|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
20.4.2009 0:53:51   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Zdej pa grem, grema eno serijo pogledat.

Fajn spančkajte.user posted image user posted image user posted image user posted image

In fajn mehčajte mv.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko.user posted image user posted image user posted image

Ja vi tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Me tak spodaj tišči pa reže v luliko, pa še zdej ne vem kaj je to....možno da je bebi že tolk velik??

Nič fajn pančiteuser posted image

Mene tudi velikokrat, včasih tak zareže, da me kr prestavi. Baje, da se to vse pripravlja. Naj že ornk zareže, jle?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa jaaaaa.... mene danes že celo popoldan, pa kr lulat letam pa nič ne polulam....kot bi bebi hotu sam iz lulike pridet ejuser posted image ....joj so že res veliki pa majo malo prostora ubožci našiuser posted image

Evo, mene pa zdle že nekaj časa isto kot tebe in bebi mi dol pritiska, da me kar zaboli vsake toliko. Pa  reže tudi. Sploh ne morem zaspat...pa tak študiram, kak bi blo fajn, ko bi mi zdle voda odtekla.user posted image Pa noče.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
20.4.2009 0:54:10   
*Junona*

A veš, da se je moj tut odkar sem js noseča poredil? Ma takega fajnega bušija in men je to fajn. Kak pa zgledajo tisti spizdjeni deci ko jih ni nč skup...user posted image Dec more bit konkreten ne pa kost pa koža.user posted image user posted image user posted image

Ja se popolnoma strinjamuser posted image user posted image user posted image ...moj tud kr neki hujša pa eno pa drugo, a full rad jeuser posted image  in takrat je najbolj srečen..no zdej je pa tudi nazaj pridobil med mojo nosečnostjo in je prav fajni. Kak bi pa zgledu drugače ko en piščanček zraven meneuser posted image user posted image ... Eh pa midav oba rada papavauser posted image

Midva tudi rada papava...oziroma ne papava...mažema na polno.user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj je zdle navalil na sendviče.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej ma prav...če so pa frišne žemljiceuser posted image user posted image user posted image user posted image ...jutri se lahko pokvarijouser posted image user posted image

Jih je že uničil.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2977
20.4.2009 0:54:29   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

ojla,sam tolk se oglasim,da vas pozdravim in zaželim lahko noč,če bo pa katera morala "poleteti" proti rimu,pa naj bo pot čim krajša in čim lažja user posted image user posted image user posted image
aja,sam še eno vprašanje: KAJ MISLITE O PORODNEM NAČRTU-GA IMATE NAPISANEGA ALI NE?
js se že cel teden zraven spravljam,pa ne vem,kako in kaj bi sploh napisala,poleg tega nevem,koliko bi me sploh upoštevali v celjski P,mogoče katera kaj več ve o tem...   HVALA
nočko user posted image

Tudi tebi želim takšno pot v Rim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
20.4.2009 1:13:08   
*Junona*
Kaj vse sladko spite?user posted image Upam da, ampak js bi vseeno rada malo družbe.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
20.4.2009 1:17:35   
*Junona*
Kak sem js pridna, že izpolnjujem normo za danes.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
20.4.2009 1:27:44   
*Junona*
Miška, preverjam, če imaš ponoči tudi radar vklopljen.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
20.4.2009 1:30:07   
*Junona*
Js sem pa lačna postala in sem šla v hladilnik po en snack. Evo me.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ste videle, kakšno rito sem dobila, ko tako lepo in skrbno pomočnike iščem?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Aja, pa pobarvana sem na svetlo.

user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
20.4.2009 1:30:54   
*Junona*
Mi že gre tumhajt po glavi, bi blo pametn, da grem probat zaspat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko babnce.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
20.4.2009 1:45:52   
Miška2006

Miška, preverjam, če imaš ponoči tudi radar vklopljen.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

ne boš verjela.....tudi ...oz. še bolj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 20.4.2009 1:46:40 >

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
20.4.2009 1:55:59   
Pat74
Malapikica čestitke za Jerneja!user posted image user posted image user posted image

Kunda čestitke za Jana!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
20.4.2009 1:58:24   
Miška2006
Ojla, ponočnjakinjauser posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
20.4.2009 2:00:45   
Pat74
Saj ti tud ponočuješ, kaj je zdaj to? Mene je tamala vrgla iz postelje, ker je spet k nama prilomastla.

Neposredna povezava do sporočila: 2987
20.4.2009 2:01:39   
Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Sam jst sem pa res pridna...jst še namesto drugih normo izpolnimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....še malo mi manjka ene 80 postov da pridem do 5-h user posted image  in potem lahko grem rodituser posted image ...to bi pa šlo skos do 23.4. a neuser posted image user posted image

Kdaj dobim pa jst 4user posted image ?

Ko boš imela 1000 postov...torej jutri, kajne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oh, to bo pa res hitro, če bom imela take monologe kot prej..zvečer....pa zdaj sred noči, ko vse pancate...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
20.4.2009 2:01:47   
Miška2006

men je pa tale pomagal.....sma vse zlikala, pa še tapocen tok je biluser posted image user posted image user posted image

user posted image

No, če je tebi pomagal, bo sigurno tudi meni. Jst imam 2 stroja cunj za zlikatuser posted image

jst sem tudi mela 2 strojauser posted image ...pa še posteljnino...pa sva vse zrihtalauser posted image

Ni kej, pravega si zbralauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2989
20.4.2009 2:03:06   
Miška2006
Tamala je lačna pa ni druge...user posted image . Ma ure med 1 in 2 ponoči pol pa šele ob 5 ali 6.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2990
20.4.2009 2:04:24   
Pat74
Ti si že vsaj rodila, pa bi lahko spala - razen, če tamičkeno krči ne dajejo?

Neposredna povezava do sporočila: 2991
20.4.2009 2:06:51   
Miška2006
Jap, na srečo sem se moje nosečnosti losala. Sm mela že poln kufr. Moram potrkati, da s krči nimava problemov. Lačna pa je ponoči na 4 do 5 ur. Podnevi pa na 3 do 4 ure. Res je pridna.
Kdaj pa maš ti rok?

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
20.4.2009 2:10:00   
Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

ojla...končno doma...kot veste smo dobili pravo babnco...trenutno spi...šele danes sve prišli iz P, ker je bila včeraj malo rumena pa so jo obsevali...na začetku sve imeli kar precej problemov z dojenjem ni pa ni htela vzet joškice potem nama je končno uspelo z nastavkom...mamica ima kar 5 šivov..pošteno boli...kaj več pa bom napisala, ko bom imela več časa...sedaj se privajamo, da smo trije doma...pa še vse stvari morem pospravit...počutim se kot da že 1 leto ne bi bila domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

detelja naša.......DOBRODOŠLA DOMA IN NA RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
joj kok sem vesela, da si se že vrnila....zdej imam dovolilnico od Miške da lahko jst gremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Vaša pupika je pravi srček, lepo da se je navadila na zizo in da ste doma.user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res lahko grešuser posted image user posted image user posted image

hvala miškauser posted image

Ni za kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2993
20.4.2009 2:10:03   
Miška2006

Zdej pa grem, preden me RR izpiše.user posted image

Nč bat...te bomo me branleuser posted image user posted image user posted image

Te držim za besedo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ker to samo koristi in ima dober namen, ane? Skrajšuje prvo porodno dobo, pri mamicah pa spodbuja nastajanje mleka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ti si mi huj lisica, k jsuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dobre izgovore imaš.....bi mogla it za odvetnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

tiha voda bregove dereuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....junonca ne vem če nebi iskanje pomočnikov kr tebi priskrbelauser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pravite punceuser posted image user posted image

Nč ni treba prepuščat drugimuser posted image .....kar obe jih dajajta goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aha...tale Miška je pa res zvita.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Od viška glava ne boli, kaj?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od viška sigurno ne, od pomanjkanja pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
20.4.2009 2:10:22   
Pat74
Pridna punči. Rok imam po uz 25., drugače pa 30., navijam pa za 26.

Neposredna povezava do sporočila: 2995
20.4.2009 2:11:33   
Pat74
Mi neki RR na Operi šteka, pa sem morala zamenjat povezavo.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
20.4.2009 2:13:34   
Miška2006
Zakaj pa glih 26?user posted image ....je takrat kaj posebnega?
jst sploh ne vem kako opera dela....mam mozilo

< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 20.4.2009 2:15:12 >

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
20.4.2009 2:14:48   
Pat74
Ma ne, samo mojga ravno 24., 25. ne bo doma - pa ne bi šla rada sama v LJ P, ampak da me spet pelje v PO.

Neposredna povezava do sporočila: 2998
20.4.2009 2:17:49   
Miška2006
aja...sigurno je pol boljš, da počakaš do 26....seveda, če ti ratauser posted image

tipkam z eno roko, zato traja dlje do odgovorauser posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
20.4.2009 2:17:56   
tinaaja
se se jaz javljam v dezurstvo user posted image
je edna nocdo konca, obe punci neki trka, jaz bi pa spaaaaaaaaaaaalllaaaaaaaaaaaaaa

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?