|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
17.4.2009 13:50:17   
suska
mismis, jaz ko slišim za plusek tudi računati ne znam več user posted image .  Se pa plusek čist lepo vidi - še enkrat čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Bit  - dobrodošla

BarbiG - bravo za prvo špiko in kar tako naprej!

Julija1 - si pa res bogica. To ne moreš verjet kaj vse se ti lahko zgodi.... Počivaj in čimpreje se pocajtaj!user posted image  Avgusta greva pa skupaj v nove bojeuser posted image

Stella in Bozza škoda user posted image ....user posted image user posted image user posted image  

Diana79 - držim pesti da bo tudi pri tebi plusek! user posted image

miklarom - super rezultati - bravo!!!user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
17.4.2009 13:56:01   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

No zadeva je sledeča, nisva šla v Adrialab, ker je bila tako gužva, da se nama ni dala čakati.

Glede na to, da imamo plus na CB-ju, ki ga do sedaj še nismo imeli, je začel tudi moj nejeverni Tomaž (beri naš) začel verjeti. Tako, da bomo počakali do ponedeljka, ko imamo krvnega, da vidimo kakšno beto imamo.

pa še obljubljena slika CB-ja.

user posted image

a se vidi plus?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ma vidi se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....zdej pa uživajte v teh prečudovitih 8,5 mesecov....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
17.4.2009 13:58:34   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: GITA14

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
miš miš čestitke za ++++++++++++++++++++
joj kak sem veselauser posted image
zdej pa lepo na izi

...Gitka vidiš da se čudeži dogajajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...tudi tebe to čaka....in vse punce tuki goruser posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
17.4.2009 14:00:20   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

čestitam mismis!to je super novica!jaz sem danes slabe volje,ker sem dobila poismo iz lj.in tista dva zarodka niso dovolj razvila za zamrznit!škoda!zdaj sprašujem če sploh imam kaj šansa za dva moja pikica ki jih grejem!potemtakem tudi ta dva mogoče niso razvila!ne vem!kar zjokala bi se!upala sem da bo vsaj eden za zamrznit!res ne vem več ali mi bo uspelo!drugače se pri meni še belina,prsi imam otečene,ampak si ne upam kaj preveč!no bova videla kaj bo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zate sem pa full vesela!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..jaz sem v prvem postopku imela eno B in eno M...zamrzjenčkov NIČ pa sem zanosila...tak da šccccccccccccccccccccccc z slabimi misli in lepo čakat na plusek...

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
17.4.2009 14:01:44   
gloria
..na hiterco sem vas preletela...zdej grem še mal k sept. pol pa naprej rožce sadit....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
17.4.2009 15:37:19   
mismis
Evo popucali smo zadeve za službo, šefi so šli, sedaj imam pa malo časa, da tukaj gor visim...

Najprej se vsem skupaj lepo zahvaljujem za čestitke in izrečene želje, in to od Abre do Želvice, tudi Aqui (ki še ne spada v naš klubuser posted image ). Vidim, da je moja novička zbezala na plano čisto vse, nove in stare borke, kar me izredno veseli, ker sem nekatere med vami že fino fejst pogrešala.

Trenutno priznam, da še ne dojemam, zaenkrat se mi zdi, da se vse to dogaja nekomu drugemu oz. da se bom enkrat zbudila iz sanj. Priznam tudi, da sem na trnih do ponedeljka, pa potem me seveda spet čaka trepetanje do UZ-ja. Ampak bo že, z vašimi dobrimi mislimi in dobrimi željami ni teorije, da bi šlo karkoli narobe. Vse skupaj vas imam zelo, zelo rada in priznam, da je bila vsa ta borba veliko lažja, ker nisem bila sama v tem oz. z vami ob strani.

Še enkrat hvala vsem skupaj in držim pestke, da tudi vas doleti čimprej takšno veselje

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
17.4.2009 15:48:12   
mismis

AKTUALNO  

Petek, 17.04.
  BarbiG - sestra Milica

Sobota, 18.04.
Miklarom - UZ

Nedelja, 19.04.
Sapi - ET
Kiwi - ET

Ponedljek, 20.04.
Kimsy - UZ

Petek, 24.04.
Lana70 - UZ
BEBIII - UZ
Punsha - UZ

Torek, 28.04.
citrončica - UZ

Sreda, 29.04.
Lana08 - UZ

Ponedeljek, 04.05.
  BarbiG - UZ

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

Torek, 21.04
Gloria

Četrtek, 23.04
Lana70

Ponedeljek, 27.04
Bambi75

OBJEMČKI 
user posted image  Daisy23, mateja_goljev, Listek, Šopka, Stella Rosa, Bozza  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

.
mismis  greje user posted image user posted image   test 20.04.
Diana79  greje user posted image user posted image   test 23.04.
Bit  greje user posted image user posted image test 24.04.
Womanpolice  greje user posted image user posted image   test 28.04.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image   

• womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, začetek 7.3.)
  • Lana70 (1. IVF, GK LJ, 11.3. prevzem zdravil)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ)
  • mismis (3.IVF, LJ, dr.Drobnič) 
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • cukica (GK LJ, dr. Ribič, zamrznjenčki)
  • Punsha (1.IVF, LJ, dr. Vogler) 
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
  • skuštrana suzi (1. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bit (1. IVF, dr. Reš)
  • Lana08 (2. IVF, GK LJ)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš) 
  • Paddy (2.ICSI, MB)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • Ivyy (ICSI)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • zup2 (dr. Reš, PO)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Kozica (Zamrznjenčki)
  • Aljonka (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • emamair (IVF, dr. Reš)
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ, dr. Vogler) 
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič, posvet 9.6.)
  • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Sonček33, Nokes, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, naska, cari, jona3, julia1

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35% 

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE APRIL user posted image        

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bit)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1682
    17.4.2009 15:48:58   
    mismis
    Danes ga pa tale RR malo biksa, mi je jedva ratalo seznamček obnoviti.

Zdaj je pa že čas, da gremo domov

Uživajte petek

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1683
    17.4.2009 16:13:05   
    MBT1979

Evo popucali smo zadeve za službo, šefi so šli, sedaj imam pa malo časa, da tukaj gor visim...

Najprej se vsem skupaj lepo zahvaljujem za čestitke in izrečene želje, in to od Abre do Želvice, tudi Aqui (ki še ne spada v naš klubuser posted image ). Vidim, da je moja novička zbezala na plano čisto vse, nove in stare borke, kar me izredno veseli, ker sem nekatere med vami že fino fejst pogrešala.

Trenutno priznam, da še ne dojemam, zaenkrat se mi zdi, da se vse to dogaja nekomu drugemu oz. da se bom enkrat zbudila iz sanj. Priznam tudi, da sem na trnih do ponedeljka, pa potem me seveda spet čaka trepetanje do UZ-ja. Ampak bo že, z vašimi dobrimi mislimi in dobrimi željami ni teorije, da bi šlo karkoli narobe. Vse skupaj vas imam zelo, zelo rada in priznam, da je bila vsa ta borba veliko lažja, ker nisem bila sama v tem oz. z vami ob strani.

Še enkrat hvala vsem skupaj in držim pestke, da tudi vas doleti čimprej takšno veselje

Zelo lepo napisano... Tudi me te imamo radeuser posted image !!!!

Komaj čakam danes da se vidmo bejbe!!!!! Juhuhu petek je končno prišel in z njim tudi naše druženje pri mismisu!!!!!

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1684
    17.4.2009 16:14:53   
    MBT1979
    IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

a se vidi plus?

ODLIČNO SE VIDI!!!!!!!!!!!!!
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za danes ti ne garantiram, bom pa v vsakem primeru z vami. Če ne v živo, pa v mislima!

Pa na seznamu se daj med nosečke, da ne boš pozabila.

TO, MATKICA!

Daisika, dej probaj prit no!!!!!!!!!! Da kako rečemo

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 1685
    17.4.2009 16:44:06   
    punsha
    Mišmiš... čudovita novica! Čeprav vas ne spremljam še dolgo, sem takooo zelo vesela, iskrene čestitke mamica in očka user posted image

BarbiG - super za prvo špiko

Bit - dobrodošla med nami. Pa naj čim prej uspe
    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MBT1979)
    Neposredna povezava do sporočila: 1686
    17.4.2009 16:55:52   
    punsha
    Najprej me zanima, ali ste ve bile na predavanju o IVF. Jaz nisem šla še na nič, pa me zanima, če se splača. Tko da ne vem kaj dosti...
    Zanima me, kaj povejo na 1. UZ, kakšne rezultate lahk pričakujem, kaj je dobro in kaj ne?

Hvalauser posted image

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 1687
    17.4.2009 17:05:30   
    womanpolice

Najprej morm tebi čestitat user posted image user posted image user posted image ... sem vas včeraj cel dan spremljala po mobilniku, ker nism prišla do neta. Tko sem bila vesela te novičke. Itak pa sem vedela, da si user posted image .
    Vso srečo in mirno user posted image ti želim!!! lp

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1688
    17.4.2009 17:05:59   
    womanpolice
    BOZZA in STELLA ROSSA... Zelo mi je žal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
    Neposredna povezava do sporočila: 1689
    17.4.2009 17:06:55   
    womanpolice
    DIANA79... Jst te bom za ušese!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAJ JE ZDAJ TO!!!??? Kakšn pesimizem!!! Seveda si user posted image !!!!!!!!!!!!! Tako kot sem tudi jst...

Neposredna povezava do sporočila: 1690
    17.4.2009 17:09:47   
    MBT1979
    IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Najprej me zanima, ali ste ve bile na predavanju o IVF. Jaz nisem šla še na nič, pa me zanima, če se splača. Tko da ne vem kaj dosti...
    Zanima me, kaj povejo na 1. UZ, kakšne rezultate lahk pričakujem, kaj je dobro in kaj ne?

Hvalauser posted image

Jaz se predavanja nisem udeležila. Sem teorijo spustila in sem prešla takoj na praksouser posted image .
    Na prvem UZ povejo različno. Nekaterim, ki so v dolgem postopku s Suprefactom podaljšajo in povečajo dozo, nekaterim ni treba in dodajo že Menopur ali Gonal... Različno... Težko je rečt, kaj je dobro in kaj ne. Ni dobro če ti najdejo kako cisto...

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 1691
    17.4.2009 17:24:13   
    gloria
    IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

DIANA79... Jst te bom za ušese!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAJ JE ZDAJ TO!!!??? Kakšn pesimizem!!! Seveda si user posted image !!!!!!!!!!!!! Tako kot sem tudi jst...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..tko se govoriuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1692
    17.4.2009 17:24:57   
    gloria
    Mismis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo napisano...

UŽIVAJTE PUNCE DANESuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 1693
    17.4.2009 17:53:50   
    pikovit
    Mismis juhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu plusek se lepo vidi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE PUNCA MOJA user posted image

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 1694
    17.4.2009 17:57:03   
    MBT1979
    IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Mismis juhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu plusek se lepo vidi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE PUNCA MOJA user posted image

Pikovitka a se vidmo danes? Upam, dauser posted image

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 1695
    17.4.2009 18:07:29   
    lana70
    mismis...plus se vidi z aviona! Ni dvoma, pa itak smo to vsi vedeli.....sedaj pa mirno nosečnost do konca! IN ČESTITKE SEVEDA!!!!user posted image

DIANA79, da takoj prenehaš s temi negativnimi mislimi, halo, te bo WP po riti, veš s čim, ne?!!!! Pejd na en sprehod, ko te začnejo take misli spreletavat!

(odgovor članu MBT1979)
    Neposredna povezava do sporočila: 1696
    17.4.2009 18:53:55   
    veliki ŠKRAT
    Daaaaan!!

Ma sm se mogla prow na novo prjavit, sam d lohko čestitam ovi naši stari mišmiši! Ma me je prow sezulo od veselja!!user posted image Ma tko kot vsem, ampak tebi pa še posebno prvoščim ta pljusek!!user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
    Neposredna povezava do sporočila: 1697
    17.4.2009 19:08:47   
    veliki ŠKRAT
    In pa hvala vsem, k ste mislne name v tem hroznem cajtu....
    Upam, d se bližajo zej boljši dnevi z zlatim toplim soncem vred!!

Vidm d ste aktivne stootka na uro, naša luba Larči je že blizu, d spozna svoja škratka....iiiiiiiiiii, kumi čakam!! Se mi zdi, d bom prva ležala pod šankom!!user posted image

Hja, pa škoda, d nism vedla, d se danes dobite, bi pršla, sigurn!! Osebno kušnt mišmiša!!!

Vse moje stare prjatlce, pa tut novih je kr neki.......hmal se vam pridružim, upam!!

Lep vikend, ti miš pa dej .....a majo hajnija brezalko???user posted image

Grety..user posted image ..gigi..user posted image ..sonček33+lovro...user posted image ..gloria+nik..user posted image ..reby...user posted image ..Miškamojaletnicauser posted image , nosečka si!! Super punči, pridna!!!user posted image  srečno do konca!! In vsem ostali, ki se vam je v tem krogu uresničla največja želja!!!!user posted image user posted image user posted image
    In unim, k se nam bo v kratkem...user posted image user posted image

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
    Neposredna povezava do sporočila: 1698
    17.4.2009 19:11:38   
    gloria
    IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT

Vidm d ste aktivne stootka na uro, naša luba Larči je že blizu, d spozna svoja škratka....iiiiiiiiiii, kumi čakam!! Se mi zdi, d bom prva ležala pod šankom!!user posted image

Hja, pa škoda, d nism vedla, d se danes dobite, bi pršla, sigurn!! Osebno kušnt mišmiša!!!

Vse moje stare prjatlce, pa tut novih je kr neki.......hmal se vam pridružim, upam!!

Grety..user posted image ..gigi..user posted image ..sonček33+lovro...user posted image ..gloria+nik..user posted image ..reby...user posted image ..Miškamojaletnicauser posted image , nosečka si!! Super punči, pridna!!!user posted image  srečno do konca!! In vsem ostali, ki se vam je v tem krogu uresničla največja želja!!!!user posted image user posted image user posted image

...hvala...kaj si pa bila prej...mal sem zmedena ker praviš da imaš novi nickuser posted image

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
    Neposredna povezava do sporočila: 1699
    17.4.2009 19:12:20   
    gloria

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT

...hvala...kaj si pa bila prej...mal sem zmedena ker praviš da imaš novi nickuser posted image

..NETKA srce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 1700
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
    Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......