|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
20.4.2009 2:19:24   
Miška2006
pridna, da dežurašuser posted image user posted image user posted image

me tudiuser posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
20.4.2009 2:20:17   
Pat74
Uboga tinaaja, moje je blo pa strah kapljanja dežja, pa zato ni mogla sama spat, zdaj pa jest ne morem.

Miška ne sekiraj se, saj vem, kako je, če imaš še user posted image  zraven.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
20.4.2009 2:21:23   
Pat74
Grem na WC, pridem nazaj.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
20.4.2009 2:22:42   
Miška2006
A zdaj bo že boljš. Na rami podira kupčkauser posted image . Uh, kaj vsega smo sposobne mameuser posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
20.4.2009 2:25:04   
Pat74
No, pol pa brž obe spančkat - moraš izkoristit! Jaz sem bla ponavadi bolj lena, pa sem ju mela kar zraven sebe in nisem ponoči nič vstajala, samo zizo ven, pa sta pili, previjala pa ju nisem ponoči. Pol me je pa mož vedno spraševal, kako to, da ju ponoči nič ne sliši?user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
20.4.2009 2:25:53   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image komi gledam od zaspanosti.. dita ga sracka s spanjem v svoji postelji - zaspi v narocju oz omaga od tuljenja zarad krcev, se jo hoce dat v kosek, sirenaaa. user posted image brina pa se je tud 5x v eni uri zbudila in tulila, zdaj spi pri nama.

ja, je paa res, vsaj trebuha ni vec user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
20.4.2009 2:27:16   
Miška2006
Moja rabi več da kupčka podre kot pa, da se najeuser posted image . Ma jst nimam dovolj mleka, pa je treba še kaj dodat. Sem probala že vsega, a žal ponudba je bolj skromna. Jst jo tudi ponoči ne previjam oz. le v skrajnih primerih.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
20.4.2009 2:28:03   
Pat74
Tinaaja tole s krči ti pa prav nič ne zavidam, smo meli tud enake probleme pri 1., ampak po 3 mesecih so čudežno izginili - edina dobra stran teh krčev je pa bla, če lahko temu tako trečem, da je mami shujšala v rekordnem času - pri 2. smo se pa dolgo matrali.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
20.4.2009 2:28:20   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

No, pol pa brž obe spančkat - moraš izkoristit! Jaz sem bla ponavadi bolj lena, pa sem ju mela kar zraven sebe in nisem ponoči nič vstajala, samo zizo ven, pa sta pili, previjala pa ju nisem ponoči. Pol me je pa mož vedno spraševal, kako to, da ju ponoči nič ne sliši?user posted image

jaz sem tud med lenimi user posted image oz med ljubitelji spanja. dita tud ful lepo spi,sam da zizo voha. dojit se pa ne mara lezeuser posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
20.4.2009 2:29:17   
Miška2006
Res je hudo, da tamalim, ko imajo krče se ne da kaj dosti pomagat....noč pa je itak izgubljena za vseuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3010
20.4.2009 2:30:13   
Pat74
Miška ne sekiraj se, pač po svojih močeh - moja sestrica tud v začetku ni mela dovolj mleka in je dodajala in pri 3 mesecih šele polno dojila, ker je šele takrat stekla tale laktacija, pol je pa tamal postal pravi zizator in ni hotel dol z joške!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
20.4.2009 2:31:06   
Miška2006

Tinaaja tole s krči ti pa prav nič ne zavidam, smo meli tud enake probleme pri 1., ampak po 3 mesecih so čudežno izginili - edina dobra stran teh krčev je pa bla, če lahko temu tako trečem, da je mami shujšala v rekordnem času - pri 2. smo se pa dolgo matrali.

user posted image user posted image user posted image Vsaj za nekajuser posted image user posted image user posted image .

Moja kolegica pa je zaradi tega padla v tako depresijo, da se še zdaj ni popolnoma opomogla. Tamala je tulila noč in dan in to 5 mesecev skupajuser posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
20.4.2009 2:32:13   
tinaaja

ja,kriza je s krci. odstevam dneve. sam zaenkrst gre samo ornk na slabs. vsak dan je huje. mah bo ze,sam da ne bi bila aksna alergija.

jaz ponoc sploh ne podiram kupcka,ker drugace se zbudi.. bom vseeno jo probala zdaj mal dvignit, ce kaj ven prileti user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
20.4.2009 2:32:42   
Pat74
Tile otročki so pa res smešni - ja, pa eno zizo majo tud rajš, a ne? Pa na mamico bi tudi lahko malo gledali, da bi ji bilo komot, ampak to so bolj pobožne željeuser posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
20.4.2009 2:33:32   
Miška2006

Miška ne sekiraj se, pač po svojih močeh - moja sestrica tud v začetku ni mela dovolj mleka in je dodajala in pri 3 mesecih šele polno dojila, ker je šele takrat stekla tale laktacija, pol je pa tamal postal pravi zizator in ni hotel dol z joške!

Ma saj se ne sekiram. Če pač ni ni. Sem poskušala tudi s Tametilom pa je blo malo boljš, a ne kaj dosti. Moja sestrična je pri obeh dojila le 14 dni, ker mleka ni blo. Zgleda, da je v družiniuser posted image .

No, še sreča, da obstaja adaptirano mlekouser posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
20.4.2009 2:34:44   
Pat74
Ni nujno, da je alergija - a ima tudi kakšne pikice, suho, rdečo kožo pod očmi, na pregibih rok in nog?

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
20.4.2009 2:35:19   
Miška2006
Moja kupček podrla...zdaj pa grem panc panc....

Če bo katera še tle ob 5, se oglasimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, malo heca...upam, da se vam poštima, da bosta vsaj malo spančkale....

Nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 3017
20.4.2009 2:36:10   
tinaaja

ej, pri nas je tud ornk ssteklo sele pri 3m prvic. jaz imam skoz filing, da imam premal mleka, sploh zvecer,ko se mali ne da vlect. pol pa s5 kr tuli. dodatka bi pa ful pozrla. sem ji do zdaj parkrat dala dodatek,ko se mi ni vec dala zezat s pristavljsnjem n ditinim hudenjem na zizo, priklop -odklop, priklom -odtklop vrescaje itd

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
20.4.2009 2:36:39   
Pat74
Za  adaptirano mleko pa res hvalabogu - v končni fazi je naša generacija z njim gor zrastla, ker je bilo včasih nemoderno sploh kaj dojit, pa še naše mame so bile samo 3 mesece na porodniški.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
20.4.2009 2:37:12   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

user posted image user posted image user posted image Vsaj za nekajuser posted image user posted image user posted image .

Moja kolegica pa je zaradi tega padla v tako depresijo, da se še zdaj ni popolnoma opomogla. Tamala je tulila noč in dan in to 5 mesecev skupajuser posted image user posted image

omg user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3020
20.4.2009 2:37:38   
Pat74
Miška nočko!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
20.4.2009 2:40:52   
Pat74
Jaz sem se zaradi teh krčev tudi ful presekirala, pa pazla, kaj jem, pol sem pa ugotovila, da sploh ni nobene razlike - zato sem še vedno mnenja, da imajo nekateri user posted image  bolj občutljivo črevo in je tole prebavljanje za njih tud bolj stresno.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
20.4.2009 2:41:04   
tinaaja

Tile otročki so pa res smešni - ja, pa eno zizo majo tud rajš, a ne? Pa na mamico bi tudi lahko malo gledali, da bi ji bilo komot, ampak to so bolj pobožne željeuser posted image user posted image

ukinili dojenje na levo zizo pri 8m, na desno se je dojila do 18m.. tok o tem user posted image

Ni nujno, da je alergija - a ima tudi kakšne pikice, suho, rdečo kožo pod očmi, na pregibih rok in nog?

do 2m so znaki na kozi zelo redki,se kazrjo sele kasneje. mal me skrbi,ker je blatoratalo boolj sluzastvo, no ni take krize. samo en dan je bilo pa ful sluzi. pa se to,da jo cel dan napenja. sem narocila vetrovne kapljice,ce bodo kaj pomagale

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
20.4.2009 2:42:58   
tinaaja

Jaz sem se zaradi teh krčev tudi ful presekirala, pa pazla, kaj jem, pol sem pa ugotovila, da sploh ni nobene razlike - zato sem še vedno mnenja, da imajo nekateri user posted image  bolj občutljivo črevo in je tole prebavljanje za njih tud bolj stresno.

ja saj.. sam ce je krivo kaj, kar pojem,, pol z veseljem izkljucim. zaenkrat se nisem nic tazga nasla.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
20.4.2009 2:43:53   
tinaaja
miska, dobr spi.. ob 5 smo ponavad auf, tko da .. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?