|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 18.4.2009 8:30:48
|
|
|
|
sayuri
|
srki in Muklla , premalo sta na RR; zato vama počas dela in štrajka . Men čist normalno dela Drugače pa je treba desce včasih malce v rit nasuvat, ja . Bemti. JAz sem tud včeraj čist znorela. Ok, priznam, da čist neupravičeno, kwer gre moj tko redko po šihtu na pijačo. AMpak imam včasih občutek, da tole ni nič vredno, ko sem cele dneve v dudah, plenicah, posodah in cunjah . Jst bi tud šla recimo ob petih na zaslužen kafe. Ok, saj grem ob 11h dopoldne , ampak ni važno včasih jih je treba malce preprešetat. srki te pridem jaz iskat v LP? Sam ne vem, kam bi vaju z NIkom dala Tud prtljažnik mam poln Menčy si dobila pol žličke? Slikice ti pošljem po mejlu pikica sam ti pa si organizatorka, ej . JAz ti ne morem še nič reč za Gardaland. Prvič-mi vožnja z avtobusom ne diši preveč, čeprav bi bilo Filipu ful zanimivo. Drugič-sobota mi ne diši preveč (ful velika gužva), tretjič, ne vem, kam bi dala L&Z Moja mami se ju ne upa oba imet, pri tastu in tašči ju sploh ne upam cel dan pustit, pa točno 16. maja ima Ana maturanski ples, na katerega sem vabljena. Tako da....nas lahko kar črtaš. ŽAl. Bi pa neznansko rada šla s Filipom. Ker je že dovolj velik in vem, da bi bilo zanj posebno doživetje. voziček sem že včeraj sprobala in je krasen . Ta prava marelca. Ful lahek, okreten, lepo vodljiv... Super je. Sam je un ta oranžen bolj komot-širša sedišča, večja košara.... Mi je bilo pri tem pomembno, da se res na majhno zloži (kot harmonika) in da ga imam skoz v avtu. Bom pa zdaj nekaj dni seveda po Ribnci s ta novim vozičkom vsa važna hodila. Valjda. seny a tko...teb je pikica bantitos ponudila. ZAdnjič nam pa samo vodo. A ste vidle to ženske? Korupcija, zihr. klepetka, ja ti si pa faca. To bo zarad očal, ja. FIlip je bil čist ta zaden na vrsti. Je bil pa ta prvi tud en velik fant. Se mi zdi, da so Lana, Filip in tale Gašper največji v skupini. Te pa jaz nisem nikjer vidla. JAz moram tud malo k okulistu. klavdi je pa po vsej verjetnosti naša kofetkarca iz Gola. Saj veš, da včasih pride na kafe. PA je zadnjič rekla, da jo je ta mala uspela prijavit na RR, pa da nas bo probala najti. Zgleda, da nas je našla, sam bog ve, na kateri strani je z branjem. PO moje ji prehitro bežimo s čvekanjem.
|
|
|