Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 0:53:51
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej pa grem, grema eno serijo pogledat. Fajn spančkajte. In fajn mehčajte mv. Nočko. Ja vi tudi . Me tak spodaj tišči pa reže v luliko, pa še zdej ne vem kaj je to....možno da je bebi že tolk velik?? Nič fajn pančite Mene tudi velikokrat, včasih tak zareže, da me kr prestavi. Baje, da se to vse pripravlja. Naj že ornk zareže, jle? Pa jaaaaa.... mene danes že celo popoldan, pa kr lulat letam pa nič ne polulam....kot bi bebi hotu sam iz lulike pridet ej ....joj so že res veliki pa majo malo prostora ubožci naši Evo, mene pa zdle že nekaj časa isto kot tebe in bebi mi dol pritiska, da me kar zaboli vsake toliko. Pa reže tudi. Sploh ne morem zaspat...pa tak študiram, kak bi blo fajn, ko bi mi zdle voda odtekla. Pa noče.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 0:54:10
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* A veš, da se je moj tut odkar sem js noseča poredil? Ma takega fajnega bušija in men je to fajn. Kak pa zgledajo tisti spizdjeni deci ko jih ni nč skup... Dec more bit konkreten ne pa kost pa koža. Ja se popolnoma strinjam ...moj tud kr neki hujša pa eno pa drugo, a full rad je in takrat je najbolj srečen..no zdej je pa tudi nazaj pridobil med mojo nosečnostjo in je prav fajni. Kak bi pa zgledu drugače ko en piščanček zraven mene ... Eh pa midav oba rada papava Midva tudi rada papava...oziroma ne papava...mažema na polno. Moj je zdle navalil na sendviče. Sej ma prav...če so pa frišne žemljice ...jutri se lahko pokvarijo Jih je že uničil.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 0:54:29
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23 ojla,sam tolk se oglasim,da vas pozdravim in zaželim lahko noč,če bo pa katera morala "poleteti" proti rimu,pa naj bo pot čim krajša in čim lažja aja,sam še eno vprašanje: KAJ MISLITE O PORODNEM NAČRTU-GA IMATE NAPISANEGA ALI NE? js se že cel teden zraven spravljam,pa ne vem,kako in kaj bi sploh napisala,poleg tega nevem,koliko bi me sploh upoštevali v celjski P,mogoče katera kaj več ve o tem... HVALA nočko Tudi tebi želim takšno pot v Rim.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 1:13:08
|
|
|
|
*Junona*
|
Kaj vse sladko spite? Upam da, ampak js bi vseeno rada malo družbe.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 1:17:35
|
|
|
|
*Junona*
|
Kak sem js pridna, že izpolnjujem normo za danes.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 1:27:44
|
|
|
|
*Junona*
|
Miška, preverjam, če imaš ponoči tudi radar vklopljen.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 1:30:07
|
|
|
|
*Junona*
|
Js sem pa lačna postala in sem šla v hladilnik po en snack. Evo me. Ste videle, kakšno rito sem dobila, ko tako lepo in skrbno pomočnike iščem? Aja, pa pobarvana sem na svetlo.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 1:30:54
|
|
|
|
*Junona*
|
Mi že gre tumhajt po glavi, bi blo pametn, da grem probat zaspat. Nočko babnce.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 1:45:52
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Miška, preverjam, če imaš ponoči tudi radar vklopljen. ne boš verjela.....tudi ...oz. še bolj
< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 20.4.2009 1:46:40 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 1:55:59
|
|
|
|
Pat74
|
Malapikica čestitke za Jerneja! Kunda čestitke za Jana!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 1:58:24
|
|
|
|
Miška2006
|
Ojla, ponočnjakinja
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 2:00:45
|
|
|
|
Pat74
|
Saj ti tud ponočuješ, kaj je zdaj to? Mene je tamala vrgla iz postelje, ker je spet k nama prilomastla.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 2:01:39
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Sam jst sem pa res pridna...jst še namesto drugih normo izpolnim .....še malo mi manjka ene 80 postov da pridem do 5-h in potem lahko grem rodit ...to bi pa šlo skos do 23.4. a ne Kdaj dobim pa jst 4 ? Ko boš imela 1000 postov...torej jutri, kajne? Oh, to bo pa res hitro, če bom imela take monologe kot prej..zvečer....pa zdaj sred noči, ko vse pancate...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 2:01:47
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 men je pa tale pomagal.....sma vse zlikala, pa še tapocen tok je bil No, če je tebi pomagal, bo sigurno tudi meni. Jst imam 2 stroja cunj za zlikat jst sem tudi mela 2 stroja ...pa še posteljnino...pa sva vse zrihtala Ni kej, pravega si zbrala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 2:03:06
|
|
|
|
Miška2006
|
Tamala je lačna pa ni druge... . Ma ure med 1 in 2 ponoči pol pa šele ob 5 ali 6.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 2:04:24
|
|
|
|
Pat74
|
Ti si že vsaj rodila, pa bi lahko spala - razen, če tamičkeno krči ne dajejo?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 2:06:51
|
|
|
|
Miška2006
|
Jap, na srečo sem se moje nosečnosti losala. Sm mela že poln kufr. Moram potrkati, da s krči nimava problemov. Lačna pa je ponoči na 4 do 5 ur. Podnevi pa na 3 do 4 ure. Res je pridna. Kdaj pa maš ti rok?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 2:10:00
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja ojla...končno doma...kot veste smo dobili pravo babnco...trenutno spi...šele danes sve prišli iz P, ker je bila včeraj malo rumena pa so jo obsevali...na začetku sve imeli kar precej problemov z dojenjem ni pa ni htela vzet joškice potem nama je končno uspelo z nastavkom...mamica ima kar 5 šivov..pošteno boli...kaj več pa bom napisala, ko bom imela več časa...sedaj se privajamo, da smo trije doma...pa še vse stvari morem pospravit...počutim se kot da že 1 leto ne bi bila doma detelja naša.......DOBRODOŠLA DOMA IN NA RR ... joj kok sem vesela, da si se že vrnila....zdej imam dovolilnico od Miške da lahko jst grem ... Vaša pupika je pravi srček, lepo da se je navadila na zizo in da ste doma. Zdaj pa res lahko greš hvala miška Ni za kaj
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 2:10:03
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej pa grem, preden me RR izpiše. Nč bat...te bomo me branle Te držim za besedo. Ker to samo koristi in ima dober namen, ane? Skrajšuje prvo porodno dobo, pri mamicah pa spodbuja nastajanje mleka. Pa ti si mi huj lisica, k js Dobre izgovore imaš.....bi mogla it za odvetnico tiha voda bregove dere ....junonca ne vem če nebi iskanje pomočnikov kr tebi priskrbela kaj pravite punce Nč ni treba prepuščat drugim .....kar obe jih dajajta gor Aha...tale Miška je pa res zvita. Od viška glava ne boli, kaj? Od viška sigurno ne, od pomanjkanja pa
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 2:10:22
|
|
|
|
Pat74
|
Pridna punči. Rok imam po uz 25., drugače pa 30., navijam pa za 26.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 2:11:33
|
|
|
|
Pat74
|
Mi neki RR na Operi šteka, pa sem morala zamenjat povezavo.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 2:13:34
|
|
|
|
Miška2006
|
Zakaj pa glih 26? ....je takrat kaj posebnega? jst sploh ne vem kako opera dela....mam mozilo
< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 20.4.2009 2:15:12 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 2:14:48
|
|
|
|
Pat74
|
Ma ne, samo mojga ravno 24., 25. ne bo doma - pa ne bi šla rada sama v LJ P, ampak da me spet pelje v PO.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 2:17:49
|
|
|
|
Miška2006
|
aja...sigurno je pol boljš, da počakaš do 26....seveda, če ti rata tipkam z eno roko, zato traja dlje do odgovora
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 2:17:56
|
|
|
|
tinaaja
|
se se jaz javljam v dezurstvo je edna nocdo konca, obe punci neki trka, jaz bi pa spaaaaaaaaaaaalllaaaaaaaaaaaaaa
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?