|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
18.4.2009 19:26:35   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI

Zdaj pa še eno user posted image vprašanje. Vstavljam si ta presneti UTROGESTAN, pa me zanima, če si ga naj tudi jutri zjutraj vstavim, ko imam ob 8h ET? Prav user posted image  bljak je, pa ne vem kaj naj?! V prejšnjem postopku sem namreč jedla Dabroston, je bilo bolj simpl. Mi lahko svetujete?

Pa vsem ki jih nisem naštela en lep pozdravček in user posted image  !

Prometrium sem si dala ob 6, ET sem imela ob 9, pa me ata Reš ni nič kregal. Nič ni komentiral...
naj ti še kira svetuje to je moja izkušnja

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
18.4.2009 20:03:08   
kimsy
ojla!
Sam da vas malo pozdravim in zaželim lep vikend oz. nedeljo! Upam, da ne bo vreme preveč grdo.
Vidim, da se je mama mismis včeraj lepo izkazala kot gostiteljica! user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
18.4.2009 20:21:45   
BarbiG
Miklarom user posted image user posted image user posted image  za rezultat.

Sicer pa moje dame, danes sem popoldne spet preživela na urgenci. Po kosilu sem šla z mlajšim - Janom na urgenco, da so mu ojačal gips na palcu, ker mu je že skor prst ven pogleda. No potem pa prideva domov, pa zagledam starejšega - Andraža jokati, zraven pa moj, ki mu cuno na glavo tišči. Si je revček, ko se je usedel na gugalnico in ga je v momentu obrnilo naokoli, prebil glavo zadaj in je dobil šive. Tko da že drugo soboto popoldne preživljam na urgenci. Si bom morala počas kakšno kampiranje ali zakup sobe tam omislit, če bo šlo tko naprej. Sicer pa je važno, da je Andraž zdajle v redu. Je pa blo grozno videt vse skupi, ker mu je iz glave kri lila v izredno močnem curku. user posted image user posted image user posted image  Zdajle pa si že veselo prepeva in poskakuje,  tko da je zgleda z glavo vse v redu. user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
18.4.2009 20:37:04   
miklarom
BarbiG -  ti ubožčeka mala no kakšna smola, pa samo da je zdaj vse vreduuser posted image

KIWI - navijam za jutri za ET user posted image user posted image user posted image user posted image  IN PA TUDI ZA NAPREJ. ti mene tud joške neki bolijo, sam me pa u jajčnikih k'r neki špika, križ me pa tako boli, da si bom menda mogla dat kapelo not, križ pa venuser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
18.4.2009 20:39:54   
miklarom

Nedelja, 19.04.
Sapi - ET
Kiwi - ET
DOBRO OPRAVITA JUTRI  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NAVIJAM

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
18.4.2009 20:46:58   
Anonimen
Bebiii, se je pa res zavleklo tole špikanje. user posted image  Ampak, sedaj bo itak kmalu konec, ne? user posted image

mismis, super se vidi plus!!!!!!!!!! user posted image     user posted image    user posted image    user posted image

bozza, kaj naj rečem? Žal mi je in upam, da se boš čimprej pobrala in šla v nove boje. user posted image user posted image

julija, avgust bo itak hitro tukaj.. Sedaj so prvomajski prazniki, potem gremo malo na morje.. in bo že avgust.user posted image

barbi, super za špike!!! Se je že začela akcija!

diana, ne tako razmišljat. Verjemi, da so ti dali zmagovalna pikca, tako, da bo vse ok!! Sicer pa, super, da je še vedno belina. Jaz verjamem, da bo tako tudi ostalo. user posted image user posted image user posted image

n74, pa to ni res.. user posted image   user posted image   user posted image  Joj, kako so včasih tile zdravniki površni.. Potem pa moraš še enkrat podoživljat vse skupaj. Drži se!!!! user posted image user posted image user posted image

Pri nas doma pa čakamo M... user posted image  Če jo katera kje vidi oz. jo noče, naj jo hitro pošlje k meni. user posted image

(odgovor članu Julia1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1781
18.4.2009 20:58:59   
lana70
SAPI  in KIWI, dobro opravita!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, BarbiG, jaz sem bila z mojim tudi skozi po urgencah, ampak bolan pa je bil zelooo zelooo poredko,  se sploh ne spomnem kdaj sva bila zadnjič pri zdravniku, vem pa da smo imeli zadnjo poškodbo kolenske vezi!! Tukaj pa je uspešno kompenziral z boleznimiuser posted image . Pocajtejte se....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
18.4.2009 21:04:43   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Nedelja, 19.04.
Sapi - ET
Kiwi - ET
DOBRO OPRAVITA JUTRI  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NAVIJAM

Se kar prišlepam k temu navijanju. Šibam deco spat dat. Nočka vsem skupaj.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
18.4.2009 21:24:18   
mismis

AKTUALNO  

Nedelja, 19.04.
Sapi - ET
Kiwi - ET

Ponedljek, 20.04.
Kimsy - UZ
Miklarom - UZ

Petek, 24.04.
Lana70 - UZ
BEBIII - UZ
Punsha - UZ

Torek, 28.04.
citrončica - UZ

Sreda, 29.04.
Lana08 - UZ

Ponedeljek, 04.05.
  BarbiG - UZ

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

Torek, 21.04
Gloria

Četrtek, 23.04
Lana70

Ponedeljek, 27.04
Bambi75

OBJEMČKI 
user posted image  Daisy23, mateja_goljev, Listek, Šopka, Stella Rosa, Bozza  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

.
mismis  greje user posted image user posted image   test 20.04.
Diana79  greje user posted image user posted image   test 23.04.
Bit  greje user posted image user posted image test 24.04.
Womanpolice  greje user posted image user posted image   test 28.04.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image   

• womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, začetek 7.3.)
  • Lana70 (1. IVF, GK LJ, 11.3. prevzem zdravil)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ)
  • mismis (3.IVF, LJ, dr.Drobnič) 
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • cukica (GK LJ, dr. Ribič, zamrznjenčki)
  • Punsha (1.IVF, LJ, dr. Vogler) 
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
  • skuštrana suzi (1. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bit (1. IVF, dr. Reš)
  • Lana08 (2. IVF, GK LJ)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš) 
  • Paddy (2.ICSI, MB)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • Ivyy (ICSI)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • zup2 (dr. Reš, PO)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Kozica (Zamrznjenčki)
  • Aljonka (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • emamair (IVF, dr. Reš)
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ, dr. Vogler) 
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič, posvet 9.6.)
  • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Sonček33, Nokes, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, naska, cari, jona3, julia1

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35% 
  • Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE APRIL user posted image        

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1784
    18.4.2009 21:25:03   
    mismis
    Punsha, midva sva bila oba na predavanju. Ker je bil tale IVF za naju čisto neznan postopek, sva šla, da sva slišala kako poteka, zvedela sva tudi odgovore na vprašanja, ki sva jih imela. Če imaš čas, se le udeleži predavanja, ne bo škodilo.

Wp in Diana, kako sta vidve, kako vama kaže. Je še vedno belina?

Dajamaja, hvala za čestitke. sem jih dobila tudi preko posrednice user posted image

Bit, kako pa ti, ti si tudi že kar blizu testa. Živčki kaj delajo?

BarbiG, me veseli, da sta tvoja pobča v redu. Saj ni kaj, fantje so običajno bolj živahni kot punce in hitro pride do poškodb, še dobro da imamo urgenco user posted image user posted image user posted image

še jaz malo navijam....
    Nedelja, 19.04.
    Sapi - ET
    Kiwi - ET

< Sporočilo je popravil mismis -- 18.4.2009 21:28:27 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 1785
    18.4.2009 21:25:32   
    Rakica_80

Nedelja, 19.04.
    Sapi - ET
    Kiwi - ET

Tudi jaz navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Suzi, ja še malo pa bo valda res enkrat konec tega špikanjauser posted image
    Lana70, a tudi ti jemlješ kombinacijo Superfact - Menopur, ali samo Menopuruser posted image Jaz imam že cel vampek popikanuser posted image
    BarbiG, ojoooj, kajčmo, pravijo, da ko rodiš deco, da je vedno nekajuser posted image .....no važno da je sedaj sinek vredu in da veselo prepevauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Mismis, uživaaaaašuser posted image ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu miklarom)
    Neposredna povezava do sporočila: 1786
    18.4.2009 21:38:38   
    diana79
    ŽIVIJO!pri meni še vedno belina!upam da bo tako tudi ostalo!nič mi ne boli,samo prsi mi bo razneslo!čist so zatečene,pa mi full srbijo!a ja in full sem zaspana!če bo kaj novega se javim!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala vsem za skrbi in podpora!super ste!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1787
    18.4.2009 21:59:06   
    gloria
    IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Miklarom user posted image user posted image user posted image  za rezultat.

Sicer pa moje dame, danes sem popoldne spet preživela na urgenci. Po kosilu sem šla z mlajšim - Janom na urgenco, da so mu ojačal gips na palcu, ker mu je že skor prst ven pogleda. No potem pa prideva domov, pa zagledam starejšega - Andraža jokati, zraven pa moj, ki mu cuno na glavo tišči. Si je revček, ko se je usedel na gugalnico in ga je v momentu obrnilo naokoli, prebil glavo zadaj in je dobil šive. Tko da že drugo soboto popoldne preživljam na urgenci. Si bom morala počas kakšno kampiranje ali zakup sobe tam omislit, če bo šlo tko naprej. Sicer pa je važno, da je Andraž zdajle v redu. Je pa blo grozno videt vse skupi, ker mu je iz glave kri lila v izredno močnem curku. user posted image user posted image user posted image  Zdajle pa si že veselo prepeva in poskakuje,  tko da je zgleda z glavo vse v redu. user posted image

...joj to pa je grozen...si se pa res prestrašla...upam da se vam zdej umiri oziroma preneha to letanje na urgencouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
    Neposredna povezava do sporočila: 1788
    18.4.2009 22:00:08   
    gloria
    IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Nedelja, 19.04.
    Sapi - ET
    Kiwi - ET

Se kar prišlepam k temu navijanju. Šibam deco spat dat. Nočka vsem skupaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
    Neposredna povezava do sporočila: 1789
    18.4.2009 22:01:55   
    gloria
    IZVIRNO SPOROČILO: diana79

ŽIVIJO!pri meni še vedno belina!upam da bo tako tudi ostalo!nič mi ne boli,samo prsi mi bo razneslo!čist so zatečene,pa mi full srbijo!a ja in full sem zaspana!če bo kaj novega se javim!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala vsem za skrbi in podpora!super ste!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...želim ti da je tko kot pri meni že 16 mesecov belinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu diana79)
    Neposredna povezava do sporočila: 1790
    18.4.2009 22:02:23   
    gloria
    ...babe nočka in lepo nedeljouser posted image ....

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 1791
    18.4.2009 22:15:16   
    bit
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Bit, kako pa ti, ti si tudi že kar blizu testa. Živčki kaj delajo?

še jaz malo navijam....
    Nedelja, 19.04.
    Sapi - ET
    Kiwi - ET

ne vem kaj bi ti rekla.... čekirat grem ...ko me špika po jajčnikih... drugače sem pa zadnja 2 dni tko miirna....prav spokojno mirna...user posted image
    edina težava ki jo imam so prsi.... še vedno me tako bolijo in pred vsem ponoči ker nimam modrca,

A imam še katera take težave.....? Kaj ste naredile

Sapi in Kiwi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1792
    18.4.2009 23:28:44   
    lana70
    BEBIII, jaz imam Suprefact in Menopur, če se ne motim, sva v torek obe dvignili špežo....user posted image user posted image , sem si pa danes prvo dala v stegno, ker imam tudi jaz vampek poln hematomov, sem prepozno zvedela, da treba 10 min po špiki masirat, da se lepše porazdeli vse skupaj, pa da ne postane hematom...

nič, bo treba počasi v posteljo, nočko punce.

(odgovor članu Rakica_80)
    Neposredna povezava do sporočila: 1793
    19.4.2009 6:56:23   
    sonček33
    Dobro jutro!

sapi in KIWI  - dejmo punce...sprejmita svoje pikice...potem pa na kalamare in počivat domov pa se pustit crkljat

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lana70)
    Neposredna povezava do sporočila: 1794
    19.4.2009 7:00:12   
    sonček33
    Vidim, da ste pri mismis uživale. Itak, kaj pa drugega.

Kaj boste danes počele? Pri nas se kaže kar ok vreme..bomo imel piknik, ker mami praznuje rd. In bo zihr spet pestro, ker ko se mi "Razjarnikovi" na kup dobimo je vedno pestro in zabavno.

Mojadva spita. Lovro je ob 5h jedel, potem se pa 2x pobruhal...tako da sva imela modno revijo in se navsezgodaj preoblačila. Zdaj je nazaj zaspal, jaz pa sem skočila pod tuš, pa ene cote obesila, ene dala prat...zdaj pa kufetk. Bi ga še ktera? Evo kavica kuhanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1795
    19.4.2009 7:29:38   
    METULJ1
    Dobro jutro,  z možem od prejšnjega tedna čakava na sklep od konzilija za začetek postopka. In kaj se danes zgodi. Zagledala sem user posted image . Sej še zdej ne morem verjet. Šibam v trgovino, da nabavim še kakšen test. Delala sem first sign. Črtici sta sicer lepo vidni sam res ne verjamem. To se nama je zgodilo po 2 letih neuspelih poskusov. Ne vem, kaj naj si mislim. Jokam, vesela sem. Sratka punce, tudi vam želim, da čim prej zagledate user posted image , ker je veselje zaenkrat nepopisno. Mož še spi. Pripravit mu moram presenečenje zato grem zdej v akcijo.Seveda prej še enkart nardim kakšen test, da se 100 % prepričam, če je to res. Sorči za mal zmede.

PA PA, pa lepo nedeljo vsem

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1796
    19.4.2009 7:38:44   
    sonček33
    METULJ user posted image user posted image user posted image user posted image kakšna novica! kako lepo, jupi, bravo... Čestitam. <brž še po en test, pa javi nam. Vesela sem za vaju!

(odgovor članu METULJ1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1797
    19.4.2009 7:44:28   
    nokes
    metulj, čestitke, to je najlepše presenečenje, ki pa se je v postopku ali pa pri čakanju na postopek že marsikateri zgodilo!!! user posted image user posted image user posted image  daj, preseneti moža, naredi še en testek, potem pa na rr poročat!

soooonček, jutro, lepo siješ, veš! user posted image user posted image

kiwi in sapi, tudi jaz vama želim super celice, pa da ostanejo pri vama še dobrih 8 mesecev!!! kalamari rulz!

trepetalke, trepetam, navijam za beeeelo!

nokes

(odgovor članu METULJ1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1798
    19.4.2009 7:45:43   
    sonček33
    Nokes - kako je pri vas..takole ob jutrih

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 1799
    19.4.2009 8:07:07   
    Reby
    Dobro jutro. Vidim, da je bla Sončkova mami že pridna in poskrbela za kavico, pa vseeno prlimam še eno slikico user posted image

user posted image

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1800
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
    Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......