|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
20.4.2009 19:34:46   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

ooo

kaj bejbe, a pol jutri ne bo nič al bo kej?

7. maja pa jaz ne morem, gremo na dopust. user posted image user posted image

Didli, imaš ZS. user posted image

kaj pa če prestavimo nazaj na un prvi datum: 16.4.? user posted image  user posted image  user posted image

ne me upoštevat - me je ta dež čist zdepresiral...

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
20.4.2009 19:39:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

kleo, zdaj si pa nas vse preusmerila na drugo temo user posted image

user posted image da ni dolgcas a ne...

za bruhat res - enkrat je ena kolegica mi rekla, da bog ve, komu da otroke - v takih primerih se vpršašm, če res

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2677
20.4.2009 19:40:16   
Anonimen
user posted image user posted image

A vam otroc ze spijo...moja zeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in gto ob pomoci sesalcauser posted image ...eni ga pac v drugacne namene uporabljamo,ne samo za igranje.Je bila res fejst zaspana,ampak zaspati pa ne...vstajanje in jok...smo poklicali masino v pomoc in evouser posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2678
20.4.2009 19:40:29   
Anonimen
Luka danes že spi ene 20 minut - me pa zanima, kdaj bo jutri budnica.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2679
20.4.2009 19:41:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

kleo, zdaj si pa nas vse preusmerila na drugo temo user posted image

user posted image da ni dolgcas a ne...

za bruhat res - enkrat je ena kolegica mi rekla, da bog ve, komu da otroke - v takih primerih se vpršašm, če res

uuu,ta je dobra...zato na kroniki berem take grozovitostiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2680
20.4.2009 19:45:12   
Anonimen
sam kleo a ni res grozno - tašča je smotana, ker noče pazit 4 mesečnega otrokauser posted image  - sej ne morm verjet, res ne

mtinca - ja, ja 16.4. je dobr datum :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2681
20.4.2009 19:45:47   
babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

ooo

kaj bejbe, a pol jutri ne bo nič al bo kej?

7. maja pa jaz ne morem, gremo na dopust. user posted image user posted image

Didli, imaš ZS. user posted image

Firbec babji.Nimas drucga dela,kot take traparije brat...user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Sem zgubila kartico za v knjižnico, pa mi je zmanjkalo čtiva. user posted image user posted image

Sem prebrala tisto temo malo, ajoj ajoj.... user posted image user posted image

Grem še neki zrihtat pol pa še mal se crkljat, mejte se, se potli še kaj oglasim!

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
20.4.2009 19:48:55   
Anonimen

sam kleo a ni res grozno - tašča je smotana, ker noče pazit 4 mesečnega otrokauser posted image  - sej ne morm verjet, res ne

mtinca - ja, ja 16.4. je dobr datum :)

Seveda je grozno....sicer bi lahko tasca tudi svojemu sinu rekla,da ga naj ne biksa in raje misli na druzinouser posted image .Da sem jaz ona,bi mu jih fajn napela...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2683
20.4.2009 19:49:24   
Tina 28
sem jaz tud brala..ja..kao, da bolj težavne otroke da bolj pridnim staršem...bolj pridne pa manj pridnim...pa nekak gre...zato je pa ta tamal tko priden in nezahtevenuser posted image . Kao!

Men tud Anja že spi...samo je čez dan samo pol urce...joj kolk je bla dons zahtevna...samo na roke in stokanje in jokanje pa usta stiska...upam, da se bo zdaj odpočila, ker je tud ponoč boga...smo vsi mal nepraspaniuser posted image .

ne...preden sem oddala je že prva runda jokauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
20.4.2009 19:50:55   
slovenka
naša je bila tudi danes bolj utrujena in se je šele zbudila pred pol ure. Zvečer bomo pa žurali user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
20.4.2009 19:56:00   
Anonimen
Tina,a da je tko razporejeno...hmmm,Tali ni bla tolk pridna,sem bila jaz takrat zgleda bolj,Meri je pridna,sem pa jaz smotana...mislim,da se je pri nas tole mal pobrkalouser posted image .
Pa kasneje,ko pisejo kako so starsi vcasih delali...ojoj,no pri nas tega ni bilo,nas je stara mama pazila,ceprav...zdajle sem se spomnila,sta sla nasadva enkrat,ne vem,a je blo novo leto,k prijatlom praznovat,pa sta naju z bratom sama pustila...on se res mini,jaz pa se nisem bila v soliuser posted image ,pa brata sem v vozicku okoli vozila,stara 5let,sem bila menda tolk zrela za svoja letauser posted image user posted image ,pa sestro sem previjala,hranila,pazila-stara sem bla 7let....da ne govorim,kako smo cez cesto skakali na polje,pa bli brez kontrole zunaj,in spet nisem niti v solo hodila...ne pa zdaj.Merkas ko puncico svojega ocesa,skos te skrbi,da ne bi kaj blo...nazadnje pa omara na otroka pade...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2686
20.4.2009 20:11:26   
Tina 28
anja joka...je boga...zdaj je še ati mal prevzel...

Kleo...to je bolj tko...pomojem tolažba za tiste, ki nimajo pridnih otrok...tud jaz ne potrdim tega...samo če je recimo resuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
20.4.2009 20:14:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

anja joka...je boga...zdaj je še ati mal prevzel...

Kleo...to je bolj tko...pomojem tolažba za tiste, ki nimajo pridnih otrok...tud jaz ne potrdim tega...samo če je recimo resuser posted image

ojoj,upam da se bo kmalu potolazilauser posted image
Moji je pomoje spet en zobek ven pokukal,trojka zgoraj,samo ne pusti prevec brskati po ustkih,ampak sem skoraj ziher,da ima zdaj ze 13zobuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2688
20.4.2009 20:24:42   
Anonimen
Pri nas spijo otroci že od 19:40 user posted image user posted image user posted image

Rumeno čtivo je do babysolze dostavljeno user posted image user posted image user posted image

Uf, 13 zob.user posted image user posted image

Glede tiste teme tam....spet so prišle na površje hijene, ki samo pljuvajo. Kot da ne morejo ostat na forumu kofetkanja. Očitno jim je tam že dolgčas ratalo.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2689
20.4.2009 20:25:49   
Anonimen
Anaj22, na FB pejt pogledat cartkano Izo.user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2690
20.4.2009 20:29:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Glede tiste teme tam....spet so prišle na površje hijene, ki samo pljuvajo. Kot da ne morejo ostat na forumu kofetkanja. Očitno jim je tam že dolgčas ratalo.user posted image user posted image

tkoj neham pisat tamuser posted image  - aja, pa nism na forumu kofetkanjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2691
20.4.2009 20:30:02   
Anonimen

tkoj neham pisat tamuser posted image  - aja, pa nism na forumu kofetkanjauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2692
20.4.2009 20:31:01   
Anonimen
nya, pejt na FB user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2693
20.4.2009 20:31:52   
Anonimen

kje?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2694
20.4.2009 20:33:07   
Anonimen

kje?user posted image

na temi o taščici

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2695
20.4.2009 20:46:51   
Anonimen
Ampak mene 4 dni ni, pa naštepate vse tolk postov vsepovsod, sam na junijski temi ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2696
20.4.2009 20:47:37   
RMRM
kleo, a 13 zob imate že. Ja noro. Pri nas so še vedno samo 3. Zgoraj dvojko čakamo, drugje se pa nič ne dogaja.

Didlina, daj mal povej, obnovo tistga zanimivga čtiva, kdo je zdej kriv, oba al nobenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
20.4.2009 20:48:31   
Anonimen
hej hej - kaj pa v sredo al pa četrtek? srečanje?

kako čtivo?

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2698
20.4.2009 20:48:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Didlina, daj mal povej, obnovo tistga zanimivga čtiva, kdo je zdej kriv, oba al nobenuser posted image user posted image user posted image

Mislim, da Kleo bere, jaz še nisem.user posted image Nimam časa. Me ni 4 dni, pa me napadajo na FB, na RR-ju, kjer se pojavim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2699
20.4.2009 20:51:12   
Anonimen

kako čtivo?

Čepin bivši zakon user posted image Če ga hočeš, povej mail, ti pošljem celo knjigo Prekletstvo v zlati knjigi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.