Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:57:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ja kje si zdej tu..nekaj mi šteka..mi ful počasi odpira
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 0:03:23
|
|
|
|
gold fish
|
...nočka....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 0:03:49
|
|
|
|
gloria
|
...se mi je zdelo ...nič grem jaz počasi...ura je polnoč mogoče bo tudi moj kaj roke stegoval ...ma hecam se... ...nočka...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 8:08:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish babe...danes, ko smo bili v RA...so prišli eni s fantkom, ki še ni bil star 9 mesecev..., mama je bila pa že 5 mesecev noseča..... z dvojčki..... pa še eno malo punčko imajo doma
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 8:10:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish čeprav...poznam take, ki imajo 3...oba doma...živijo od podpore....dobijo 1000-1200€ je res...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 8:12:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Ma kak si to upa sploh pomislit, da bo kaj dobil od mene .... on je drugace mnenja, da se da vse poslihtat z rundo ....ma kak za vraga, mi bo sel sex po glavi, ko pa mi take scene prireja.... pa to je ja najlepša sprava....moj pa ravno takrat noče...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 8:19:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...danes sma šla z možekom na kavo, ko sma čakala ta velikega pikeca, da konča s treningom...pa pijema kavo in sedi ena znana gospodična....pevska.... ....pri sosednji mizi.....grem pol, ko smo šli mimo nje in mi reče...gospa...ful lepega otročka imate, res.... jaz pa res? oooo, hvala...... dol padeš...... . mene pa včasih sred mesta doletijo taki čudni komentarji..zadnjič je naši M ena starka kar začela govorit,da je vroče in da jo naj mamica sleče..jaz pa nazaj,da je hladno...ona pa meni pol...jajaja..otroku je vroče pa zadnjič je M imela roza hlače kratke,pa hello kiti nogavičke....pa ena mamica reče A,kako lepega bratca ima...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 8:20:01
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro. Saraya si se naspala? Naša že vleče počitek, je bila danes ob 6.30 že budnica.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 8:21:16
|
|
|
|
pf
|
Vaša M pa res ni podobna bratcu, tudi brez kiti nogavičk ne.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 8:21:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Dobro jutro. Saraya si se naspala? Naša že vleče počitek, je bila danes ob 6.30 že budnica. eh,zadnje časa M samo mrda nekaj....pa ob 6.30 je bila auf...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 8:22:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Vaša M pa res ni podobna bratcu, tudi brez kiti nogavičk ne. eh..pa saj ni poenta v tem..jaz vedno rečem,če nisem ziher...joj,kak lep otrok...pa bilokaj je....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 8:23:50
|
|
|
|
arabela*
|
danes bo sonček? smo same...cel dan.....gremo ven....študiram,kaj naj M naredim za jest...da bo jedla.... mogoče špinačo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 8:44:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Jest bi pa nekaj vprasala...pa mi je nekak nerodno ...ma ze en lep cas hocem to vprasat, pa mi je res nekako nerodno... ...ampak ...BOM KAR VPRASALA .... Zakaj pa bi ti bilo nerodno? Ti je že meta odgovorila Pa nimam se jaz za nekega ful strokovnjaka, da ne bo katera mislila. OK, na področju zdravil mogoče, sem ravno strokovnega naredila Kar pa se ostalega tiče, pa nekaj izkušnje prinesejo, vsekakor pa ne vem vsega. Saj nas je nekaj takih, , leda, Saraya,... Je pa veliko lažje pri drugem, to pa res
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 8:44:38
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* , kako sta rihtala danes s pikecom? Nič se nisi oglasila ..... zrihtala vse....samo ..... mi bili točno tam, srečali dr. nas poslala kar k sestri...pol je pa ni blo več kot pol ure...., ko je že bil drugi naročen še mi sploh not nismo bili.... pol pri njej not.....vse OK....., spet k sestri čakat na izvide....... gotovili smo bili ob kakih 9.30-10.00..... Sva se zmenile, da mi NFT pokaže malo vaje....mi da št. in reče naj pokličem ob polni uri.... Smo hitro šibali nekaj dvignit, pogledam..polna ura...pokličem in rečem, da bi se naročila..... pa reče...drug petek nas ni, potem pa sem 4 tedne na izobraževanju... A lahko pridete danes ob 12.45? jaz pa ja..... pol pa veš...dirkanje domov....hranjenje, previjanje,....spet v mesto..... smo prišli domov komaj ob 16uri..... Nisem prišla niti do A niti do telefona, da te pokličem .... ....ima pa naš pikec že 71 cm in 8200g ...in seveda danes polnih 8 mesecev za 8m Tisto pot domov in v mesto pa bi si komot prišparala. Bi ga pri meni komplet porihtala. Še rezervnih oblačil bi lahko dobil kolkor češ, imam še vse od bubija No, glavno, da sta fajn porihtala. Kake vaje pa vama je pokazala? Saj moram najprej vseh 8 strani prebrat, če si slučajno kaj pisala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 8:44:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Danes sem dobila fotoknjigo in revije.... ma kaj vem, nisem glih zadovoljna.... fotke z zelo dobro resolucijo pa ni prišle lepe.... tiste, ki so slikane z GSM-jem pa so sploh katastrofa.... Bi bilo veliko lepše, če bi slike razvila in jih dala sama v album... jaz bi reklamirala. Zadeva ni poceni. Te A4 fotoknjige so vedno ful ful lepe prišle, sem pa zadnjič (pri DMu) dala fotoknjižico naredit, pa tudi ni bilo ok
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 8:53:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Haha.... to si dobro naredila.... .... moški.... ma v rit naj grejo upam, da je danes že kaj boljše
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 8:54:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...kaj je pa recimo z tistimi mamami ko dojijo tudi ko so v službi .... .bubi a je to sploh izvedljivo ... pripada ti dodatne pol ure odmora. Kako pa to izkoristit, pa je včasih ZF. Recimo, da je v vrtcu zraven službe. Ali pa ti ga kdo prinese v tistem času. Al pa greš pol ure prej domov. To je še najboljša varianta. Samo ne vem, če moraš "dokazovat", da dojiš tudi čez dan. Ker načeloma se tako veliki dojijo samo še zjutraj in zvečer (in ponoči ).
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 8:59:46
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...kaj je pa recimo z tistimi mamami ko dojijo tudi ko so v službi .... .bubi a je to sploh izvedljivo ... pripada ti dodatne pol ure odmora. Kako pa to izkoristit, pa je včasih ZF. Recimo, da je v vrtcu zraven službe. Ali pa ti ga kdo prinese v tistem času. Al pa greš pol ure prej domov. To je še najboljša varianta. Samo ne vem, če moraš "dokazovat", da dojiš tudi čez dan. Ker načeloma se tako veliki dojijo samo še zjutraj in zvečer (in ponoči ). Potrdilo od pediatrinje mora biti.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 9:02:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish bolj pomembna je krepitev trebušnega dela.... kako? bubika se je začela na vse 4 postavljat. Potem pa ne ve, kaj bi Se običajno nazaj odrine in pristane spet na trebuhu.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 11:00:57
|
|
|
|
Olivija*
|
ah..sem mislila dobro jutro napisat, pa vidim, da je že 11ura jah, dolgo sem rabila, da sem vas prebrala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 11:02:07
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Midva (pravzaprav jaz) sva pa že 2!!! ... joj, meta,sem se že razveselila kakšne dobre novičke o pluskih pol pa vidim, da je o trakih govora
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 11:02:48
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce a vaši tudi recimo, če zaspijo in jim date dudo ven imajo kar naprej ustka odprta? Lana jih ima in kar miga z jezičkom kot, da bi dudala naprej. Kak je slatka, tak se ji včasih režim. In pol v mestu zgleda kot da muhice lovi. ja, naša tudi potem še vedno šobico drži. pa kar na prazno duda, kot metin zajček
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 11:03:26
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...in seveda danes polnih 8 mesecev malo z zamudo,a čestitam!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 11:04:28
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ful sem jezna, tolk sm jezna, da sem sla neko Leylino perilo rocno prat v kopalnico...prav tisto jezo, ki sem jo cutila, sem "zlila" na ubogo perilo Haha.... to si dobro naredila.... .... moški.... res maš dober način sproščanja!! upam, da je danes že vse tako kot mora bit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 11:06:29
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz sem pa prej govorila po telefonu in Lovrota držala v naročju in ko sem odložila sem se tak hecno počutila. Nekaj med žalostjo, viškom adrenalina in šokiranostjo, da sem bla na robu solz. In potem pogledam Lovrota, ki me gleda s široko odprtimi očmi in v šobico stisnjenimi ustki in samo še pikica je manjkala pa bi začel jokat. Pikec mali... Ko sem se nasmehnila je pa še on pobrcal od veselja in se nasmehnil... Vas zanima, kaj me je tak šokiralo ne? V nedeljo mamo krst pa sva misnla it po 15 letih k spovedi, da bi vsaj k obhajilu lahko šla pri krstu. kaplan nama j včeraj rekel, da naj danes prideva pred večerno mašo in prej me je župnik klical, da naj ne hodiva, ker naju, žal, ne more spovedat, ker nisva poročena in ne moreva dobit odveze. Sem se počutila, ko največji grešnik. Saj recimo, da ga razumem....tud on mora delat po nekih pravilih ampak malo me je pa vseeno šokiralo. ah,domišljavc! če se boš bolje počutila, pojdi kam drugam k spovedi. saj te nima pravice v spovednici spraševat če si poročena in take stvari. je pa vprašanje, če ti slučajno ta pravi pravičnik potem ne bo hotel obhajila dat, ker bo vedel, da "živiš v grehu" kao...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?