mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: daisy24 živjo! dolgo vas nisem brala in sem opazla nov seznamček na katerega lahko dodate tudi mene saj sem pred enim tednom 14.4.09 z carskim rezom rodila punčko Klaro 44cm, 1910g. Jaz sem že doma Klara pa še je ostala v bolnišnici. Čestitke, pa da bo Klara čim prej doma, da se boste crkljali na polno. Zmajama, uau, ti pa si res pripravljena. Super sobica. Blueeyes, ta je bil pa res smešen. Ubogi zvonar Masi, počivaj in držim pesti, da ostaneta čim dlje 2 v 1. IZVIRNO SPOROČILO: Kasija k.tja in flask_a jaz se isto sprašujem, kako bo pustiti sina samega doma. no, enkrat sem bila že na službenem seminarju čez vikend, pa je bil sam z očijem in ni bilo problema. ampak vseeno bi bila rada čimprej nazaj doma. itak se nič ne veselim prvega meseca z vsemi bolečinami in neprijetnostmi, kot je čišča in lulanje na silo in... eh, bomo pa imeli dojenčka a ne . Od kdaj naprej boste ve sprejemale obiske? jaz razmišljam, da naj babice in dedki pridejo v P (tam je omejen čas obiskov, pa ni treba razlagat, da si utrujen). potem pa kak mesec ali dva, vse dokler mi ne bo bolje in ne dobimo neke nove rutine, nobenih obiskovalcev. Prvič so eni prišli kar prezgodaj - povabljeni sicer, samo nisem znaal ocenit, kako utrujena bom in je bila kar kriza. Vidim, da imamo tiste, ki smo že mamice podobne skrbi. Doslej se je samo 1x zgodilo, da me cel dan ni videla. In se je potem zbudila 2x ponoči, da sem jo šla crkljat, da se je umirila in zaspala nazaj. Si ful ne predstavljam, kako bo, ko me ne bo 3 dni. Obiski - podobno kot ti Kasija, upam, da prvi mesec ne bo obiskovalcev. Bom glede tega tudi precej direktno povedala, kar npr. v prvo nisem. Pa čestitke še Ebetki in njeni Izi, torej je sezona majčic definitivno odprta. Christiana 21, to pa prvič slišim - saj najprej UZ pogledajo lego in ga opravijo šele potem. Je pa res, da je baje le par ginekologov v Sloveniji, ki ga delajo, tako da bi najbrž morala v LJ.
|