|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
19.4.2009 8:08:46   
Reby
Metulj - jeeeee, bravo, kako lepo, hitro še po CB, da potrdiš, da si nosečkica user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
19.4.2009 8:10:03   
Reby
Navijam za danes!!!! user posted image  user posted image  user posted image

Nedelja, 19.04.
Sapi - ET
Kiwi - ET
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
19.4.2009 8:11:50   
Bumo
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Nedelja, 19.04.
Sapi - ET
Kiwi - ET
DOBRO OPRAVITA JUTRI  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NAVIJAM

tudi jaz!!user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
19.4.2009 8:18:00   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Nokes - kako je pri vas..takole ob jutrih

pri nas imam ob taki uri največ časa zase, ker ju cca ob 7ih nahranimo, potem pa spita nekje do 10.00user posted image , nato spet hranjenje in že malo več akcije, potem okoli 13.00 spet jemo, pa gremo ven, peljem še psa na sprehod, ko pridemo nazaj ,UGANI KAJ!!! user posted image user posted image , ja jemo ofkors, pa gledamo in se pogovarjamo in pojemo, potem okoli 18.00/19.00 jemo in gremo spat. ponoči ju hranim okoli polnoči in okoli 3 zjutraj. no, včasih tudi vse skupaj prespimo, potem pa se zjutraj bašeta s hrano, da bruhata. zato ju kar zbujam, pa raje doziram po malo. seveda se tudi previjamo, podiramo kupčke, se kopamo, pa dobimo obiske, .... pestro!

kak ste vi? nekaj sem zasledila, da si bila v bolnici??user posted image vse OK?

nokes

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
19.4.2009 8:23:06   
BarbiG
METULJ1 iskrene čestitke in mirno nosečnost. Super presenečenje je tole, ni kaj.

Diana me veseli da je še vedno belina. Da bi tako ostalo še naaljnih 8,5 mesecev. user posted image

WP kako pa kaže pri tebi?

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
19.4.2009 9:01:09   
miklarom
METULJ1 - čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image  to je pa res vesela novica in lepo presenečenjeuser posted image

sonček33 in reby - joj kak sta dobro kavico skuhale, bi šeeeeeeeuser posted image
pri nas je vreme bolj kilavo, je oblačno in malo vsake tolk cajta poškropi dol z neba.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
19.4.2009 9:05:36   
miklarom
mišmiš -  maaaamiiiii , kako si user posted image a te vsi ubogajouser posted image

diana - da ti belina ostane še naprej

wp - kak pa tebi kaj kaže, vse vredu

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
19.4.2009 9:11:59   
Bumo
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

METULJ1 iskrene čestitke in mirno nosečnost. Super presenečenje je tole, ni kaj.

Diana me veseli da je še vedno belina. Da bi tako ostalo še naaljnih 8,5 mesecev. user posted image

tole pa si bom sposodila Barbi, ce dovolis

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
19.4.2009 9:27:41   
sonček33
Nokes - ni vam dolgčasuser posted image , sej pri nas je podobno, le da imaš ti krat 2 in vsaka vam čast punce...res...ja, jutra so pa fajn...tud naš Lovro ima jutranje maratone v spanju, no vsaj ponavadi, milsim vstane tam okoli 6-7h, poje, se umijeva in preoblečeva pol pa on rabi eno tako 2-3 urno rundico spanja - kot da ni bila glihkar nočuser posted image user posted image

Ja, mi smo bili pri nevrologu, ker mali trza z rokama v spanju...Vse je bp, in zadnje čase, se je umirilo in le redko še trza. jupiuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
19.4.2009 9:39:53   
mismis
dober dan vsem skupaj

vidim, da imamo danes že lepo novičko.

Metulj, user posted image user posted image user posted image  super, krasna novička. Želim ti lepo in mirno nosečnost brez slabosti.

Noki, si te kar predstavljam, če bo vse posreči bomo mi kmalu na istem. Otroci, kužon, otroci, kužon user posted image user posted image user posted image , ne bo več časa za dolgčas.

Sonček, samo da je z Lovrotom vse v redu.

Miklarom, zaenkrat še vsi pridno ubogajo, ko so pa če čisto majčkeni. Če bodo otroci le malo po meni, bodo potem bolj poredni user posted image .

BarbiG, kako sta danes pobča, glava še kaj boli

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
19.4.2009 9:41:28   
MBT1979
Dobe dan!!!

Metulj, pa to je krasna novička!!! Bravo in čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Diana, super za belino. Navijam, da tako tudi ostane še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
19.4.2009 9:42:57   
MBT1979

Nedelja, 19.04.
Sapi - ET
Kiwi - ET
DOBRO OPRAVITA   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NAVIJAM

< Sporočilo je popravil MBT1979 -- 19.4.2009 9:43:20 >

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
19.4.2009 9:44:37   
womanpolice

mišmiš -  maaaamiiiii , kako si user posted image a te vsi ubogajouser posted image

diana - da ti belina ostane še naprej

wp - kak pa tebi kaj kaže, vse vredu

pri meni je še belina in imam nek občutek, da bo tko tudi ostalo; ne vem zakaj; mogoče zato, ker je vse drugače kot pri prvih dveh postopkih... no, edin danes, osmi dan, me nekaj špika tko po malem ampak nič pretresljivega....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
19.4.2009 9:44:46   
womanpolice

pri meni je še belina in imam nek občutek, da bo tko tudi ostalo; ne vem zakaj; mogoče zato, ker je vse drugače kot pri prvih dveh postopkih... no, edin danes, osmi dan, me nekaj špika tko po malem ampak nič pretresljivega....

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
19.4.2009 9:44:53   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

metulj, čestitke, to je najlepše presenečenje, ki pa se je v postopku ali pa pri čakanju na postopek že marsikateri zgodilo!!! user posted image user posted image user posted image  daj, preseneti moža, naredi še en testek, potem pa na rr poročat!

soooonček, jutro, lepo siješ, veš! user posted image user posted image

kiwi in sapi, tudi jaz vama želim super celice, pa da ostanejo pri vama še dobrih 8 mesecev!!! kalamari rulz!

trepetalke, trepetam, navijam za beeeelo!

Hvala Nokes... zaenkrat je še belo belo....

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
19.4.2009 9:44:59   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1

Dobro jutro,  z možem od prejšnjega tedna čakava na sklep od konzilija za začetek postopka. In kaj se danes zgodi. Zagledala sem user posted image . Sej še zdej ne morem verjet. Šibam v trgovino, da nabavim še kakšen test. Delala sem first sign. Črtici sta sicer lepo vidni sam res ne verjamem. To se nama je zgodilo po 2 letih neuspelih poskusov. Ne vem, kaj naj si mislim. Jokam, vesela sem. Sratka punce, tudi vam želim, da čim prej zagledate user posted image , ker je veselje zaenkrat nepopisno. Mož še spi. Pripravit mu moram presenečenje zato grem zdej v akcijo.Seveda prej še enkart nardim kakšen test, da se 100 % prepričam, če je to res. Sorči za mal zmede.

PA PA, pa lepo nedeljo vsem

Pa to je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image tO BO PA LEPO PRESENEČENJE ZA MOŽA....

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
19.4.2009 9:45:05   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Vidim, da ste pri mismis uživale. Itak, kaj pa drugega.

Kaj boste danes počele? Pri nas se kaže kar ok vreme..bomo imel piknik, ker mami praznuje rd. In bo zihr spet pestro, ker ko se mi "Razjarnikovi" na kup dobimo je vedno pestro in zabavno.

Mojadva spita. Lovro je ob 5h jedel, potem se pa 2x pobruhal...tako da sva imela modno revijo in se navsezgodaj preoblačila. Zdaj je nazaj zaspal, jaz pa sem skočila pod tuš, pa ene cote obesila, ene dala prat...zdaj pa kufetk. Bi ga še ktera? Evo kavica kuhanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva bova pa danes doma... moj se bo verjetn učil, jst pa bom mucke čuvala, saj jih sedaj ven spuščava in vsake toliko časa grem gledat, če sta še živa in zdrava user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
19.4.2009 9:45:11   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: bit

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Bit, kako pa ti, ti si tudi že kar blizu testa. Živčki kaj delajo?

še jaz malo navijam....
Nedelja, 19.04.
Sapi - ET
Kiwi - ET
DOBRO OPRAVITA JUTRI  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NAVIJAM

ne vem kaj bi ti rekla.... čekirat grem ...ko me špika po jajčnikih... drugače sem pa zadnja 2 dni tko miirna....prav spokojno mirna...user posted image
edina težava ki jo imam so prsi.... še vedno me tako bolijo in pred vsem ponoči ker nimam modrca,

A imam še katera take težave.....? Kaj ste naredile

Sapi in Kiwi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene tudi prsi bolijo in tudi mal na trenutke me špika... vendar ne močno....

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
19.4.2009 9:45:17   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

ŽIVIJO!pri meni še vedno belina!upam da bo tako tudi ostalo!nič mi ne boli,samo prsi mi bo razneslo!čist so zatečene,pa mi full srbijo!a ja in full sem zaspana!če bo kaj novega se javim!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala vsem za skrbi in podpora!super ste!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Navijam zate Diana79, da boš srečka nosečka!!!!!!!!!!!1 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
19.4.2009 9:45:22   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Punsha, midva sva bila oba na predavanju. Ker je bil tale IVF za naju čisto neznan postopek, sva šla, da sva slišala kako poteka, zvedela sva tudi odgovore na vprašanja, ki sva jih imela. Če imaš čas, se le udeleži predavanja, ne bo škodilo.

Wp in Diana, kako sta vidve, kako vama kaže. Je še vedno belina?

Dajamaja, hvala za čestitke. sem jih dobila tudi preko posrednice user posted image

Bit, kako pa ti, ti si tudi že kar blizu testa. Živčki kaj delajo?

BarbiG, me veseli, da sta tvoja pobča v redu. Saj ni kaj, fantje so običajno bolj živahni kot punce in hitro pride do poškodb, še dobro da imamo urgenco user posted image user posted image user posted image

še jaz malo navijam....
Nedelja, 19.04.
Sapi - ET
Kiwi - ET

Mismis... pri meni je še belina in imam nek občutek, da bo tko tudi ostalo; ne vem zakaj; mogoče zato, ker je vse drugače kot pri prvih dveh postopkih... no, edin danes, osmi dan, me nekaj špika tko po malem ampak nič pretresljivega.... vendar imam občutek, da se ti bom pridružila na seznamčku; upam le, da se ne motim....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
19.4.2009 9:45:29   
womanpolice

Nedelja, 19.04.
Sapi - ET
Kiwi - ET
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NAVIJAM

Čim več lepih blastocist vama želim.... user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
19.4.2009 9:45:34   
womanpolice

Miklarom user posted image user posted image user posted image  za rezultat.

Sicer pa moje dame, danes sem popoldne spet preživela na urgenci. Po kosilu sem šla z mlajšim - Janom na urgenco, da so mu ojačal gips na palcu, ker mu je že skor prst ven pogleda. No potem pa prideva domov, pa zagledam starejšega - Andraža jokati, zraven pa moj, ki mu cuno na glavo tišči. Si je revček, ko se je usedel na gugalnico in ga je v momentu obrnilo naokoli, prebil glavo zadaj in je dobil šive. Tko da že drugo soboto popoldne preživljam na urgenci. Si bom morala počas kakšno kampiranje ali zakup sobe tam omislit, če bo šlo tko naprej. Sicer pa je važno, da je Andraž zdajle v redu. Je pa blo grozno videt vse skupi, ker mu je iz glave kri lila v izredno močnem curku. user posted image user posted image user posted image  Zdajle pa si že veselo prepeva in poskakuje,  tko da je zgleda z glavo vse v redu. user posted image

ti si pa res že skor doma na urgenci... upam, da se to ne bo ponavljalo... je pa pri majhnih otrocih res to nepredvidljivo ; se spomnim bratov dvojčkov... ja najprej en padu iz višine, potem drug v gnojnico... ni da ni...

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
19.4.2009 9:45:40   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

ojla!
Sam da vas malo pozdravim in zaželim lep vikend oz. nedeljo! Upam, da ne bo vreme preveč grdo.
Vidim, da se je mama mismis včeraj lepo izkazala kot gostiteljica! user posted image

KIMSY... POzdavček tudi tebi... nedelja pa mislim, da bo kr deževna.. user posted image vsaj napovedali so tko....

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
19.4.2009 9:45:46   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

punce, eno vprašanje imam in sicer tisti menopur mene full peče in razmišljam, da bi uporabila samo eno vodico...glede na to, da je bilo rečeno, da so pomembne tiste tri flaške kjer je prah, a mislite, da bi bilo kaj narobe, če eno vodico enostavno odštejem???

Ne, ne, ne... nič vodice odšteti.... morata bit obe. TKo kot so ti rekle... lepo počasi, pa bo šlo... mene je tud full matralo in peklo, vendar se da potrpeti...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
19.4.2009 9:45:52   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI

Hojla punce!

Vidim da ste se včeraj fajn imele  pri mismisu, lepo. Jaz pa sem bila od četrtka popoldan brez neta pa telefona, To je pa kabelska, za po.piz.dit, pa kaj morem.

Mismis še enkrat vse čestitke, + pa se res lepo vidi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Miklarom, user posted image user posted image user posted image user posted image  za UZ danes, vidim da boš hitro za menoj na vrsti. Jaz imam jutri ET, pa me još.ke bolijo kot user posted image , predvsem ponoči.

N74, da si le porihtala kot je treba.

Gloria pravega cukrčka imaš!

Zdaj pa še eno user posted image vprašanje. Vstavljam si ta presneti UTROGESTAN, pa me zanima, če si ga naj tudi jutri zjutraj vstavim, ko imam ob 8h ET? Prav user posted image  bljak je, pa ne vem kaj naj?! V prejšnjem postopku sem namreč jedla Dabroston, je bilo bolj simpl. Mi lahko svetujete?

Pa vsem ki jih nisem naštela en lep pozdravček in user posted image  !

Utrogestana si ne vstaviš zjutraj na dan ET, temveč šele ko se vrneš domov s transferja... tko, da tisti dan samo po ET in zvečer. Zagotovo.. Mi je tko sestra Janja na GK povedala, ko sm jst bla pred kratkim, tko da je čist sveža novička....

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......