|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
19.4.2009 17:32:03   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za slikico

Tudi Nia je dobila grozno suho kožo, najprej so se ji pojavile take luskice-lišaji, zdaj pa ima po celem telesu ful suho kožo. Nimam pojma zakaj, saj ne uporabljamo nič takega kar prej nismo, kar naenkrat se je pojavilo user posted image . Jutri kličem P, da se pridema pokazat, ker mi je prav grozno, namesto mehke dojenčkaste kože ima grobo, suho kožo user posted image , upam da ugotovijo zakaj.

Pri nas ima sedaj v redu kožo,odkar uporabljava milo in kremo brez dišav in raznih dodatkov.Le včeraj mu klor ni odgovarjal.Za suho kožo sva takrat pri P dobila mazilo z olivnim oljem,pa ni kaj dosti pomagalo,odkar pa ima ADermo,je pa super.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
19.4.2009 17:32:13   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dober dan!

Sedajle imam malo časa,ko otroka spita,user posted image  je šel pa po taščo,da bo malo doma.Potem gre pa spet nazaj k mami.
Včeraj smo se naplavali,otroka sta uživalauser posted image .Tilen je na začetku malo preplašeno gledal,pa se stiskal k meni,ko je bila taka količina vode,potem sva šla v mali bazenček,da se je navadil,nato pa že veselo čofotaluser posted image .Mu pa očitno klor ne odgovarja,ker ga je že malo srbelo,pa čeprav sem ga po tuširanju takoj namazala z ADermo.Še dobro,da imam še od alergologinje raztopino in sva takoj rešila zadevo.
Ponoči se je malo prebujal,očitno ga nekaj matra,mogoče spet kakšen zobekuser posted image

Danes sva se pa z user posted image  odločila,da bo Tilen sedaj spal v svoji postelji in sva dala eno stranico dol in čisto zraven zakonske postelje,tako da mi ni treba vstajat ponoči,ampak ga samo obrnem na bok,ali pa primem za rokico,pa da naprej spi.Drugače mi bo user posted image  ušel v dnevnouser posted image .Če bo pa smrčal,bo pa dobil tiste obliže proti smrčanjuuser posted image  
  user posted image Pa ena kopališka user posted image

Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za slikico

Tudi Nia je dobila grozno suho kožo, najprej so se ji pojavile take luskice-lišaji, zdaj pa ima po celem telesu ful suho kožo. Nimam pojma zakaj, saj ne uporabljamo nič takega kar prej nismo, kar naenkrat se je pojavilo user posted image . Jutri kličem P, da se pridema pokazat, ker mi je prav grozno, namesto mehke dojenčkaste kože ima grobo, suho kožo user posted image , upam da ugotovijo zakaj.

user posted image user posted image user posted image za Nio.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
19.4.2009 17:32:49   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dan...

kaj drugega ne morem reči, sem totalno user posted image
Nejcu je včeraj začelo tečt z noska, ponoči je še zakuhal, zbujala sva se na vsake 15 minut, le od 5- 7.30 h sem spala v enem kosu.. potem sva šla v dnevno in gledala risanke pa naju je zmanjkalo še do 9h..zdej pa na obroke drema z atijem pred TV..
tak sem se hvalila da je že v vrtcu pa ni nič še pokasiral, no zdej pa imam..nikol več ne rečem nič.

TAJA VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO.user posted image

in VSEM 11 MESEČNIKOM TUDI VSE NAJBOLJŠEuser posted image

EDINA fajn šopingiraj..

NIA5 skoda ker je Nejc zakuhal, drugače bi se lahko dobili na kafetu,če že greste v Celje..a tvoj je iz Celja?

barbaw jst že delam, pa tud še ne spimouser posted image

user posted image user posted image user posted image za Nejčka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
19.4.2009 17:34:41   
špelin@
mafi, jaz sem čisto podrta od obupne noči (Gregi se je predrl še in še, veliko piko je bolela glava in je jokala, sem jo eno uro božala, da ji je sirup prijel user posted image ), nimam volje sploh kam hoditi - žal mi je, da ne uspem priti do tebe user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
19.4.2009 17:36:17   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

mafi, jaz sem čisto podrta od obupne noči (Gregi se je predrl še in še, veliko piko je bolela glava in je jokala, sem jo eno uro božala, da ji je sirup prijel user posted image ), nimam volje sploh kam hoditi - žal mi je, da ne uspem priti do tebe user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
19.4.2009 17:40:05   
Anonimen

o jej špelin@user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3956
19.4.2009 17:48:13   
tally

Gregor,Omar,Eva in moj srček Tilen

vse najboljše za 11.mesec

user posted image

še od naju vse naj naj

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
19.4.2009 17:49:25   
tally

Dobro jutro user posted image

In imam prvo rojstnodnevno slavljenko user posted image

TAJA, VSE NAJBOLJŠEEEE
user posted image user posted image

tudi od naju z Emilijo vse naj naj za prvo svečko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
19.4.2009 17:50:17   
tally

dan...

kaj drugega ne morem reči, sem totalno user posted image
Nejcu je včeraj začelo tečt z noska, ponoči je še zakuhal, zbujala sva se na vsake 15 minut, le od 5- 7.30 h sem spala v enem kosu.. potem sva šla v dnevno in gledala risanke pa naju je zmanjkalo še do 9h..zdej pa na obroke drema z atijem pred TV..
tak sem se hvalila da je že v vrtcu pa ni nič še pokasiral, no zdej pa imam..nikol več ne rečem nič.

user posted image user posted image user posted image za Nejčka.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
19.4.2009 17:51:02   
tally

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
19.4.2009 17:52:01   
tally

Dober dan!

Sedajle imam malo časa,ko otroka spita,user posted image  je šel pa po taščo,da bo malo doma.Potem gre pa spet nazaj k mami.
Včeraj smo se naplavali,otroka sta uživalauser posted image .Tilen je na začetku malo preplašeno gledal,pa se stiskal k meni,ko je bila taka količina vode,potem sva šla v mali bazenček,da se je navadil,nato pa že veselo čofotaluser posted image .Mu pa očitno klor ne odgovarja,ker ga je že malo srbelo,pa čeprav sem ga po tuširanju takoj namazala z ADermo.Še dobro,da imam še od alergologinje raztopino in sva takoj rešila zadevo.
Ponoči se je malo prebujal,očitno ga nekaj matra,mogoče spet kakšen zobekuser posted image

Danes sva se pa z user posted image  odločila,da bo Tilen sedaj spal v svoji postelji in sva dala eno stranico dol in čisto zraven zakonske postelje,tako da mi ni treba vstajat ponoči,ampak ga samo obrnem na bok,ali pa primem za rokico,pa da naprej spi.Drugače mi bo user posted image  ušel v dnevnouser posted image .Če bo pa smrčal,bo pa dobil tiste obliže proti smrčanjuuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image pa user posted image user posted image user posted image za kopanje

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
19.4.2009 17:53:23   
tally
jaz pa grem jutri v službo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kr ne morem verjeti kolk hitro je minila porodniškauser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
19.4.2009 18:37:25   
jana81
en čink se javim ker imamo norišnico..Nejc ima vnetje ušesa in grla.. smos pet dobili ta kur.čev hiconcil.. cel dan je skoraj prespal z jokanjem vmes, le dve uri smo se igrali z nečakinjo, jedel ni praktično nič, vročino ima čez 38, tako da sem mu ob 15h dala calpol, ki pa je sedaj že spustil in spet imamo jok. Boga moja mala glavica..

špelin in SS zdej vidim kako hudo se je x krat na noč vstat ko niti ne veš kaj je tvojemu otroku.

edina ja upam da bo do sobote zdrav.

barbaw nimam besed za tako žlahto..moj pradedi in babica sta se ravno danes pripeljala k nam (čeprav sta že kr stara), da vidita oba pravnuka.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
19.4.2009 19:00:58   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

ojla

samo n ahitro vas pozdravim in par besed napišem.

noč je bila spet obupna. najhuje je bilo med 23 in 1 uro, ko je bilo živalsko dretje user posted image . ful je bila vroča v glavo, amapk vročine ni imela. pa samo jokala je, in jokala, ..... oblečena je bila čisto malo pa še to spi samo napol pokrita, tako da vroče ji ni bilo. spila je samo pol flaše čaja in basta.
sem ji dala mel čez polnoč mal dalerona, ampak je še skoz trajal skor uro, da se vej mal umirila

zdej grem pa na kavč, ker je Manca v mižalah, midva pa po kosilu

user posted image user posted image user posted image
Katastrofa od noči user posted image Ej, a sta Manca in Gregi na isti valovni dolžini, ker smo imeli identično noč user posted image Jaz sem Gregcu tudi malo čez polnoč dala Calpol, ampak se je ravno tako še nekaj časa drl... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
19.4.2009 19:01:01   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tally

jaz pa grem jutri v službo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kr ne morem verjeti kolk hitro je minila porodniškauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
19.4.2009 19:01:05   
barbaw

en čink se javim ker imamo norišnico..Nejc ima vnetje ušesa in grla.. smos pet dobili ta kur.čev hiconcil.. cel dan je skoraj prespal z jokanjem vmes, le dve uri smo se igrali z nečakinjo, jedel ni praktično nič, vročino ima čez 38, tako da sem mu ob 15h dala calpol, ki pa je sedaj že spustil in spet imamo jok. Boga moja mala glavica..

špelin in SS zdej vidim kako hudo se je x krat na noč vstat ko niti ne veš kaj je tvojemu otroku.

edina ja upam da bo do sobote zdrav.

barbaw nimam besed za tako žlahto..moj pradedi in babica sta se ravno danes pripeljala k nam (čeprav sta že kr stara), da vidita oba pravnuka.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
19.4.2009 19:10:20   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tally

o joj a žeeee?

nič bejba srečno in poročaj kako je šlouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 3967
19.4.2009 20:05:22   
tilči

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
19.4.2009 20:08:10   
Srčekgirll
Hej, hej...

Vidm, da ste nedeljsko razpoložene, kr ni nobene. Mi smo bli dns kr doma k je slabo vreme. Je sestra pršla na obisk in smo Vidka učile hodit. Tko, da vam pokažem naš napredek.
user posted image
Sam kaj ko večinoma hoče it kr po prstih in ga pol prepričujem, da mora na celi stopali stopt. Če bo tko napredoval bo po možnosti hodil za svoj prvi rojstni dan. Upamuser posted image
Prejle mi je že zaspal mal pred osmo, pa se je gospodič zbudu in zdej spet čuje. GROZA! Očitno bo šel spet ob 22h spat.user posted image Upam, da neuser posted image
Nč, grem se z njim ukvarjat.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
19.4.2009 20:13:30   
špelin@
tallyuser posted image user posted image user posted image Naj bo jutrišnji dan prijazen, naj ti bo v službi čimbolj prijetno in naj hitro mine user posted image user posted image user posted image

Srčekgirll, kako lušten je Videk user posted image in kako korajžno koraca user posted image

Imam občutek, da je mala pika pokasirala norice, nisem sicer še prepričana, ampak jutri bom 100% videla, na čem smo... user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
19.4.2009 20:30:46   
nia5

tallyuser posted image user posted image user posted image Naj bo jutrišnji dan prijazen, naj ti bo v službi čimbolj prijetno in naj hitro mine user posted image user posted image user posted image

Srčekgirll, kako lušten je Videk user posted image in kako korajžno koraca user posted image

Imam občutek, da je mala pika pokasirala norice, nisem sicer še prepričana, ampak jutri bom 100% videla, na čem smo... user posted image

Upam, da niso norice user posted image user posted image

Tako, Nia spi, jaz pa grem spet jest user posted image , tako da mirno nočko vsem user posted image

Srčekgirl, kako je luškan, še malo pa bodo vsi shodili.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
19.4.2009 20:34:31   
mafi

Dober dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kakšno veselje

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
19.4.2009 20:36:18   
mafi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se bo že enkrat to stanje pri tebi popravilo, da tud ti mal zadihaš.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
19.4.2009 20:38:00   
Soncnica Sandra ***
čer

evo par besed na hitro, potem pa grem v vodoravno lego, doler bo mir pri hiši user posted image

popoldan smo šli na obisk staremu atu in mami od Mance, potem pa smo se spotoma oglasili še pri moji teti in njenem krstnem botru, tako, da smo preživeli zelo lepo popoldne.

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
19.4.2009 20:39:24   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Hej, hej...

Vidm, da ste nedeljsko razpoložene, kr ni nobene. Mi smo bli dns kr doma k je slabo vreme. Je sestra pršla na obisk in smo Vidka učile hodit. Tko, da vam pokažem naš napredek.
user posted image
Sam kaj ko večinoma hoče it kr po prstih in ga pol prepričujem, da mora na celi stopali stopt. Če bo tko napredoval bo po možnosti hodil za svoj prvi rojstni dan. Upamuser posted image
Prejle mi je že zaspal mal pred osmo, pa se je gospodič zbudu in zdej spet čuje. GROZA! Očitno bo šel spet ob 22h spat.user posted image Upam, da neuser posted image
Nč, grem se z njim ukvarjat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vid, še malo pa bo sam korakal
naš je na tej stopnji da stoji sam in naredi en korak pol je pa fertikuser posted image , razen če ga držim za rokico pol je pa šprintuser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?