|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
8.4.2009 11:04:25   
Čebel@
pa nič-greva pa sami-----pa pa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 351
8.4.2009 11:09:11   
anmp2601
Majchy, pr nas je Luka glih kar zaspal. Mogoče tam okol 12:30?

By the way, a mi lahk kakšna pove, kaj vse pregleda pediater pri 6-ih mescih? Mi mamo naslednji teden pregled, pa 3.dozo cepiva. Kaj pa v posvetovalnici, a spet odgovarjamo samo na vprašanja, ki nam una teta postavlja? Ker do zdaj je blo tko, ni pa nikoli vzela otroka, da vidi kaj zna. Pol se pa sama ubadam in tuhtam al ma ekstenzijski vzorec al ne in podobne reči.

Ponosna mamica dveh sončkov:-))

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 352
8.4.2009 11:10:19   
Anonimen
Sem imela dober namen že kaj prej it, pa mi je tamala že doma zaspala in spi že eno uro ... tak da če bova šli ob 12ih ven, bo kmalu user posted image .

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
8.4.2009 11:11:39   
anmp2601
Danes naš sonček praznuje pol leta!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Vam pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image , da se malo poslatkate.

Uffff, služba se bliža. To pa ni lušno!:-)))))

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 354
8.4.2009 11:12:13   
Anonimen
anmp, ne šparaj jezika, in teto vprašaj oz. ji povej kaj te skrbi ... samo odgnat se ne pustit, pa bo. Boljš da si tam malo "tečna", kot da te potem doma skrbi in tuhtaš kaj vse naj bi bilo narobe ... čeprav po vsej verjetnosti sploh ni!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 355
8.4.2009 11:14:49   
Anonimen
Vse naj naj, LUKA!!!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 356
8.4.2009 11:18:15   
anmp2601
Sej ga ne, sam k mi ona začne uno lestvico gledat, pa mi reče, ah sej mate cajt npr. do 7.mesca da se obračate in take fore. Res moraš bit tečen. Najhuj k pa ne vem več točno kaj vprašat, pa na kaj moraš biti pozoren ko vadiš doma z otrokom, al pa ko se sam igra na blazin. Ah, sej bo. Res pa da mamice včasih preveč kompliciramo.:-)))
Otika a greš ven tam okol 12:30?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 357
8.4.2009 11:19:19   
anmp2601
Oooooo, Otika hvala. Ta kos torte pa bolš zgleda k moje tortice, ki sem vam jih poslala.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 358
8.4.2009 15:13:18   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: anmp2601

Danes naš sonček praznuje pol leta!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Vam pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image , da se malo poslatkate.

Uffff, služba se bliža. To pa ni lušno!:-)))))
vse naj naj Lukcuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 359
8.4.2009 15:16:56   
Čebel@
daj mi naj tista ki je zainterisirana da bi šle kdaj skupaj en điro,mi naj na zs pošlje cifro da se slišmo in zmenimo
a popoldne drugače greste tudi šekam,ali ste doma z atiji?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 360
8.4.2009 16:14:48   
Anonimen
Ja polovička torte, za polovični rojstni dan user posted image .

Sori šele zdaj videla, da bi šla ti na špancir ... sorči ... no sem bila ob 12ih zmenjena z Janjo iz plavanja, da sva šli na eno pijačko ... no in ko sem že do Jarš prišla, sem ugotovila, da sem dudo doma pozabila, pa da sem očitno tamalo malo preveč oblekla, pa je nisem upala slečt, ker se je že malo spotila, pa da se ne bi prehladila user posted image ... tak da sva šli potem po precej hitrem postopku domou, kjer pa že zadnja 2 dni velja obsedeno stanje, saj tamala kar noče in noče jest oz. pit mleka ... tak da je sedaj že pol 5ih ura, tamala je pa do sedaj pojedla eno flaško mleka in pa 1/4 hruške s piškotom in pa 4 žlice riževih kosmičev ... sploh ne vem, kaj naj naredim user posted image .

(odgovor članu anmp2601)
  Neposredna povezava do sporočila: 361
8.4.2009 16:32:14   
anmp2601
Majchy poslala sem ti ZS

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 362
8.4.2009 16:41:08   
anmp2601
Otika, sej sem te tud klicala...user posted image Ni panike, jst sem bla glih na sprehodu okol 13:30. Pred tem smo pa bli s sodelavci na kavi. So me prišli pogledat. Kar se pa tiče oblačenja tamalih, pa nisem več pametna.user posted image user posted image Mislim da sem končno ugotovila kaj oblečt da mu ni vroče. Jst mu ob tem sončku ne dajem nobene kapce gor. Kaj pa ve? Pa brez žabic, sam hlače ma. Ne vem no, včeri mi je pediatrinja rekla da naše pobčke oblačimo tako kot sebe, sam da njim damo eno plast z dolgimi rokavi več.

Pr nas pa je Luka že par dni siten. Ajd prej sem vedla zakaj, ko je mel vročino, sam zakaj pa zdej? Na zobke še nič ne kaže. Verjetn ga spomlad daje.user posted image user posted image

Uživite na plavanju danes otika. Sem sporočila Nini, pa bova verjetn šla poleg srede naslednji teden še v petek.

Pozdrav

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 363
8.4.2009 20:26:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: anmp2601
Otika, sej sem te tud klicala...user posted image

U a res? Na katero številko pa 040 al 051? Ma danes so mi preklopli iz 040 nazaj na 051 pa imam rahlo zbrko na telefonu ... tak da šeenkrat sori!

(odgovor članu anmp2601)
  Neposredna povezava do sporočila: 364
8.4.2009 21:48:04   
anmp2601
Čer,

evo da malo počvekam z vami....Luka že pridno pančka. Al se men sam zdi al tud tamale daje spomladanska utrujenost in jutrišnja polna luna? Ker naš čmrlj bi sam pančku in jedu, vmes med obrokoma se malo poigra in spet nazaj v pojstlco. Pa kr naprej sitka in joka. Mogoče pa men mleka zmanjkuje, pa ne dobi dosti za jest?user posted image user posted image  Oh, to materinstvo ubija včasih.user posted image user posted image

Otika, na 051 sem te klicala. Kako je blo na plavanju? A je Neža začela kej več pit mleka? Dons sem Lukca
u zmiksala brokoli, cvetačo in krompir. Misliš da je kej pojedu. Vraga. 3 žličke. Zadnje čase mi kr odklanja gosto hrano. Razen riževe kašice. Zdej sem se spomnla, da naslednjo sredo naju spet ne bo na plavanje, ker mamo cepljenje. user posted image user posted image user posted image
Za jutr bi se lahk za kakšen čvek zmenle. Kaj praviš, da bi se odpravle v Tivoli,v ljubljano. Da ne bi sam po teh Domžalah šetkale. Ha?

Lahko nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 365
8.4.2009 21:56:52   
Anonimen
anmp, na plavanju je bilo fino, tako kot vedno user posted image ... no za manjkanje se ne sekiraj, boš že nadoknadila ... no saj naju naslednjič tudi ne bo, ker imamo v torek posvetovalnico in 2. dozo cepiva.
Drugače pa nič kaj preveč ni jedla danes ... je v celem dnevu pojedla 2x po 180ml AM, 1/4 hruške + piškotek, 4 male žličke riževih kosmičev in pa ene 3dl nesladkanega kompota ... no in meni se to zdi ful malo. A se mogoče motim?
Tale ideja s Tivolijem mi je pa ful zanimiva, samo sem pa za jutri in za petek že zmenjena ... mater nikol si ne bom mislila, da mi bosta tale forum in materinstvo toliko enih družabnih obveznosti prinesla user posted image ... mogoče drug teden?

(odgovor članu anmp2601)
  Neposredna povezava do sporočila: 366
9.4.2009 10:06:24   
anmp2601
Jutro,

evo jst papam čokolešnik. Sem šele malprej vstala. Pikec pa še vedno pančka.

Otika, ni panike, sem že eno kolegico iz Lj. najdla. Ona gre tud s svojo pupiko. Za drug teden pa še vedno velja.
Kar se pa tiče mleka. Ne vem kaj naj ti svetujem. Men je patronažna dala en list za uvajanje goste hrane in gor piše, da o začnemo uvajat gosto hrano okol 6.mesca, mora otrok še vedno dobiti 3x250 ml dnevno. A si mogoče vmes zamenjala mleko? Kaj pa če bi ga? Pa glede na to da že uvajaš gosto hrano, pazi da ne dehidrira. Aja, sej si napisala da dost pije. Sej po mojem ni nč hudga, mogoče ma obdobje. Al pa je sita od goste hrane?user posted image user posted image  Kaj pa če bi prekinla neki časa z gosto hrano? Lej, ti jo še najbolje poznaš, opazuj jo, če te je pa ful strah, pa pokliči pediatrinjo. Upam da sem ti kej pametnega povedala.

Evo pikec se je že zbudu.user posted image user posted image  Gremo jabčka in hruškico papat.

Lep dan še naprej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 367
10.4.2009 22:48:57   
anmp2601
PUNCE,

VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE VAM ŽELIM IN SEVEDA VAŠIM NAJDRAŽJIM!user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 368
10.4.2009 22:52:30   
Anonimen
Tudi jaz vam želim lepe praznike in čim več pirhov user posted image !

user posted image

(odgovor članu anmp2601)
  Neposredna povezava do sporočila: 369
11.4.2009 6:45:40   
Čebel@
ŽELIMO VAM VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE

user posted image  

maja,možek in hanauser posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 11.4.2009 6:50:02 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 370
14.4.2009 15:23:10   
Čebel@
kakšno zatišje je tukiuser posted image
upam da ste uživale med prazniki-mi smo prenažrtiuser posted image user posted image user posted image

v albumu je slikica kjer sem slikana s Hano in tista ki me sreča me naj pocuka za rokav,ker je tko zoperno ker veliko mamic srečam in ne vem katere so iz foruma!!!naj vas naj ne bo sram-ne grizemuser posted image user posted image user posted image

lep dan še naprej

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 371
15.4.2009 20:03:18   
Anonimen
anmp, kako je kaj Luka prenesel cepljenje? Naša niti trznila ni, ko so jo cepili ... samo doma je atala malo sitkana pa danes je bila malo sitkana, drugače pa vse ok.

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 372
15.4.2009 22:50:40   
anmp2601
Kle pa je res zatišje!!!!

Otika...Luka tudi ni niti mal trznil. Sva šla po cepljenju še na sprehod s Tilo7, ker je bla slučajno v Domžalah. Vmes sva skočile še naše tamale slikat za osebno. Tok so hude slike ratale, a ne Tila7? Drgač je pa danes Luka tok siten bil...Zgleda ga je to cepivo zdelal. Med sprehodom sem ga morala kr ven iz košare vzet in v eni roki njega držat, v drugi pa voziček in furat naprej. To se mi je prvič zgodil, da ga nisem mogla v vozičku pomirit.Ko sva pa domov pršla, pa je v šusu spal 2,5 ure.user posted image user posted image user posted image user posted image
A prideš v petek na plavanje? Midva načeloma prideva. Upam da tud vidve.

Lahko nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 373
16.4.2009 19:45:07   
Anonimen
anmp, fino da je tudi Lukec fino cepljenje prenesel!! Naju jutri na plavanje ne bo ... bomo pomoje enkrat malo kasneje nadoknadili. Kaj a tako ti ga sračka na sprehodu user posted image ... je bilo danes že kaj bolje? Da ne boš tudi ti vsak čas košaro za športni del zamenjala user posted image .

(odgovor članu anmp2601)
  Neposredna povezava do sporočila: 374
20.4.2009 14:57:47   
anmp2601
Oj punce!!

Kako? Ti naši ponedeljki so pa res divji!user posted image user posted image  Niso in niso nam naklonjeni!user posted image user posted image

NUJNO!!!! Eno vprašanje mam.... Belo perilo se mi je obarvalo v svetlo modro. Kaj lahk nardim, da dobim ponovno bele cote? Varikina? Problem je tud, ker mam na kakšnih majčkah pisane slikce pa se bojim da jih ne bo varikina uničla. Jst tepka dala svetlo modro majčko med belo perilo. Kje mi je bla pamet???user posted image user posted image user posted image  Pomagite plesase!user posted image

Lep dan še naprej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?