Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 19:23:02
|
|
|
|
Dudica1
|
flaska kje pa je bil vajin sinček...ta čas ko si se masirala...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 19:24:39
|
|
|
|
Dudica1
|
tanja super da je vse ok... pokica super za stol,upam da ga boš z veseljem uporabljala...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 19:38:35
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaska kje pa je bil vajin sinček...ta čas ko si se masirala...
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 19:40:49
|
|
|
|
pokica_
|
Lepo tebi FLASK_A,...moj pa tle v dnevni drjoha, je zmučen pršel z šihta. Pa ga zbujam, da naj mi stol sestavi...pa kr drjoha . Tanja_ samo da je vse ok, bolje da si šla, kot če ne...boš vsaj mirno danes spančkala. Kerga imaš PDP?
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 19:44:53
|
|
|
|
Dudica1
|
grem nočko
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 21.4.2009 19:45:34 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 19:47:16
|
|
|
|
Dudica1
|
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 21.4.2009 19:49:16 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 19:51:09
|
|
|
|
Leela
|
čauči dudica, Jaz pa sem šele zdajle k sebi prišla. Zgleda da res vreme name nenormalno vpliva. Ker je bilo cel dan oblačno, zdajle pa se je zjasnilo.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 19:53:24
|
|
|
|
FLASK_A
|
Naš lumpi je omagal, tako da sva imela čas skupaj kosilo skuhat in mal zmasirat moj hrbet Joj, kako paše včasih, da otroci tudi čez dan dol padejo in spijo Tanja, super za pregled. CTG lahko riše koliko hoče, ampak če še nisi za rodit, nisi Pokica, tale tvoj je pa res hecen Kaj bo drnjohal, ti bi morala, on bi te moral pa razvajat Dudica, lahko noč!
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 20:08:46
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Naš lumpi je omagal, tako da sva imela čas skupaj kosilo skuhat in mal zmasirat moj hrbet Joj, kako paše včasih, da otroci tudi čez dan dol padejo in spijo Tanja, super za pregled. CTG lahko riše koliko hoče, ampak če še nisi za rodit, nisi Pokica, tale tvoj je pa res hecen Kaj bo drnjohal, ti bi morala, on bi te moral pa razvajat Dudica, lahko noč! Ja sj....jst bi morala! Ampak js ne morm ,...pol me pa on nadomesti!
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 20:10:21
|
|
|
|
pokica_
|
Nočko Dudi!
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 20:10:37
|
|
|
|
FLASK_A
|
Pokica, kar rukni ga Reč, da ti je voda odtekla, se bo hitro zbudil Se hecam... Upam, da mu vsaj stol uspe sestavit danes
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 20:12:51
|
|
|
|
OliveOyl
|
Hello Po dolgem času... sem bila od sobote brez monitorja,kaj hujšega.. sta bila verjetno mala dva na delu-v popravilu. danes se me je moj dragi usmilil in mi je šel po novega,je videl da bom drugač v depresijo zapadla.hecam se..ne sam je bilo res hudo brez računalnika,kam smo prišli... vidim da imamo dva nova ,čestitke mamicam in očkom. dudi in modra kaj je z vama zdaj?sem že mislila,da bom kaj prebrala pa nč. aja modra sosed dela v Lj.na nekem ministrstvu mislim da. danes sem bila na frizuri,imam spet krajše-skor že paž. zdaj moram pa še "kolegico" porihtat,ker imam pregled jutri.pa lih se je mal obrastla...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 20:16:10
|
|
|
|
copka
|
Jaz sem tudi s pregleda (nas je bilo pa danes veliko pri G-jih) Mali je tako skakal po trebuhu med CTG-jem, da je sestra skoz hodila gledat kaj se dogaja. Tokrat crta popadkov ni bila ravna, sestra je ekla, da neki popadki so- jaz vsa vesela Pol pa G rece- nic ne kaze se za ta teden. Ti popadki so med premikanjem in so pac posledica premikanja Jaz sem se pa ze veselila unih krivulj Pogledala je, ce mi kaj plodovnica odteka, ker sem ji povedala, da sem ze dvakrat morala zamenjat spodnje, ker sem bila cisto mokra, pa je rekla, da je bila ocitno bolj vodena sluz. Spet nic s predcasnim porodom Tesnim pa se vedno. Od zadnjic se je mat. vrat malce skrajsal, pa zadnjic sem bila za prstno konico odprta, danes pa komaj za en prst. Tako da- SE NE GREM RODIT TA TEDEN Moj se veseli, jaz imam pa ze poln kufr vsega. Nasl. pregled imam 28.4. CTG, ampak bo druga zdravnica pogledala kako kaze, ker je nasa na dopustu. Grem pa vmes itak se k babici, ki upam, da bo z mano na porodu. Sem si pa res fajn PDP izbrala- ravno med dopusti CESTITKE ebetki in daisy Daisy vse bo v redu!!
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 20:16:49
|
|
|
|
OliveOyl
|
FLASK_A vidva imata pa res nore slike. Nč grem zdaj še mal maile prebrat,da vidim če je kaj novega pol pa na Donje Brijanje. Lepo spančkajte pa se jutri oglasim z novimi merami.Na vago pa kar ne bi šla.. pa pa
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 20:21:51
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Pokica, kar rukni ga Reč, da ti je voda odtekla, se bo hitro zbudil Se hecam... Upam, da mu vsaj stol uspe sestavit danes Je že ustal,...zle vsak cajt bo...Akcija Stol Posodo pospravlja od kosila, ko jaz moram počivat za rač. copka boš pa še malo počakala, kaj....ko pa tako fino tesniš Jst mam pa jutri zgodaj zjutraj CTG+pregled. Jo bom vprašala če bo še kak UZ ...močno upam da!
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 20:38:12
|
|
|
|
mani2
|
Evo, pa še moje poročilo s prgleda. Tam spodaj je vse zaprto se je spet malenkost spustila v porodni kanal vendar še nič ne kaže da bi kmalu šla v P. Naslednji pregled imam 4.5. Teža pa +15,5 kg. Mi pa je G. reku da morem pazljivo spremljati gibe in da jih more res biti najmanj 10 na dan drugače pa morem takoj v P. Očitne nekaj sumi. Pa da vam povem še žalostno novičko. Porod naše psičke se ni končal srečno. Danes smo jo morali peljati zjutraj na veterino kjer so z UZ ugotovila da more skotiti še 2 mladička. so ji dali umetne popadke vendar ni šlo tako da so ji ob 13h naredili carskega. Oba mladička sta bila mrtva . Zato so potem psička tudai kar stilarizirali. To je bilo naše prvo leglo in na žalost tudi zadnje .
< Sporočilo je popravil mani2 -- 21.4.2009 20:41:51 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 20:58:09
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl FLASK_A vidva imata pa res nore slike. Nč grem zdaj še mal maile prebrat,da vidim če je kaj novega pol pa na Donje Brijanje. Lepo spančkajte pa se jutri oglasim z novimi merami.Na vago pa kar ne bi šla.. pa pa Hvala Vaga? A se je vam tudi pokvarila? Naša čist preveč kaže. Moj je isto ugotovil Tako da je trenutno uradno pokvarjena Copka, saj ni rečeno... Mogoče te pa že danes ponoči kaj zagrabi in boš morala v P Mani, kako smotano Boga psička... Grozno, res. Drugače pa čestitam za dobro opravljen pregled! Grem mal kavč povaljat, se tipkamo jutri! Lahko noč nosečkice!
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 21.4.2009 22:25:06
|
|
|
|
Leela
|
super, da so šli danes pregledi vsem super. mani škoda za psičko. Mali je imel danes zobozdravnika in je bil strašno priden. Za nagrado pa si je zbral prstanček in ne figurce. Sedaj ima že dva . Jutri me pa ne bo nič na komjuteru. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 0:01:35
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravček! čestitam novima mamicama, dojenčkoma in seveda očkoma,... mani2 - glavno, da bo s psičko v redu, da bo poskrbela za tiste psičke, ki jih ima. vidim, da ste tudi moje nove podatke spregledali, jih bom zapisala malo bolj opazno: naslednji pregled imam 4.5. (upam, da mi ga ne bo potrebno imeti, ker bom že pestovala), trebušček se je povečal na 110 cm. počasi me zapušča energija. upam, da se vrne do poroda . drugače pa smo dan preživeli lepo (če odštejem 1 uro truda, da bi Oskar imel dnevni spanec... mi je uspelo , se nisem dala pregovoriti in prekaniti, potem pa je spal 3 ure... toliko, da sem lahko v miru pojedla kosilo in še sama zaspala). prav luštno, da naju je potem zbudilo sonce! Urban brca kot nor... kolikor le ima prostora. rita, se premika,... kolca se mu tako, da mi skače cela medenica. imam občutek, da nisem več glavna glede svojega telesa. so šli ovnčki že mimo? zdaj so na vrsti bikci! želim vam lepe sanje! in jutri prijetno klepetajte! kdaj pa se bo odprla čvekalnica s temo z-majčki 2009?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 7:12:40
|
|
|
|
mani2
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 7:13:54
|
|
|
|
Dudica1
|
1. AKP 127 cm 2. krempelček 118 cm 3. KatMat, Leela 115 cm 4. mani2, Blueeyes 114 cm 5. Cveka30, gala 113 cm 6. peneja 112 cm 7. petra a, zmajama 111 cm 8. Lalica1, pokica_, nati45, k.tja 110 cm 9. Biba Maja, petrazg , maja1488, ttmmbb 108 cm 10. meduzica 107 cm 11. mayflower, Oliveoyl 106 cm 12. elyy, 105 cm 13. Chiara82, andrejka 104 cm 14. mama11 103 cm 15. christiana21, copka, vanilla 102 cm 16. HM84 101 cm 17. dito, dudica1 100 cm 18. ledenka, U_SURDI 99 cm 19. lunica77, lake, lananai, zoja09 98 cm 20. mary12 97 cm 21. palacinka, BarbyD, Hanaja 96 cm 22. Tanja_ 89 cm 23. Masi 88 cm
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 7:21:06
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro Spala sm odlično razen parih obiskov wc-ja... Drugač pa zdej peljem sinka v vrtec pol grem pa v trgovino morm mal sadja it nabavit ker se bašem še samo z čokoladam... ...mali pa tud same bombone hoče... flaska ja res je še sreča da mali še čez dan spijo da imamo malo miru in se vsaj tisti čas malo odpočijemo... ...pri nas še spi do 3 urce čez dan,tako da super... mani mi je žal za psičke...pa čestitke za pregled... olive lepo da si se javila jaz sem že mislila kaj je s tabo... pokica upam da je stol sestavljen... copka...hja boš mogla ti še kr lepo malo počakat...lepo po vrsti gremo... ...najprej sem še jaz potem se pa zmenite kako naprej... ...ne prehitevaj... pa še vsem ostalim čestitke za preglede...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 7:22:54
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Biba Maja Tudi mi smo danes s pregleda. raste in se redi - od prejšnjega pregleda pa do danes se je zdredil za 900 g. Zdaj jih ima cca 2700 g. Mi je naredila test za streptokok B - je hvalabogu negativen . Tudi maternični vrat mi je zmerila - vse je še zaprto in dolgo 33 mm. Tako da verjetno ne bomo šli v Rim nič prej - sicer pa bomo videli . Naslednji pregled imam 05.05. - kri, voda, itd. CTG pa še ne Mi je sestra potem razložila, da tako naredi UZ.... pa že, če tako pravijo.... dobro jutro drage majčice... danes sem pa med zgodnjimi.... BibaMaja supet da tkole napreduje in se redi ... super za engativne izvide streptokoka B pokica_ kako kej stol?? sta ga sprobala?? uporabno? Tanja_ samo da si se prepričala in je vse ok.... oliveoyl ja očitno sam lari fari... neke akcije k se niso končale tko k bi mogle.. zdje pa noge skup tiščimo ... aha, a on dela prov na MORS-u?? sem mislila da je v vojašnici kej več copka ja teb pa tale porod ni usojen pred rokom, tko k men kdaj pa si naročena pri Dimnikovi 28.4.? jz mam mislim da ob 12h mani2 ooo le kaj sumi dr? nas boš prehitevala po levi strani v P? joooooj, škoda za psičke.... boga dva pikeca... sorči, najbrž more bit full hudo... vsaj men bi blo.. z-majčki 2009 ja kaj pa vem,... a jih ni še mal premal zaenkrat da bi se odpirala??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 7:27:03
|
|
|
|
Blueeyes
|
dobro jutro.. malo mešanega na žaru za lep sončen dan in za različne okuse
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 7:29:27
|
|
|
|
Dudica1
|
blueeyes super zajtrk... aja pomoje je tud še prehitr za z-majčke ja...edino če bi imela kakšna ki je že rodila tako željo pa nam naj tukaj pove pa zrihtamo a ne...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?