Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 19:34:46
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza ooo kaj bejbe, a pol jutri ne bo nič al bo kej? 7. maja pa jaz ne morem, gremo na dopust. Didli, imaš ZS. kaj pa če prestavimo nazaj na un prvi datum: 16.4.? ne me upoštevat - me je ta dež čist zdepresiral...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 19:39:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka kleo, zdaj si pa nas vse preusmerila na drugo temo da ni dolgcas a ne... za bruhat res - enkrat je ena kolegica mi rekla, da bog ve, komu da otroke - v takih primerih se vpršašm, če res
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 19:40:16
|
|
|
|
Anonimen
|
A vam otroc ze spijo...moja zeeee in gto ob pomoci sesalca ...eni ga pac v drugacne namene uporabljamo,ne samo za igranje.Je bila res fejst zaspana,ampak zaspati pa ne...vstajanje in jok...smo poklicali masino v pomoc in evo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 19:40:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Luka danes že spi ene 20 minut - me pa zanima, kdaj bo jutri budnica.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 19:41:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka kleo, zdaj si pa nas vse preusmerila na drugo temo da ni dolgcas a ne... za bruhat res - enkrat je ena kolegica mi rekla, da bog ve, komu da otroke - v takih primerih se vpršašm, če res uuu,ta je dobra...zato na kroniki berem take grozovitosti
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 19:45:12
|
|
|
|
Anonimen
|
sam kleo a ni res grozno - tašča je smotana, ker noče pazit 4 mesečnega otroka - sej ne morm verjet, res ne mtinca - ja, ja 16.4. je dobr datum :)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 19:45:47
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: babysolza ooo kaj bejbe, a pol jutri ne bo nič al bo kej? 7. maja pa jaz ne morem, gremo na dopust. Didli, imaš ZS. Firbec babji.Nimas drucga dela,kot take traparije brat... Sem zgubila kartico za v knjižnico, pa mi je zmanjkalo čtiva. Sem prebrala tisto temo malo, ajoj ajoj.... Grem še neki zrihtat pol pa še mal se crkljat, mejte se, se potli še kaj oglasim!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 19:48:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya sam kleo a ni res grozno - tašča je smotana, ker noče pazit 4 mesečnega otroka - sej ne morm verjet, res ne mtinca - ja, ja 16.4. je dobr datum :) Seveda je grozno....sicer bi lahko tasca tudi svojemu sinu rekla,da ga naj ne biksa in raje misli na druzino .Da sem jaz ona,bi mu jih fajn napela...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 19:49:24
|
|
|
|
Tina 28
|
sem jaz tud brala..ja..kao, da bolj težavne otroke da bolj pridnim staršem...bolj pridne pa manj pridnim...pa nekak gre...zato je pa ta tamal tko priden in nezahteven . Kao! Men tud Anja že spi...samo je čez dan samo pol urce...joj kolk je bla dons zahtevna...samo na roke in stokanje in jokanje pa usta stiska...upam, da se bo zdaj odpočila, ker je tud ponoč boga...smo vsi mal nepraspani . ne...preden sem oddala je že prva runda joka
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 19:50:55
|
|
|
|
slovenka
|
naša je bila tudi danes bolj utrujena in se je šele zbudila pred pol ure. Zvečer bomo pa žurali
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 19:56:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina,a da je tko razporejeno...hmmm,Tali ni bla tolk pridna,sem bila jaz takrat zgleda bolj,Meri je pridna,sem pa jaz smotana...mislim,da se je pri nas tole mal pobrkalo . Pa kasneje,ko pisejo kako so starsi vcasih delali...ojoj,no pri nas tega ni bilo,nas je stara mama pazila,ceprav...zdajle sem se spomnila,sta sla nasadva enkrat,ne vem,a je blo novo leto,k prijatlom praznovat,pa sta naju z bratom sama pustila...on se res mini,jaz pa se nisem bila v soli ,pa brata sem v vozicku okoli vozila,stara 5let,sem bila menda tolk zrela za svoja leta ,pa sestro sem previjala,hranila,pazila-stara sem bla 7let....da ne govorim,kako smo cez cesto skakali na polje,pa bli brez kontrole zunaj,in spet nisem niti v solo hodila...ne pa zdaj.Merkas ko puncico svojega ocesa,skos te skrbi,da ne bi kaj blo...nazadnje pa omara na otroka pade...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 20:11:26
|
|
|
|
Tina 28
|
anja joka...je boga...zdaj je še ati mal prevzel... Kleo...to je bolj tko...pomojem tolažba za tiste, ki nimajo pridnih otrok...tud jaz ne potrdim tega...samo če je recimo res
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 20:14:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 anja joka...je boga...zdaj je še ati mal prevzel... Kleo...to je bolj tko...pomojem tolažba za tiste, ki nimajo pridnih otrok...tud jaz ne potrdim tega...samo če je recimo res ojoj,upam da se bo kmalu potolazila Moji je pomoje spet en zobek ven pokukal,trojka zgoraj,samo ne pusti prevec brskati po ustkih,ampak sem skoraj ziher,da ima zdaj ze 13zob
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 20:24:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas spijo otroci že od 19:40 Rumeno čtivo je do babysolze dostavljeno Uf, 13 zob. Glede tiste teme tam....spet so prišle na površje hijene, ki samo pljuvajo. Kot da ne morejo ostat na forumu kofetkanja. Očitno jim je tam že dolgčas ratalo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 20:25:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Anaj22, na FB pejt pogledat cartkano Izo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 20:29:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Glede tiste teme tam....spet so prišle na površje hijene, ki samo pljuvajo. Kot da ne morejo ostat na forumu kofetkanja. Očitno jim je tam že dolgčas ratalo. tkoj neham pisat tam - aja, pa nism na forumu kofetkanja
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 20:30:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Glede tiste teme tam....spet so prišle na površje hijene, ki samo pljuvajo. Kot da ne morejo ostat na forumu kofetkanja. Očitno jim je tam že dolgčas ratalo. tkoj neham pisat tam - aja, pa nism na forumu kofetkanja
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 20:31:01
|
|
|
|
Anonimen
|
nya, pejt na FB
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 20:31:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Glede tiste teme tam....spet so prišle na površje hijene, ki samo pljuvajo. Kot da ne morejo ostat na forumu kofetkanja. Očitno jim je tam že dolgčas ratalo. tkoj neham pisat tam - aja, pa nism na forumu kofetkanja kje?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 20:33:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Glede tiste teme tam....spet so prišle na površje hijene, ki samo pljuvajo. Kot da ne morejo ostat na forumu kofetkanja. Očitno jim je tam že dolgčas ratalo. tkoj neham pisat tam - aja, pa nism na forumu kofetkanja kje? na temi o taščici
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 20:46:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak mene 4 dni ni, pa naštepate vse tolk postov vsepovsod, sam na junijski temi ne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 20:47:37
|
|
|
|
RMRM
|
kleo, a 13 zob imate že. Ja noro. Pri nas so še vedno samo 3. Zgoraj dvojko čakamo, drugje se pa nič ne dogaja. Didlina, daj mal povej, obnovo tistga zanimivga čtiva, kdo je zdej kriv, oba al noben
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 20:48:31
|
|
|
|
Anonimen
|
hej hej - kaj pa v sredo al pa četrtek? srečanje? kako čtivo?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 20:48:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Didlina, daj mal povej, obnovo tistga zanimivga čtiva, kdo je zdej kriv, oba al noben Mislim, da Kleo bere, jaz še nisem. Nimam časa. Me ni 4 dni, pa me napadajo na FB, na RR-ju, kjer se pojavim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 20:51:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya kako čtivo? Čepin bivši zakon Če ga hočeš, povej mail, ti pošljem celo knjigo Prekletstvo v zlati knjigi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.