|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 23:24:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2451
   RE: Januarski sončki 2009
18.4.2009 7:56:13   
sonček33
DOBRO JUTRO!

Niia-joj mene bi tudi razejzilo, če fotke ne bi bile prave...pa ja pričakujemo od fotografa, da ve, kako more narediti

Pila bi kavico, amapk ne bi je sama...mož pa dela.

Sicer pa...moj otrok je pa res priden (uf, ko bi me vsaj danes kdo vprašal, če je pridenuser posted image user posted image user posted image ). Vstaneva, ga previjem, umijem, položim v igralni center, grem naredit flačko v kuhinjo...pridem nazaj in dete spi. Fletko moj. Melko bo sicer šlo v odtok, ampak koga briga, jaz sem tko že lahko dala cote prat (no kolikokrat na teden perete plenice??), pa posodo zložila v pomivalca. Sebi počasi umila zobeuser posted image user posted image  (ne vem, kdaj nazadnje sem si vzela čas v kopalnici - zjutraj, zvečer še gre).

Kaj boste kuhale? jaz bomo pomoje kar pire pa čežano pa pečenko za mojga, meni ne sede.

Vreme se izboljšuje...celo sonček se že malo kaže. Jupi. Jo bomo popoldne mahnili kam...na kavico.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 2452
18.4.2009 8:25:01   
kiara24
jutro,

no mi smo imeli včeraj spet težave ni mogla kakatuser posted image , spet smo jokali ko ne vem kaj smo jo komaj pomirili.... no pol sem ji pa svečko dala prvo je ven porinila z blatom ki je bilo trdouser posted image , pol sem ji pa še eno polovičko dala, jo je pa ful šravfalouser posted image , no na kar je zaspala in se čez čas zbudila spet malo user posted image in evo lepa kakica. Me je kar strah sedaj tega, kar se ji dogaja, pa mi nobena od vas nič ne svetuje, sedaj bom že v 3tje vpr. če katera ve kaj je za narest?! PROSIM, ČE MI KATERA POMAGA.user posted image

Upam,da bo danes bolje in da bomo šli lahko tudi kaj ven na sprehod.

Jaz na žalost na srečanje ne morem.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
18.4.2009 8:39:45   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

jast sem tid za srečanje...

A čmo prestavit, da b nas blo več?

najbol bi blo,...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
18.4.2009 8:44:33   
Ploha
kiara: jaz bi ti že pomagala, pa ti ne znam user posted image ,...pri nas zdaj 5x na dan kaka, verjetno bo pa kdaj tud taka težava kot pri tebi, tko da bo vsak odgovor prou prišel tudi zame, če bom kdaj rabla,...ulla bo sigurno kaj več vedla

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
18.4.2009 8:45:10   
Ploha
kiara: kaj pa ješ?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
18.4.2009 8:57:40   
Zvezdica
Plohca. Ja najbolj da prestavimo, ker nas je le nekaj, pa še jast nisem čist ziher, enkrat ponoč mi je užgal, da mi stroj pripeljejo v ponedeljek, kdaj pa ne vem čist ziher:)

Sicer se pa lahko zmenimo, še ta teden, no, ulla naj pove kako je tamala, da bo lahko tud ona prišla.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
18.4.2009 9:10:15   
mimi30
jutro

glede srečanja: če bom kaj boljš glede vrata meni ni problema...zaenkrat je še vedno isto user posted image ...ni mi tud problem katero po poti pobrat, če nima prevoza. Če bomo pa spreminjale datum, naj pa katera druga predlaga ki zdaj ne more bi ji pa kakšen drug datum ustrezal.

kiara jaz ti druga ne znam svetovat kot, da ko jo imaš razvito na previjalni malo potelovadita z nogicami (krčenje proti trebuščku), masiraš trebušček, daš sladkane kamilice (sladilo kupi v lekarni),... Malo nazaj pobrskaj, ena je že spraševala o tej težavi in so ji že svetovale.

Sonček, kak je pa tvoj otrok priden user posted image user posted image . Moja spi zadnje dni par rund po 15-20min user posted image ...glih pol posta uspem napisatuser posted image ...napol se umijemuser posted image ....in potem vse skupaj traja celo dopoldneuser posted image .

niia, tole s slikami te res razkuri...je pa že stalen problemuser posted image ...meni so tako rekli že ko sem dala delat dokumente za Nejca...HB ni blo treba ponoviti slikanja...že prvič je bil pravi podviguser posted image ...mali še ni sam glave držal in fotograf ni imel ideje kako naj ga slikauser posted image ....ne sme se videt druge osebe, ne prstovuser posted image , prava svetloba mora bit,...na konc je zgledal kot, da je čist brez vratauser posted image (čist skup zgužvan)

Upam, da je tebi masaža pomagala?

Jannci, trenutno je pomagala, so bile mišice sproščene...pol je pa nazaj zategnilouser posted image

Ulla, kako je stanje pri vas?

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
18.4.2009 9:44:06   
OLjica
Jutro,

eo pijem kavico in upam, da jo bom lahko spila do koncauser posted image mali se zbudu okrog 2h, dam dudo, zaspi, pa spet jok, pa grem za jest nardit ,se vrnem nazaj spi, noro. to mi dela že dve noči. oči so kot sarmeuser posted image res sem utrujena. tale alergija me bo pobrala, drug teden grem k doht.

mimi, upam da se bolje počutiš. v nosečnosti nisem pila nobenih tablet, nobenic kapljic jemala, nič. zdej ko še malo dojim pa tudi ne.

aq moje sožalje!

ulla, kako ste?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
   [Brisano sporočilo]
18.4.2009 10:23:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu OLjica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2460
   [Brisano sporočilo]
18.4.2009 10:25:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2461
18.4.2009 11:03:47   
Anonimen
evo, glih ji vročino merim, pa mi je zaspala zravn....zvečer je mela spet 40, pa encajt sploh ni hotla past, sem jo hodla kontrolirat med spamje,....no pol je padla, pa švicala je tok, da je bla dobesedno premočena, sem jo trikrat preoblačila....zjutrej je bla ok, brez vročine...no, evo, zdej ma pa 37.6...ni omembe vrednouser posted image

kiara probi jest velik suhih sliv, marelic, jabolk, kr tko al pa si kompot nared....pa kolker ji dodatka daješ, probi tega zamenjat, to je ful velikrat problem, sam ti ne vem rečt kaj dat, k s tem pa res nimam izkušenjuser posted image vem da je aptamil comfort za te težaveuser posted image pobrski tam na forumu dojenje in dodajanje, vem da tam dostkrt to sprašujejo...po moje je problem v dodatku, k sam dojeni otroci še nism slišala da bi bli zaprt, prov tko, da bi trdo kakali in jokali zravnuser posted image

morm šibat, kej več pol napišem, če bo kej časauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2462
18.4.2009 11:51:20   
Ploha
niia: jst sm dala donat pa so me kle babe okarale user posted image , pa sm pol s patronažno govorila, je rekla da se ravno kamilic sladkanih več ne da, pol pa bot pametn, uglavnm vsaka naj naredi po svoje pa bomo vsi srečni in zadovolni,...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
18.4.2009 12:11:49   
kiara24
hvala vam, za odgovore.

Po sladkih kamelicah ni kakala sem probala,  enkrat mi je celo vse ven pobruhala z mlekom vred, dota ne bom dajal ker sem vpr. pa so mi svetovali da ne!

Kaj jem? Sadje eno do 2 jabolki na dan, kivi, banane ne upam, da jo nebi zaprlo, cela skleda solate... vsak dan zvečer tudi jogurt.

Dodajam ji pa Novalac mleko, ker je mojega trenutno premalo, najbrž zaradi sekirancije, od tega k ni kakala in pa ko je nastopil jok, k se ji je zravne srce trgalouser posted image .
Sem v zadnje sprševala v lekarni, pa mi je rekla da naj z melkom še mlao počakam, in da naj raje probam dat svečko, če bo to pomagalo.

Danes zjutraj smo kakali sedaj brez vsega, upam da bo šlo tako naprej.user posted image

Čez 14 dni imam P in bom tam povedalas vojemu prediatru, takrat ko smo bili v ZDR ni guna nič rekla. Ni našla vzorka! Ne vem kakšna P je to bila.

Uživajte, mi smo ravno iz Kranja.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
18.4.2009 12:28:37   
Anonimen
pa mi je rekla da naj z melkom še mlao počakam, in da naj raje probam dat svečko,

bedarijauser posted image zamenjaj mleko. ne vem sicer za katerouser posted image k teh mlek je tamal miljon...hipp tud zlo hvaljo, če so mel težave z zaprtjem...pač probi...

ploha ja zarad kamelc je polemikauser posted image pa jst se čist strinjam načeloma z njo....pa v lekarno kupit glukozo in z njo sladkat, pa tud ni treba da so kamelceuser posted image še bolš je komarčkov čaj oz. ta bebi čaj al pač kaj podobnega. pa če navadno vodo sladkaš z glukozo, bo tud okuser posted image te kamelce so pač ostanek zgodovineuser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2465
18.4.2009 14:22:53   
PAJO
kiara24 dej probej ji dajat novalac it  ta je proti zaprtosti,jz ji tega
dajem pa navaden novalac in res kaka 3x na dan res fajn.en obrok enga drugič druzga in je
vse ok,res dobr.zdej se je prov navadla.

kako ste drugač?naša ima full nosek zabasan pa hrope,kaj lahko naredim??
kako že inhalacije delate?a se lahko pri tako majhnih delajo???

je lih nehal dž padat pa je sonček,jupi.

kako ste kej??
lep dan,papa se slišmo kej zvečer user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
18.4.2009 14:52:14   
barba
pajo - zavri vodo pa v en lonec zmeč kamilice, meto in sol, pol pa zraven postelje postavi ko gre spat. Jst tko nardim tud vsakič ko Tineta kopam in fajn segrejem kopalnico pa ta lonec noter dam. To je od Ulle recept user posted image  se zlo dobr obnese user posted image

Jst mam tud novo frizurouser posted image . Sem se dons dopoldne postrigla in mal pobarvala.

Kakšna tišina v bajti. Tine in mož spita, Meta knjige gleda v svoji sobi, jst pa v miru kavo pijemuser posted image . Sploh nevem, če bi šli pol ven k se vsake tolk časa ful dež vlije. Prejle sem tekla cunje pobrat, da mi jih ni še enkrat dež opraluser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
18.4.2009 15:19:37   
barba
Tule je Meta: http://www.mojvideo.com/video-vse-najboljse/bb926717ae722258bc53

in še Tine: http://www.mojvideo.com/video-tine-pri-2-5-mesecih/6db314bb06b2d7cded94

Ploha - pri vas se s krompirjem dajete, ane? Mate mogoče še kej semenjskega naprodej? Jst sm mojga terala, da nej ga že enkrat kup, pa je tok cajta odlašal, da ga ni nikjer več za dobit.user posted image

LP, barba

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
18.4.2009 18:50:19   
kiara24
Pajo- hvala. A ti ne dojiš? Ali ji samo dodajaš, karar nimaš dovolj? Ok pol bom pa to probala, sem jaz že tako ali tako gunga stran mečem, ker ga ne ponucam celga v 3 tednih.

Ulla- Kako je kaj tvoja pupa?

No tudi tukaj ful skoz nekaj nagaja vreme, pa smo bili kar nekakrat že zunaj, je pa tako da piha še mrzu veter in je danes kapica obvezna.
Prej smo šli po trajnice in vrznice vzpenjalke, pa sva rihtala zunaj skalnak in pa še druge stvari, ko je Klara spala.

Upam, da bo jutri kaj boljše vreme, kot danes.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
18.4.2009 20:45:34   
PAJO
KIARA24 ne jz jo ne dojim nč,sm 2 tedna pumpala mleko pol ga pa ni
blo več in ji že skoz dodajam ta mleko in je full ok,tud redi se dobr,pa vsaj vem
kolk poje....nobenih krčev....res fajnuser posted image
probej pa boš vidla,drugač je pa v avstriji baje novalac mleko cenejše kot tukej
je 800 g škatla tolk kot kle 400g,ti ki bolj večkrat hodiš v avstrijo.

a ti si iz naklega?jz sm iz tržiča pa bi se lahko kdaj dobileuser posted image

kje ste ostale kej dons,polno zaposlene?user posted image user posted image

lep večer in mirno noč,papa

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
18.4.2009 20:56:55   
Anonimen
barba kok je dobra metauser posted image user posted image user posted image pa k tko frajersko sedi in čist tko usput odpojeuser posted image user posted image tine je pa že tud tak frajeruser posted image jooooj jst morm neota kej posnetuser posted image se še nism spomnla, pa to je kriminal, kak rataš pri drugem otroku šlampast okol teh stvariuser posted image

kiara ti kr zamenji, pa tud če jih boš par mogla, ni vrag da se ne najde neki, kar ji bo odgovarjalo. un nasvet farmacevtke mi je pa resnično čist mimouser posted image k sej ni fora sam v tistem trenutku, ko ne more kakat, pa ji daš svečko in je okuser posted image če ma težave, jih ma že prej, ko se to nabira in jo tišči in zvija po trebuščku, tist dokončno pol, ko ne more kakat je sam vrhunc vsega, zakaj nebo otroku vsega tega olajšala, če se dauser posted image kok so res čudni, no, pa iz stroke, k bi jim nej človk zaupal pol...

ula je boljš, dons je mela popoldan sam 37.6 vročine, zdej zvečer pa nč več, pa čist ok zgleda, živahna in vse...tko da bohve res kaj za en vrag je touser posted image a je možno da bi bil to začetek vodenih koz, pa če ja, v kolkem času se pol izpuščaj pojavi? k v sosednji skupini jih baje imajo, so pa zjutri združeni, tko da je bila v stiku s temi otroci...pa kolk bi kej neo prenesu okužbo, a je že ven iz unga kritičnega obdobjauser posted image morm res mal najdit o tem kej, k to nas še v vsakem primeru čakauser posted image

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2471
18.4.2009 21:23:43   
barba
kiara - jst bi tud na tvijem mestu mleko menjala. Drugih nasvetov jst nimam, so jih že ostale povedale user posted image

ulla - jst mam fotkiča kar v dnevni na mizi, da se večkrat spomnim kej poslikat in posnet. Meto sem ful slikala in snemala tisto prvo leto in mi je prav škoda, da Tineta nebi. Ja, Meta je celo uro skupi pela vse najboljše vsakemu iz risanke Nodiuser posted image user posted image user posted image

Če prav vem je vročina 3 dni, pol se pa izpuščaji pojavijo. Men je takrat, ko je bla Meta bolna P rekla, da se v zelo redkih primerih pri tako majhnih dojenčkih (1 teden) pojavi vročina in ta bolezen. Nevem pa kako je pri večjih.user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 18.4.2009 21:26:36 >

LP, barba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
18.4.2009 22:10:07   
kiara24
čer,
sedaj ga bom pa res ker sem čisto ven padla prej... spet enako, brez veze je že to, se mi kar trga ko jo tako zvija... pa strah me je, tega vseg kar s eji sedaj dogaja. Tako da sem ful brez mleka prej sem pumpala pa sem samo 40 ml, tako da ne vem kako bo. Moram se skolirat pa ne morem, ne pomaga mi nič.
sorry moram it da jo grem spet potolažit, ker je čsito bogauser posted image
ful sem žalostnauser posted image user posted image user posted image user posted image , pa še na jok mi greuser posted image user posted image
lepo nočko vam želim.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
19.4.2009 6:17:20   
sonček33
Kiara žal mi je, da se vam to dogaja. Ne znam ti pomagat, res probaj zamenjati mleko. Držim pesti, da se vse hitro uredi.

Ulla, kako je Ula?

Tine in Meta sta cukrčka...fletkota.

Evo, naš mali je jedel ob 5h...pa se najprej enkrat za vrat pobruhal, ga preoblečem, dam v posteljico, ni 10 minut, se še enkart...ponovi vajo. Zdaj pa leži v posteljici in se pogovraja z medvedki. Upam, da zsapi še za kakšno urco, da grem jaz pod tuš. Eno rundo cunj sem že dala prat, še ena je ostala.

Popoldne imamo piknik, ker ima danes naša mati RD.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
19.4.2009 7:25:00   
Zvezdica
Jutro

Nič nismo dorekle za nov date? Kja pravite, kdaj?

Barba, tamala dva sta taka sončkauser posted image

Grem, ker naš neki vriska. Men je to tolk všeč. Sicer ni še čist vriskanje, neki na pol ampak tok hudo.user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.