|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
24.4.2009 8:13:55   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: jada

Afnica - pol pa najbolj da se dobimo v ponedeljek po praznikih v Bernardiju. pa upam da bo lepoooooooo vreme.  Če ti je ql.

ja, hvala ti. Danes bi res težko prišli.

lepo se imejte na dopustu, pa čimveč sončkauser posted image

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 401
24.4.2009 8:27:17   
Čebel@
jada........uživajte na dopustuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 402
24.4.2009 8:53:55   
anmp2601
Jutro,

no mi smo že od 6:15 pokonci. Luka se zbudu ful dobre volje in gremo akcija v igralni center. user posted image user posted image user posted image user posted image  Končno je zdej zaspal. Men se pa ne spi več. Kok sem jezna.

Jada...uživite na dopustu!!!!user posted image user posted image user posted image

Majchy, ti sporočim kakšna bo situacija okol 12h oz. po 14h. Do 12h morva z Lukcem skočt na občino po osebno.

Jana28...pozabla včeri odgovort glede balanca...jahhh Luka je čedalje bolj zahteven čez dan, tako da mi proti večeru že zmanjka energije za miganje. Ja sej, šlaufki okol pasu pa se fino nabirajo. Poletje se pa bliža.user posted image user posted image  Verjetno bom po prvomajskih začela s pumpom in attackom. Pa se bove kej več vidle. Uživi na žurki.

Punce želim vam lepe praznike, pa uživite s svojimi cukrčki.user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica dveh sončkov:-))

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 403
24.4.2009 9:00:40   
Čebel@
anmp.......če ne bo dežja se lahko po drugi uri dobiva.......bomo videliuser posted image

Hana je pa zaspala okoli 22.00 in še vedno spiuser posted image user posted image user posted image tale vreme na njo tko vpliva da je  prava zaspankauser posted image

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 404
24.4.2009 9:46:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anmp2601
... Ja sej, šlaufki okol pasu pa se fino nabirajo. Poletje se pa bliža.user posted image user posted image   ...

K sem tole prebrala sem pa skor iz stola padla ... pa kje ti na sebi vidiš kake šlaufe? user posted image Duš, če se take trlice k si ti zmrdujete nad postavo, pol se lahko pujski, kot sem jaz, kar zabrskamo nekam user posted image user posted image user posted image .
Drugače pa anmp, Neža zadnjič na bazenu še nič ni kazala na zobke ... no saj sploh nič ni ... rokico je glodala že od svojega 2. meseca naprej, slini se tut skos že ... sitkana je pa konstantno čist malo ... tak da razen rahle driskice ni bilo nobenih drugih znakov user posted image .

Ah tole vreme je za pop***** ... spet dež ... no midve morva skočit dons v trgovino, pa sem mislila kar v Mercator skočit, ko mi tam ni treba s tamalo nič po dežju šetat ... tak da če je katera za kofetek se lahko tut tam dobimo.

(odgovor članu anmp2601)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
24.4.2009 11:09:31   
Anonimen
Če katero zanima in je med RR-debatami spregledala: http://www.ringaraja.net/forum/tecaj-ozivljanja-dojenckov-in-otrok-7509-ob-17ih/m_4095941/mpage_1/tm.htm#4095941
... čisto pod vplivom zgornje zgodbe, sem naju z mojim že prijavila ... no sem poslala meil in upam, da je še kaj prostih mest.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 406
24.4.2009 11:16:58   
Čebel@
otika.........midva z možem sva tudi prijavljenauser posted image user posted image user posted image hvala za linkuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 407
24.4.2009 11:18:30   
Čebel@
upam da se vidimo

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 24.4.2009 11:19:30 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 408
24.4.2009 21:35:45   
anmp2601
Oj,

otika...sej jst se ne pritožujem nad svojo postavo, sam k nisem navajena met šlaufke okol trebuha.user posted image user posted image user posted image Cajta za trebušnjake pa res ni. Mah ženske smo itak ena komplicirana bitja.user posted image user posted image
Škoda k sem prepozn vidla tvoje sporočilo za Mercator. Zakaj me nisi poklicala? Midva sva glih okol 12h bla vzuni k sva šla po osebno.

Zakaj jst nimam dostopa do linka za tisti tečaj?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 409
24.4.2009 22:52:33   
Anonimen
anmp, samo zate skopirano iz onega linka user posted image :

Lepo pozdravljeni,

mnogo situacij v obdobju dojenčka in otroka je lahko v hipu usodnih.
Še pred minuto zdrav otrok, se lahko začne pred našimi očmi dušiti (košček hrane ali igračke v sapniku), možna je utopitev (v kadi, bazenčku, na morju), alergična reakcija, zastrupitev (s čistili, zdravili,...), razna obolenja dihal ali živčevja (vročinski krči), možne so poškodbe glave (ob padcu, v prometni nesreči,...).

Kako pravilno ravnati, da nas ne zajame panika in da ne izgubljamo dragocenih minut od katerih je odvisno preživetje našega otroka?

Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije izvaja tečaje temeljnih postopkov oživljanja dojenčkov in otrok ter učenje tehnike odstranitve tujka iz dihal.

TEČAJ bo 7.5.2009 ob 17. uri v prostorih POSVETOVALNICE ZA SRCE, CIGALETOVA 9, LJ. Vljudno vabljeni!

informacije in prijave na mail: posvetovalnicazasrce@siol.net ali 01/ 234 75 55

Aja sori k nisem poklicala ... sem imela namen, pa so me potem iz BC klicali, da je voziček popedenan in sem šla direkt v Lj, ker tale Buzz je za pop***** user posted image .

(odgovor članu anmp2601)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
27.4.2009 21:22:10   
anmp2601
Pozdravljene punce,

najprej da vam pošljem ene lepe pozdravčke z Dunaja. Noge me tok bolijo. Ful smo prehodili. Na hitrco smo dal čez glavne znamenitosti. Luka uživa v športnem delu vozička. Tok je vesel da lahko vse vidi. Jutri gremo pa v ZOO. Bom poročala.

Otika ful hvala za info. Mi je pol ratal prit na to stran. Sem se prijavila, sam k je tista ženska na dopustu do 4.5.. Tko da mi bo pol javila.
In si dobila voziček nazaj?

Pozdrav v Domžale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 411
28.4.2009 9:26:28   
Jana28
anmp, sem full mislila na vas in vaše dunajske počitnice in me prav veseli, da uživate! upam, da imate vreme kaj boljše kot tukaj, ker trenutno pada dež:(

jaz tudi resno razmišljam, da bi šla naslednji teden na ta tečaj...a kjera ve, a greš lahko kar z otročkom, ali si moram organizirat varstvo?

Otika-ko si mela voziček v popravilu so ti dali kakšnega v zameno, ali si bla brez? ker moj se tudi zadnjič nekaj zatikal in ga nisem in nisem mogla skupaj sestavit za v avto, pa sem že mislila ga nest popravit, potem pa se je čudežno sam popravil in zdaj spet dela brez problemov. sem pa študirala, ali je to res tok neumno, da si vmes brez? ker to je tko kot da bi ti noge odrezal:(

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 412
28.4.2009 10:38:59   
Čebel@
jana28........meni je gospa po telefonu rekla da lahko pridejo user posted image  zraven,če nimaš varstva.....da so imeli že doječe mamice......traja pa približno 2,5h in veliko se baje vadi na lutki........midva z možem bova šla,Hano bo pa tašča čuvala

še to:v skupini jih je približno 10 in ko je polna skupina,določijo drug termin,zato predlagam da pokličeš in da  ti pove kdaj so termini

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 28.4.2009 10:40:10 >

(odgovor članu Jana28)
Neposredna povezava do sporočila: 413
28.4.2009 10:55:48   
Anonimen
anmp, ja vi pa uživate, ni kaj user posted image ... še kakšnega dunajca zame pojej oz. za vse tiste ki smo doma user posted image . Aja ... no saj drugače sem bila jaz tudi včeraj v Avstriji ... v Celovcu ... Ikei ... itak user posted image ... je bil parkirplac isti kot pred City Parkom ... poln slovenskih registrskih tablic, v trgovini so pa samo prodajalci nemško govorili user posted image .

Ja sem dobila nazaj voziček ... čeprav ne vem kaj je serviser z njim delal, ker je po enem krogu po makedamu spet ful škripal ... pa sem v tisti zahtevek za popravilo napisala da se en šrauf pri zadnjem kolesu ne da zategnit pa da naj preverijo še vse ostale šraufe ... no pa je bil tisti pri zadnjem kolesu zamenjan ostalih se pa tut dotaknil ni in pol valjda ni našel onega odlosanega šraufa zaradi katerega je voziček škripal. No pol si je pa moj konkretno rokave zavihal in preveril in namazal vse šraufe tak da zdaj je pa spet moj stari dobri voziček in gre ko urca user posted image ... na BC servis in upravo bom pa kar en malo bolj hud meil al pa pismo poslala, ker sem bila res fuuuuuul jezna ... duš!

(odgovor članu anmp2601)
  Neposredna povezava do sporočila: 414
28.4.2009 11:00:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jana28
Otika-ko si mela voziček v popravilu so ti dali kakšnega v zameno, ali si bla brez? ker moj se tudi zadnjič nekaj zatikal in ga nisem in nisem mogla skupaj sestavit za v avto, pa sem že mislila ga nest popravit, potem pa se je čudežno sam popravil in zdaj spet dela brez problemov. sem pa študirala, ali je to res tok neumno, da si vmes brez? ker to je tko kot da bi ti noge odrezal:(

Ja če imajo kakega tam, potem ga dobiš ... ko sem jaz prišla so imeli samo enega Peg Perega s ful malimi kolesci s katerimi si tu na makedamu nimam kaj pomagat in svinjskega ko sto mater ... tak da preden bi jaz vse tisto sčistila bi bil že moj popravljen. No pa če mi sestra od mojega ne bi mogla Buzza posodi, bi mogla pa ravno tisti voziček vzet, ker si res ne predstavljam, da bi bila cel teden brez.
Je pa un stric pojamral, da se folku ful ne mudi po popravljen voziček, če imajo nadomestnega tak da se ful velikokrat zgodi, da nimajo nadomestnih, ker se folku enostavno ne mudi po svojega nazaj pridt user posted image ... mi to ne bo nikoli jasno.

(odgovor članu Jana28)
  Neposredna povezava do sporočila: 415
28.4.2009 11:19:13   
Čebel@
a ste ve tudi dobile pošto od vrtcev?sem dobila domov en obrazec za izpolnit(novo vlogo).....za letos itak ne bomo dobili vrtca ker bomo še premajćkeni oz. premladi,pa važno da tiste točke dobim......sem pa jezna,ker imam spet nepotrebno delo s papirji-to mi  je full odvečuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 416
28.4.2009 13:23:51   
Jana28
jaz sem dala vloge takoj po rojstvu in napisala, da je željeni datum vstopa v vrtec 1.1.2010, pa nisem še nič dobila. videla pa sem razpis v domžalskem vestniku al kaj je že un cajtng. kakšne točke pa naj bi dobila?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 417
28.4.2009 13:28:30   
Čebel@
na tej tanovi vlogi piše,da če otrok zaradi starostne omejitve(se pravi da še ni star 1 leto) ni sprejet v vrtec dobi 5 ali pa 10 točk........sem pa jaz tudi pisala vloge za leto 2010/2011,to kar sem pa danes dobila je pa za 2009/2010

(odgovor članu Jana28)
Neposredna povezava do sporočila: 418
28.4.2009 13:57:55   
Jana28
aha, ok, potem bom očitno tudi jaz dobila tako kot ti. no, točke nam bodo slej kot prej še kako prav prišle. očitno pa bosta naša Klara in vaša Hana "kolegici", glede na to, da sta obe rojeni začetek 2009 (najina je rojena 15.1., morala bi pa biti 8.2.)
a vmes jo boš dala v privat varstvo al ti bodo starši čuvali?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 419
28.4.2009 14:15:20   
Čebel@
končno ena ki ima pribložno toliko starega user posted image  kot je Hanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja mirkala jo bo moja tašča dokler ne dobimo vrtca.....a ti si iz domžal?

(odgovor članu Jana28)
Neposredna povezava do sporočila: 420
28.4.2009 14:48:08   
Jana28
ja, jaz sem čist iz centra domžal-spb. ti tudi? saj bi se lahko kdaj dobili za kavico, sprehod, čvek...?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 421
28.4.2009 14:54:44   
Čebel@
ja jaz pa iz tistih hiš pri pekarni kancilija.......jaz sem za da se kdaj dobivauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dej mi magari na ZS pošlji svojo cifro

zdej pa šibam-Hana lačnauser posted image user posted image

(odgovor članu Jana28)
Neposredna povezava do sporočila: 422
28.4.2009 21:04:53   
jada
Živjo

no da se še tukaj malo javim, ker mi je Anja zbolela z visoko vročino, bolečim grlom..... smo pristali danes pri dr. Klemenčičevi, ki je ugotovila da ima virozo. Tako da sedaj bomo videli kako bo z njo jutri, in če bo ok gremo še vedno lahko nazaj na morje, drugače bomo pa doma. Ampak že danes je vročina popustila tako da se stanje izboljšuje.
Na morju je bilo pa prav fajn, užival smo v sprehodih, včeraj je sicer malo bolj pihalo ampak se je kar dalo zdržati, samo z mojim sva se malo menjala pri Anji. Drugače sem pa nabirala divje šparglje in si jih privoščila z jajčki in v juhi - mnjami.

Anmp - ja upam da še uživate v Dunaju, meni je bil zelooooo všeč.

lp

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 423
28.4.2009 21:16:18   
Čebel@
jada.......upam da bo Anjina vročina šla in da greste nazaj uživatuser posted image user posted image user posted image
jana28.........imaš ZSuser posted image

lep večer še naprej

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 424
29.4.2009 9:49:40   
Čebel@
dobro jutro!
no spet dežuser posted image user posted image user posted image .........da povem da je šla Hana spat ob 22.00 in še vedno spiuser posted image user posted image user posted image -danes sploh še ni jedlauser posted image ........kako pa vaši sončki spijo čez noč?

včeraj sva ji kupila igralni center in od vseh igrač je najbolj zanimiv ogledalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je mala sama sebi všečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drugače pa uživa pod tistimi igračami ker vse okoli nje neki šumi in piskauser posted image user posted image user posted image user posted image

sva se pa z možem odločila da greva danes v savno-nisva bila že 100 let......Hana bo pa tačas pri babiciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?