|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
21.4.2009 13:49:11   
Dudica1
a bomo naše majčice dajali tudi tam pod rodili smo?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
21.4.2009 13:50:20   
KatMat
a cmo??grem na kofi z mojim srckom...pridno cvekajte

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
21.4.2009 13:51:22   
pokica_
Ja bomo bomo...js to tud pričakujem! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
21.4.2009 13:56:29   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

a bomo naše majčice dajali tudi tam pod rodili smo?

evo sem že dala obe user posted image  

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
21.4.2009 13:57:05   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Ja bomo bomo...js to tud pričakujem! user posted image

seveda, jz tud pričakujem da boste mene objavle k vam sporočim veseli dogodek user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
21.4.2009 14:01:08   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ebetka user posted image  user posted image  user posted image  čestitke še z moje strani user posted image   user posted image   user posted image  .. ja glih prej smo jamrale da kr čakamo in čakamo majčice, zdej pa evo, mamo 2 na kupu user posted image  

a so ti kej plodovnico pregledal??

pravi da jo je dovolj, samo pri levem kolku jo primanjkuje... user posted image  user posted image  ni pa nč zapisala v MK

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
21.4.2009 14:01:22   
lake
Jst sm končala s sezono pospravljanja, ker sm očitno preštorasta user posted image user posted image user posted image . Sm že kozarc razbila. Pa sesat sm se spravla, in ker je vodni in ga neki časa ni noben uporablju je dobil tak zatohel vonj .In jst seveda pametna sm v vodo vlila mejčkn Ajaxa (očitno preveč) in se je vse pent začel, voda je začela pa kr ven lezt. Seveda sm mogla pol še vse pomit, tko da sm mela dvakrat več dela.

Moj je približn isti. Če ga zbudim ponoč, da me kej boli, samo mal pojamra, me poboža, se obrne in smrči naprej. Pol mi pa zjutri reče, pa zakaj  me nisi zbudila .Ja halo!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
21.4.2009 14:08:09   
FLASK_A
user posted image Lake, si me nasmejala s tvojimi podvigi in pucanjem :)))

Jaz pa čajček pijem- onega iz malinovih listovuser posted image Kmalu bom morala po malčka v varstvo, pol pa žurka do večerauser posted image Mi je že kar mal dolgčas... Našemu sem mal zamenjala garderobo, ker mu je že vse premajhno- je že lepo oprano in zloženo. Našemu novemu članu družine user posted image sem tudi vse pripravila do konca- oblekice, previjalni kotiček...

Posode so pospravljene, kolikor toliko je vse dano na svoje mesto v stanovanju, zdej pa nimam kej početuser posted image Kaj delate ve toliko časa? Jaz ga imam kar naenkrat prevečuser posted image Pol pa same neumnosti razmišljamuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
21.4.2009 14:08:39   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Jst sm končala s sezono pospravljanja, ker sm očitno preštorasta user posted image user posted image user posted image . Sm že kozarc razbila. Pa sesat sm se spravla, in ker je vodni in ga neki časa ni noben uporablju je dobil tak zatohel vonj .In jst seveda pametna sm v vodo vlila mejčkn Ajaxa (očitno preveč) in se je vse pent začel, voda je začela pa kr ven lezt. Seveda sm mogla pol še vse pomit, tko da sm mela dvakrat več dela.

upam da si uredu, da se nisi kam porezala... ja očitno si res zaključila s sezono čiščenja pred porodom... umiri se... zdej k si mogla pa 2x sesat, pa pejt počivat.... privošči si relaksacijo

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
21.4.2009 14:09:49   
mayflower
Čestitke Ebetki in Daisy.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
21.4.2009 14:09:54   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image Lake, si me nasmejala s tvojimi podvigi in pucanjem :)))

Jaz pa čajček pijem- onega iz malinovih listovuser posted image Kmalu bom morala po malčka v varstvo, pol pa žurka do večerauser posted image Mi je že kar mal dolgčas... Našemu sem mal zamenjala garderobo, ker mu je že vse premajhno- je že lepo oprano in zloženo. Našemu novemu članu družine user posted image sem tudi vse pripravila do konca- oblekice, previjalni kotiček...

Posode so pospravljene, kolikor toliko je vse dano na svoje mesto v stanovanju, zdej pa nimam kej početuser posted image Kaj delate ve toliko časa? Jaz ga imam kar naenkrat prevečuser posted image Pol pa same neumnosti razmišljamuser posted image

jz vse na easy delam, tko da mi ne primanjkuje dela...  če bi bla pa tud jz tko pridna kot nekatere, bi pa do zdej že tud jz ostala brez dela

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
21.4.2009 14:12:20   
Blueeyes
user posted image
user posted image
user posted image

evo da ne bomo samo na sladkarije mislile, ampak da bomo še malo bolj zdravo jedle user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
21.4.2009 14:15:33   
pokica_
Zdaj ko se spet menite o pucanju, grem pa še jaz tist oblublen zamrzovalnik spucatuser posted image . Da nebom v zaostanku slučajnouser posted image .
Men se je pa zdaj za malco zaluštala mlada čebula in česen....mi je mama dala sveže z vrta v nedeljo...pa sem pojedla 2 česna in 2 čebuli+mesni narezek+svež kruh...zdaj pa smrdim...pa nevem če po česnu al po čebuliuser posted image user posted image user posted image . To bo moj lubi vesel ko pride domov in mi da lupčka pr vratihuser posted image user posted image !

Pište,...vas sprot berem

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
21.4.2009 14:16:21   
FLASK_A
aaaam... am.. hm...

Blueyes, sori. Jaz grem na krofuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
21.4.2009 14:22:58   
Blueeyes

aaaam... am.. hm...

Blueyes, sori. Jaz grem na krofuser posted image

kakšnga pa

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 21.4.2009 14:23:39 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
21.4.2009 14:28:17   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: daisy24

živjo!
dolgo vas nisem brala in sem opazla nov seznamček na katerega lahko dodate tudi mene saj sem pred enim tednom 14.4.09 z carskim rezom rodila punčko Klaro 44cm, 1910g. Jaz sem že doma Klara pa še je ostala v bolnišnici.

user posted image  Čestitke, pa da bo Klara čim prej doma, da se boste crkljali na polno.

Zmajama, uau, ti pa si res pripravljena. Super sobica.

Blueeyes, ta je bil pa res smešen. Ubogi zvonar user posted image

Masi, počivaj in držim pesti, da ostaneta čim dlje 2 v 1.

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
k.tja in flask_a jaz se isto sprašujem, kako bo pustiti sina samega doma. no, enkrat sem bila že na službenem seminarju čez vikend, pa je bil sam z očijem in ni bilo problema. ampak vseeno bi bila rada čimprej nazaj doma. itak se nič ne veselim prvega meseca z vsemi bolečinami in neprijetnostmi, kot je čišča in lulanje na silo in... eh, bomo pa imeli dojenčka a ne user posted image .

Od kdaj naprej boste ve sprejemale obiske? jaz razmišljam, da naj babice in dedki pridejo v P (tam je omejen čas obiskov, pa ni treba razlagat, da si utrujen). potem pa kak mesec ali dva, vse dokler mi ne bo bolje in ne dobimo neke nove rutine, nobenih obiskovalcev. Prvič so eni prišli kar prezgodaj - povabljeni sicer, samo nisem znaal ocenit, kako utrujena bom in je bila kar kriza.

Vidim, da imamo tiste, ki smo že mamice podobne skrbi. Doslej se je samo 1x zgodilo, da me cel dan ni videla. In se je potem zbudila 2x ponoči, da sem jo šla crkljat, da se je umirila in zaspala nazaj. Si ful ne predstavljam, kako bo, ko me ne bo 3 dni.

Obiski - podobno kot ti Kasija, upam, da prvi mesec ne bo obiskovalcev. Bom glede tega tudi precej direktno povedala, kar npr. v prvo nisem.

Pa čestitke še Ebetki in njeni Izi, torej je sezona majčic definitivno odprta. user posted image

Christiana 21, to pa prvič slišim - saj najprej UZ pogledajo lego in ga opravijo šele potem. Je pa res, da je baje le par ginekologov v Sloveniji, ki ga delajo, tako da bi najbrž morala v LJ.

(odgovor članu daisy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
21.4.2009 14:34:29   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: mama11
Obiski - podobno kot ti Kasija, upam, da prvi mesec ne bo obiskovalcev. Bom glede tega tudi precej direktno povedala, kar npr. v prvo nisem.

v porodnišnici bom sprejela samo najožjo familijo... ostalo bom pol sprejemala doma... ne vem kdaj točno... bom vidla kako se bom počutila, ampak prva dva tedna zihr ne nobenga...

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
21.4.2009 14:35:21   
FLASK_A
Blueyes, super si tole ponudila! Če imam na izbiro, bi njaraje one tazadnje, princessuser posted image user posted image user posted image Tako pa imam navadnega za marmelado, ampak bo tudi tak vreduuser posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
21.4.2009 14:35:53   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

v porodnišnici bom sprejela samo najožjo familijo... ostalo bom pol sprejemala doma... ne vem kdaj točno... bom vidla kako se bom počutila, ampak prva dva tedna zihr ne nobenga...

enako bo pri nas.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
21.4.2009 14:37:01   
Blueeyes

Blueyes, super si tole ponudila! Če imam na izbiro, bi njaraje one tazadnje, princessuser posted image user posted image user posted image Tako pa imam navadnega za marmelado, ampak bo tudi tak vreduuser posted image

ah za silo bo tud navaden dober user posted image  user posted image  user posted image  

jz bom šla pa zdej kruh pečt, pa mal pospravt.. pol se pa spet kaj javim... mogoče do takrat spet kakšna rodi... tko k prej... grem pospravljat, pridem nazaj in vidim da je ebetka že rodila user posted image  user posted image  se kera prostovoljno javi user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
21.4.2009 14:50:10   
Tanja_
No, moj buši je sam še pod popkom trd. Očitno je blo včer res preveč pospravljanja, mam zdej prov slabo vest. Še 2 urci počakam in če bo spet otrdel nazaj, pokličem h G, drgač pa dons ne bom šla, k nočem bit vsak teden tam. Sej ne more bit nč hujšga, če dojenček zdej lepo miga? Sm že naštela več kot 10 gibov.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
21.4.2009 15:14:47   
Dudica1
blueeyes jaz se prostovoljno javim...user posted image
Drugač pa si dobro sadje ponudila...sej mam kompot v hladilniku tako da bom popoldne to malicala...user posted image

lake ti si pa tud mene zelo nasmejala s svojim pospravljanjem oz. s svojimi akrobacijami po stanovanju...user posted image

tanja če si naštela 10 gibov in če ti ne otrdeva več tako pogosto potem samo počivaj če pa se spet poslabša se pa pejt pokazat

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
21.4.2009 15:22:32   
lananai

Jst igram igrico na računalniku. user posted image Pa čakam, da bo spet kaj v projektu "dnevna soba" za nadaljevat... sem že nestrpna. user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
21.4.2009 15:25:11   
KatMat
ooo packa blue!!!!

jest sem sla z takim navdusenjem po kebab pol se pa usedem za racunalnik pa vidim une krofke.......ubijala bi za unga tadruzga!!!!z kokosom!!!!a bo kera kebab?*?

KAMNICANKE!!!!KERA SE JE SPREHAJALA V RJAVEM PULOVRCKU??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
21.4.2009 15:25:55   
majuška10
OJLA!
no pa sem tu, končno s pregleda, vse ok, odprta nisem še nič, maternični vrat močno skrajšan, otroček je že pravi korenjak, po izračunih naj bi tehtal že 3200 gramov, torej v 3h tednih je šel gor za 600 gramov, kr gor.
šla sem gor še +1kg, tko da jih imam sedaj skupaj  72kg; nas. pregled pa 5.5. - če ga bom dočakala, to je to.
držte pesti, da grem prej rodit! user posted image user posted image

majčicam mamicam vsem novopečenim (daisy in ebetki, pa mogoče še kateri) pa  iskrene čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?