irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 ok, punce, zdej imam pa jst DVE vpr - naš stalno nekaj miga - sej to itak vsi, redko da bi bil pri miru in umirjen....pač dela 100/uro. Ampak recimo ko je v centru na tleh al pa v ležalniku se STALNO nekaj matra, napenja, vzdihuje, jamra,.....vse kar zagrabi hoče nategnit, potegnit, na silo v usta, četudi ne gre in se matra, ....itd. Včasih razmišljam, ali je normalno tako? Tudi ko se kdo igra z njim, stalno nekaj na silo vleče, ščipa, razteguje, se steguje,... dejte mi povedat, kako je pri vas? pa še obračanje - je še kje oktoberček, ki se ne obrača? nekak imam v spominu, da se vsi nekaj vrtijo in to? No, to me sicer ne skrbi, samo zanima pa me....naš lepo pase kravice in tlači nogice v usta, obrača se pa še ne. Naš Niki se tudi skoraj vseskozi nekaj repenči, pa jamra, razen ko je ali ko se vozi v vozičku. Pa vseskozi z nogicami tako tolče, da se včasih bojim, da si bo kakšno kost v peti zlomil. Pa obračamo se tudi ne kaj preveč. Danes zjutraj se mu je sicer uspelo iz trebuščka na hrbet, pa včasih mu skoraj uspe obratno, ampak to res samo včasih. Naš pa tudi nogic ne daje v usta - pač smo bolj leni, kaj čmo.