Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 20:40:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
aha, pa še to: jutri peljem mojo staro mamo (tisto, o kateri sem vam pisala, da je bila na Golniku) v Kranj na neke preiskave, ker moj oče (njen sin) in njegova sestra delata, da jima ne bo treba jemat dopusta. je pa njen sin (moj stric), tako butasto bitje, da ni šans, da bi jo peljal v Kranj, prav briga ga, kaj je z mamo..... s tem da živijo pod isto streho od deca, pa še policaj je za povrhtu, .... mah brez veze, ampak take stvari mi grejo na k****. sploh mi ni težko mame pljat v Kranj, amapk tole njegovo obnašanje pa mi gre ...... saj veste kam
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 20:41:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz pa grem jutri v službo , kr ne morem verjeti kolk hitro je minila porodniška upam, da bo vse o..k in da ti čimprej mine na šihtu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 20:42:57
|
|
|
|
mafi
|
tally:za nov avater , pa kuhinjo tud vidim in je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 20:43:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Sedajle imam malo časa,ko otroka spita, je šel pa po taščo,da bo malo doma.Potem gre pa spet nazaj k mami. Včeraj smo se naplavali,otroka sta uživala .Tilen je na začetku malo preplašeno gledal,pa se stiskal k meni,ko je bila taka količina vode,potem sva šla v mali bazenček,da se je navadil,nato pa že veselo čofotal .Mu pa očitno klor ne odgovarja,ker ga je že malo srbelo,pa čeprav sem ga po tuširanju takoj namazala z ADermo.Še dobro,da imam še od alergologinje raztopino in sva takoj rešila zadevo. za super uživanje v vodi Ponoči se je malo prebujal,očitno ga nekaj matra,mogoče spet kakšen zobek Upam, da bo vaša današnja noč mnogo boljša Danes sva se pa z odločila,da bo Tilen sedaj spal v svoji postelji in sva dala eno stranico dol in čisto zraven zakonske postelje,tako da mi ni treba vstajat ponoči,ampak ga samo obrnem na bok,ali pa primem za rokico,pa da naprej spi.Drugače mi bo ušel v dnevno .Če bo pa smrčal,bo pa dobil tiste obliže proti smrčanju za pametno odločitev in močno upam, da tvoj ne bo preveč smrčal Pa ena kopališka O simpatiko mali
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 20:44:06
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** aha, pa še to: jutri peljem mojo staro mamo (tisto, o kateri sem vam pisala, da je bila na Golniku) v Kranj na neke preiskave, ker moj oče (njen sin) in njegova sestra delata, da jima ne bo treba jemat dopusta. je pa njen sin (moj stric), tako butasto bitje, da ni šans, da bi jo peljal v Kranj, prav briga ga, kaj je z mamo..... s tem da živijo pod isto streho od deca, pa še policaj je za povrhtu, .... mah brez veze, ampak take stvari mi grejo na k****. sploh mi ni težko mame pljat v Kranj, amapk tole njegovo obnašanje pa mi gre ...... saj veste kam žalostno , kli.nc pa taki sin
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 20:44:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** aha, pa še to: jutri peljem mojo staro mamo (tisto, o kateri sem vam pisala, da je bila na Golniku) v Kranj na neke preiskave, ker moj oče (njen sin) in njegova sestra delata, da jima ne bo treba jemat dopusta. je pa njen sin (moj stric), tako butasto bitje, da ni šans, da bi jo peljal v Kranj, prav briga ga, kaj je z mamo..... s tem da živijo pod isto streho od deca, pa še policaj je za povrhtu, .... mah brez veze, ampak take stvari mi grejo na k****. sploh mi ni težko mame pljat v Kranj, amapk tole njegovo obnašanje pa mi gre ...... saj veste kam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 20:44:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi tally:za nov avater , pa kuhinjo tud vidim in je podpišem!!! kuhinja pa je itak 1a, ker imam jaz isto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 20:45:08
|
|
|
|
špelin@
|
tilči, za fino čofotanje. mafi, kdaj potem vi šibate? A veš, da sploh ne vem kam?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 20:45:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi tally:za nov avater , pa kuhinjo tud vidim in je podpišem!!! kuhinja pa je itak 1a, ker imam jaz isto Kje vidite kuhinjo od tally?????????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 20:45:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 en čink se javim ker imamo norišnico..Nejc ima vnetje ušesa in grla.. smos pet dobili ta kur.čev hiconcil.. cel dan je skoraj prespal z jokanjem vmes, le dve uri smo se igrali z nečakinjo, jedel ni praktično nič, vročino ima čez 38, tako da sem mu ob 15h dala calpol, ki pa je sedaj že spustil in spet imamo jok. Boga moja mala glavica.. špelin in SS zdej vidim kako hudo se je x krat na noč vstat ko niti ne veš kaj je tvojemu otroku. edina ja upam da bo do sobote zdrav. barbaw nimam besed za tako žlahto..moj pradedi in babica sta se ravno danes pripeljala k nam (čeprav sta že kr stara), da vidita oba pravnuka. pa naj te kur.čev hiconcil čimprej prime
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 20:46:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Imam občutek, da je mala pika pokasirala norice, nisem sicer še prepričana, ampak jutri bom 100% videla, na čem smo... Upam, da se čim bolje izteče in da ne boste imeli še s tem težav!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 20:46:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi tally:za nov avater , pa kuhinjo tud vidim in je podpišem!!! kuhinja pa je itak 1a, ker imam jaz isto Kje vidite kuhinjo od tally????????? v avatarju, kjer se ji slikice spreminjajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 20:46:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 en čink se javim ker imamo norišnico..Nejc ima vnetje ušesa in grla.. smos pet dobili ta kur.čev hiconcil.. cel dan je skoraj prespal z jokanjem vmes, le dve uri smo se igrali z nečakinjo, jedel ni praktično nič, vročino ima čez 38, tako da sem mu ob 15h dala calpol, ki pa je sedaj že spustil in spet imamo jok. Boga moja mala glavica.. špelin in SS zdej vidim kako hudo se je x krat na noč vstat ko niti ne veš kaj je tvojemu otroku. edina ja upam da bo do sobote zdrav. barbaw nimam besed za tako žlahto..moj pradedi in babica sta se ravno danes pripeljala k nam (čeprav sta že kr stara), da vidita oba pravnuka. Joj, res upam, da mu AB hitro in ornk prime
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 20:47:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Hej, hej... Vidm, da ste nedeljsko razpoložene, kr ni nobene. Mi smo bli dns kr doma k je slabo vreme. Je sestra pršla na obisk in smo Vidka učile hodit. Tko, da vam pokažem naš napredek. Sam kaj ko večinoma hoče it kr po prstih in ga pol prepričujem, da mora na celi stopali stopt. Če bo tko napredoval bo po možnosti hodil za svoj prvi rojstni dan. Upam Prejle mi je že zaspal mal pred osmo, pa se je gospodič zbudu in zdej spet čuje. GROZA! Očitno bo šel spet ob 22h spat. Upam, da ne Nč, grem se z njim ukvarjat. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kolk dobr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 20:48:14
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Hej, hej... Vidm, da ste nedeljsko razpoložene, kr ni nobene. Mi smo bli dns kr doma k je slabo vreme. Je sestra pršla na obisk in smo Vidka učile hodit. Tko, da vam pokažem naš napredek. Sam kaj ko večinoma hoče it kr po prstih in ga pol prepričujem, da mora na celi stopali stopt. Če bo tko napredoval bo po možnosti hodil za svoj prvi rojstni dan. Upam Prejle mi je že zaspal mal pred osmo, pa se je gospodič zbudu in zdej spet čuje. GROZA! Očitno bo šel spet ob 22h spat. Upam, da ne Nč, grem se z njim ukvarjat. Vid.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 20:48:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi tally:za nov avater , pa kuhinjo tud vidim in je podpišem!!! kuhinja pa je itak 1a, ker imam jaz isto Kje vidite kuhinjo od tally????????? v avatarju, kjer se ji slikice spreminjajo Aha, pa res Jaz sem samo čupkota gledala, nič ozadja Krasna kuhinja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 20:49:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 en čink se javim ker imamo norišnico..Nejc ima vnetje ušesa in grla.. smos pet dobili ta kur.čev hiconcil.. cel dan je skoraj prespal z jokanjem vmes, le dve uri smo se igrali z nečakinjo, jedel ni praktično nič, vročino ima čez 38, tako da sem mu ob 15h dala calpol, ki pa je sedaj že spustil in spet imamo jok. Boga moja mala glavica.. ojoj,a vse to ste pokasirali? upam, da hiconcil čim prej prime in da boste ponoči bolje spali špelin in SS zdej vidim kako hudo se je x krat na noč vstat ko niti ne veš kaj je tvojemu otroku. Jana, sej bo bolje, boš videla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 20:49:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz pa grem jutri v službo , kr ne morem verjeti kolk hitro je minila porodniška Naj ti dan čim hitreje mine in naj bo lahek začetek SREČNO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 20:50:16
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tilči, za fino čofotanje. mafi, kdaj potem vi šibate? A veš, da sploh ne vem kam? pomoje jutri ko moj prileti iz šihta, mal do Zagreba, Slavonskega broda če mi pa tam dopizdi in če bo vreme grem pa še mal v Barbarigo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 20:50:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ mafi, jaz sem čisto podrta od obupne noči (Gregi se je predrl še in še, veliko piko je bolela glava in je jokala, sem jo eno uro božala, da ji je sirup prijel ), nimam volje sploh kam hoditi - žal mi je, da ne uspem priti do tebe Špelin, vam pa želim eno mirno in čim bolj "spalno" noč, ker si jo res zaslužiš drugače pa zgleda, dav sta Gregi in Manca res na isti tajming natempirana, sam jaz upam, da to končnoooooooooooo že 1x mine, ker na čase se mi res že mal balina ponoči od vsega
< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 19.4.2009 20:52:43 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 20:51:06
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ mafi, jaz sem čisto podrta od obupne noči (Gregi se je predrl še in še, veliko piko je bolela glava in je jokala, sem jo eno uro božala, da ji je sirup prijel ), nimam volje sploh kam hoditi - žal mi je, da ne uspem priti do tebe Špelin, vam pa želim eno mirno in čim bolj "spalno" noč, ker si jo res zaslužiš jaz pa to želim obema
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 20:51:07
|
|
|
|
tally
|
hvala za pohvale kuhinje in za hug`s, jaz bom zadvoljna ko bom tiste ploščice prekrila , moj pa potihem upam da bom pozabila na njih .
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 20:51:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tilči, za fino čofotanje. mafi, kdaj potem vi šibate? A veš, da sploh ne vem kam? pomoje jutri ko moj prileti iz šihta, mal do Zagreba, Slavonskega broda če mi pa tam dopizdi in če bo vreme grem pa še mal v Barbarigo UŽIVAJTEEEEEEEEEEE Kdaj pa začneš delat?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 20:52:17
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally hvala za pohvale kuhinje in za hug`s, jaz bom zadvoljna ko bom tiste ploščice prekrila , moj pa potihem upam da bom pozabila na njih .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 20:52:50
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tilči, za fino čofotanje. mafi, kdaj potem vi šibate? A veš, da sploh ne vem kam? pomoje jutri ko moj prileti iz šihta, mal do Zagreba, Slavonskega broda če mi pa tam dopizdi in če bo vreme grem pa še mal v Barbarigo mene je tut zanimalo kam se pakirate, no zdej je firbec potešen
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?