![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 13:02:35
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 zdej bo pa naša beyba vedela,kaka packa sem jaz,ker nimam popucano,tko,ko treba,je pa škoda ni nisi mogla pridet skupaj s sestrico,sta ble pa obe zelo fajn,sedaj pa moram še razmislit,kako naprej. nč jasno men tud ne .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 13:08:14
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM,jaz pa mislim da je vse res.Je pa punca zelo otrocja,nezrela...po moje sta oba z tipom prekmalu dobla otrocka.me pa pogreje takole razmisljanje
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 13:12:13
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 RMRM,jaz pa mislim da je vse res.Je pa punca zelo otrocja,nezrela...po moje sta oba z tipom prekmalu dobla otrocka.me pa pogreje takole razmisljanje ja, sej najbrž maš prav, čeprav jaz vedno pravim, da ni vse v letih. Maš tud primere, ko so prvič mame po 30 tem, pa niso zrele za otroka. Jaz sem bla 20 pri prvi, pa sem v vlogi mame ful uživala. Če bi imela še enkrat možnost, bi ponovila Aja, sem še to hotla napisat, da men je tud tista, da bo pa njen mož vseeno šel, čisto mimo. Ma jaz mu vrat zavijem, da bi moj sam okrog vandral
< Sporočilo je popravil RMRM -- 20.4.2009 13:13:39 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 13:12:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 zdej bo pa naša beyba vedela,kaka packa sem jaz,ker nimam popucano,tko,ko treba,je pa škoda ni nisi mogla pridet skupaj s sestrico,sta ble pa obe zelo fajn,sedaj pa moram še razmislit,kako naprej. nč jasno men tud ne . jaz pa recimo da en del razumem...Beyba je nameravala pridt s sestro na obisk k Lunci,se ni izslo,sta pa obedve zelo fajn,beyba ima doma tipi top,Lunca ne,itak,3 tamini mulcke,pa bi jo blo sram...glede tega,da mora Lunca se razmislit kako naprej...hmmm,to pa je ze bolj zagonetno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 13:14:57
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 zdej bo pa naša beyba vedela,kaka packa sem jaz,ker nimam popucano,tko,ko treba,je pa škoda ni nisi mogla pridet skupaj s sestrico,sta ble pa obe zelo fajn,sedaj pa moram še razmislit,kako naprej. nč jasno men tud ne . jaz pa recimo da en del razumem...Beyba je nameravala pridt s sestro na obisk k Lunci,se ni izslo,sta pa obedve zelo fajn,beyba ima doma tipi top,Lunca ne,itak,3 tamini mulcke,pa bi jo blo sram...glede tega,da mora Lunca se razmislit kako naprej...hmmm,to pa je ze bolj zagonetno bo lunca povedala, če si dobr tole dešifrirala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 14:12:27
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 zdej bo pa naša beyba vedela,kaka packa sem jaz,ker nimam popucano,tko,ko treba,je pa škoda ni nisi mogla pridet skupaj s sestrico,sta ble pa obe zelo fajn,sedaj pa moram še razmislit,kako naprej. nč jasno men tud ne . jaz pa recimo da en del razumem...Beyba je nameravala pridt s sestro na obisk k Lunci res je,se ni izslo,sta pa obedve zelo fajn,beyba ima doma tipi top,Lunca ne,itak,3 tamini mulcke,pa bi jo blo sram res je ...glede tega,da mora Lunca se razmislit kako naprej...hmmm,to pa je ze bolj zagonetno prišla je predstavit njeno birbi,čistilni stroj,ki je res dober,in šele potem se vse vidi kako imaš umazano,razmislit pa moram glede prodaje le-te,če se lotim ali ne........... kleo dobr si dešifrirala
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 14:14:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 zdej bo pa naša beyba vedela,kaka packa sem jaz,ker nimam popucano,tko,ko treba,je pa škoda ni nisi mogla pridet skupaj s sestrico,sta ble pa obe zelo fajn,sedaj pa moram še razmislit,kako naprej. nč jasno men tud ne . jaz pa recimo da en del razumem...Beyba je nameravala pridt s sestro na obisk k Lunci res je,se ni izslo,sta pa obedve zelo fajn,beyba ima doma tipi top,Lunca ne,itak,3 tamini mulcke,pa bi jo blo sram res je ...glede tega,da mora Lunca se razmislit kako naprej...hmmm,to pa je ze bolj zagonetno prišla je predstavit njeno birbi,čistilni stroj,ki je res dober,in šele potem se vse vidi kako imaš umazano,razmislit pa moram glede prodaje le-te,če se lotim ali ne........... kleo dobr si dešifrirala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 15:28:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 15:31:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Dan. A to je vse kar zmores
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 15:32:36
|
|
|
|
Anonimen
|
O, pa ste se le zbudile.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 15:34:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa O, pa ste se le zbudile. a zdej me ze vikas ...budna sem ze predolgo,bi bil cas mal zamizat ...si brala uno ...jaz cakam da zdaj na mail dobim knjigo Cepinove..bom mela fajn za vecerno branje
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 15:36:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem že dobila knjigo na mail. keri firbci smo, ne? Tisto temo pa nisem brala, samo njen prvi post, pa mi je ratalo slabo. Celo en post sem oddala takoj.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 15:37:29
|
|
|
|
anaj22
|
RMRM moj se je odloču da bo začel rolat tko da sem mu kupla rolerje, sam za poškodbe ne odgovarjam jaz si dopusta brez mojga sončka ne predstavljam, sploh ne pomislim da bi šla na morje brez nejga
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 15:40:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej ona ne bi sla na morje-dopust,ampak na en pjanski teden...jaz si enega dneva brez Meri ne predstavljam...mi je se po Tali ful dolgcas,ko smo narazen,pa je ze velika,kaj sele po tamali.... Didli,si ze kaj brala...aja,mi jo lahko ti posljes,k je una nekej pocasna,pa za vsak slucaj...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 15:42:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Zanimiva knjiga 95 strani za prebrat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 15:45:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, poslala sem ti glih kar, tak da kar veselo branje.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 15:54:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, poslala sem ti glih kar, tak da kar veselo branje. o super...bo pocakalo na vecer,bo bolj zanimivo a tvoja dolginka spi..moja se pri Tali nekaj matra
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 15:55:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Glih zdej se je zbudila. Pridem kasneje kej naokoli, če ne boste spali.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 16:18:52
|
|
|
|
Samsa
|
Daaaan Kako ste kaj?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 16:23:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Daaaan Kako ste kaj? O čvekaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 18:48:14
|
|
|
|
slovenka
|
kleo, zdaj si pa nas vse preusmerila na drugo temo
< Sporočilo je popravil slovenka -- 20.4.2009 18:49:11 >
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 18:52:41
|
|
|
|
babysolza
|
ooo kaj bejbe, a pol jutri ne bo nič al bo kej? 7. maja pa jaz ne morem, gremo na dopust. Didli, imaš ZS.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 19:30:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka kleo, zdaj si pa nas vse preusmerila na drugo temo da ni dolgcas a ne...sem ravn vidla,da imas novo slikico tamale v nicku,corti je,ta tvoj smejko,pa kr spangico ma
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 19:32:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza ooo kaj bejbe, a pol jutri ne bo nič al bo kej? 7. maja pa jaz ne morem, gremo na dopust. Didli, imaš ZS. Firbec babji.Nimas drucga dela,kot take traparije brat...
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.