irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 ok, punce, zdej imam pa jst DVE vpr - naš stalno nekaj miga - sej to itak vsi, redko da bi bil pri miru in umirjen....pač dela 100/uro. Ampak recimo ko je v centru na tleh al pa v ležalniku se STALNO nekaj matra, napenja, vzdihuje, jamra,.....vse kar zagrabi hoče nategnit, potegnit, na silo v usta, četudi ne gre in se matra, ....itd. Včasih razmišljam, ali je normalno tako? Tudi ko se kdo igra z njim, stalno nekaj na silo vleče, ščipa, razteguje, se steguje,... dejte mi povedat, kako je pri vas? pa še obračanje - je še kje oktoberček, ki se ne obrača? nekak imam v spominu, da se vsi nekaj vrtijo in to? No, to me sicer ne skrbi, samo zanima pa me....naš lepo pase kravice in tlači nogice v usta, obrača se pa še ne. ja moja tudi skos nekaj miga, jamra, se pritožuje,....vse hoče prijeti v roko in dati v usta, mislim da to ni narobe. Glede obračanja, moji še na misel ne pride da bi se obrnila, pa sem jo vedno prvijala, da de mjo na bok obrnila, pa vadiva, jo "učim", pa nič.....ona bi raje sedela oz. hodila. Tako da nevem, bomo videli hehehe. Moj P je rekel da ni nič narobe, bo pač prej shodila, če bo....sem pa tudi zadnjič eno mamico srečala pri P, njen je bil star 8 m, pa je rekla da še nič noče delati. Ne se posedatit, ne obračati, puzati....nič, da je najraje na hrbtu....Mislim da vsak posvoje. Po eni strani pa še bolje, ti vsaj ni treba full nekaj paziti, da ti bo kam dol padel Naš Niki tudi daje vse v usta, kar mu pride pod roke - od škatel od keksov, puloverjev, copat, igrač,... Pa tudi še vedno je najraje na hrbtu. Ga zaenkrat komot pustim na hrbtu in grem v katero drugo sobo, ker se ne premakne tudi za mm. Je pa danes kakšnih 15 minut sedel - sem bila čisto presenečena, sem ga malo posedla, mu dala bolj narazen nogice on je pa kar v takem položaju ostal in se igral z knjigico, se malo opiral na rokice in bil blazno zadovoljen. Sem tako ponosna nanj. moj angelček.