Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:18:32
|
|
|
|
špelin@
|
Soncnica Sandra ***, eno vprašanje: a pride zate v poštev tudi služba v LJ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:18:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi tally: a jutri začneš delat zjutri??? ja od 8h-16h. naslednji teden sem na dopustu .
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:19:25
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** nč, jz grem še jabolko al pa dva pojest, potem pa počasi v posteljo. lepo in mirno noč želim vsem skupaj. TALLY: tebi pa lep in uspešen prvi delovni dan NOČKO nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:20:10
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** nč, jz grem še jabolko al pa dva pojest, potem pa počasi v posteljo. lepo in mirno noč želim vsem skupaj. TALLY: tebi pa lep in uspešen prvi delovni dan NOČKO lahko im predvsem prespano nočko vam želim, pa hvala za lepe želje. tebi pa želim, da čimprej najdeš službo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:20:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally a zdej pa mrk ? jz iščem oglase za službo na katerem področju, če ni skrivnost??? uprava, administracija je na prvem mestu, ampak mislim, da bom pristala v kakšni trgovini ali pa kafiču na koncu, ker je tažko oziroma nemogoče kaj dobiti srčno upam, da boš čimprej dobila tisto kar bi najraje delala , če pa karkoli slišim ali zvem glede na to kar iščeš pa vedi da se bom 100% spomnila nate in ti javila hvala za lepe želje in če boš za kaj takega vedala se pa priporočam če ne drugo ko pridem na šiht bom malo zvohala, če kej tvojga kadra primankuje ej hvala ti, zlata si. drugače pa res nujno rabim najti službo, saj smo trenutno čisto prez prihodkov. tko, zdej pa res : lahko noč
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:20:41
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi tally: a jutri začneš delat zjutri??? ja od 8h-16h. naslednji teden sem na dopustu . , no super za dopust dobr da so ti ga odobril . kako boš pa hodila na šiht z vlakom.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:21:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, eno vprašanje: a pride zate v poštev tudi služba v LJ? ja seveda. itak imam do kranja 30km, do ljubljane pa še samo 10 več, tako, da to ni problem
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:22:01
|
|
|
|
tally
|
šefica moj ma dostkrat oz. 1x-2x tedensko šolo v Domžalah pa ko bom zjutri bi mogoče z Emilijo uletele da gremo na kak kofi. bom ti prej sporočila pa upam da se nam uspe zmenit
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:22:54
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, eno vprašanje: a pride zate v poštev tudi služba v LJ? ja seveda. itak imam do kranja 30km, do ljubljane pa še samo 10 več, tako, da to ni problem jaz imam sodelovko ki se vozi vsak dan iz Tržiča pa pravi da ji sploh ni problem sploh sedaj ko so vinjete
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:23:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi tally: a jutri začneš delat zjutri??? ja od 8h-16h. naslednji teden sem na dopustu . , no super za dopust dobr da so ti ga odobril . kako boš pa hodila na šiht z vlakom..... ko bo moj frej al pa nočna jaz pa zjutri bom šla z avtom drugače pa na bus , z vlakom mi ne potegne pa še cena je ista. ta teden bom z avtom hodila
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:24:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, eno vprašanje: a pride zate v poštev tudi služba v LJ? ja seveda. itak imam do kranja 30km, do ljubljane pa še samo 10 več, tako, da to ni problem Bom nekaj povprašala - meni žal ne pride v poštev, ker bi rabila koristiti skrajšani del. čas, tam pa ne gre. Gre sicer le za nadomeščanje 1 leto, ampak vseeno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:24:47
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally šefica moj ma dostkrat oz. 1x-2x tedensko šolo v Domžalah pa ko bom zjutri bi mogoče z Emilijo uletele da gremo na kak kofi. bom ti prej sporočila pa upam da se nam uspe zmenit a ti to men jaz tud da nama rata z randijem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:25:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, eno vprašanje: a pride zate v poštev tudi služba v LJ? ja seveda. itak imam do kranja 30km, do ljubljane pa še samo 10 več, tako, da to ni problem jaz imam sodelovko ki se vozi vsak dan iz Tržiča pa pravi da ji sploh ni problem sploh sedaj ko so vinjete moja svakinja ima sodelavko, ki se vozi vsak dan iz Opatije v Lj , dobi pa ful prevoza
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:26:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally šefica moj ma dostkrat oz. 1x-2x tedensko šolo v Domžalah pa ko bom zjutri bi mogoče z Emilijo uletele da gremo na kak kofi. bom ti prej sporočila pa upam da se nam uspe zmenit a ti to men jaz tud da nama rata z randijem ja teb ja , jaz tudi upam
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:26:10
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi tally: a jutri začneš delat zjutri??? ja od 8h-16h. naslednji teden sem na dopustu . , no super za dopust dobr da so ti ga odobril . kako boš pa hodila na šiht z vlakom..... ko bo moj frej al pa nočna jaz pa zjutri bom šla z avtom drugače pa na bus , z vlakom mi ne potegne pa še cena je ista. ta teden bom z avtom hodila pa si že splanirala kje se boš parkirala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:26:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, eno vprašanje: a pride zate v poštev tudi služba v LJ? ja seveda. itak imam do kranja 30km, do ljubljane pa še samo 10 več, tako, da to ni problem Bom nekaj povprašala - meni žal ne pride v poštev, ker bi rabila koristiti skrajšani del. čas, tam pa ne gre. Gre sicer le za nadomeščanje 1 leto, ampak vseeno. ej Špelin @ zlata si, amapk res ni panike če bi bilo samo za 1 leto, samo da bi bilo delo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:27:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi tally: a jutri začneš delat zjutri??? ja od 8h-16h. naslednji teden sem na dopustu . , no super za dopust dobr da so ti ga odobril . kako boš pa hodila na šiht z vlakom..... ko bo moj frej al pa nočna jaz pa zjutri bom šla z avtom drugače pa na bus , z vlakom mi ne potegne pa še cena je ista. ta teden bom z avtom hodila pa si že splanirala kje se boš parkirala mam strica, ki živi v centru pa se bom fliknila na njihovo dvorišče
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:27:42
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally šefica moj ma dostkrat oz. 1x-2x tedensko šolo v Domžalah pa ko bom zjutri bi mogoče z Emilijo uletele da gremo na kak kofi. bom ti prej sporočila pa upam da se nam uspe zmenit a ti to men jaz tud da nama rata z randijem ja teb ja , jaz tudi upam mah nisem ti jst šefica , edin če zdej nadomeščam Estrello, nekam sumljiva mi je nič se ne javi, upam da je vse o.k
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:27:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, eno vprašanje: a pride zate v poštev tudi služba v LJ? ja seveda. itak imam do kranja 30km, do ljubljane pa še samo 10 več, tako, da to ni problem jaz imam sodelovko ki se vozi vsak dan iz Tržiča pa pravi da ji sploh ni problem sploh sedaj ko so vinjete meni vožnja sploh ni problem, sploh zato ker ful rada vozim. drugače pa tudi glede vinjete pri meni ne bi bil problem, ker itak nimam avtoceste do lj, ker pridem iz šk.loke preko medvod in celovške
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:27:58
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, eno vprašanje: a pride zate v poštev tudi služba v LJ? ja seveda. itak imam do kranja 30km, do ljubljane pa še samo 10 več, tako, da to ni problem Bom nekaj povprašala - meni žal ne pride v poštev, ker bi rabila koristiti skrajšani del. čas, tam pa ne gre. Gre sicer le za nadomeščanje 1 leto, ampak vseeno. ej Špelin @ zlata si, amapk res ni panike če bi bilo samo za 1 leto, samo da bi bilo delo že stiskam pestke
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:28:12
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi tally: a jutri začneš delat zjutri??? ja od 8h-16h. naslednji teden sem na dopustu . , no super za dopust dobr da so ti ga odobril . kako boš pa hodila na šiht z vlakom..... ko bo moj frej al pa nočna jaz pa zjutri bom šla z avtom drugače pa na bus , z vlakom mi ne potegne pa še cena je ista. ta teden bom z avtom hodila pa si že splanirala kje se boš parkirala mam strica, ki živi v centru pa se bom fliknila na njihovo dvorišče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:28:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, eno vprašanje: a pride zate v poštev tudi služba v LJ? ja seveda. itak imam do kranja 30km, do ljubljane pa še samo 10 več, tako, da to ni problem Bom nekaj povprašala - meni žal ne pride v poštev, ker bi rabila koristiti skrajšani del. čas, tam pa ne gre. Gre sicer le za nadomeščanje 1 leto, ampak vseeno. ej Špelin @ zlata si, amapk res ni panike če bi bilo samo za 1 leto, samo da bi bilo delo Ti bom napisala na ZS.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:29:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi mah nisem ti jst šefica , edin če zdej nadomeščam Estrello, nekam sumljiva mi je nič se ne javi, upam da je vse o.k šefica se najbrž posveča mr. M-u, ker je vikend
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:30:32
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, eno vprašanje: a pride zate v poštev tudi služba v LJ? ja seveda. itak imam do kranja 30km, do ljubljane pa še samo 10 več, tako, da to ni problem Bom nekaj povprašala - meni žal ne pride v poštev, ker bi rabila koristiti skrajšani del. čas, tam pa ne gre. Gre sicer le za nadomeščanje 1 leto, ampak vseeno. ej Špelin @ zlata si, amapk res ni panike če bi bilo samo za 1 leto, samo da bi bilo delo Ti bom napisala na ZS. hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:31:18
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi mah nisem ti jst šefica , edin če zdej nadomeščam Estrello, nekam sumljiva mi je nič se ne javi, upam da je vse o.k šefica se najbrž posveča mr. M-u, ker je vikend upam, sam ponavadi se je tud javla če je bil mr.M doma .
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?