Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 11:07:09
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...jaz pa ful pogrešam Kahlo,Teychy,Lana Luno,Amor Real,Optimizem,Zoe,Bark,MarušaŠ,Marsy,Onina,Monika,Urska238,anckabanancka, in še druge babnce tole starševsko vlogo so ful resno vzele in nimajo več časa za take traparije kot je rr
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 11:08:15
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Po mojem so želeli imeti 3 otroke, kar je danes ful v modi, se mi zdi, vsaj v našem koncu je tak trend. Pa se je malo drugače končalo, bi rekla ... tudi meni se zdi, da je ful popularno imeti 3 otroke. ali pa vsaj 2 in pomožnosti v razmiku manj kot 2 let. jaz tega ne bi sfolgala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 11:10:02
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Grem malo pogledat kaj se na DIPO dogaja kaj pa je to dipo? pa o qlandiji ste pisale. kje je to v LJ? sem pogooglala in mi je padlo ven "QLandija en navadn ku.ac"
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 11:10:29
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...grem posodo dat v pomivalca pridem če bote še tuki.... Jaz bom se tu...nimam volje it v spalnico... ...ja, bliža se polnoč..... roke ... pa se kaj drugega naj da kar lepo k sebi...ker drugace ... ...ti lepo tisto jesti zraven vzami, ko bo začel grabit...mu pa tisto v roke al kam drugam poturi ha ha, ste me nasmejale!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 11:40:56
|
|
|
|
gloria
|
...dan.... Pf in Bubi hvala za odgovorje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 11:58:52
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* pa o qlandiji ste pisale. kje je to v LJ? sem pogooglala in mi je padlo ven "QLandija en navadn ku.ac" Ni v LJ. Eh, saj to je samo šoping center, v katerem so bolj ali manj znane trgovine. http://www.qlandia.si/
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 13:44:33
|
|
|
|
gloria
|
...kaj je boljše kupit stajico ali prenosno posteljco ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 14:09:48
|
|
|
|
gloria
|
...moj sonček pri sosedi...si ga je kr prisvojila zdej pa dobim mail in njegovo slikco ,pa mi ni bilo nič jasen....
< Sporočilo je popravil gloria -- 18.4.2009 14:12:11 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 14:31:56
|
|
|
|
Olivija*
|
o, frajerček! tako mlad, pa že na počitnicah zgodaj je začel!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 14:32:39
|
|
|
|
Olivija*
|
mi pa štejemo pike po ličkih in vratu - zdaj so že 4. po moje so norice!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 15:43:50
|
|
|
|
arabela*
|
me pa smo bile celo dopoldan zunaj,smo do europarka šetkale...je bilo fajn toplo....zdaj pa se frklje igrajo na balkonu s prijateljicami....jaz pa lenarim..spet me noge tak bolijo...ne vem kaj je to. Moj pa je v Austriji,imajo snemanje za tv......madonca
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 15:45:36
|
|
|
|
arabela*
|
M sem danes naredila špinačo in pire....kar z osnovnimi sestavinami...jedla je full...upam da ne bo šraufkanja..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 16:05:13
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Grem malo pogledat kaj se na DIPO dogaja kaj pa je to dipo? pa o qlandiji ste pisale. kje je to v LJ? sem pogooglala in mi je padlo ven "QLandija en navadn ku.ac" Trgovski center v Mariboru je Qlandija.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 16:06:34
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...moj sonček pri sosedi...si ga je kr prisvojila zdej pa dobim mail in njegovo slikco ,pa mi ni bilo nič jasen.... Gloria tvoj Nik je pa ornk lepotec.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 16:07:46
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M sem danes naredila špinačo in pire....kar z osnovnimi sestavinami...jedla je full...upam da ne bo šraufkanja.. Tudi jaz ji naredim špinačo z mlekom, soljo, malo kisle smetane in ni bilo panike. Le česen spustim ven.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 20:33:35
|
|
|
|
Olivija*
|
lažni alarm... pikice so izginile
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 20:40:15
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M sem danes naredila špinačo in pire....kar z osnovnimi sestavinami...jedla je full...upam da ne bo šraufkanja.. Tudi jaz ji naredim špinačo z mlekom, soljo, malo kisle smetane in ni bilo panike. Le česen spustim ven. kakšno mleko pa daš? jaz zalijem z vodo in nato vmešam eno merico AM. bi morala posebej zmešati AM in ga priliti?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 20:49:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* kakšno mleko pa daš? jaz zalijem z vodo in nato vmešam eno merico AM. bi morala posebej zmešati AM in ga priliti? če ti ne ostanejo grudice AM, je v redu tako. Drugače pa boljše mleko v vodi raztopit prej.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 21:05:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M sem danes naredila špinačo in pire....kar z osnovnimi sestavinami...jedla je full...upam da ne bo šraufkanja.. Tudi jaz ji naredim špinačo z mlekom, soljo, malo kisle smetane in ni bilo panike. Le česen spustim ven. kakšno mleko pa daš? jaz zalijem z vodo in nato vmešam eno merico AM. bi morala posebej zmešati AM in ga priliti? z alpskim mlekom in kislo smetano...ma ni se mi dalo vsakemu posebej pocat...ja vem ja...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 21:06:24
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 21:17:35
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...moj sonček pri sosedi...si ga je kr prisvojila zdej pa dobim mail in njegovo slikco ,pa mi ni bilo nič jasen.... Nik. Upam, da si ga do zdaj že dobila nazaj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 21:19:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* lažni alarm... pikice so izginile potem pa res niso vodene koze Se je pa pri bubiju začelo na obrazu, ena na sencih, potem na čelu. Najprej je zgledalo, kot bi ga pičil komar. To je bilo tudi moje upanje . No, po nekaj urah se je začela voda not nabirat, pikice pa so se počasi širile še drugam. On je imel to obliko, ko je malo velikih izpuščajev. Je pa imel eno v očki
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 21:48:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kake vaje pa vama je pokazala? ...vaj je blo toliko, takih čisto "vzorčnih", da sem samo gledala in memorirala....upam, da se jih bom večino spomnila ..... sem pa sedaj na lastne oči videla kako fajn je airex blazina.....tam se ni problem kotalit...., sploh ne, če sta 2 ali več skupaj ..... ...te kaj konkretno zanima..... lažje v živo pokažem .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 21:48:47
|
|
|
|
arabela*
|
nik
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 18.4.2009 21:50:08
|
|
|
|
arabela*
|
ste brale na 24 ur....ma mislim ej...kaj se sprehaja po naši zemlji...bogi otrok..
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?