|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
20.4.2009 20:52:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

hej hej - kaj pa v sredo al pa četrtek? srečanje?

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. user posted image No, ostale?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2701
20.4.2009 20:57:36   
RMRM
Jaz lahko v četrtek.

Didlina, imaš ZS user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
20.4.2009 20:59:05   
slovenka
Ne v zlati knjigi, ampak kletki user posted image user posted image user posted image Če boste prebrale, sporočite, če je fajn. Potem se bom prijavila, da še jaz dobim, sedaj nimam časa za kak roman...

Didli, daj ne bodi no tako kritična, saj je prav včasih malo biti hijena user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
20.4.2009 21:04:35   
Anonimen
Babysolza, tvoj mail mi zavrača user posted image Preveri, če si dala pravega user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2704
20.4.2009 21:08:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Ne v zlati knjigi, ampak kletki user posted image user posted image user posted image Če boste prebrale, sporočite, če je fajn. Potem se bom prijavila, da še jaz dobim, sedaj nimam časa za kak roman...

Didli, daj ne bodi no tako kritična, saj je prav včasih malo biti hijena user posted image user posted image user posted image

Ja, knjigi zato, ker je zlata samo v knjigi, v kletki nikoli ni bila, ker je navadna pleh **** user posted image od majhnega sanjala za bogastvo, dosegla cilj...

O tisti temi tam pa no coment user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2705
20.4.2009 21:20:09   
slovenka
ah, sorry, didli, brezveze nekaj pametujem, kar ne vem... Boljše, da grem nocoj spat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
20.4.2009 21:38:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: nya

kako čtivo?

Čepin bivši zakon user posted image Če ga hočeš, povej mail, ti pošljem celo knjigo Prekletstvo v zlati knjigi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aaaaaa(zajemam sapo)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...hvala za tole,sem se narezalauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2707
20.4.2009 21:40:07   
Anonimen

ah, sorry, didli, brezveze nekaj pametujem, kar ne vem... Boljše, da grem nocoj spat user posted image user posted image user posted image

se ena,k se je BV smejala,nalasc napisano knjigauser posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2708
20.4.2009 21:48:37   
slovenka
Ja kolko je pa debela ta knjiga? A si že konec z branjem Kleo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
20.4.2009 21:50:43   
slovenka
Pupe, vam pokažem, kako midve s Sofijo piševa na RR? Naju je dragi prej slikal user posted image

user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
20.4.2009 21:54:26   
beyba
Oila

vem dolgo se že nisem nič oglasla, sam trenutno mi ne znese tut prebrat vas ne uspem....sem pomoje ostala nekje na 68 strani....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Lunca14, nič se sekirat, boš začela delat, če se boš odločla pa boš lahko k meni prišla, mam sam enega otroka pa nimam zgloncan....to tako je....nekoč je nekdo rekel :  Vztrajati pri čistem stanovanju ko otroci odraščajo je tako kot bi med snežnim metežem odmetaval sneg! no in s tem se čist strinjam! nič sekirat se pa res dobro vidi da je birba res zakon-pa kot sem rekla nisi akviziter ampak Ekološki informator-sam menjaš!

Medve zElo sva drugače razen kroničnega pomankanja časa in sonca zakon.RAvno fletno bo ratal full se bom mogla pa  delat spokat....user posted image user posted image user posted image user posted image

A katera ve kako je s skrajšanjem delavnega časa delaš 4 ali 6 ur do otrokovega  3 leta starosti?

zdej grem pa spat ker sem čist fertik-za dol past....

Vsem lep pozdravček in  prosim na zs kako je s srečanjem zdej...zs-je še pogledam ostalo pa ne znese!

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
20.4.2009 22:02:02   
Anonimen

Pupe, vam pokažem, kako midve s Sofijo piševa na RR? Naju je dragi prej slikal user posted image

user posted image

Hudoooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kaj tamalo nazaj pritiskas,da dol ne pade?

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2712
20.4.2009 22:06:09   
Anonimen

Ja kolko je pa debela ta knjiga? A si že konec z branjem Kleo?
[/quote

Cist tanka..neki cez 80strani,jo preberes v subuuser posted image ,pa koj pozabisuser posted image .
Mene je kar mal vrglo,da je lahko ena zenskla tako mahnjena na denar,da ji je vseeno,oz.pac pogoltne,zalitve,laganje,varanje,tepez......ji drug dan rece,pejt si kupit karkoli zelis,in ona ze vsa happy tece....al pa,jo prasa ce bi se porocila,pa ona pravi,ja ne vem,kaj pa zaroka...pa on ji za zaroko podari bw-ja,enga hudga,in je ona koj zauser posted image ...pa en kup takih cvetk.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2713
20.4.2009 22:16:03   
babysolza
Oj,

Didli, grem pogledat - dobiš ZS. user posted image

Jaz tudi v četrtek ne morem, grem grem v službo k big bosu na razgovor. user posted image user posted image user posted image  Razen če velja ob 10-ih - jaz moram bit v Lj okrog 13-ih, potem bi se mi še izšlo. Tako da načeloma sem za! user posted image user posted image  No, pa sem z NE prišla na JA. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
20.4.2009 22:20:11   
babysolza

Babysolza, tvoj mail mi zavrača user posted image Preveri, če si dala pravega user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To se mi zgodi, če ob taki uri še tle plašim. user posted image user posted image

Ajde spat, pa jutri hitro gor na RR, da se zmenmo za sredo al pa četrtek. Aja, a vreme bo ok? user posted image

Lepo pančkite!

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
20.4.2009 23:11:57   
slovenka
Kleo, ne, ona zadaj zgoraj na sedežni sedi, samo ni s hrbtom do stene, jo bolj z glavo tiščim za noge, tako vrat skupaj, sicer na tej sliki ima roke v luft, drugače me pa kar sama močno za lase drži... Sedaj se veliko tako nosiva okrog in imam že nekaj prakse user posted image

Sem sinoči rekla, da grem nocoj spat ob 10h. Evo me... Sem se rihtala za jutri...

Lepo spite!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
20.4.2009 23:16:47   
Anonimen
Babysolza, poslano še enkrat.user posted image

Slovenka, sem skoz mislila, da si čist drugačna. user posted image user posted image Vranje črna barva las.user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2717
20.4.2009 23:26:08   
Anonimen

Slovenka, sem skoz mislila, da si čist drugačna. user posted image user posted image Vranje črna barva las.user posted image user posted image

Kaksna?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2718
20.4.2009 23:33:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Kaksna?user posted image

Taka, fuul visoka, blond, našminkana, naštelana v visokih petkah, tak kostimček lep, lasje plapolajo na ramenih kot v reklami za Taft, lepa torbica od Armanija....bo dovolj?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2719
20.4.2009 23:36:12   
Anonimen

Kaksna?user posted image

Taka, fuul visoka, blond, našminkana, naštelana v visokih petkah, tak kostimček lep, lasje plapolajo na ramenih kot v reklami za Taft, lepa torbica od Armanija....bo dovolj?user posted image

Neeee,dej se...je pravlca za lahko nocuser posted image ....pa kaj je nimas na fb,saj tam jo vidis??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2720
20.4.2009 23:37:07   
Anonimen
Ne, je nimam.user posted image Me noče.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2721
20.4.2009 23:39:00   
Anonimen

Ma prav,ze ve zakajuser posted image ...sej se hecamuser posted image ,ziher ne ve ktera si.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2722
20.4.2009 23:39:33   
Anonimen
Zdej me bo skurcala Slovenka.user posted image

Luštna je, sam jaz imam pač karierno žensko pred očmi kot eno barbiko iz reklame.user posted image In taki ljudje kot je Slovenka so mi najbolj všeč, ker niso neki tipitopi in fensi šmensi 24 ur na dan,.user posted image   Pač si človeka predstavljaš  kot ga bereš.user posted image Ko ga vidiš, pa doživiš mrzel tuš.user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image mislim zdej to v dobrem smislu.user posted image

< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 20.4.2009 23:40:26 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2723
20.4.2009 23:41:14   
Anonimen

Ma prav,ze ve zakajuser posted image ...sej se hecamuser posted image ,ziher ne ve ktera si.

Nazadnje sem dobila od mtince ZS na FB: ok jaz sem ta pa ta, kdo si pa ti, povej da vem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2724
20.4.2009 23:41:51   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...jaz sem si tebe tut drugac predstavljala,sam ce zdele razmisljam,se sploh vec ne spomnim kaksno ze...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.