|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
20.4.2009 11:18:48   
vanilla
Ja, sam res.... razen tistih dvojčkov in mary ni še nobena majčica rodila.... Res čudno... Nas je pa kar nekaj na spisku, ki mamo rok že takoj prve dni...
Ja, jaz zdej skos upam, da bo G rekel, da sem že odprta in da bo CTG kr neke popadke risal, ki pa jih jaz ne bom čutila, hehe... user posted image .

Ma, sej ena moja prijatlca je mela tako srečo... Je šla na pregled in ji je rekel, da je 4 cm odprta... Ona pa pojma ni mela. In ji je kr rekel, da nej se gre domov pripravit in lepo v P. Ona pa čist brez bolečin, brez popadkov, nič.... In je tut kmalu potem rodila. Srečnica.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
20.4.2009 11:19:25   
KatMat
ojoj...zdej bi me mogle vidt...oblacenje pr men je ze kr malo umetnost...in sm si hlace zdele gor dajala pa tadruga noga ni sla not ampak se je sam zahakljala ob hlacnico in sem padla kot slon po tleh...hb da sem se nagnila bolj na bok tekom leta proti tlem tak da sem se sam mal u busija udarla...sm kr mal polezala na tleh pol...grem na kofi...se beremo kasneje

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
20.4.2009 11:20:20   
Leela
zoja, nesreče pri streriliziranju pa imamo vsi user posted image . Jaz sem enkrat aspirator za nos prekuhala pa je šel samo v smeti.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
20.4.2009 11:20:40   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: vanilla

Ja, sam res.... razen tistih dvojčkov in mary ni še nobena majčica rodila.... Res čudno... Nas je pa kar nekaj na spisku, ki mamo rok že takoj prve dni...
Ja, jaz zdej skos upam, da bo G rekel, da sem že odprta in da bo CTG kr neke popadke risal, ki pa jih jaz ne bom čutila, hehe... user posted image .

Ma, sej ena moja prijatlca je mela tako srečo... Je šla na pregled in ji je rekel, da je 4 cm odprta... Ona pa pojma ni mela. In ji je kr rekel, da nej se gre domov pripravit in lepo v P. Ona pa čist brez bolečin, brez popadkov, nič.... In je tut kmalu potem rodila. Srečnica.

mojo kolegico je pa zacel zvijat...cist na izi...pa se gre pokazat pa pravi jah glej no glej...ze 6 cm!!pa ona kaj??vn gleda??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
20.4.2009 11:21:38   
Leela
katmat user posted image , bolj pazljivo. Jaz sem si včer noge brisala po tuširanju celo večnost.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
20.4.2009 11:22:51   
Anonimen
ja sem mela hladilnik čudežno prazenuser posted image user posted image

dudica ima pa men se zdi pregled tako da je zato niuser posted image

jz mam pa CTG v četrtek in pol po CTG grem v 4 nadstropje v LJ.P.

drugač sem pa dones prav neki slabe volje bi kr jokala pa za brez veze oz. men se ne zdi da je brez vezeuser posted image dec pa prav da jeuser posted image
ne vem a sem sam jz tojk klinčevo občutliva al kajuser posted image   če jz kej rečem je prc narobe,in moram bit tih če pa kdo drug kej reče mora bit pa vse o.k.user posted image čudno se sliš ampak tako se mi zdiuser posted image

a sem jz res tojk zakompliksana, al je res to da moji komentarji užalostijo, nasprotnikovi pa neuser posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 4106
20.4.2009 11:25:21   
Anonimen
no to je pa fajn slišat da nimam sam jz umetnost se oblačit al pa po tušeranju se brisat, sm k ena stara nonauser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4107
20.4.2009 11:25:42   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

drugač sem pa dones prav neki slabe volje bi kr jokala pa za brez veze oz. men se ne zdi da je brez vezeuser posted image dec pa prav da jeuser posted image
ne vem a sem sam jz tojk klinčevo občutliva al kajuser posted image   če jz kej rečem je prc narobe,in moram bit tih če pa kdo drug kej reče mora bit pa vse o.k.user posted image čudno se sliš ampak tako se mi zdiuser posted image

a sem jz res tojk zakompliksana, al je res to da moji komentarji užalostijo, nasprotnikovi pa neuser posted image

ej, cveka, jaz te razumem.
Moj je vceraj pucal pa se zraven pizduliral, da se mi je zdelo, kot da mene direktno nadira. Pa me je za tisti cas vse minilo, ker se mi je zdelo, da mi dela krivico. Mah, kaj, itak to pripisujem nosecnostiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
20.4.2009 11:28:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: copka

ej, cveka, jaz te razumem.
Moj je vceraj pucal pa se zraven pizduliral, da se mi je zdelo, kot da mene direktno nadira. Pa me je za tisti cas vse minilo, ker se mi je zdelo, da mi dela krivico. Mah, kaj, itak to pripisujem nosecnostiuser posted image

ma jz mam pa tak občutek že čist skojzuser posted image
mah bo že bom take ljudi oz " kolege" kar likvidirala pa bo k pol se pa jz sam sekiram in nič ne spim, k premišljujem kaj sem rekla in kakouser posted image

mah sam da me moj uporajta pa jeuser posted image

drugi naj pa kr  k men sami pridejo jz jih ne bom prosila za ničuser posted image user posted image

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4109
20.4.2009 11:35:31   
vanilla
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

mojo kolegico je pa zacel zvijat...cist na izi...pa se gre pokazat pa pravi jah glej no glej...ze 6 cm!!pa ona kaj??vn gleda??user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
20.4.2009 11:40:57   
FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Ta je pa res dobra!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
20.4.2009 11:46:48   
zoja10
ha ha... jaz mislm tudi da bo pr meni tko....
nič dolgega čakanja...kr vn bo gledu user posted image  juhej... (pobožne želje)

ej cveki nč se ne sekiraj, jst sm tud cela sitna pa tečna, mam filing da bolj k sm prot koncu bolj je vsem 'kr neki' (moj že kao neki planira, ja če rodiš na začetku maja bom pa le šel v službo k majo nek piknik 17.5, hudič ja ...jst pa vsa objokana da sej ni treba da je zavezan, sam bi blo lepo da je z mano doma...kr neki...)
to je sam zato k je danes tak dan...

kaj bomo pa kuhali?(lepš tema)
jaz pire pa pohanga piščeta....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
20.4.2009 11:51:40   
Anonimen
jz sem pa že skuhala tenstan zelje in krvavica, ampak sam za možeka, k men tako in tako nč ne pašeuser posted image
sem zjutraj pojedla eno sirovo štručko in to je blo dovolj zdej sem pa sam mal zelja pojedlauser posted image

ja dans je res en tak čuden dan, prov sam za spatuser posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 4113
20.4.2009 11:59:52   
petra a
živjo, da se mal javim

sem vsak dan slabša, glava me boli, vsa sem gnojna (grlo,nos), utrujena pa tko...se mi zdi da zaradi diete čutim tudi pomanjkanje cukra

otrok mi je v soboto zbolel, sva bile v soboto popoldne na metelkovi...bruhanje, driska, visoka vročina...dohtarca ni vedla kaj ji je, sumi da je rota virus...sva dobile prašek za rehidracijo, pa ga noče...zdaj jesti še noče, mi pa vsaj kaj spije

izpita začuda gredo, in to k sreči z lepo oceno...da se malo pohvalim, še 4 imam do konca, upam da do novembra spišem še diplomo, bomo videli

mejte se lepo, enkrat ko bo malo več časa in zdravja pa preberem še kaj za nazaj

čao

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
20.4.2009 12:01:33   
petra a
pri nas bo goveja juha, ki jo iam hčera ful rada, če jo pripravim da bo jedla,super...pol bom pa meso vrgla v omako, pa zraven njoke in solato, pa včeraj sem naredila jabolčno pito

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
20.4.2009 12:03:27   
pokica_
No jaz sem pa danes dan začela z polno paro, zgodaj ustala, pa še celo me je prjela volja da zamenjam osebnost in postanem Fata! user posted image
user posted image

Sem že spucala polovico kuhne,...mi je moj prej po tel. zabičal da naj ostalo jutri, pa me kar drži da bi danes vse spucala, da se losam te kuhne hudičeveuser posted image .

Zdaj sem pa za nagrado pojedla 2 kosa njamsi rulade, ko mi jo je včeraj mami dala za domov. user posted image

Kosilo?! Nimam pojma kaj bi jedli danes,...vem da bo moj lačen kot volk, ker revše bogo niti na šihtu nima 5 min časa, da bi šou pojest svojo malco. user posted image  Sem ga glih kregalauser posted image . Jeb...pa tak šiht! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
20.4.2009 12:05:11   
Anonimen
mene tud neki grl matra pa nosuser posted image

ma kaj čmo vreme je tak da ne veš kako bi se oblekeluser posted image ni fajn ampak bo žeuser posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 4117
20.4.2009 12:06:49   
pokica_
Porod...jaz tudi upam, da mi enkrat za 2-3 tedne pove, da sem odprta 5cm, ali še rajš,..da me doma primejo popadki. S tole plodovnico pa nebi začela poroda....pol se vse skup full zna zavlečt. Al pa tud ne...ena ko jo poznam ji je zvečer pr TVju odtekla voda, za 3 ure je že bemčkala svojo hčerkico. user posted image

Ja ene imajo srečo,...lahko samo upamo na kratki porod. user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
20.4.2009 12:08:16   
Anonimen
pokica: moj je tud dostkrat tak da pride domov sestradan k nima 5min. časa da bi vsaj sendvič pojedu kaj šele orenk malcouser posted image pol pa domov nos sendvič in doma jeuser posted image malico ki bi jo mogel v službiuser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4119
20.4.2009 12:10:32   
elyy
Evo,da se javim...me je sinoč mau zobek bolu,tko,da sem celo noč slabo spala!
Učeri sem vse cunje od beby oprala in še posušila v sušilcu,tok dišijo....pa tok so mehke!!
No učer sem ceu dan lenarla,k je biu tak bedn dan...pol sva še obiske dobila in je hitr dan minil!
Jst morem res še v milerja po moderček za dojenje bom šla kr med tednom k bo manj gužve,zadnič v soboto k sm bla v supernovi,sploh nisem mogla več stat skor na nogah in sva sam letela mem milerja,pa še taka gužva je bla....da se mi ni dal tok čakat v vrsti!!!

jst grem še neki dokonca pospravt,pa se slišmo***
vi pa pridno čvekajte,da bom mela,kej za brat pol!!user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
20.4.2009 12:23:44   
Anonimen
danes je dan k se nobeni nič ne da user posted image bo že boljeuser posted image

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4121
20.4.2009 12:27:15   
vanilla
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Porod...jaz tudi upam, da mi enkrat za 2-3 tedne pove, da sem odprta 5cm, ali še rajš,..da me doma primejo popadki. S tole plodovnico pa nebi začela poroda....pol se vse skup full zna zavlečt. Al pa tud ne...ena ko jo poznam ji je zvečer pr TVju odtekla voda, za 3 ure je že bemčkala svojo hčerkico. user posted image

Ja ene imajo srečo,...lahko samo upamo na kratki porod. user posted image

Ja, res lahko sam upamo....

Meni je najbolj hecno to, ker sploh ni nobenega pravila. Pri vsaki se drugač začne, lahko je tisoč različnih zgodb. Ene majo popadke dneve in ure in se nič ne odpirajo, pa jih boli kot hudič..... Druge se odprejo kr na 7 cm pa sploh ne vejo.... Tretjim voda odteče in v trenutku rodijo.... Pa tut bolečina je različna - ene majo menstrualnim podobne, druge zbada v križu.... In ravno zato je še bolj čudno vse skupaj, ker potem res ne veš kaj pričakovati.

Vem, da bi ene rade čimprej rodile, jaz pa sem psiho naravnala kr nekak na zadnje dni aprila oz. začetek maja. Nekak mi ni, da bi že šla rodit, čeprav sem ponoči že kot nasedli kit in mi te boleče kosti kratijo spanec.... Nekak bom čist kul, če rodim okrog roka. Mi očitno res psiha še vseeno kr dost strahu daje, hehe.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
20.4.2009 12:35:14   
Anonimen
jz sem pa naravnana da bom šla tm nekje sredi maja, kako bo se bom pa takrat prepričala ko bom šlauser posted image
kako že pravjo pusti se presenetitiuser posted image

(odgovor članu vanilla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4123
20.4.2009 12:43:16   
Leela

, druge zbada v križu.... In ravno zato je še bolj čudno vse skupaj, ker potem res ne veš kaj pričakovati.

user posted image  zbada je res mila beseda za to. je pa res, da je pri vsaki drugač, pa drugač je prag bolečine in sprejemanje vsega...jaz bi tudi najraje okoli roka rodila. Po CR isto boli še cel mesec, spiš pa itak bolj malo zaradi bejbija, tako da bom na istem. Po naravnem porodu se veliko prej opomoreš, bolečine pa pozabiš.

danes je res čuden dan, zaaaspan.

jaz bom naredila zrezke, grahovo omako in najbrž riž, ker mi je krompirja zmanjkal. Sem pa včeraj naredila pasje smrčke in so takoj pošli. Preprosto in dobro.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
20.4.2009 12:47:32   
pokica_

pokica: moj je tud dostkrat tak da pride domov sestradan k nima 5min. časa da bi vsaj sendvič pojedu kaj šele orenk malcouser posted image pol pa domov nos sendvič in doma jeuser posted image malico ki bi jo mogel v službiuser posted image

Ma moj pa prnese pol tist cel lunch paket domov meni, naj jst pojemuser posted image . Pol pa poje kosilo in itak da od utrujenosti tja pade. Ne morš cel dan delat po 12h pa nič v sebe datuser posted image . Jst umrem, da sn on. user posted image

Glede poroda sem jaz tudi tako naravnana, na sredini maja...enkrat po praznikih, ko se vse umiri...moj je tudi rekel, da bo do takrat že psihično pripravljen! user posted image  Upam, da bo naš user posted image ubogal. user posted image

Naš user posted image  neke čudne akrobacije dela v trebuhu,...in to dela že več kot teden dni; se odriva v trebuhu z nogicami in ritko,...očitno se hoče obrnit v drug položaj, pa mu ne uspe,...trebuh mi pa orenk zavibrira in skoči na vse strani. Kot da bi mela notri žabico, ki hoče skakat pa ne moreuser posted image .
Moji podatki za seznam: sem zjutraj z muko stopila na tehtnico...user posted image , pišite +10 kguser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?