Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 22:57:02
|
|
|
|
irma78
|
Vidim ja, imaš dobre primerjave. Haha! No, ampak čeveljci so pa res cute- Sem jih videla v živo!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 22:58:56
|
|
|
|
gogabojan
|
Ja zdaj pa reci da niso no tako mehke kot ''mehko kuhana jajčka''. hahaha. Ti že veš, si jih v rokah mela. Vem. Sem videla na lastne oči.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:06:47
|
|
|
|
gogabojan
|
Punce, a katera ve, kak nick ma Natalija??? Sem gledala na RR Oktoberke pa ne vidim. HVALA PROSIM.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:08:41
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Ja zdaj pa reci da niso no tako mehke kot ''mehko kuhana jajčka''. hahaha. Ti že veš, si jih v rokah mela. Vem. Sem videla na lastne oči. Ja, jaz imam velikokrat mehke stvari v rokah - in to kar vsem na očeh, me ni nič sram. Včasih jih dam pa še v usta - mehko kuhana jajčka namreč, da ne bo katera kaj drugega mislila. Čeprav trda so mi še boljša.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:09:18
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Punce, a katera ve, kak nick ma Natalija??? Sem gledala na RR Oktoberke pa ne vidim. HVALA PROSIM. talcy
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:10:52
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Punce, a katera ve, kak nick ma Natalija??? Sem gledala na RR Oktoberke pa ne vidim. HVALA PROSIM. talcy Ne bom ti rekla hvala, ker sem že zgoraj napisala. hahaha
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:10:56
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Ja zdaj pa reci da niso no tako mehke kot ''mehko kuhana jajčka''. hahaha. Ti že veš, si jih v rokah mela. Vem. Sem videla na lastne oči. Ja, jaz imam velikokrat mehke stvari v rokah - in to kar vsem na očeh, me ni nič sram. Včasih jih dam pa še v usta - mehko kuhana jajčka namreč, da ne bo katera kaj drugega mislila. Čeprav trda so mi še boljša. Zgleda da ne razganja samo naše gogabojan
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:17:01
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Ja zdaj pa reci da niso no tako mehke kot ''mehko kuhana jajčka''. hahaha. Ti že veš, si jih v rokah mela. Vem. Sem videla na lastne oči. Ja, jaz imam velikokrat mehke stvari v rokah - in to kar vsem na očeh, me ni nič sram. Včasih jih dam pa še v usta - mehko kuhana jajčka namreč, da ne bo katera kaj drugega mislila. Čeprav trda so mi še boljša. Zgleda da ne razganja samo naše gogabojan Ja, ponavadi so take stvari nalezljive. Tudi virtualno.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:19:46
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Ja zdaj pa reci da niso no tako mehke kot ''mehko kuhana jajčka''. hahaha. Ti že veš, si jih v rokah mela. Vem. Sem videla na lastne oči. Ja, jaz imam velikokrat mehke stvari v rokah - in to kar vsem na očeh, me ni nič sram. Včasih jih dam pa še v usta - mehko kuhana jajčka namreč, da ne bo katera kaj drugega mislila. Čeprav trda so mi še boljša. Zgleda da ne razganja samo naše gogabojan Ja, ponavadi so take stvari nalezljive. Tudi virtualno.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:20:48
|
|
|
|
iraira
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:21:34
|
|
|
|
gogabojan
|
Evo pri nas se že jokamo na veliko. Madona nič mu ne paše. Pa fullllll jokca v spanju. Sem ga dvignila, pa še bolj. Zdaj pa leži v pojstelci mami pa za compom z eno rokico pa božam, pa je tiho. Mi bo roka odpadla, kok ga moram božat. Ampak, mame vse pretrpimo. vse zavoljo naših otrok.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:21:59
|
|
|
|
iraira
|
Gogabojan kako je Rok? A ga kuha? Jaz danes ne bom mogla spati, ker imamo jutri ceplenje in me taka panika že zdaj
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:22:38
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira a bravo zame. oooo hvala, hvala, hvala evo se je že umiril in zaspančkal nazaj
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:23:04
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Evo pri nas se že jokamo na veliko. Madona nič mu ne paše. Pa fullllll jokca v spanju. Sem ga dvignila, pa še bolj. Zdaj pa leži v pojstelci mami pa za compom z eno rokico pa božam, pa je tiho. Mi bo roka odpadla, kok ga moram božat. Ampak, mame vse pretrpimo. vse zavoljo naših otrok. Sva istočasno pisale
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:23:52
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: iraira a bravo zame. oooo hvala, hvala, hvala evo se je že umiril in zaspančkal nazaj zate in za irmo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:24:55
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Evo pri nas se že jokamo na veliko. Madona nič mu ne paše. Pa fullllll jokca v spanju. Sem ga dvignila, pa še bolj. Zdaj pa leži v pojstelci mami pa za compom z eno rokico pa božam, pa je tiho. Mi bo roka odpadla, kok ga moram božat. Ampak, mame vse pretrpimo. vse zavoljo naših otrok. Ja vse bi naredile za tele naše sončke. Tudi umrle, če bi bilo treba. A Rokija to vse muči zaradi pikice?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:26:50
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Gogabojan kako je Rok? A ga kuha? Jaz danes ne bom mogla spati, ker imamo jutri ceplenje in me taka panika že zdaj ah saj bo vse v redu, boš videla. je P rekel, da je malo močnješa doza zdaj . pa sem mu dala koj svečko. pa saj bo. čez dva dni bomo že bolje. mene bo potem pri 1 letu strah, ker ma že zdaj reakcije, kake reakcije bo imel takrat, pa še v bolnici bomo. pa pravim SAJ BO. hvala bogu so to samo površinske skrbi. BOG NE DAJ, da bi bili otroci huje bolni, da bi bila potrebna kaka operacija al pa kaj. tak da se s tem tolažim, da imam drugače zdravega otroka, pa kaj če faše virus al pa angino al pa kaj takega, bomo že. huje je, ko so nekateri otroci tako majhni zelo zelo bolni. resno bolni. tak da sem hvaležna vsemogočnemu (pač temu k jaz verjamem, da obstaja neka višja sila). pa naj bo črn, bel, rumen rdeč več ali manj vsi verjamemo v nekaj višjega. tako da.....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:26:56
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: iraira a bravo zame. oooo hvala, hvala, hvala evo se je že umiril in zaspančkal nazaj zate in za irmo pa zate tudi pa eno da bo jutri na vašem cepljenju vse OK, kar pa sem prepričana da bo. Tako da ne skrbi!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:28:07
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: iraira Gogabojan kako je Rok? A ga kuha? Jaz danes ne bom mogla spati, ker imamo jutri ceplenje in me taka panika že zdaj ah saj bo vse v redu, boš videla. je P rekel, da je malo močnješa doza zdaj . pa sem mu dala koj svečko. pa saj bo. čez dva dni bomo že bolje. mene bo potem pri 1 letu strah, ker ma že zdaj reakcije, kake reakcije bo imel takrat, pa še v bolnici bomo. pa pravim SAJ BO. hvala bogu so to samo površinske skrbi. BOG NE DAJ, da bi bili otroci huje bolni, da bi bila potrebna kaka operacija al pa kaj. tak da se s tem tolažim, da imam drugače zdravega otroka, pa kaj če faše virus al pa angino al pa kaj takega, bomo že. huje je, ko so nekateri otroci tako majhni zelo zelo bolni. resno bolni. tak da sem hvaležna vsemogočnemu (pač temu k jaz verjamem, da obstaja neka višja sila). pa naj bo črn, bel, rumen rdeč več ali manj vsi verjamemo v nekaj višjega. tako da..... se podpišem pod to
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:28:18
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Evo pri nas se že jokamo na veliko. Madona nič mu ne paše. Pa fullllll jokca v spanju. Sem ga dvignila, pa še bolj. Zdaj pa leži v pojstelci mami pa za compom z eno rokico pa božam, pa je tiho. Mi bo roka odpadla, kok ga moram božat. Ampak, mame vse pretrpimo. vse zavoljo naših otrok. Ja vse bi naredile za tele naše sončke. Tudi umrle, če bi bilo treba. A Rokija to vse muči zaradi pikice? jp jp sm mu dala svečko pred spanjem. sam ga bom zgleda morala kmalu zbuditi, ker se mi zdi da je vedno več vroč.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:30:24
|
|
|
|
iraira
|
Punci hvala za tolažilne besede. Pa saj vem da bo že nekako, ampak vedno se spomnim sina ko je imel krče (vročinske) in je nehal dihati in bil ves moder... kar pred očmi ga imam samo da pomislim na vročino.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:32:27
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Evo pri nas se že jokamo na veliko. Madona nič mu ne paše. Pa fullllll jokca v spanju. Sem ga dvignila, pa še bolj. Zdaj pa leži v pojstelci mami pa za compom z eno rokico pa božam, pa je tiho. Mi bo roka odpadla, kok ga moram božat. Ampak, mame vse pretrpimo. vse zavoljo naših otrok. Ja vse bi naredile za tele naše sončke. Tudi umrle, če bi bilo treba. A Rokija to vse muči zaradi pikice? jp jp sm mu dala svečko pred spanjem. sam ga bom zgleda morala kmalu zbuditi, ker se mi zdi da je vedno več vroč. Čimbolj ga sleci, mene so podučili takrat pri jaku da ga je treba hladiti, da vročina pade. Se pravi slečti, dati za piti hladno tekočino itd.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:39:28
|
|
|
|
gogabojan
|
Evo spet jokamo. Ufffffffffff noč bo težka. Kar pa se vročine tiče. Bojan je mel en teden 40 pa ni nič pomagalo. Potem pa sem mu začela ovijati okončine v hladno brisačo pomočeno v kis (noge s kisom, roke z vodo, da mu nebi preveč smrdelo), v svoje štunfe nafilala s olupljenim in zrezanim na kolobarje krompir, pomočila v kis, žganje ali vodo in ga obula. Vročina padla čez tri četrt ure. Sam roku pa se tega še ne upam dati no. Premočan vonj je kisa. Bojan je pa mel takrat kakih 4 leta. Že takrat je njemu po nosku fulll udarilo, kaj šele temu pikolinu.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:41:30
|
|
|
|
iraira
|
Jaz sem mu tudi enkrat dala žganje na nogice in volnene nogavice čez ( po nasvetu tašče ) pa mu je vročina full hitro padla
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.4.2009 23:42:55
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Jaz sem mu tudi enkrat dala žganje na nogice in volnene nogavice čez ( po nasvetu tašče ) pa mu je vročina full hitro padla jaja saj to je to. mora biti na bazi kislosti. žganje najbolje, sam fullll smrdi, kis dobro, sam smrdi, voda še kar no, pa nič ne smrdi to so stare vraže, ampak deljujejo bolje, kot katerikoli tip zdravila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?