Grethy
|
pikica36 miklarom tudi tebi kiwi tokrat bo ratalo še ena T, a veš da sem že razmišljala o tem kaj bo, če bi blo treba v postopek ,ampak nisem prepričana če bi šla skozi vse to tudi mislim da moj ne bi bil prav navdušen. že zdaj večkrat reče, če bo bo, če pa ne, se pa tud ne bomo kaj preveč "matrali" tako da nevem pojma nimam še malo pa konec službe in koončno domov!!!!! Še ena T titleAndStar(251,0,0,false,"","") O, super, Pikica36. Jaz sem bila po pregledu pri moji G kar pomirjena, ker ni nič očitnega našla, kar bi bilo narobe. Naredila mi je pa UZ. Zdaj moram merit bazalno. Me prav zanima, kaj me čaka potem.... Preiskava krvi, sklepam, potem pa kakšni hormoni? Si se ti že odločila, da greš v postopke, če bo treba? Jaz prav cvikam. vsem, ki greste z mano v maj, ampak jaz vseeno upam,da do konca aprila vsaj kakšna zanosi.... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bejbiki, dejta magari vsaj enkrat probat, pa sej sta ja potencialni kandidatki za zmago noooooooooooo in sploh ni noben baubau postopek, a sta konzervi, al nista ??? Se pravi da ne bosta metali puške v koruzo če prav razumem ... zagrabita priložnost dokler je, pa saj vidita da gremo v amerikanizem, tam se vse plačuje in ni zavarovalniško kritih postopkov ... GO GO ... navijam za vaju ... sam voljo rabita, korajžo in vspodbudo bomo pa me vzdrževale