

user posted image Pa pokaži nam izdelek potem, da bomo še me videleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
21.4.2009 16:14:02   
Anonimen

Če te daje vročina bi sigurno jst raje Lekadol vzela...drugače pa če te sam grlo boli pa kar septolete.

vročine nimam vsaj za enkrat še neuser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4421
21.4.2009 16:14:07   
lake
Po vsem tem "uspešnem" pospravljanju, sm šla na eno ledeno kavo. Dobr da mi ni treba kuhat, ker je še rižota od včeri.

Cveka: Če te samo grlo boli, bi jst samo septoleto vzela.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
21.4.2009 16:15:52   
FLASK_A
Cveka, jaz bi šla na sladoled. Brez heca. Niti lekadol niti septoleta meni še nikoli nista pomagalauser posted image

Aja, mogoče pa one tablete Angal (za lizat so drugač)... Te sem vzela, če me je res bolel in nisem mogla požirat.

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 21.4.2009 16:17:27 >

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
21.4.2009 16:16:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Po vsem tem "uspešnem" pospravljanju, sm šla na eno ledeno kavo. Dobr da mi ni treba kuhat, ker je še rižota od včeri.

Cveka: Če te samo grlo boli, bi jst samo septoleto vzela.

kojk jih pa lahko vzamem tako na dan?user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4424
21.4.2009 16:17:26   
Anonimen

Cveka, jaz bi šla na sladoled. Brez heca. Niti lekadol niti septoleta meni še nikoli nista pomagalauser posted image

a na sladoled to bo še slabše naredilouser posted image mrzlo na boleče grlouser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?