![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 18.4.2009 22:01:47
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka Duatlon? A to je kak tek al kaj? še ena z drugega planet
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 18.4.2009 22:02:53
|
|
|
|
klepetkaa
|
Čer se samo pofočkam za zdaj, ker moram najprej cunje dat prat in še malo po kopalnici odkidat..ker če ne bom zdaj, se bo zgodilo včerajšnje nadaljevanje ...sem zjutraj skoraj predavanje zamudila sicer pa smo prišli malo prej iz enga RD, tako da moja dieta je danes tam nekje . Pa ni bilo to grešenje zato, ekr ne bi mogla zdržat, ampak kar tako iz lepega ... grrrrrrrrrrrrrrrr nič, sem na super krasni poti, da spet poženem korenine tlele ... se vrnem kasneje
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 18.4.2009 22:03:21
|
|
|
|
smrka
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: smrka Duatlon? A to je kak tek al kaj? še ena z drugega planet
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 18.4.2009 22:05:54
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: smrka Duatlon? A to je kak tek al kaj? še ena z drugega planet V gradu je štart. Pol pa laufajo tja proti Ugarju. NAto še kolo.... Vsako leto se dogaja v gradu Saj jst tud ne bi vedla, če moj brat ne bi bil v tem
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 18.4.2009 22:07:11
|
|
|
|
sayuri
|
klepetka dieto med vikendi na dopust pusti: Sploh zdaj, ko prihajajo vikendi za
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 18.4.2009 22:09:07
|
|
|
|
smrka
|
uf.. dobri so ti duatlonci, jest bi mogoce tist s kolesom ze odfurala.. sam tek , tle bi pa raj z avtom odpeljala te kilometre. Saj ne da nemorem tect,.. ampak bi mi joske prevec skakale sm pa ke.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 18.4.2009 22:10:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Se slišva , al pa na kakšen kafetek pridite user posted image sem samskauser posted image user posted image user posted image user posted image ta vikend seny delam cel dan, bom verjetno zelo pozna zvečer, tako da se slišiva po tel. sayuri jes močno upam, d ase do takrat privlečem domov, ker bi res rada gledala Lucijo, drugač bolj slabo spremljam tv, ni časa , no po pravic povedano raje tukaj gor visim BANDIDOS ZA VSE Men ga je možek prinesel , sem rekla naj me na sedežni počaka da se skopam, zdej pa že , jaz pa seveda veselo in
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 18.4.2009 22:12:27
|
|
|
|
Anonimen
|
nič, sem na super krasni poti, da spet poženem korenine tleleuser posted image ... se vrnem kasneje Ti kar tle korenine usidrej, kopalnica bo počakala na jutri
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 18.4.2009 22:13:01
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka uf.. dobri so ti duatlonci, jest bi mogoce tist s kolesom ze odfurala.. sam tek , tle bi pa raj z avtom odpeljala te kilometre. Saj ne da nemorem tect,.. ampak bi mi joske prevec skakale sm pa ke.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 18.4.2009 22:13:04
|
|
|
|
smrka
|
Sayuri a to bo Lucija nastopala na tv? Ce ja, kdaj, pa na keri tv? Prek satelita ujamem slo 1 pa htv1
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 18.4.2009 22:15:51
|
|
|
|
Anonimen
|
ampak bi mi joske prevec skakale sm pa ke.user posted image Jih pa malo zašponaš, en push up, pa ti jih bo skup držal. Sej se hecam, ja smo res uboge s temi congelni , ampak atrakcija pa tud
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 18.4.2009 22:18:04
|
|
|
|
smrka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica ampak bi mi joske prevec skakale sm pa ke.user posted image Jih pa malo zašponaš, en push up, pa ti jih bo skup držal. Sej se hecam, ja smo res uboge s temi congelni , ampak atrakcija pa tud Mah ce bi jest kupla push up modrc, bi mela joske med zobmi.. .. moj sploh nima tezav z modrcem ce bi se odpravil ga kupit - ce si lahko kosarco natakne na glavo, potem bo ta glih pravsnji zame. Moj pravi da mam melone in ne limone
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 18.4.2009 22:18:43
|
|
|
|
Nasy
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica ampak bi mi joske prevec skakale sm pa ke.user posted image Jih pa malo zašponaš, en push up, pa ti jih bo skup držal. Sej se hecam, ja smo res uboge s temi congelni , ampak atrakcija pa tud
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 18.4.2009 22:21:10
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka Sayuri a to bo Lucija nastopala na tv? Ce ja, kdaj, pa na keri tv? Prek satelita ujamem slo 1 pa htv1 POP TV jutri ob 20h - AS ti tud not padu. Boš pa na netu gledala-zihr bo posnetek. Duatlon ni šans-jaz jih vedno znova občudujem. Jaz si zelo zelo želim že nekaj let, da bi si želela teč nogica hvala za bandidosa . Moj mi bo pa orehovo potico zdaj prinesel
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 18.4.2009 22:23:04
|
|
|
|
Nasy
|
smrka, vidim, da imava podobne težave, še po štengah ne laufam, ker...al pa sem čist zašponana, da ne gre vse dong dong dong klepetka, dej še k men prid..kopalnico ti z veseljem prepustim, sem sicer na hitro malo spucala, ma smo šli raje ven..pol, zvečer sem pa probala en kuglof (spekla sem ga), ma že vidim, da ni tisto, kar bi jst rada..tko da mam shranjene recepte za sprobat zdej se mora samo še bejba strinjat, da mami peče
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 18.4.2009 22:23:44
|
|
|
|
sayuri
|
O NAsy si čutila, da po bandidosu diši, a ne?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 18.4.2009 22:24:57
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy smrka, vidim, da imava podobne težave, še po štengah ne laufam, ker...al pa sem čist zašponana, da ne gre vse dong dong dong No, saj men jih pa čedalje bolj skup vleče
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 18.4.2009 22:25:58
|
|
|
|
sayuri
|
Nasy, kaj je to kuglof? Prvič slišim
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 18.4.2009 22:27:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj user posted image pravi da mam melone in ne limone user posted image Joj punce sem pozabila povedat, da se dogovarjam za eno leseno hiško. Cena 360 eur. Moram jo it še pogledat, ampak baje da je lepo narejena in da se splača. So me doma prepričali, da se nam ne splača delat, ker nimamo pravih pripomočkov (kljub temu, da sem si žago kupila ) in potem bi nas mogoče še več prišla. Ja nisem našla nekoga, ki bi mi naredil ogrodje, ker cimprov vezat pa res ne znam . Ti naši desci niso za nobeno rabo , no, hočem rečt, samo za določene zadeve se jih da uporabit pikica dej se oglas pa mi pomagej z odločitvijo. Kaj ti praviš na to, oz. tvoj dragi, ki je iz tega foha? Jaz si zelo zelo želim že nekaj let, da bi si želela teč user posted image Jes si tud želim, pa se mi ne da pripravit do izpolnitve te želje. Nasy kaj pa je to kuglof
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 18.4.2009 22:28:42
|
|
|
|
Nasy
|
ajaaa, kuglof je šarkelj, mi rečemo kuglof
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 18.4.2009 22:29:13
|
|
|
|
Anonimen
|
ajaaa, kuglof je šarkelj, mi rečemo kuglofuser posted image ajaaa
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 18.4.2009 22:30:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj jest bi mogla tud kej spečt, ampak ker nimam razloga za to, se sploh ne spravim. Joj men je tale bandidos v glavo stopil, a vam tud
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 18.4.2009 22:30:12
|
|
|
|
Nasy
|
ja, evo, bandita sam omente, sem že tle sam danes najbrž ne bom..sladko pa pir ne paše skup..al pa..čez cajt
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 18.4.2009 22:30:29
|
|
|
|
smrka
|
kaj je pa sarkelj?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 18.4.2009 22:31:13
|
|
|
|
Anonimen
|
seny pa ne da si šla Ala se pa tuširaš ker ti post oddaja tako dolgo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.