Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 20:52:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya hej hej - kaj pa v sredo al pa četrtek? srečanje? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. No, ostale?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 20:57:36
|
|
|
|
RMRM
|
Jaz lahko v četrtek. Didlina, imaš ZS
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 20:59:05
|
|
|
|
slovenka
|
Ne v zlati knjigi, ampak kletki Če boste prebrale, sporočite, če je fajn. Potem se bom prijavila, da še jaz dobim, sedaj nimam časa za kak roman... Didli, daj ne bodi no tako kritična, saj je prav včasih malo biti hijena
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 21:04:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Babysolza, tvoj mail mi zavrača Preveri, če si dala pravega
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 21:08:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ne v zlati knjigi, ampak kletki Če boste prebrale, sporočite, če je fajn. Potem se bom prijavila, da še jaz dobim, sedaj nimam časa za kak roman... Didli, daj ne bodi no tako kritična, saj je prav včasih malo biti hijena Ja, knjigi zato, ker je zlata samo v knjigi, v kletki nikoli ni bila, ker je navadna pleh **** od majhnega sanjala za bogastvo, dosegla cilj... O tisti temi tam pa no coment
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 21:20:09
|
|
|
|
slovenka
|
ah, sorry, didli, brezveze nekaj pametujem, kar ne vem... Boljše, da grem nocoj spat
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 21:38:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: nya kako čtivo? Čepin bivši zakon Če ga hočeš, povej mail, ti pošljem celo knjigo Prekletstvo v zlati knjigi aaaaaa(zajemam sapo) ...hvala za tole,sem se narezala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 21:40:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka ah, sorry, didli, brezveze nekaj pametujem, kar ne vem... Boljše, da grem nocoj spat se ena,k se je BV smejala,nalasc napisano knjiga
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 21:48:37
|
|
|
|
slovenka
|
Ja kolko je pa debela ta knjiga? A si že konec z branjem Kleo?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 21:50:43
|
|
|
|
slovenka
|
Pupe, vam pokažem, kako midve s Sofijo piševa na RR? Naju je dragi prej slikal
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 21:54:26
|
|
|
|
beyba
|
Oila vem dolgo se že nisem nič oglasla, sam trenutno mi ne znese tut prebrat vas ne uspem....sem pomoje ostala nekje na 68 strani.... Lunca14, nič se sekirat, boš začela delat, če se boš odločla pa boš lahko k meni prišla, mam sam enega otroka pa nimam zgloncan....to tako je....nekoč je nekdo rekel : Vztrajati pri čistem stanovanju ko otroci odraščajo je tako kot bi med snežnim metežem odmetaval sneg! no in s tem se čist strinjam! nič sekirat se pa res dobro vidi da je birba res zakon-pa kot sem rekla nisi akviziter ampak Ekološki informator-sam menjaš! Medve zElo sva drugače razen kroničnega pomankanja časa in sonca zakon.RAvno fletno bo ratal full se bom mogla pa delat spokat.... A katera ve kako je s skrajšanjem delavnega časa delaš 4 ali 6 ur do otrokovega 3 leta starosti? zdej grem pa spat ker sem čist fertik-za dol past.... Vsem lep pozdravček in prosim na zs kako je s srečanjem zdej...zs-je še pogledam ostalo pa ne znese!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 22:02:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Pupe, vam pokažem, kako midve s Sofijo piševa na RR? Naju je dragi prej slikal Hudoooo ...kaj tamalo nazaj pritiskas,da dol ne pade?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 22:06:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ja kolko je pa debela ta knjiga? A si že konec z branjem Kleo? [/quote Cist tanka..neki cez 80strani,jo preberes v subu ,pa koj pozabis . Mene je kar mal vrglo,da je lahko ena zenskla tako mahnjena na denar,da ji je vseeno,oz.pac pogoltne,zalitve,laganje,varanje,tepez......ji drug dan rece,pejt si kupit karkoli zelis,in ona ze vsa happy tece....al pa,jo prasa ce bi se porocila,pa ona pravi,ja ne vem,kaj pa zaroka...pa on ji za zaroko podari bw-ja,enga hudga,in je ona koj za ...pa en kup takih cvetk.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 22:16:03
|
|
|
|
babysolza
|
Oj, Didli, grem pogledat - dobiš ZS. Jaz tudi v četrtek ne morem, grem grem v službo k big bosu na razgovor. Razen če velja ob 10-ih - jaz moram bit v Lj okrog 13-ih, potem bi se mi še izšlo. Tako da načeloma sem za! No, pa sem z NE prišla na JA.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 22:20:11
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Babysolza, tvoj mail mi zavrača Preveri, če si dala pravega To se mi zgodi, če ob taki uri še tle plašim. Ajde spat, pa jutri hitro gor na RR, da se zmenmo za sredo al pa četrtek. Aja, a vreme bo ok? Lepo pančkite!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 23:11:57
|
|
|
|
slovenka
|
Kleo, ne, ona zadaj zgoraj na sedežni sedi, samo ni s hrbtom do stene, jo bolj z glavo tiščim za noge, tako vrat skupaj, sicer na tej sliki ima roke v luft, drugače me pa kar sama močno za lase drži... Sedaj se veliko tako nosiva okrog in imam že nekaj prakse Sem sinoči rekla, da grem nocoj spat ob 10h. Evo me... Sem se rihtala za jutri... Lepo spite!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 23:16:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Babysolza, poslano še enkrat. Slovenka, sem skoz mislila, da si čist drugačna. Vranje črna barva las.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 23:26:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Babysolza, poslano še enkrat. Slovenka, sem skoz mislila, da si čist drugačna. Vranje črna barva las. Kaksna?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 23:33:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Babysolza, poslano še enkrat. Slovenka, sem skoz mislila, da si čist drugačna. Vranje črna barva las. Kaksna? Taka, fuul visoka, blond, našminkana, naštelana v visokih petkah, tak kostimček lep, lasje plapolajo na ramenih kot v reklami za Taft, lepa torbica od Armanija....bo dovolj?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 23:36:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Babysolza, poslano še enkrat. Slovenka, sem skoz mislila, da si čist drugačna. Vranje črna barva las. Kaksna? Taka, fuul visoka, blond, našminkana, naštelana v visokih petkah, tak kostimček lep, lasje plapolajo na ramenih kot v reklami za Taft, lepa torbica od Armanija....bo dovolj? Neeee,dej se...je pravlca za lahko noc ....pa kaj je nimas na fb,saj tam jo vidis??
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 23:37:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, je nimam. Me noče.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 23:39:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ne, je nimam. Me noče. Ma prav,ze ve zakaj ...sej se hecam ,ziher ne ve ktera si.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 23:39:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdej me bo skurcala Slovenka. Luštna je, sam jaz imam pač karierno žensko pred očmi kot eno barbiko iz reklame. In taki ljudje kot je Slovenka so mi najbolj všeč, ker niso neki tipitopi in fensi šmensi 24 ur na dan,. Pač si človeka predstavljaš kot ga bereš. Ko ga vidiš, pa doživiš mrzel tuš. mislim zdej to v dobrem smislu.
< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 20.4.2009 23:40:26 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 23:41:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ne, je nimam. Me noče. Ma prav,ze ve zakaj ...sej se hecam ,ziher ne ve ktera si. Nazadnje sem dobila od mtince ZS na FB: ok jaz sem ta pa ta, kdo si pa ti, povej da vem.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 23:41:51
|
|
|
|
Anonimen
|
...jaz sem si tebe tut drugac predstavljala,sam ce zdele razmisljam,se sploh vec ne spomnim kaksno ze...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.