|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
17.4.2009 23:57:53   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

ja kje si zdejuser posted image

tu..nekaj mi šteka..mi ful počasi odpira

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
18.4.2009 0:03:23   
gold fish
...nočka....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
18.4.2009 0:03:49   
gloria
...se mi je zdelouser posted image ...nič grem jaz počasi...ura je polnoč mogoče bo tudi moj kaj roke stegovaluser posted image user posted image user posted image user posted image ...ma hecam se...

...nočka...

Neposredna povezava do sporočila: 3828
18.4.2009 8:08:47   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

babe...danes, ko smo bili v RA...so prišli eni s fantkom, ki še ni bil star 9 mesecev..., mama je bila pa že 5 mesecev noseča..... z dvojčki..... pa še eno malo punčko imajo domauser posted image

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3829
18.4.2009 8:10:07   
arabela*

čeprav...poznam take, ki imajo 3...oba doma...živijo od podpore....dobijo 1000-1200€

je res...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3830
18.4.2009 8:12:11   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Ma kak si to upa sploh pomislit, da bo kaj dobil od mene .... on je drugace mnenja, da se da vse poslihtat z rundo user posted image ....ma kak za vraga, mi bo sel sex po glavi, ko pa mi take scene prireja....user posted image user posted image user posted image

pa to je ja najlepša sprava....moj pa ravno takrat noče...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
18.4.2009 8:19:20   
arabela*

...danes sma šla z možekom na kavo, ko sma čakala ta velikega pikeca, da konča s treningom...pa pijema kavo in sedi ena znana gospodična....pevska....user posted image ....pri sosednji mizi.....grem pol, ko smo šli mimo nje in mi reče...gospa...ful lepega otročka imate, res.... jaz pa res? oooo, hvala......  

dol padeš......  user posted image .

mene pa včasih sred mesta doletijo taki čudni komentarji..zadnjič  je naši M ena starka kar začela govorit,da je vroče in da jo naj mamica sleče..jaz pa nazaj,da je hladno...ona pa meni pol...jajaja..otroku je vroče
pa zadnjič je M imela roza hlače kratke,pa hello kiti nogavičke....pa ena mamica reče A,kako lepega bratca ima...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3832
18.4.2009 8:20:01   
pf
Dobro jutro.
Saraya si se naspala? Naša že vleče počitek, je bila danes ob 6.30 že budnica.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
18.4.2009 8:21:16   
pf
Vaša M pa res ni podobna bratcu, tudi brez kiti nogavičk ne. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
18.4.2009 8:21:31   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Dobro jutro.
Saraya si se naspala? Naša že vleče počitek, je bila danes ob 6.30 že budnica.

eh,zadnje časa M samo mrda nekaj....pa ob 6.30 je bila auf...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
18.4.2009 8:22:21   
arabela*

Vaša M pa res ni podobna bratcu, tudi brez kiti nogavičk ne. user posted image

eh..pa saj ni poenta v tem..jaz vedno rečem,če nisem ziher...joj,kak lep otrok...pa bilokaj je....user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
18.4.2009 8:23:50   
arabela*
danes bo sonček?user posted image
smo same...cel dan.....gremo ven....študiram,kaj naj M naredim za jest...da bo jedla....user posted image mogoče špinačo....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
18.4.2009 8:44:37   
*bubi*

Jest bi pa nekaj vprasala...pa mi je nekak nerodno user posted image ...ma ze en lep cas hocem to vprasat, pa mi je res nekako nerodno...user posted image  ...ampak ...BOM KAR VPRASALA user posted image ....

Zakaj pa bi ti bilo nerodno? user posted image user posted image user posted image

Ti je že meta odgovorila user posted image

Pa nimam se jaz za nekega ful strokovnjaka, da ne bo katera mislila. OK, na področju zdravil mogoče, sem ravno strokovnega naredila user posted image  Kar pa se ostalega tiče, pa nekaj izkušnje prinesejo, vsekakor pa ne vem vsega. Saj nas je nekaj takih, user posted image , leda, Saraya,... Je pa veliko lažje pri drugem, to pa res user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 3838
18.4.2009 8:44:38   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image , kako sta rihtala danes s pikecom? Nič se nisi oglasila user posted image

.....  zrihtala vse....samo user posted image ..... mi bili točno tam, srečali dr. nas poslala kar k sestri...pol je pa ni blo več kot pol ure...., ko je že bil drugi naročen še mi sploh not nismo bili....   pol pri njej not.....vse OK....., spet k sestri čakat na izvide.......  gotovili smo bili ob kakih 9.30-10.00.....   Sva se zmenile, da mi NFT pokaže malo vaje....mi da št. in reče naj pokličem ob polni uri....  Smo hitro šibali nekaj dvignit, pogledam..polna ura...pokličem in rečem, da bi se naročila..... pa reče...drug petek nas ni, potem pa sem 4 tedne na izobraževanju... A lahko pridete danes ob 12.45?   jaz pa ja.....   pol pa veš...dirkanje domov....hranjenje, previjanje,....spet v mesto.....  smo prišli domov komaj ob 16uri.....   Nisem prišla niti do  A niti do telefona, da te pokličemuser posted image ....

....ima pa naš pikec že 71 cm in 8200g

...in seveda danes polnih 8 mesecev user posted image

user posted image  za 8m user posted image

Tisto pot domov in v mesto pa bi si komot prišparala. Bi ga pri meni komplet porihtala. Še rezervnih oblačil bi lahko dobil kolkor češ, imam še vse od bubija user posted image

No, glavno, da sta fajn porihtala. Kake vaje pa vama je pokazala? Saj moram najprej vseh 8 strani prebrat, če si slučajno kaj pisala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3839
18.4.2009 8:44:41   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Danes sem dobila fotoknjigo in revije.... ma kaj vem, nisem glih zadovoljna.... fotke z zelo dobro resolucijo pa ni prišle lepe.... tiste, ki so slikane z GSM-jem pa so sploh katastrofa.... Bi bilo veliko lepše, če bi slike razvila in jih dala sama v album...

jaz bi reklamirala. Zadeva ni poceni.

Te A4 fotoknjige so vedno ful ful lepe prišle, sem pa zadnjič (pri DMu) dala fotoknjižico naredit, pa tudi ni bilo ok user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
18.4.2009 8:53:01   
*bubi*

Haha.... to si dobro naredila.... user posted image

.... moški....

ma  v rit naj grejo

user posted image user posted image user posted image  upam, da je danes že kaj boljše user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3841
18.4.2009 8:54:48   
*bubi*

...kaj je pa recimo z tistimi mamami ko dojijo tudi ko so v službiuser posted image ....user posted image .bubi a je to sploh izvedljivouser posted image ...

pripada ti dodatne pol ure odmora. Kako pa to izkoristit, pa je včasih ZF. Recimo, da je v vrtcu zraven službe. Ali pa ti ga kdo prinese v tistem času.

Al pa greš pol ure prej domov. To je še najboljša varianta.

Samo ne vem, če moraš "dokazovat", da dojiš tudi čez dan. Ker načeloma se tako veliki user posted image  dojijo samo še zjutraj in zvečer (in ponoči user posted image ).

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
18.4.2009 8:59:46   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

...kaj je pa recimo z tistimi mamami ko dojijo tudi ko so v službiuser posted image ....user posted image .bubi a je to sploh izvedljivouser posted image ...

pripada ti dodatne pol ure odmora. Kako pa to izkoristit, pa je včasih ZF. Recimo, da je v vrtcu zraven službe. Ali pa ti ga kdo prinese v tistem času.

Al pa greš pol ure prej domov. To je še najboljša varianta.

Samo ne vem, če moraš "dokazovat", da dojiš tudi čez dan. Ker načeloma se tako veliki user posted image  dojijo samo še zjutraj in zvečer (in ponoči user posted image ).

Potrdilo od pediatrinje mora biti.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
18.4.2009 9:02:15   
*bubi*

bolj pomembna je krepitev trebušnega dela....

kako?

bubika se je začela na vse 4 postavljat. Potem pa ne ve, kaj bi user posted image  Se običajno nazaj odrine in pristane spet na trebuhu.

Neposredna povezava do sporočila: 3844
18.4.2009 11:00:57   
Olivija*
ah..sem mislila dobro jutro napisat, pa vidim, da je že 11ura user posted image user posted image user posted image

jah, dolgo sem rabila, da sem vas prebrala

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
18.4.2009 11:02:07   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Midva (pravzaprav jaz) sva pa že 2!!! ...

joj, meta,sem se že razveselila kakšne dobre novičke o pluskih user posted image user posted image user posted image
pol pa vidim, da je o trakih govora user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
18.4.2009 11:02:48   
Olivija*

Punce a vaši tudi recimo, če zaspijo in jim date dudo ven imajo kar naprej ustka odprta? Lana jih ima in kar miga z jezičkom kot, da bi dudala naprej. Kak je slatka, tak se ji včasih režim. In pol v mestu zgleda kot da muhice lovi. user posted image  user posted image  user posted image

ja, naša tudi potem še vedno šobico drži.
pa kar na prazno duda, kot metin zajček user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
18.4.2009 11:03:26   
Olivija*
...in seveda danes polnih 8 mesecev user posted image

malo z zamudo,a čestitam! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3848
18.4.2009 11:04:28   
Olivija*

Ful sem jezna, tolk sm jezna, da sem sla neko Leylino perilo rocno prat v kopalnico...prav tisto jezo, ki sem jo cutila, sem "zlila" na ubogo perilo

Haha.... to si dobro naredila.... user posted image

.... moški....

res maš dober način sproščanja!! user posted image

upam, da je danes že vse tako kot mora bit

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
18.4.2009 11:06:29   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Jaz sem pa prej govorila po telefonu in Lovrota držala v naročju in ko sem odložila sem se tak hecno počutila. Nekaj med žalostjo, viškom adrenalina in šokiranostjo, da sem bla na robu solz. In potem pogledam Lovrota, ki me gleda s široko odprtimi očmi in v šobico stisnjenimi ustki in samo še pikica je manjkala pa bi začel jokat. Pikec mali... Ko sem se nasmehnila je pa še on pobrcal od veselja in se nasmehnil...

Vas zanima, kaj me je tak šokiralo ne?user posted image  V nedeljo mamo krst pa sva misnla it po 15 letih k spovedi, da bi vsaj k obhajilu lahko šla pri krstu. kaplan nama j včeraj rekel, da naj danes prideva pred večerno mašo in prej me je župnik klical, da naj ne hodiva, ker naju, žal, ne more spovedat, ker nisva poročena in ne moreva dobit odveze. Sem se počutila, ko največji grešnik. Saj recimo, da ga razumem....tud on mora delat po nekih pravilih ampak malo me je pa vseeno šokiralo.

ah,domišljavc!
če se boš  bolje počutila, pojdi kam drugam k spovedi. saj te nima pravice v spovednici spraševat če si poročena in take stvari. je pa vprašanje, če ti slučajno ta pravi pravičnik potem ne bo hotel obhajila dat, ker bo vedel, da "živiš v grehu" kao...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?