Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 21:53:32
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* lažni alarm... pikice so izginile ....o super ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 21:55:07
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...moj sonček pri sosedi...si ga je kr prisvojila zdej pa dobim mail in njegovo slikco ,pa mi ni bilo nič jasen.... Nik. Upam, da si ga do zdaj že dobila nazaj ..haha je bil pol kmalu doma ker je bil lačen....prav me zanima če bo skoz tko korajžen ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 21:55:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish bolj pomembna je krepitev trebušnega dela.... kako? bubika se je začela na vse 4 postavljat. Potem pa ne ve, kaj bi Se običajno nazaj odrine in pristane spet na trebuhu. ....držiš/podpiraš ji prsni koš...nogice ima pokrčene kot štart za plazenje....spredaj ji daš nekaj zanimivega...ona premika rokice....ti pa izmenično noge kot da plazi..... konča se vedno v sedečem položaju... druga varianta...sedi....izmenično levo desno nihaš/zibaš njene noge.....taka slow motion varianta..... ko barčica ....tretja....sedi....pokrčiš ji obe nogi tak poševno....najprej v eno stran....pol nazaj v sedeči položaj in potem na drugo stran.....upam, da si predtavljaš..... ....pa še sigurno kaj, pa se ne spomnim trenutno....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 21:56:22
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ste brale na 24 ur....ma mislim ej...kaj se sprehaja po naši zemlji...bogi otrok.. ..ja noro....še na sprehodu se moreš bat...bogi starši
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 21:56:48
|
|
|
|
petra1978
|
Čer babe sem vas tako dolgo brala, da se mi sploh ne da komentirat za nazaj. Danes sma bila z Galom skoraj cel dan v toplocah in sem tako utrujena, da grem kar spat. Še prej sem pa hotela to: PF, mene tudi skelijo rane od carskega reza. Baje da to kar dolgo traja. Meta, pri tem vašem župniku mi pa ni čisto jasno. Zakaj pa ne moreš k spovedi če nisi poročena? Kaj ima pa spoved veze s poroko? Virtualna, v rit brcni tvojega. Jaz bi tudi včasih mojega. Zdaj grem pa res spat.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 21:58:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...kaj je boljše kupit stajico ali prenosno posteljco .... če mene vpraša ta drugo.. ..pri prvem nisem imela nič od tega...no stajico 1 teden, pa je naš šmrkavec že pred tem spoznal širni prostor stanovanja in ni hotel bit noter.... ...sedaj imam prenosno posteljico..... trenutno koristim kot stajico, kasneje na morju pa kot ležišče, ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 21:59:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...že zdaj pravi šarmer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 22:00:48
|
|
|
|
arabela*
|
grem film gledat.....nočka vsem....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 22:03:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Moj pa je v Austriji ...jaz sem tud bla danes..., mi je končno uspelo.... sem nakupila cotik mojima pikecoma, pa še sebi in ...čeprav ni bilo sploh v planu...... ...no, pa končno sem dobila za pikeca klobuček, pa še polno trakov...takih fantovskih z uhicami so imeli.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 22:04:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ste brale na 24 ur....ma mislim ej...kaj se sprehaja po naši zemlji...bogi otrok.. ne še...grem gledat..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 22:05:11
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...kaj je boljše kupit stajico ali prenosno posteljco .... če mene vpraša ta drugo.. ..pri prvem nisem imela nič od tega...no stajico 1 teden, pa je naš šmrkavec že pred tem spoznal širni prostor stanovanja in ni hotel bit noter.... ...sedaj imam prenosno posteljico..... trenutno koristim kot stajico, kasneje na morju pa kot ležišče, .... ...ok.....zdej pa mi povej a morem na kaj posebniga bit pozorna ko kupujem...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 22:05:52
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish bolj pomembna je krepitev trebušnega dela.... kako? bubika se je začela na vse 4 postavljat. Potem pa ne ve, kaj bi Se običajno nazaj odrine in pristane spet na trebuhu. ....držiš/podpiraš ji prsni koš...nogice ima pokrčene kot štart za plazenje....spredaj ji daš nekaj zanimivega...ona premika rokice....ti pa izmenično noge kot da plazi..... konča se vedno v sedečem položaju... druga varianta...sedi....izmenično levo desno nihaš/zibaš njene noge.....taka slow motion varianta..... ko barčica ....tretja....sedi....pokrčiš ji obe nogi tak poševno....najprej v eno stran....pol nazaj v sedeči položaj in potem na drugo stran.....upam, da si predtavljaš..... ....pa še sigurno kaj, pa se ne spomnim trenutno.... ...zanimivo ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 22:08:04
|
|
|
|
gloria
|
...Nik je pa danes prvič zaploskal....in to je pol trajalo celo popodne....mami mu skoz poje tisto pesmico"ko si srečen...."in danes se on to z atikom gre in začne ploskat....mislim halo pa gdo mu to skoz poje ..ati mu prvič zapoje in on ga že uboga...kaj šele bo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 22:09:11
|
|
|
|
gloria
|
...grem cote dat v sušilca in še mal pridem pokukat pol pa spat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 22:11:11
|
|
|
|
gold fish
|
..... pojma nimam ... ...mi smo našo dobili za nagrado....sem enkrat v Seiersbergu vzela en katalog in je blo polno nekih nagradnih iger not....pa jaz to vedno nekaj izpolnjujem ...sem poslala po mailu....., pozabila...pol pa dobim, da je pikec..ta veliki.....izžreban kot glavni nagrajenec.... nagrada Hauckova prenosna posteljica... tista, ko ma še torbo za igrače gor, pa vrtiljak, lučko in muziko.... je sicer trajalo, da je prišla iz N v SI...so jo poslali na Slovaško ..., na koncu sem rekla, naj dajo poštno ležeče v A..in sem jo šla dvignit na pošto tu prek meje....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 22:11:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...Nik je pa danes prvič zaploskal....in to je pol trajalo celo popodne....mami mu skoz poje tisto pesmico"ko si srečen...."in danes se on to z atikom gre in začne ploskat....mislim halo pa gdo mu to skoz poje ..ati mu prvič zapoje in on ga že uboga...kaj šele bo no, ploskanje je tud ena izmed vaj Bravo Nik
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 22:30:24
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...Nik je pa danes prvič zaploskal....in to je pol trajalo celo popodne....mami mu skoz poje tisto pesmico"ko si srečen...."in danes se on to z atikom gre in začne ploskat....mislim halo pa gdo mu to skoz poje ..ati mu prvič zapoje in on ga že uboga...kaj šele bo no, ploskanje je tud ena izmed vaj Bravo Nik ...no pol smo na dobri poti ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 19.4.2009 8:03:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...kaj je boljše kupit stajico ali prenosno posteljco .... če mene vpraša ta drugo.. ..pri prvem nisem imela nič od tega...no stajico 1 teden, pa je naš šmrkavec že pred tem spoznal širni prostor stanovanja in ni hotel bit noter.... ...sedaj imam prenosno posteljico..... trenutno koristim kot stajico, kasneje na morju pa kot ležišče, .... ...ok.....zdej pa mi povej a morem na kaj posebniga bit pozorna ko kupujem... Nič posebnega. Jaz sem kupila najbolj enostavno kar se jih dobi (Leclerc ima občasno akcije, ali pa Interspar). Bubi itak ni hotel bit not - kot stajica; za tiste 3 noči, ko je not spal, pa je tudi bila čisto ok. Jaz sem edino zdaj dokupila zložljivo žimnico za not (Leclerc jo ima ful poceni), ker bo bubika na morju v njej spala. Če kupuješ zdaj, ne rabiš več nastavljive višine dna, ker boš itak morala imet najnižje nastavljeno. Tista zadrga, da lahko sam ven pride pa.... what's the point? Če hočem, da je veni, jo itak ne dam not
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 19.4.2009 8:05:02
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, dobro jutro , hvala za opise, bom probala kaj v tej smeri. Čeprav vidim, da bo bubika kar sama vse pogruntala Zdaj se že da na kolena, potem pa se naprej vrže, da bi dosegla igračko Sta pa lepo vabljena, da prideta na našo Airex blazino trenirat Tak, grem.... privoščite nam malo sončka.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 19.4.2009 8:08:13
|
|
|
|
*bubi*
|
meta, tudi vam želim posebno lep dan Pa vsem ostalim seveda tudi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 19.4.2009 8:45:12
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...kaj je boljše kupit stajico ali prenosno posteljco .... če mene vpraša ta drugo.. ..pri prvem nisem imela nič od tega...no stajico 1 teden, pa je naš šmrkavec že pred tem spoznal širni prostor stanovanja in ni hotel bit noter.... ...sedaj imam prenosno posteljico..... trenutno koristim kot stajico, kasneje na morju pa kot ležišče, .... ...ok.....zdej pa mi povej a morem na kaj posebniga bit pozorna ko kupujem... Nič posebnega. Jaz sem kupila najbolj enostavno kar se jih dobi (Leclerc ima občasno akcije, ali pa Interspar). Bubi itak ni hotel bit not - kot stajica; za tiste 3 noči, ko je not spal, pa je tudi bila čisto ok. Jaz sem edino zdaj dokupila zložljivo žimnico za not (Leclerc jo ima ful poceni), ker bo bubika na morju v njej spala. Če kupuješ zdaj, ne rabiš več nastavljive višine dna, ker boš itak morala imet najnižje nastavljeno. Tista zadrga, da lahko sam ven pride pa.... what's the point? Če hočem, da je veni, jo itak ne dam not Tudi mi imamo stajico čisto enostavno. Smo jo dobili rabljeno od sosedov, itak pa baje eni otroci nočejo biti noter. Kdaj se jih sploh da not? A jih že dajete v stajico? Prenosno posteljico pa tudi s tistim vložkom iz Leclerca, da lahko spi noter. Tista zadrga je pač v toliko, da pač je. Tudi jaz ji ne pripisujem nekega pomena. Sem samo gledala čemu služi, ko sem jo videla. Prenosno ima pri babici, da lahko kdaj spi noter, čeprav ne mara, ker točno ve, da to ni njena posteljica domača in se joka. Jo bom morala navaditi nekak preden grem v službo. Pa sem ji nanosila nekaj domačih stvari tja, da bi ji bilo bolj znano in ni haska. Bo mogoče bolje po letnem morju, ko bo 14 dni noter spala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 19.4.2009 8:48:24
|
|
|
|
pf
|
Drugače pa dobro jutro. Zakaj Lana med spanjem joka? Ima zaprte oči, dudo not in joka. To traja že par dni. Ni lačna, ni žejna, dudo ima. A mislite, da so to zobki lahko in kako naj omilim ta jok, ker danes sva res slabo spala z mojim. Ona sicer spi lepo, ampak ko zajoka včasih neha čez en čas, včasih pa kar traja. Ne vem no. Nasvete prosim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 19.4.2009 8:56:26
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 19.4.2009 8:58:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Drugače pa dobro jutro. Zakaj Lana med spanjem joka? Ima zaprte oči, dudo not in joka. To traja že par dni. Ni lačna, ni žejna, dudo ima. A mislite, da so to zobki lahko in kako naj omilim ta jok, ker danes sva res slabo spala z mojim. Ona sicer spi lepo, ampak ko zajoka včasih neha čez en čas, včasih pa kar traja. Ne vem no. Nasvete prosim. nevem.Naša tud ima neke čudne probleme kak mesec že...kar jamra,pa se zbuja...pa zajoka....isto kot bil bila lačna.....danes sem ji probala pač flaško dajat in je bilo boljše...nevem kaj je to.... Lahko tud da so zobki pri tvoji lani,sploh,če se veliko obrača....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 19.4.2009 9:19:20
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Drugače pa dobro jutro. Zakaj Lana med spanjem joka? Ima zaprte oči, dudo not in joka. To traja že par dni. Ni lačna, ni žejna, dudo ima. A mislite, da so to zobki lahko in kako naj omilim ta jok, ker danes sva res slabo spala z mojim. Ona sicer spi lepo, ampak ko zajoka včasih neha čez en čas, včasih pa kar traja. Ne vem no. Nasvete prosim. Lahko pa da se je kaj ustrašila čez dan, pa zato joka. Poskusi jo samo pobožati, ali pa malo stisniti k sebi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?