špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Sedajle imam malo časa,ko otroka spita, je šel pa po taščo,da bo malo doma.Potem gre pa spet nazaj k mami. Včeraj smo se naplavali,otroka sta uživala .Tilen je na začetku malo preplašeno gledal,pa se stiskal k meni,ko je bila taka količina vode,potem sva šla v mali bazenček,da se je navadil,nato pa že veselo čofotal .Mu pa očitno klor ne odgovarja,ker ga je že malo srbelo,pa čeprav sem ga po tuširanju takoj namazala z ADermo.Še dobro,da imam še od alergologinje raztopino in sva takoj rešila zadevo. Ponoči se je malo prebujal,očitno ga nekaj matra,mogoče spet kakšen zobek Danes sva se pa z odločila,da bo Tilen sedaj spal v svoji postelji in sva dala eno stranico dol in čisto zraven zakonske postelje,tako da mi ni treba vstajat ponoči,ampak ga samo obrnem na bok,ali pa primem za rokico,pa da naprej spi.Drugače mi bo ušel v dnevno .Če bo pa smrčal,bo pa dobil tiste obliže proti smrčanju Pa ena kopališka Najprej za slikico Tudi Nia je dobila grozno suho kožo, najprej so se ji pojavile take luskice-lišaji, zdaj pa ima po celem telesu ful suho kožo. Nimam pojma zakaj, saj ne uporabljamo nič takega kar prej nismo, kar naenkrat se je pojavilo . Jutri kličem P, da se pridema pokazat, ker mi je prav grozno, namesto mehke dojenčkaste kože ima grobo, suho kožo , upam da ugotovijo zakaj. za Nio.
|