|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
20.4.2009 20:36:08   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

telefon mam prazen, pa ne najdem polnilcauser posted image

NAŠLA!!!! Pod Tijaninimi premajhnimi oblačili, ki čakajo, da jih pospravimuser posted image user posted image

jst butelj sem pa ti hotela predlagat, da se pokliči, pa boš slišala kje zvoni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
20.4.2009 20:37:14   
Lucka1
tako punce, grem še mal delat nekaj za službo, potem pa gledat Fraiserja - mislim da je danes na enem od SLO programov....LEPE SANJE VSEM user posted image user posted image user posted image - upam, da se vidimo jutri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
20.4.2009 20:37:24   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

OJLA PUNCE.

Evo mi smo nazaj od pikice. Naročeni smo 5.8. ko bomo dali urin in kri pregledat. Pa takrat se bo posvetil otrokovemu razvoju. Danes ga je samo tako pregledal. Je pa bil fullllllllll priden pri P. Pa P se mu je takooooooooooo smejal, ker mu je vse z mize metal dol. Ko pa se je P prepognil ROK V KROHOT, P pa tudi. In to sta mal počela.

Aja veliki smo 68 cm, težki 7680g in obseg glavice 44,2cm.

ALERGIJA + CEPLJENJE  =   BOLNICA (ko se cepijo proti rdečkam, tetanusu, mumpsu) oz. Naslednje cepljenje. To cepljenje naj nebi bilo hudo. Je pa user posted image dve uri po cepljenju TAKOOOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image IN tečnaru, da je za pop.............

Svečko sem mu dala takoj v ritko (je P rekel, glede na to, da smo vedno dobili fulll vročinice). Evo kljub svečki se mu kaže vročina 38,9. Saj bo.

Kako je Roki? Ima še vročino? Mi imamo jutri pikico pa me fulll skrbi, pomoje spet ne bom nič spala danes

Pa smotano zaradi a. na arašideuser posted image user posted image user posted image user posted image  upam da najdete kakšno rešitev...mogoče pa vam res bioresonanca pomaga. Jaz poznam en par ki imata sina in ta fantek je bil alergičen na vse živo že kot dojenček. Veš kakšen je bil po obrazu in telesu, kar v krastah- bogi. Zdaj je star dve leti in pol in je lep krasen fant, alergije so izzvenele z bioresonanco.
Mislim da sta ogromno denarja zmetala za to, ampak če pomaga se splača tudi zakreditirat če se gre za naše srčke ane

< Sporočilo je popravil iraira -- 20.4.2009 20:44:18 >

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
20.4.2009 21:00:03   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

telefon mam prazen, pa ne najdem polnilcauser posted image

NAŠLA!!!! Pod Tijaninimi premajhnimi oblačili, ki čakajo, da jih pospravimuser posted image user posted image

jst butelj sem pa ti hotela predlagat, da se pokliči, pa boš slišala kje zvoni user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
20.4.2009 21:14:03   
Tejčika29
Tajkotu želim hitro okrevanje in pošiljam en user posted image .

Mi smo ok, alina je bila pa danes popoldan tečkasta, pa še dež me je dobil na sprehodu, ampak ni sile. Mislim da je bila strašno utrujena - vreme pa to.

Mi smo se z babico 1 - beri taščo zmenili za čuvanje, tako da vrtca pri nas ne bo zaenkrat. Pomagala bo tudi babi 2 - beri moja mama.

Koš - mi imamo Sangenic od Tommee Tippee in sem zadovoljna.

Tud jaz grem počas prot kauču.. me daje utrujenost.

Nočko vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 1380
20.4.2009 21:26:33   
coccinella

ok, punce, zdej imam pa jst DVE vpr - naš user posted image stalno nekaj miga - sej to itak vsi, redko da bi bil pri miru in umirjen....pač dela 100/uro. Ampak recimo ko je v centru na tleh al pa v ležalniku se STALNO nekaj matra, napenja, vzdihuje, jamra,.....vse kar zagrabi hoče nategnit, potegnit, na silo v usta, četudi ne gre in se matra, ....itd. Včasih razmišljam, ali je normalno tako? Tudi ko se kdo igra z njim, stalno nekaj na silo vleče, ščipa, razteguje, se steguje,... user posted image user posted image user posted image dejte mi povedat, kako je pri vas?

pa še obračanje - je še kje user posted image oktoberček, ki se ne obrača? nekak imam v spominu, da se vsi nekaj vrtijo in to? No, to me sicer ne skrbi, samo zanima pa me....naš user posted image lepo pase kravice in tlači nogice v usta, obrača se pa še ne.

ja moja user posted image tudi skos nekaj miga, jamra, se pritožuje,....vse hoče prijeti v roko in dati v usta, mislim da to ni narobe.
Glede obračanja, moji user posted image še na misel ne pride da bi se obrnila, pa sem jo vedno prvijala, da de mjo na bok obrnila, pa vadiva, jo "učim", pa nič.....ona bi raje sedela oz. hodila. Tako da nevem, bomo videli hehehe. Moj P je rekel da ni nič narobe, bo pač prej shodila, če bo....sem pa tudi zadnjič eno mamico srečala pri P, njen user posted image je bil star 8 m, pa je rekla da še nič noče delati. Ne se posedatit, ne obračati, puzati....nič, da je najraje na hrbtu....Mislim da vsak posvoje. Po eni strani pa še bolje, ti vsaj ni treba full nekaj paziti, da ti bo kam dol padel user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
20.4.2009 21:26:53   
gogabojan
EJ BABE MOJE

Moj sedi na kavču, mali v naročju in poslušata Blagne k poje duet z enim moškim (KO TE NIMAM), mali pa čist v ritmu počasnem premika nogo.

Sem se polulala od smeha. Zdaj pa si grem stuširati, ker sem polulanček.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
20.4.2009 21:28:43   
vianne
Evo mene po dolgem času ... ni časa za vse pa sem malo user posted image zanemarila RR ...

Danes je imel Tibor pregled in je vse super. Je en zdrav fantek. Sem bila prav ponosna ...

Težak je 7550 in velik 64.

Štrajka pa z  GH, samo sadje je zakon drugo pa pljuvamo oziroma nočemo niti ust odpreti ... ne vem kako bo z našo "žlico". Danes sem mu ponudila navaden jogurt z upanjem, da mu bo všeč ... jok ... no jutri bom ponovila z dodatkom sadja.
Me kar skrbi tole uvajanje. Sploh ne vem kaj naj mu ponudim, da mu bo všeč ...

Sedaj pa grem malo na kavča se sprostit saj je bil kar dolg dan ...

lep pozdrav in mirno noč

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
20.4.2009 21:31:23   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

ok, punce, zdej imam pa jst DVE vpr - naš user posted image stalno nekaj miga - sej to itak vsi, redko da bi bil pri miru in umirjen....pač dela 100/uro. Ampak recimo ko je v centru na tleh al pa v ležalniku se STALNO nekaj matra, napenja, vzdihuje, jamra,.....vse kar zagrabi hoče nategnit, potegnit, na silo v usta, četudi ne gre in se matra, ....itd. Včasih razmišljam, ali je normalno tako? Tudi ko se kdo igra z njim, stalno nekaj na silo vleče, ščipa, razteguje, se steguje,... user posted image user posted image user posted image dejte mi povedat, kako je pri vas?

pa še obračanje - je še kje user posted image oktoberček, ki se ne obrača? nekak imam v spominu, da se vsi nekaj vrtijo in to? No, to me sicer ne skrbi, samo zanima pa me....naš user posted image lepo pase kravice in tlači nogice v usta, obrača se pa še ne.

ja moja user posted image tudi skos nekaj miga, jamra, se pritožuje,....vse hoče prijeti v roko in dati v usta, mislim da to ni narobe.
Glede obračanja, moji user posted image še na misel ne pride da bi se obrnila, pa sem jo vedno prvijala, da de mjo na bok obrnila, pa vadiva, jo "učim", pa nič.....ona bi raje sedela oz. hodila. Tako da nevem, bomo videli hehehe. Moj P je rekel da ni nič narobe, bo pač prej shodila, če bo....sem pa tudi zadnjič eno mamico srečala pri P, njen user posted image je bil star 8 m, pa je rekla da še nič noče delati. Ne se posedatit, ne obračati, puzati....nič, da je najraje na hrbtu....Mislim da vsak posvoje. Po eni strani pa še bolje, ti vsaj ni treba full nekaj paziti, da ti bo kam dol padel user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se pa sekirala ker se moja ne obrača pa vidim da jih je več takih lenuščkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Moja tudi miga sto na uro, vse grabi in daje v usta, nogice ima skoz v ustih samo da štumfke dol potegneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa sedela bi gospodična, pa rito spodmika in oh in sploh samo o obračanju pa noče slišatuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa jo tudi učim in ji kaže kako mora pa ničuser posted image ............ah bo že, če ne prej do poroke bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
20.4.2009 21:32:49   
iraira

EJ BABE MOJE

Moj sedi na kavču, mali v naročju in poslušata Blagne k poje duet z enim moškim (KO TE NIMAM), mali pa čist v ritmu počasnem premika nogo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1385
20.4.2009 21:40:14   
Lovely
.100noga, jaz stehtam GH. Ne merim po ml. Mi je orientacija, da taki malčki k so naši pojejo med 50 in 150g na obrok. Mleko in mlečne kaše pa merim po mL, ker mi je orientacija, da mora dobiti ob GH 500 - 800 mL mleka dnevno.

Jaz jutri pridem takoj ko pojeva, lahko se zgodi, da bom prej lahko pa se zgodi, da malo zamudim, kakor se bo princeska spomnila jest :) Se pa zelo veselim, da se vidimo :)

Gogabojan, user posted image user posted image user posted image

Lovely

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
20.4.2009 22:02:29   
janja 27

JUTRI  PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         Š E S T I      M E S E C      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ARLAN od mamice MAJA_SUNNY

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
20.4.2009 22:09:02   
irma78

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Uf Gogabojan...pismo a pa ni nobene možnosti da alergija na arašide zgine? Samo te arašide pa res povsod tlačijo zraven, na ful stvareh prebereš lahko vsebuje sledi arašidov user posted image

Meni je P rekel, da se alergija na arašide z leti veča. In se veča tudi glede smrtnosti. K je otrok majhen, je lažje paziti, ko pa je človek odrasel, pa ne pazi. Tak da,

nažalost bomo meli alergijo na arašide za vedno. Upamo da, bo ostala tak kot je, da se ne bo večala.

Uffff, tole je pa čisto sranje. Grozno, pa verjetno se ne da nič pomagat ali pač??? Nekje sem slišala, da se da tudi z bioenergijo pri alergijah pomagat, samo ne vem, če pri alergiji na arašide. 

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 1388
20.4.2009 22:15:53   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

Naš Niki tudi daje vse v usta, kar mu pride pod roke - od škatel od keksov, puloverjev, copat, igrač,... Pa tudi še vedno je najraje na hrbtu. Ga zaenkrat komot pustim na hrbtu in grem v katero drugo sobo, ker se ne premakne tudi za mm. Je pa danes kakšnih 15 minut sedel - sem bila čisto presenečena, sem ga malo posedla, mu dala bolj narazen nogice on je pa kar v takem položaju ostal in se igral z knjigico, se malo opiral na rokice in bil blazno zadovoljen. Sem tako ponosna nanj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  moj angelček.

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
20.4.2009 22:16:18   
janja 27
pikicastonoga evo link o slovesu o brezplačnem vrtce

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=19778

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja tko je ..........................

bo boljš

goga si se že skopalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
20.4.2009 22:17:17   
irma78

EJ BABE MOJE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po mojem si ob tem tudi na bolečine v križu pozabila, a ne???

Neposredna povezava do sporočila: 1391
20.4.2009 22:20:41   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=19778

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bo boljš

goga si se že skopalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi to danes na poročilih na POPu slišala, samo baje ni še gotovo, ker je minister za šolstvo proti in hoče do 2012 celo naredit, da bi bili vrtci za vse brezplačni. Joj, če kaj takega naredijo, bom pa jaz začela zbirat podpise za referendum. Halo, šole in faksi so lahko brezplačni, vrtci pa ne. Zakaj že???

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
20.4.2009 22:21:58   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

EJ BABE MOJE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po mojem si ob tem tudi na bolečine v križu pozabila, a ne???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo skopana
ma nemorem verjet, da mi je ''UŠLO V HLAČKE''

pa tak fajn je migu z nogico, GOR, DOL, GOR, DOL, in to fulll visoko, in ves nasmejan in zadet od inekcije.

Je pa edini problem v tem, da mu vročina raste. je bošček zdaj zaspal čist  je prešvican. pa tak se je dru na joškici. jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
20.4.2009 22:27:07   
iraira
Zgleda da je Rokiju Blagnetka pri srcuuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   ali pa je to samo zaradi pikiceuser posted image

Bošček a vročina mu pa kar raste al kaj? Saj zvečer in ponoči je najhujše. Mislim na vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1394
20.4.2009 22:33:28   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

bo boljš

janja jaz tukej nč ne najdem :(

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
20.4.2009 22:35:26   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

.100noga, jaz stehtam GH. Ne merim po ml. Mi je orientacija, da taki malčki k so naši pojejo med 50 in 150g na obrok. Mleko in mlečne kaše pa merim po mL, ker mi je orientacija, da mora dobiti ob GH 500 - 800 mL mleka dnevno.

Jaz jutri pridem takoj ko pojeva, lahko se zgodi, da bom prej lahko pa se zgodi, da malo zamudim, kakor se bo princeska spomnila jest :) Se pa zelo veselim, da se vidimo :)

Gogabojan, user posted image user posted image user posted image

Pametno - samo le kje je moja tehtnica ...nekje že spakirANA za v bajto ...user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
20.4.2009 22:41:21   
janja 27
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=197784

Neposredna povezava do sporočila: 1397
20.4.2009 22:41:55   
janja 27
prej sem neki zbluzlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
20.4.2009 22:47:49   
irma78
Sicer pa midva z Nikom jutri po vsej verjetnosti prideva ob 12-ih v Areno, morava itak še v Spar.

Pšemek, ti prideš? Te pobereva?

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
20.4.2009 22:53:46   
gogabojan
mene pa čist razganja na FB

hahaha

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?