Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 8:02:08
|
|
|
|
Rakica_80
|
Suzi, jaz sem se špikala s Superfactom 20 dni in pol dobila še Menopur za 10 dni.Na UZ-je pa je treba iti par krat koliko vem, zato se bo pri meni špikanje zavlekl na več kot mesec dni!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 8:12:22
|
|
|
|
pikovit
|
Mismis jupiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 8:12:37
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Petek, 17.04. BarbiG - sestra Milica NAVIJAM!!!!!!!!!!! se podpisem spodaj
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 8:15:42
|
|
|
|
bit
|
mismis čestitaaammm
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 8:17:03
|
|
|
|
blanč
|
mismis
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 8:27:26
|
|
|
|
mismis
|
No zadeva je sledeča, nisva šla v Adrialab, ker je bila tako gužva, da se nama ni dala čakati. Glede na to, da imamo plus na CB-ju, ki ga do sedaj še nismo imeli, je začel tudi moj nejeverni Tomaž (beri naš) začel verjeti. Tako, da bomo počakali do ponedeljka, ko imamo krvnega, da vidimo kakšno beto imamo. pa še obljubljena slika CB-ja. a se vidi plus?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 8:28:55
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Miš, jaz tud špegam,... ojla srce, tebe sem pa včeraj zamudila, a prideš danes, mam Union že na hladnem in štanga te že čaka
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 8:30:43
|
|
|
|
mismis
|
Zdaj pa malo delati in vas potem preberem za nazaj in obnovim seznamček
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 8:31:27
|
|
|
|
kimsy
|
mismis - JAAAAAAa! + se vidi dobro!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 8:42:14
|
|
|
|
bozza
|
Pri nas je definitivno konec. Gremo v nove boje! Hvala, da ste navijale zame. Zdaj se bom malo umaknila, da bolečina mine, potem se pa spet oglasim. Držim pesti za vse nas!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 8:49:33
|
|
|
|
zarja1
|
jutro pupe moje lepe........ Mismis!!!!!!!!! Jupi!!!!!! Itak pa smo že včeraj bli ziher. Naj bo lepa, predvsem mirna nosečnost. Bozza saj za nas bo tud enkrat sonček. Ne obupat. Miklarom super!!!! Kokoška boš!!!!!!!!! Mojsonček in Larica lepe moje nosečke......kako ste kaj? Gigika helov....Lučka pa kje si mi ti? Pikovitka a te ne bo Mismis prepričala v še en poskus.....jaz navijam!!!!! Mišek moj ratatujski kava? Shuki in Majček lubčka. Abra in mali gimnastični ženski zakladek kako? Pija, Grethy, Blanči, Ajsi, Serendipity, Arneja, DaisyE......lep petek in fajn čago!!!!!!!!!!!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 8:51:04
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis jutrčka, tudi na CB-ju imamo rahli plus, ampak greva z našim še vseeno do Adrialaba, da se 100%. Sliko CB pokažem potem, ko pridem v službo. Zdaj pa Pridna ... za hitro javljanje... pa da si plusek nalulala... Mi je tole, ko bi moje dneve pred dobrim mesecem podoživljala... Kak fajn, kak fajn... miška bo pa mami
< Sporočilo je popravil miska73 -- 17.4.2009 8:55:32 >
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 8:56:31
|
|
|
|
sonček85
|
jutroooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako smo kaj rožice ,danes sicer ne sije tko sonček kot prejšnje dni a vseeno je tko lepo zunaj ko je malo pofrišano od dežeka Jaz sem še kar tukaj 2v1 in še nisem odhopsala v Rim
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 8:56:35
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a se vidi plus? ODLIČNO SE VIDI!!!!!!!!!!!!! Za danes ti ne garantiram, bom pa v vsakem primeru z vami. Če ne v živo, pa v mislima! Pa na seznamu se daj med nosečke, da ne boš pozabila. TO, MATKICA!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 9:07:57
|
|
|
|
T1979
|
Mismis vidi se plus, vidi. Odlično.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 9:09:09
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a se vidi plus? Seeeeeee vidi seeeeeeeeeeee, BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! Mislim, da ti ne rabi potrjevat na krvnemu, ker na testu CB pokaže če SI ali če NISI!!! Nema tu, ima nema.....
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 9:11:03
|
|
|
|
Rakica_80
|
Mismis, želim ti lepo, predvsem mirno
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 9:11:13
|
|
|
|
lana08
|
Mismis si me potegnila iz ilegale ČESTITAM za plus ki se dobro vidi . Želim vse dobro do decembra ko bosta dobila največji zaklad. Vsem ki vam ni uspelo pa veliko volje in moči za naprej. Jaz sem zopet med špikarkami in imam 29.4. UZ Lep dan vsem in uživajte zvečer pri Mismisih
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 9:11:28
|
|
|
|
sonček33
|
To mi deli mismis - itak da je plus...jaz ga vidim, pa sem napol slepa
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 9:13:35
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: bozza Pri nas je definitivno konec. Gremo v nove boje! Hvala, da ste navijale zame. Zdaj se bom malo umaknila, da bolečina mine, potem se pa spet oglasim. Držim pesti za vse nas! Bozza, drži se pa hitro v nove boje!!!!!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 9:15:35
|
|
|
|
sonček33
|
bozza -objem azte. ti kar malo odklopi...stisni se k dragemu in ko boš pripravljena se vrni...me te bomo čakale in pogrešamo te že zdaj
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 9:17:12
|
|
|
|
ledenka
|
kaj jaz tule vidim??? mišmiš moja zlata, čestitam! to je fenomenalna novica!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 9:25:06
|
|
|
|
Fargesia
|
mismis,
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 9:34:41
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč mismis no ekola, s čestitko se kar pridružujem sosedici !!!!!!!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 9:39:29
|
|
|
|
Julia1
|
Hvala vam za vse spodbudne besede...zaradi vas sem vedno boljša Mišmiš - ko berem take novice 10x hitreje okrevam . Naj ti nadaljni meseci čimhitreje, predvsem pa mirno minejo. Resnično ti čestitam iz vsega srca!! Bit - dobrodošla!! n74 - ja smola pa taka...tale marec se je mal poigral z nami . Ampak bo bolje, sem prepričana! IMN mi na srečo ni pustila nobenih posledic, so vse opravili še pravočasno. Žal pa niso mogli rešit jajcevoda, ker sta ga plodka čist deformirala (v zvidu piše da sta dosegla velikost manjšega oreha, si lahko predstavljaš kaj to pomeni za las tanek jajcevod ?!?). Z Rešem pa sem zmenjena za avgust. Sej to bo hitro minilo, pa še sama se moram mal pocajtat od vseh teh hormonov in stresa. Ti greš pa že junija po zamrznjenčke, ne? Upam da nam bodo ti poletni meseci bolj naklonjeni .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......