Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 14.4.2009 20:52:34
|
|
|
|
_katja_
|
čao! Kenslam jutrijšnji zmenek. Sem mislila, da se nas bo uspelo več nabrati. Pa kdaj kasneje. Drugac smo bili pa danes na plavanju in je bilo super. Jaz nisem bila v vodi, tako da sem samo opazovala, ampak mislim da se je NAce ful zabaval. Edin na konc je malo jokal, ker je atija zgubil izpred oči. Smo pa danes dobili izvide in Nace ni alergičen na kravje mleko ali jajca. Jaz sem še vedno na dieti, pa je po rahlem izboljšanju spet isto kot prej Miren spanec in uzivajte! K
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 14.4.2009 20:56:28
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: _katja_ Smo pa danes dobili izvide in Nace ni alergičen na kravje mleko ali jajca. Jaz sem še vedno na dieti, pa je po rahlem izboljšanju spet isto kot prej Super, da je OK glede tega. Upam, da bo dohtarjem uspelo ugotovit, na kaj je alergičen. A ima kakšne hude izpuščajčke, suho kožo oz, kako se pri njemu kaže alergija?
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 14.4.2009 21:21:21
|
|
|
|
šema
|
1. ORKA 2. Katja 3. anja-- pomar*ANČA* 4.šema Evo tud jaz pridem sam vrjetn mal kasneje, ker ob 9ih še jeva in imam ravno tako kot Andromeda več kot pol ure peš do Tivolija- sem z orko na vezi:)
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 14.4.2009 22:22:35
|
|
|
|
mojsoncek
|
Cer! Jaz pa samo javljam, da naju z nejcem jutri ne bo, ker bi mogla ze ob 5ih zjutraj vstat in it z mozekom in tavelikim fanticem v LJ. Bova pa prisla kdaj drugic... sicer pa vidim, da je katja skenslala srecanje... no, pa saj imamo se kar nekaj casa, da se dobimo. katja, super za plavanje in super za izvide (samo da ni alergije). Sicer pa upam, da se bo stanje cimprej izboljsalo in da najdete tisto "stvar", ki mu nagaja. Danes je bil spet en lep dan... smo sli popoldan se vsi skupaj na en krajsi izlet za dve urce po okoliskih hribih. Prav lustno je bilo, malo smo se peljali in malo pesacili. lepo nocko!
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 15.4.2009 8:49:19
|
|
|
|
Andromeda
|
Dobro jutro! Najprej ena da se razbudimo... Uf, kakšna megla je pri nas. Hja, tale Tivoli se bo tudi pri meni na žalost kenslal... Pa še cel teden in čez vikend bo bolj muhasto vreme Dariu očitno nagajata spodnji enki - se ju vidi čez dlesni, in bosta kmalu ven pokukali. Tako, da haldimo s calgelom pa 2-krat na dan dobi calpol, da lažje prenaša vse skupaj. No, zdaj že nekaj tečnari, se sploh noče sam zamotit z igračkami.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 15.4.2009 10:27:28
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
jaz sem pa bila v tivoliju, ampak sem voziček doma pozabila..... razložim kasneje
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 15.4.2009 10:41:43
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* jaz sem pa bila v tivoliju, ampak sem voziček doma pozabila..... razložim kasneje Uf, si mela pa smolo. Jaz pa zdej čakam, da se mali zbudi in greva na sprehod ob Savi. Pa končno se je sonček prikazal
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 15.4.2009 13:26:07
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
včerej rečem dragemu, naj mi da voziček v avto kjer je lupinca, da bom zjutri šla v lj. zjutri gala napakiram, pogledam v katermu avtu je lupinca in vzamem od dragega avto. v lj pa ugotovim, da vozička sploh ni v avtu oz da je v drugem avtu, ker me je dragi narobe zastopli. sem bila prej v fructalu v kamniku in se res splača tam kupiti frutke, še v akciji sem dobila jabuk..... pa kupila sem mu sončna očala in jih ima rad gor pa nič več se ne pritožuje nad sončkom.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 15.4.2009 16:01:49
|
|
|
|
Andromeda
|
pomaranča - kje si kupila sončna očala za Gala?
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 15.4.2009 18:26:31
|
|
|
|
orka
|
helow no današnje srečanje ,pa čeprav v majhnem številu, nam ni bilo usojeno...upam da se čimprej zmenimo za drugi termin... mi2 sve imeli včeraj RA,malček je mala še zategnjena v rokah,drugače pa se lepo razvija...počne že vse kar bi morala početi če bi se rodila ob roku,mogoče še kako reč več... danes sve imeli fizioterapijo... jutri pa imave še sistematiko in zadnje cepljenje,jupi...končno nekaj časa mir potem s temi pikicami in bomo lahko max uživli poletje...jutri pa vam sporočim kako smo se poredili in raztegnili (hihi)...
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 15.4.2009 19:28:33
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda pomaranča - kje si kupila sončna očala za Gala? v domžalah... pri optiki škufica. so pa res fajn, zadi mu lepo čez uho pridejo,imajo 100% uva+b, pa tipa 2 je (primerne za sonce). se ga morm pa še navadit, ker je čisto plav zdaj v glavco- plava duda, plave očala:)
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 15.4.2009 19:52:09
|
|
|
|
šema
|
Naju je jutranja megla pregnala na Škofljico, kjer je bil ful sonček:) Dajem pa predlog, ker nam ni uspelo s trebuhi prit na Zbilje, da uresničimo to kmalu magari naslednji teden: recimo sreda 22.4. (kolk je dobr datum: 2+2=4 ), od 10 ure dalje, ker verjamem, da se težko uskladimo glede ur, tam smo pa tako na zraku Pa se magari v ponedeljek potrdimo, katera pride?
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 15.4.2009 19:55:38
|
|
|
|
šema
|
Tole pa malo Aljaževega smeha...(če bo šlo)
< Sporočilo je popravil šema -- 15.4.2009 19:56:17 >
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 15.4.2009 20:23:53
|
|
|
|
orka
|
helow šema-a vreme si kej pogledala...vsaj tle na netu, 10-dnevna kaže slabo za sredo.bi pol mogoče bolj pasal 23.4 (men pa zaporedje pride hihi)...bomo vidli kako bo pokazasl drugi teden...sem pa načeloma za kadarkoli,saj imamo porodniško....v sredo pa imamo spet fizio....ob 15-ih pa ne wem čče mi bo zneslo...
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 15.4.2009 20:38:18
|
|
|
|
šema
|
Ja tud zaporedje je ful OK . Tudi vremenu zaenkrat čist ustreza, je pa res, da se napoved dnevno spreminja. Mi smo zaradi napovedi prejšnji teden šli postavljat prikolo že v četrtek, ker je bilo za vikend ful slabo napovedano (pol je bil pa ful sonce tud cel vikend). Verjetno je najboljš da nekje postavimo okvirni dan potem pa še vedno lahko prestavljamo. Glede na zdajšnjo napoved je bolj ugoden: četrtek 23.4. od 10 ure dalje Sem pa našla še naslednje 2+3+4=9 Število 9 Predstavlja Zakon Karme. Planetarni ekvivalent je Neptun - simbol okultnih, misterioznih in skrivnostnih zakonov Neba in Zemlje. POMEN: univerzalna ljubezen, načrti za prihodnost, filozofija, stalno izpopolnjevanje... To je najbolj humano število. Vzpostavlja ravnotežje med različnimi svetovi in ravnotežje med duhovnostjo ter materialnim. To število nas postavlja pred velike življenjske preizkušnje, z namenom da v nas učvrsti prepričanje in razumevanje.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 15.4.2009 21:16:07
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
šema, si se pa poglobila:) sem za, če le ne bom spet pozabila vozička. odkar sem rodila sem včasih kot kura brez glave, no skoraj vedno:) sem aljža že na fb vidla in sm se mu orng nasmejala. galu se je pa danes smejal ko sva hodila v kengirujčku po ulici, cela ulica je bila njegovega smeha. pa da še tuki poskusim, če se me bo katera usmilila.... rabila bi malce pomoči pri izračunu dobička....če je katera računovodkinja in če ima malce časa.... sej ne rabim velik, sam nevem kam naj bonitete dam....
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 15.4.2009 21:44:55
|
|
|
|
caligula
|
oj jaz sem pa že čist nehala komplicirat s hrano in jemo praktično skor vse v mejah normale glih mastno mu ne dam pa svinjino pa to ampak sadje zelenjavo juhice, piščančka itd se pa že veselim septembra ko prideva nazaj v lj živet s e bomo lahko mal več srečevale oz sploh srečale odkar smo rodile res ni nobenega časa ampak je pa zato veselje :D
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 15.4.2009 23:52:53
|
|
|
|
Andromeda
|
Ja, moje malo veselje je imelo danes tak čuden dan... Po moje se je preveč razvadil, ko smo bili v Novem mestu, kjer je bil ves čas v središču pozornosti in predvsem v naročju. Še na WC nisem mogla it, ne da bi sitnaril...Samo, da sem ga dala na tla ali v ležalnik weeeeeUf...me je čsts pishično in fizično izželo tole. Upam, da bo jutri kej boljš. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 16.4.2009 8:01:21
|
|
|
|
_katja_
|
Andromeda: Super, da je OK glede tega. Upam, da bo dohtarjem uspelo ugotovit, na kaj je alergičen. A ima kakšne hude izpuščajčke, suho kožo oz, kako se pri njemu kaže alergija? Nima izpuščajev, ampak tale rdeče flekce, na katerih je suha koža. Potem ima pa suho in rdečo kožo tudi na pregibih pod koleni in pri stopalih. Pa po vratu je včasih tud kr rdeč, pa po ličkih, .... Večinoma je suh po trebuhu in nogah. Na začetku je bil ful po rokah, pa so zdej roke cist ok. Sem mislna, da bo slabše po kopanju pa ni. Drugač pa to klasična alergija ne, ker nima pikic (koprivnice), ampak vseen mu pa morjo ugotovit od česa da je to stvar ukinemo.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 16.4.2009 8:08:43
|
|
|
|
_katja_
|
Jutro! Andromeda: ja pride kak tak dan....Ampak na srečo potem pride vedno kak boljši Orka: lepo da napreduje Ema! Jaz sem si pa včeraj popoldne vzela dve urci fraj in sem sla na Sv.Primoza se malo zgonit. In morm rect da mi je kr dobr slo v klanec....presenetljivo dobro. Res pa je da sem bila ravno prav razkurjena na svoja dva moska. Mi manjka ornk sportanja....no sej bo vedno boljs....ampak vidim, da si morm kar vzet čas in it. Ker itaq je vedno se ful stvari ki bi jih lahko v tistem casu nardila. Ampak sej me vse počaka, tko da sploh ni panike. Sta me pa dragi in NAce ze na ulci cakala Dans grem pa v ZOO se mal sprehajat.... Aja pa imam na emailu uno knjigo od Cepinov, ce slucajno kjero zanima....nej mi poslje meil pa posljem. Lep dan! K
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 16.4.2009 8:25:05
|
|
|
|
mojsoncek
|
Dobro jutro! Ena , da boste lazje vstale IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Ja, moje malo veselje je imelo danes tak čuden dan... Po moje se je preveč razvadil, ko smo bili v Novem mestu, kjer je bil ves čas v središču pozornosti in predvsem v naročju. Še na WC nisem mogla it, ne da bi sitnaril...Samo, da sem ga dala na tla ali v ležalnik weeeeeUf...me je čsts pishično in fizično izželo tole. Upam, da bo jutri kej boljš. Ja, se kar hitro razvadijo... pri nas se ful pozna, ko Nejca cez vikend tavelik fantic zabava in je potem vsak ponedeljek kriza. No, v torek je pa HB ze bolje Ja nic, se en lep dan nas caka ... midva se dopoldan sama potepava, popoldan pa skupaj bluzimo po okoliskih hribih in zdruzujemo poslovno in druzinsko zivljenje to je to za dobro jutro
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 16.4.2009 12:37:04
|
|
|
|
Andromeda
|
Hello! No, moj mladiček trenutno veselo trga reklamne letake, jaz pa sem si privoščila kavo z veliiiiko smetane. Zjutraj sva šla na en dolg sprehod "v naravo", zdaj bova malo telovadila, potem pa upam, da bo Dario še toliko priden, da bom obesila perilo in malo posesala, ker mam tako štaloooo.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 16.4.2009 12:48:30
|
|
|
|
carly
|
Katja pri nas je isto z alergijo, kljub strogi dieti se ji še vedno pojavljajo flekci, sedaj jih ima že spet par dni mal več.Mi bomo mel verjetno naslednji teden zopet pregled v bolnici pa sporočim če bojo kej pogruntali, ker krvni testi tudi nam niso pokazali alergije na kravje mleko in jajca.Mamo pa potrjen atopijski dermatitis. Drgač pa za nazaj nise nič brala, samo kar je na tej strani. Smo ful velik zunaj, tko da sem redko kdaj pred računalnikom.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 16.4.2009 13:16:06
|
|
|
|
Andromeda
|
Atopijski dermatitis mam tud jst, pa ni povezano s hrano, ampak s kozmetiko - izpuščaji se mi naredijo po obrazu in pod pazduhami, zato moram bit previdna pri kremicah, deodorantih itd...
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 16.4.2009 13:17:20
|
|
|
|
Andromeda
|
carly, katja - so vaši zdvniki mogoče pomislili, da bi alergijo povzročali npr. pralni praški ali mehčalci?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?