|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
20.4.2009 12:27:40   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Aja, moram vam povedati, da sem danes spoznala bratovo punco. Je fulllllllll luštna, prijazna, fullllll komunikativna, ima rada telesni stik (mojo mamico fulll boža po rokiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), se tašči prilizuje. Mislim, Bojan je reku stricu da jo bo kar on imel za punco, brat pa naj si poišče novo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega bratca. Od kdaj pa ima novo punco???

Sem jo prav to vprašala. Ker nismo želeli v brata drezat, kako kaj zaradi bivše, ki sta po 13 letih šla narazen.

1. NOVEMBER na dan mrtvih sta začela. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
20.4.2009 12:29:48   
PikicaStonoga

Aja, moram vam povedati, da sem danes spoznala bratovo punco. Je fulllllllll luštna, prijazna, fullllll komunikativna, ima rada telesni stik (mojo mamico fulll boža po rokiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), se tašči prilizuje. Mislim, Bojan je reku stricu da jo bo kar on imel za punco, brat pa naj si poišče novo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega bratca. Od kdaj pa ima novo punco???

Sem jo prav to vprašala. Ker nismo želeli v brata drezat, kako kaj zaradi bivše, ki sta po 13 letih šla narazen.

1. NOVEMBER na dan mrtvih sta začela. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kok gre hitr čas ...se mi zdi, da si šele pisala, da sta šla narazen ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
20.4.2009 12:31:13   
PikicaStonoga
jaz pa zdej čez ene pol urce podojim, dam flaško in grem na teren ...:)
sem se odločila, da grem v moste v mano, potem pa na rudnik v DM in supernovo. user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
20.4.2009 12:57:57   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

ok, punce, zdej imam pa jst DVE vpr - naš user posted image stalno nekaj miga - sej to itak vsi, redko da bi bil pri miru in umirjen....pač dela 100/uro. Ampak recimo ko je v centru na tleh al pa v ležalniku se STALNO nekaj matra, napenja, vzdihuje, jamra,.....vse kar zagrabi hoče nategnit, potegnit, na silo v usta, četudi ne gre in se matra, ....itd. Včasih razmišljam, ali je normalno tako? Tudi ko se kdo igra z njim, stalno nekaj na silo vleče, ščipa, razteguje, se steguje,... user posted image user posted image user posted image dejte mi povedat, kako je pri vas?

pa še obračanje - je še kje user posted image oktoberček, ki se ne obrača? nekak imam v spominu, da se vsi nekaj vrtijo in to? No, to me sicer ne skrbi, samo zanima pa me....naš user posted image lepo pase kravice in tlači nogice v usta, obrača se pa še ne.

Naš Niki se tudi skoraj vseskozi nekaj repenči, pa jamra, razen ko je ali ko se vozi v vozičku. Pa vseskozi z nogicami tako tolče, da se včasih bojim, da si bo kakšno kost v peti zlomil.

Pa obračamo se tudi ne kaj preveč. Danes zjutraj se mu je sicer uspelo iz trebuščka na hrbet, pa včasih mu skoraj uspe obratno, ampak to res samo včasih. Naš pa tudi nogic ne daje v usta - pač smo bolj leni, kaj čmo.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
20.4.2009 13:07:08   
PikicaStonoga
Naš pa tudi nogic ne daje v usta - pač smo bolj leni, kaj čmo.

ma dej naša je tud lena in mirna ...2x sem jo vidla da si je prijemala nogice, o tem da bi jih dajala v usta ni ne duha ne sluha ...sej zato pa ni nobene panike, pač vsak otroček je drugačen, tko kot mi ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
20.4.2009 13:11:40   
irma78
Evo, sem vas sedajle na hitro prebrala, kaj ste čez vikend naklofale, saj ste bile zelo pridne. Mis mo pa v soboto na veliko šopingirali pa delali po vrtu, včeraj pa smo šli na obisk h kolegom v SG in potem še k moji babici, ki je praznovala rojstni dan, zvečer pa sva si z mojim končno po dolgem času v miru en film pogledala in se malo cartala.

Danes je pa Niki nekaj tečkast - mi je čisto jasno, glede na vreme. No, sedajle pa že od 12-ih pančka. Verjetno se bo kmalu zbudil, potem pa bova nekaj pojedla in poskusila it na kakšen giro.

Nekaj ste se o hranjenju menile. Mi se nekje okrog 7-ih podojimo, potem nekje med 10-11 uro poje mlečno kašico, pa okrog 14-ih kakšno sadno ali pa zelenjavno kašico, okrog 18-ih se podojimo, zvečer pred spanjem (okrog 21-ih) pa dobi AM.

Sedaj pa še tukaj zaželim ROKIJU, NIKU, BLAŽU IN SEVEDA PRINCESKI NEJKI vse najboljše za vašo polletnico, Niki pa vsakemu pošilja še po enega mokrega comkca.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
20.4.2009 13:13:47   
irma78
Jolly, je tvoj sonček že kaj bolje?

Pa Goga, si se naspala? Je s križem kaj bolje?

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
20.4.2009 13:26:15   
afnica mala
Pozdravljene

se nisem oglašala par dni.

Neli je še vedno prehlajena, danes je tudi 2 x bruhala, včeraj je imela malo vročine. Smo se šli danes pokazat k p.- pa so ušeska ok (se skoz grabi in praska po ušeskih), grlo pa rdeče. Tudi zelo malo je, sploh GH zavrača.
Potem pa smo imeli še pregled na gastru. V 5 tednih se je zredila 600g, kar je ok, tako, da zaenkrat kontrol ni večuser posted image . Dal je zeleno luč za gkuten in mlečne izdelke. Samo, da se pozdravi in začne spet jesti.

Bom pogledala zvečer kaj se vam je kaj dogajalo. Upam, da ste ve in vaši user posted image  zdravi.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
20.4.2009 13:33:26   
Tejčika29
Lučka - Alina v centru tud kar nekaj gode in se meni, obrača na bok in vse preštofiri, daje v usta, v glavnem raztur dokler se ne naveliča, najraje pa gleda skozi okno palmo ki jo imam na balkonu, takrat se 100 % umiri in samo gleda gleda gleda...
Obrača se ob naši pomoči, občasno ji uspe s hrbta na trebuh, obratno se je do sedaj mogoče 1x 2x. Jo pa spodbujamo in ji pomagamo ob glasnem ohop da čimprej osvoji. Tudi sedenje še ne gre, jo občasno posedemo, se nekako zasidra na ritki ampak je precej nestabilna, bi takoj padla če jo spustimo za rokice.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
20.4.2009 14:12:32   
suzy124
Dober dan

Vidim da ste se pogovarjale koliko pojejo naši user posted image

Mi imamo tud šest obrokov čez dan, ponoč pa zdaj že ene 14 dni ne jema večuser posted image user posted image

1.obrok med 6.30 in 7.00 se dojima
2.obrok med 9.30 in 10.00 kaka nova stvar ali kaka mlečna kašica + dojenje
3.obrok med 12.30 in 13.00 zelenjavni obrok + dojenje
4.obrok med 16.00 in 16.30 dojenje
5.obrok med 18.30 in 19.00 dojenje
6.obrok med 21.00 in 21.30 riževa kašica z naribano jabolko + dojenje

Bom pa zdaj počas tretji obrok imela samo GH brez dojenja.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
20.4.2009 14:17:09   
suzy124
user posted image user posted image user posted image Vse najboljše današnjim slavljencem NEJKA, NIK, BLAŽ, IN ROK za pol letauser posted image user posted image user posted image in seveda tudi njihovim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
20.4.2009 14:24:14   
suzy124
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

ok, punce, zdej imam pa jst DVE vpr - naš user posted image stalno nekaj miga - sej to itak vsi, redko da bi bil pri miru in umirjen....pač dela 100/uro. Ampak recimo ko je v centru na tleh al pa v ležalniku se STALNO nekaj matra, napenja, vzdihuje, jamra,.....vse kar zagrabi hoče nategnit, potegnit, na silo v usta, četudi ne gre in se matra, ....itd. Včasih razmišljam, ali je normalno tako? Tudi ko se kdo igra z njim, stalno nekaj na silo vleče, ščipa, razteguje, se steguje,... user posted image user posted image user posted image dejte mi povedat, kako je pri vas?

pa še obračanje - je še kje user posted image oktoberček, ki se ne obrača? nekak imam v spominu, da se vsi nekaj vrtijo in to? No, to me sicer ne skrbi, samo zanima pa me....naš user posted image lepo pase kravice in tlači nogice v usta, obrača se pa še ne.

Tud naš user posted image je tak migec, da ni niti sekundo namir. Ja tud stvari ful vleče in na silo tišči v usta.user posted image user posted image user posted image

Se pa tud naš še ne obrača, se je ene 14 dni nazaj se je dvakrat obrnu iz trebuha na hrbet pa do včeri nič več, včeri pa se je spet enkrat.
Mi je pa moje P rekla da ni nič narobe če se še ne, da pa ga naj vzpodbujam z igračami da bo se obrnil za njimi. Se pa verjetno še ne tulk obrača ker je kr močenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
20.4.2009 14:38:41   
janja 27
.100noga da ti še bolj pokvarim danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti napišem kako je bilo pri nas z vrtcem pri manci...

najprej sem trepetala če bom sploh dobila vrtec....no končno sem ga in potem šok za plačilo, jasli  so dražje (jasli so od 1-3 let ) in seveda plačo takrat za dve leti nazaj, k sem tud jaz dobivala kr dobro plačo ker sva zidala in položnica je prišla takrat še v tolarijh cca.  50000 sit ,,isto k ti sem bla jezna k samuser posted image šla na občino da imava kredit oba 1/3 plače vsak + še nekaj na trajnik, stanovanjski seveda..pa sem dobila odgovor da njih to nič ne briga...bruto dohodek od leta 04 deljeno trije člani  in padem v peti razred (50%) od cene.....tako da sva vse jasli plačevala 200e k sem metko rodila sem padla v 4 razred pa  manca je šla v večjo starostno skupino tko da je blo najprej 40 e manj, po novem letu k je nova vloga pa sem padla v tretjega tko da sedaj plčujem 100 e .........naša občina ne upošteva nobenega kredita , niti kako plačo imaš sedaj,  edino če si brezposelen........to je to....pa še napisat moraš potem pri vlogi za znižanje kak avto imate kolk je vreden pa če ste lastnik še kake nepremičnine, plovila, ma dosti tega.......user posted image user posted image

v glavnem en velik šit

in povrhu še danes zvem da bodo ukinli brezplačni vrtec za drugega otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image fino in fajn living in slovenijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
20.4.2009 14:40:56   
suzy124
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Naš pa tudi nogic ne daje v usta - pač smo bolj leni, kaj čmo.

ma dej naša je tud lena in mirna ...2x sem jo vidla da si je prijemala nogice, o tem da bi jih dajala v usta ni ne duha ne sluha ...sej zato pa ni nobene panike, pač vsak otroček je drugačen, tko kot mi ...

Naš si tud sam prijema nogice v usta pa jih še ne devauser posted image user posted image user posted image
Mislim, da mu je še mal trebuh napotiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1339
20.4.2009 14:52:09   
suzy124
Tako zdaj sem prebrala za nazaj in nekaj pokomentirala.

Drugače je pa bil naš user posted image včeri taka tečka, skoz je neki tečnaru in skoz bi bil na rokahuser posted image user posted image user posted image user posted image , drugače se je skoz neku jokuuser posted image user posted image user posted image

Danes je že boljše, mislim pa da so krivi zobki, prvi že gleda ven in zdaj misli da še drugi prihajauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sma pa danes probala banano jest in mu ni dobrauser posted image user posted image , boma jurti še enkrat probala
Zelenjavo pa ima full rad in sploh nima meje koliko bi pojeduuser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem še kaj naredit dokler še spi in se še pol kaj oglasim

pa pa

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
20.4.2009 14:52:19   
Dream
Sneguljčica, Palčica in Notredamski zvonar so se pogovarjali. Sneguljčica je rekla: "Z gotovostjo lahko rečem, da sem najlepša na svetu."
Palčica je dejala: "Z gotovostjo lahko rečem, da sem najmanjša na svetu."
Notredamski zvonar pa je rekel: "Gotovo sem najgrši na svetu."
Zato so vsi trije šli na urad za Guinnessove rekorde, da bi se prijavili. Prva je vstopila Sneguljčica, ki se je vrnila vzhičena in zakričala od veselja: "Zdaj je uradno. JAZ sem najlepša na svetu!"
Druga je iz pisarne prišla Palčica in dejala: "Uradno sem najmanjša na svetu."
Ko je iz pisarne končno prišel Notredamski zvonar, je rekel: "Kdo za vraga je Damjan Murko?!"

Neposredna povezava do sporočila: 1341
20.4.2009 15:16:48   
Lovely
Obračanje, igranje: Inya se sama obrača user posted image , nekaj začenja celo puzat. Nohice so v ustih, včasih ima pri palcu prav mokre štunfke, ker sesa palec user posted image  Verjetno je tako zato, ker je šlang. Drugače sva pa z user posted image  prepričana, da ona zelo veliko pokuri. Non stop je v akciji. In ja, tudi ona vse tlači v usta, če nekaj ne rata kot si je ona zamislila potem se začne res dret, prav iz ihte. Najbolj se nervira z onimi zadevami za dlesni, ker ne grejo cele igračke v usta...

Današnje zelenjavno kosilo je šlo po vodi user posted image . Čist je izven ritma in je začela stokat kot da je lačna skoraj uro prej user posted image  No in sem poskusila ful na hitro naredit in je bilo prepočasi... Tako da je spila celo stekleničko mleka, pol sem pa še ugotovila, da je bila kašica čisto zanič, ker je bila koleraba po 30 min kuhanja nekaj nitkasta. V glavnem, tala sistem just-in-time kašice ne bo šla več. Gremo FIFO user posted image  Moram naštudirat paparico kaj lahko zamrznem, kaj lahko en večer prej naredim ipd.
No, uro in pol kasneje je pojedla celo banano z dvema piškotkoma, 45 minut za tem pa spet celo flaško mleka, sem čist na blef ponudila k je bila spet nekaj tečkasta. In zdaj spi user posted image  Čist je not herself danes.

Lovely

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
20.4.2009 15:22:53   
Lovely
Vidim, da govorite o vrtcih. Jaz raje res ne bom začela o tej bogi Sloveniji in njenem sistemu. Včasih mi zmanjka moči prepričevat user posted image , da ostanemo tu. Mi2 sva bila že ničkolikokrat zelo oškodovana, z Inyo bova pa še bolj.

.100noga, mi2 sva ravno zato odprla popoldanski sp, ker se honorarno delo po avtorskih preveč povsod pozna. Tam pa se deloma vsaj rešiš ddvja in kake stroške prikažeš kot poslovne, da se zniža davčna osnova... Jaz bom kar prek njega furala svoje svetovanje izven službe, ko začnem spet delat. Stroška imava pa z računovodkinjo 80€ na mesec.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
20.4.2009 15:23:41   
Lovely
Suzy, Inya prvič ni hotla ne banane ne jabolka od sadja. Poskusi zraven namešati zmlet piškotek pa malo mlekca.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
20.4.2009 15:24:30   
Lovely
Tale z Murkotom je pa svetovna, Dream user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
20.4.2009 15:55:49   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

.100noga, mi2 sva ravno zato odprla popoldanski sp, ker se honorarno delo po avtorskih preveč povsod pozna. Tam pa se deloma vsaj rešiš ddvja in kake stroške prikažeš kot poslovne, da se zniža davčna osnova... Jaz bom kar prek njega furala svoje svetovanje izven službe, ko začnem spet delat. Stroška imava pa z računovodkinjo 80€ na mesec.

ja sej ...samo jaz sem delala smao tisti dve leti, zdej ne bom več oz. tolk minimalno da se mi tud ne splača spja odpret ...mah kr neki ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
20.4.2009 15:57:16   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

.100noga da ti še bolj pokvarim danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti napišem kako je bilo pri nas z vrtcem pri manci...

najprej sem trepetala če bom sploh dobila vrtec....no končno sem ga in potem šok za plačilo, jasli  so dražje (jasli so od 1-3 let ) in seveda plačo takrat za dve leti nazaj, k sem tud jaz dobivala kr dobro plačo ker sva zidala in položnica je prišla takrat še v tolarijh cca.  50000 sit ,,isto k ti sem bla jezna k samuser posted image šla na občino da imava kredit oba 1/3 plače vsak + še nekaj na trajnik, stanovanjski seveda..pa sem dobila odgovor da njih to nič ne briga...bruto dohodek od leta 04 deljeno trije člani  in padem v peti razred (50%) od cene.....tako da sva vse jasli plačevala 200e k sem metko rodila sem padla v 4 razred pa  manca je šla v večjo starostno skupino tko da je blo najprej 40 e manj, po novem letu k je nova vloga pa sem padla v tretjega tko da sedaj plčujem 100 e .........naša občina ne upošteva nobenega kredita , niti kako plačo imaš sedaj,  edino če si brezposelen........to je to....pa še napisat moraš potem pri vlogi za znižanje kak avto imate kolk je vreden pa če ste lastnik še kake nepremičnine, plovila, ma dosti tega.......user posted image user posted image

v glavnem en velik šit

in povrhu še danes zvem da bodo ukinli brezplačni vrtec za drugega otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image fino in fajn living in slovenijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ne nisi mi ga pše bolj pokvarila ... ;)

sam čakej od kje ti info da bodo ukinili zastonj vrtec za drugega in vsen naslednje??? jaz sme pa ranvo zato tud hotla met kr enga za drugim da vsaj to izkoristim ...mah nč pol bo pa Tijana EDINKA!!! Mater no tako državo ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
20.4.2009 15:59:25   
PikicaStonoga
midve sva iz shopping ...sem kupila po en paket plenic v Lidlu in Hoferju da oboje sprobam :)
pa mal sva firbcale v mani, H&Mu, NewYorkerju ...bom mogla en dan mojga s sabo vzet, da si bom v miru kaj kupila ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1348
20.4.2009 16:02:36   
gogabojan
OJLA PUNCE.

Evo mi smo nazaj od pikice. Naročeni smo 5.8. ko bomo dali urin in kri pregledat. Pa takrat se bo posvetil otrokovemu razvoju. Danes ga je samo tako pregledal. Je pa bil fullllllllll priden pri P. Pa P se mu je takooooooooooo smejal, ker mu je vse z mize metal dol. Ko pa se je P prepognil ROK V KROHOT, P pa tudi. In to sta mal počela.

Aja veliki smo 68 cm, težki 7680g in obseg glavice 44,2cm.

ALERGIJA + CEPLJENJE  =   BOLNICA (ko se cepijo proti rdečkam, tetanusu, mumpsu) oz. Naslednje cepljenje. To cepljenje naj nebi bilo hudo. Je pa user posted image dve uri po cepljenju TAKOOOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image IN tečnaru, da je za pop.............

Svečko sem mu dala takoj v ritko (je P rekel, glede na to, da smo vedno dobili fulll vročinice). Evo kljub svečki se mu kaže vročina 38,9. Saj bo.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
20.4.2009 16:45:52   
Lovely
Ful sem zaspana in tečkasta in smotana in vse mi gre na živce in dost mam in ne vem kaj še vse. Pa ni nobenega pravega razloga... najrajš bi se nažrla sladkarij, bemti te kg. Grem pogledat kaj Inya gor dela k jo slišim po varuški, da se neki obrača, oglaša se pa ne user posted image

Lovely

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?