|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
18.4.2009 21:53:32   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

lažni alarm... pikice so izginile user posted image

....o super user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
18.4.2009 21:55:07   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image

...moj sončekuser posted image   pri sosedi...si ga je kr prisvojila zdej pa dobim mail in njegovo slikcouser posted image user posted image user posted image ,pa mi ni bilo nič jasen....

user posted image  Nik. Upam, da si ga do zdaj že dobila nazaj user posted image user posted image user posted image

..haha je bil pol kmalu doma ker je bil lačen....prav me zanima če bo skoz tko korajženuser posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
18.4.2009 21:55:11   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

bolj pomembna je krepitev trebušnega dela....

kako?

bubika se je začela na vse 4 postavljat. Potem pa ne ve, kaj bi user posted image  Se običajno nazaj odrine in pristane spet na trebuhu.

....držiš/podpiraš ji prsni koš...nogice ima pokrčene kot štart za plazenje....spredaj ji daš nekaj zanimivega...ona premika rokice....ti pa izmenično noge kot da plazi.....  konča se vedno v sedečem položaju...

druga varianta...sedi....izmenično levo desno nihaš/zibaš  njene noge.....taka slow motion varianta.....  ko barčicauser posted image

....tretja....sedi....pokrčiš ji obe nogi tak poševno....najprej v eno stran....pol nazaj v sedeči položaj in potem na drugo stran.....upam, da si predtavljaš.....

....pa še sigurno kaj, pa se ne spomnim trenutno....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
18.4.2009 21:56:22   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ste brale na 24 ur....ma mislim ej...kaj se sprehaja po naši zemlji...bogi otrok..user posted image

..ja noro....še na sprehodu se moreš bat...bogi staršiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
18.4.2009 21:56:48   
petra1978
Čer babe

sem vas tako dolgo brala, da se mi sploh ne da komentirat za nazaj.

Danes sma bila z Galom skoraj cel dan v toplocah in sem tako utrujena, da grem kar spat. Še prej sem pa hotela to:

PF, mene tudi skelijo rane od carskega reza. Baje da to kar dolgo traja.

Meta, pri tem vašem župniku mi pa ni čisto jasno. Zakaj pa ne moreš k spovedi če nisi poročena? Kaj ima pa spoved veze s poroko?

Virtualna, v rit brcni tvojega. Jaz bi tudi včasih mojega.

Zdaj grem pa res spat.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
18.4.2009 21:58:19   
gold fish

...kaj je boljše kupit stajico ali prenosno posteljcouser posted image ....

če mene vpraša ta drugo..

..pri prvem nisem imela nič od tega...no stajico 1 teden, pa je naš šmrkavec že pred tem spoznal širni prostor stanovanja in ni hotel bit noter....

...sedaj imam prenosno posteljico..... trenutno koristim kot stajico, kasneje na morju pa kot ležišče, ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
18.4.2009 21:59:39   
gold fish

user posted image  

user posted image  ...že zdaj pravi šarmeruser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
18.4.2009 22:00:48   
arabela*
grem film gledat.....nočka vsem....user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
18.4.2009 22:03:22   
gold fish

Moj user posted image  pa je v Austriji

...jaz sem tud bla danes..., mi je končno uspelo....user posted image

sem nakupila cotik mojima pikecoma, pa še sebi in user posted image ...čeprav ni bilo sploh v planu......

...no, pa končno sem dobila za pikeca klobuček, pa še polno trakov...takih fantovskih z uhicami so imeli.....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
18.4.2009 22:04:49   
gold fish

ste brale na 24 ur....ma mislim ej...kaj se sprehaja po naši zemlji...bogi otrok..user posted image

ne še...grem gledat..

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
18.4.2009 22:05:11   
gloria

..pri prvem nisem imela nič od tega...no stajico 1 teden, pa je naš šmrkavec že pred tem spoznal širni prostor stanovanja in ni hotel bit noter....

...sedaj imam prenosno posteljico..... trenutno koristim kot stajico, kasneje na morju pa kot ležišče, ....

...ok.....zdej pa mi povej a morem na kaj posebniga bit pozorna ko kupujem...

Neposredna povezava do sporočila: 3886
18.4.2009 22:05:52   
gloria

bolj pomembna je krepitev trebušnega dela....

kako?

bubika se je začela na vse 4 postavljat. Potem pa ne ve, kaj bi user posted image  Se običajno nazaj odrine in pristane spet na trebuhu.

....držiš/podpiraš ji prsni koš...nogice ima pokrčene kot štart za plazenje....spredaj ji daš nekaj zanimivega...ona premika rokice....ti pa izmenično noge kot da plazi.....  konča se vedno v sedečem položaju...

druga varianta...sedi....izmenično levo desno nihaš/zibaš  njene noge.....taka slow motion varianta.....  ko barčicauser posted image

....tretja....sedi....pokrčiš ji obe nogi tak poševno....najprej v eno stran....pol nazaj v sedeči položaj in potem na drugo stran.....upam, da si predtavljaš.....

....pa še sigurno kaj, pa se ne spomnim trenutno....user posted image

...zanimivouser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3887
18.4.2009 22:08:04   
gloria
...Nik je pa danes prvič zaploskal....in to je pol trajalo celo popodne....mami mu skoz poje tisto pesmico"ko si srečen...."in danes se on to z atikom gre in začne ploskat....mislim halo pa gdo mu to skoz pojeuser posted image user posted image user posted image user posted image ..ati mu prvič zapoje in on ga že uboga...kaj šele bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
18.4.2009 22:09:11   
gloria
...grem cote dat v sušilca in še mal pridem pokukat pol pa spat...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
18.4.2009 22:11:11   
gold fish
..... pojma nimamuser posted image ...

...mi smo našo dobili za nagrado....sem enkrat v Seiersbergu vzela en katalog in je blo polno nekih nagradnih iger not....pa jaz to vedno nekaj izpolnjujemuser posted image ...sem poslala po mailu....., pozabila...pol pa dobim, da je pikec..ta veliki.....izžreban kot glavni nagrajenec.... nagrada Hauckova prenosna posteljica... tista, ko ma še torbo za igrače gor, pa vrtiljak, lučko in muziko....   je sicer trajalo, da je prišla iz N v SI...so jo poslali na Slovaškouser posted image ..., na koncu sem rekla, naj dajo poštno ležeče v A..in sem jo šla dvignit na pošto tu prek meje....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
18.4.2009 22:11:55   
gold fish

...Nik je pa danes prvič zaploskal....in to je pol trajalo celo popodne....mami mu skoz poje tisto pesmico"ko si srečen...."in danes se on to z atikom gre in začne ploskat....mislim halo pa gdo mu to skoz pojeuser posted image user posted image user posted image user posted image ..ati mu prvič zapoje in on ga že uboga...kaj šele bouser posted image user posted image user posted image

no, ploskanje je tud ena izmed vajuser posted image

Bravo Nikuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
18.4.2009 22:30:24   
gloria

no, ploskanje je tud ena izmed vajuser posted image

Bravo Nikuser posted image

...no pol smo na dobri potiuser posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 3892
19.4.2009 8:03:02   
*bubi*

Nič posebnega. Jaz sem kupila najbolj enostavno kar se jih dobi (Leclerc ima občasno akcije, ali pa Interspar). Bubi itak ni hotel bit not - kot stajica; za tiste 3 noči, ko je not spal, pa je tudi bila čisto ok.

Jaz sem edino zdaj dokupila zložljivo žimnico za not (Leclerc jo ima ful poceni), ker bo bubika na morju v njej spala.

Če kupuješ zdaj, ne rabiš več nastavljive višine dna, ker boš itak morala imet najnižje nastavljeno. Tista zadrga, da lahko sam ven pride pa.... what's the point? Če hočem, da je veni, jo itak ne dam not user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
19.4.2009 8:05:02   
*bubi*
Aja, dobro jutro user posted image

user posted image , hvala za opise, bom probala kaj v tej smeri.

Čeprav vidim, da bo bubika kar sama vse pogruntala user posted image  Zdaj se že da na kolena, potem pa se naprej vrže, da bi dosegla igračko user posted image

Sta pa lepo vabljena, da prideta na našo Airex blazino trenirat user posted image

Tak, grem.... privoščite nam malo sončka. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
19.4.2009 8:08:13   
*bubi*
meta, tudi vam želim posebno lep dan user posted image

Pa vsem ostalim seveda tudi user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
19.4.2009 8:45:12   
pf

Nič posebnega. Jaz sem kupila najbolj enostavno kar se jih dobi (Leclerc ima občasno akcije, ali pa Interspar). Bubi itak ni hotel bit not - kot stajica; za tiste 3 noči, ko je not spal, pa je tudi bila čisto ok.

Jaz sem edino zdaj dokupila zložljivo žimnico za not (Leclerc jo ima ful poceni), ker bo bubika na morju v njej spala.

Če kupuješ zdaj, ne rabiš več nastavljive višine dna, ker boš itak morala imet najnižje nastavljeno. Tista zadrga, da lahko sam ven pride pa.... what's the point? Če hočem, da je veni, jo itak ne dam not user posted image

Tudi mi imamo stajico čisto enostavno. Smo jo dobili rabljeno od sosedov, itak pa baje eni otroci nočejo biti noter. Kdaj se jih sploh da not? A jih že dajete v stajico?  Prenosno posteljico pa tudi s tistim vložkom iz Leclerca, da lahko spi noter.  Tista zadrga je pač v toliko, da pač je. Tudi jaz ji ne pripisujem nekega pomena. Sem samo gledala čemu služi, ko sem jo videla. Prenosno ima pri babici, da lahko kdaj spi noter, čeprav ne mara, ker točno ve, da to ni njena posteljica domača in se joka. Jo bom morala navaditi nekak preden grem v službo. Pa sem ji nanosila nekaj domačih stvari tja, da bi ji bilo bolj znano in ni haska. Bo mogoče bolje po letnem morju, ko bo 14 dni noter spala.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
19.4.2009 8:48:24   
pf
Drugače pa dobro jutro.
Zakaj Lana med spanjem joka? Ima zaprte oči, dudo not in joka. To traja že par dni. Ni lačna, ni žejna, dudo ima. A mislite, da so to zobki lahko in kako naj omilim ta jok, ker danes sva res slabo spala z mojim. Ona sicer spi lepo, ampak ko zajoka včasih neha čez en čas, včasih pa kar traja. Ne vem no. Nasvete prosim.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
19.4.2009 8:56:26   
arabela*
user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
19.4.2009 8:58:58   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Drugače pa dobro jutro.
Zakaj Lana med spanjem joka? Ima zaprte oči, dudo not in joka. To traja že par dni. Ni lačna, ni žejna, dudo ima. A mislite, da so to zobki lahko in kako naj omilim ta jok, ker danes sva res slabo spala z mojim. Ona sicer spi lepo, ampak ko zajoka včasih neha čez en čas, včasih pa kar traja. Ne vem no. Nasvete prosim.

nevem.Naša tud ima neke čudne probleme kak mesec že...kar jamra,pa se zbuja...pa zajoka....isto kot bil bila lačna.....danes sem ji probala pač flaško dajat in je bilo boljše...nevem kaj je to....user posted image
Lahko tud da so zobki pri tvoji lani,sploh,če se veliko obrača....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
19.4.2009 9:19:20   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Drugače pa dobro jutro.

Lahko pa da se je kaj ustrašila čez dan, pa zato joka. Poskusi jo samo pobožati, ali pa malo stisniti k sebi. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?