|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
17.4.2009 23:47:57   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

IZVIRNO SPOROČILO: seny

&lt;img src="http://www.smeski.com/razni/ljubezen/whis_kissass03_26434.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=28 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/ljubezen/whis_kissass03_26434.gif" width=60>user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj grem pa spat user posted image Lahko noč , pa dobro se naspiteuser posted image

Hmmmmm Seny, da ti ni voda računalnika slučajno zalila???! user posted image user posted image user posted image
ti bom dala user posted image , čak , čak se me jutri bom z  user posted image prišla , bojo cele L. gledale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
18.4.2009 7:38:59   
seny
o Klavdi* , javi se namuser posted image

Dobro jutro , user posted image user posted image za vse.Mašina smo včeraj klofale kot za stavouser posted image user posted image
Sonček je juhuhuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
18.4.2009 7:58:14   
sayuri
KAj ste ve čist zmešane? KAj vam je pa blo včeraj. JAz sem tam nekje pri 102 ostala user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
18.4.2009 8:17:20   
Anonimen
Dobro jutro vsem!
Sonček user posted image user posted image user posted image ! Pa samo ženski del v hiši user posted image user posted image user posted image
Sayuri- trojno kavo, pa brat čvekarije, ni kaj user posted image

Lep dan!

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2704
18.4.2009 8:30:48   
sayuri
srki in Muklla , premalo sta na RR; zato vama počas dela in štrajka user posted image user posted image user posted image . Men čist normalno dela user posted image user posted image user posted image  Drugače pa je treba desce včasih malce v rit nasuvat, ja user posted image . Bemti. JAz sem tud včeraj čist znorela. user posted image  Ok, priznam, da čist neupravičeno, kwer gre moj tko redko po šihtu na pijačo.user posted image AMpak imam včasih občutek, da tole ni nič vredno, ko sem cele dneve v dudah, plenicah, posodah in cunjah user posted image . Jst bi tud šla recimo ob petih na zaslužen kafe. Ok, saj grem ob 11h dopoldne user posted image , ampak ni važno user posted image včasih jih je treba malce preprešetat. user posted image  srki te pridem jaz iskat v LP? Sam ne vem, kam bi vaju z NIkom dala user posted image  Tud prtljažnik mam poln user posted image user posted image user posted image

Menčy si dobila pol žličke? Slikice ti pošljem po mejlu user posted image
pikica sam ti pa si organizatorka, ej user posted image . JAz ti ne morem še nič reč za Gardaland. Prvič-mi vožnja z avtobusom ne diši preveč, čeprav bi bilo Filipu ful zanimivo. Drugič-sobota mi ne diši preveč (ful velika gužva), tretjič, ne vem, kam bi dala L&Zuser posted image  Moja mami se ju ne upa oba imet, pri tastu in tašči ju sploh ne upam cel dan pustit, pa točno 16. maja ima Ana maturanski ples, na katerega sem vabljena. Tako da....nas lahko kar črtaš. user posted image  ŽAl. user posted image  Bi pa neznansko rada šla s Filipom. Ker je že dovolj velik in vem, da bi bilo zanj posebno doživetje.

voziček sem že včeraj sprobala in je krasen user posted image user posted image user posted image . Ta prava marelca. Ful lahek, okreten, lepo vodljiv... Super je. Sam je un ta oranžen bolj komot-širša sedišča, večja košara.... Mi je bilo pri tem pomembno, da se res na majhno zloži (kot harmonika) in da ga imam skoz v avtu. Bom pa zdaj nekaj dni seveda po Ribnci s ta novim vozičkom vsa važna hodila. Valjda. user posted image user posted image user posted image

seny a tko...teb je pikica bantitos ponudila. ZAdnjič nam pa samo vodo. A ste vidle to ženske? Korupcija, zihr. user posted image

klepetka, ja ti si pa faca. user posted image  To bo zarad očal, ja. FIlip je bil čist ta zaden na vrsti. Je bil pa ta prvi tud en velik fant. Se mi zdi, da so Lana, Filip in tale Gašper največji v skupini. Te pa jaz nisem nikjer vidla. JAz moram tud malo k okulistu. klavdi je pa po vsej verjetnosti naša kofetkarca iz Gola. Saj veš, da včasih pride na kafe. PA je zadnjič rekla, da jo je ta mala uspela prijavit na RR, pa da nas bo probala najti. Zgleda, da nas je našla, sam bog ve, na kateri strani je z branjem. PO moje ji prehitro bežimo s čvekanjem. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
18.4.2009 8:35:26   
sayuri

user posted image  

Saj sm veedla, da boš ti tegale najdla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
18.4.2009 8:39:30   
sayuri
Glede števila objav sem pa jaz daleč pred vsemi , če se že grebeteuser posted image

Vidim, da ste odkrile moje smajlije user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
18.4.2009 8:40:55   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

user posted image user posted image user posted image user posted image  drugače 107 stranuser posted image

ej čvekalke, jutri bo punce kap, boste vidle

sayuri bo ziher  izjavila tale stavek; babe zmešane, kolk ste naklofaleuser posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
18.4.2009 8:45:13   
sayuri
Lepa sobota je danes. Izkoristite jo user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
18.4.2009 9:03:01   
Nasy
Dobro jutro, dober dan! Po sinočnji mini nevihti, so cunje na balkonu še malo mokre, ma sej, kot ste rekle, je zunaj sonček, ki bo opravil svoje delouser posted image Možek je pa tud oddrnjohal svoje in je čist OKuser posted image zdejle z Mašo plešeta po dnevni, da lahko jaz vsaj nekej napišemuser posted image
Sayuri, no, zdej sva že dve, ki važni paradirava po Ribnci z novim vozilomuser posted image sam zdej bom pa mogla bolj gledat, če si ti, prej si bla super razpoznavna s to oranžno patriouser posted image
Super sonček je, jst mam pa stanovanje k bombo, ma klinc..gremo ven, na sončka, bo že počakalo pospravljanje, čeprav mi gre na živce..ma če ne vidim, me ne moti, user posted image bo že počakalo, gremo rajeuser posted image lepo soboto vam želim, izkoristite ta čudovit sončen dan!user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
18.4.2009 20:22:09   
Anonimen
Mama mia sej vas do jutra ne bom predelala   user posted image

včeraj mi je možek okupiral račkota (ja ni hotel it spat user posted image ), danes vas pa ne bom ujela.

Še Taro do konca skopam - se z očijem kopata pol grem pa v branje. Do takrat ne čvekajte več!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2711
18.4.2009 21:07:38   
seny
user posted image klavdi* , daj napiši že kaj , čakamouser posted image user posted image  ne smem nič napisat , nogica zaostajauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
18.4.2009 21:12:11   
Anonimen

Moram it kar po vrsti:
a, ja , ziher je bila prodajalka , pa je mal šarmiraluser posted image user posted image user posted image user posted image Drgač se jih ne dobi kar tko za 13 euruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A ne menčy?user posted image

To se prav da so še vedno po 13 eur al imate vidve kakšne veze tam gor?user posted image

Muklla- super, potem tudi ti prideš na predstavitev od Justa? Joooj, to bo dobička nogica user posted image user posted image user posted image user posted image Ma saj bo fajn, če ne drugo, je tako fajn poslušat nogico, kako lepo predava user posted image

pikica jest najraj kar po domače povem, pa še si vidla kolk enih zadev je , tako d ase še sama zgubim med vsem. Je pa fajn slišat za kaj vse so izdelki. Bom do konca posta razmislila kdaj bi naredila predstavitev user posted image

Še kakšno uro pa se bo mogoče tudi nogica pojavila , ona je bolj nočni tipuser posted image user posted image user posted image

Še kakšno uro pa se bo mogoče tudi nogica pojavila , ona je bolj nočni tip

Valda da je nočni tip, če pa čaka da možek zaspi, potem pa švrccccc na skrivaj za račkota

Punce možek mi je včeraj okupiral račkota. Ko se je spravil z njega sem jaz že zaspala. Ja res je dolgčas bit sam pred tv ekranom, zdej ga razumam zakaj takoj zaspi user posted image

Pa veškaj, nogica, mi ej zdajle padlo na mojo velecenjeno pamet; da nisi mogoče ti zabrisala kolavdro v pikico, da te opazi in da si pol elegantno Taro nardila krivo?!

klepetka a nisi mogla to zase obdržat, zdej si me pa našla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A nas pa nisi vidla, sem bla dva stola za pikico

Volje za likat pa pri meni od nikjeruser posted image user posted image . Pojma nimam kje se je zadržalauser posted image

jest sm pa zjutraj tako veselo korakala do cunj, pol me je pa vse minilo, ko sem vidla še vedno enak kup kot zvečer

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jest sem predelala vaše čvekarije. Ve ste res nore. Sej danes pa zihr ne bo neobene tle gor. Bom imela pa samogovore.

Zdej grem še jaz pod zasluženi tuš pol pa spet sem gor.

seny te jutri pokličem, da vidim kaj si se odločila za naročilo. Aja, pa dam ti dovoljenje da pišeš dalje, zdej sem vas predihala user posted image user posted image user posted image

klavdi sem pa srečala zadnjič po koncertu, samo na hitro živjo, živjo sva si rekle.

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2713
18.4.2009 21:14:50   
smrka
cerrrrr!
Mi smo se danes mal potepal od zunaj, je bil lep dan, sam zvecer smo se pa zmrzli ko smo prihajali nazaj domov... brrrr. Jutr k tasci na kosilo.. ma ni boljsga... nevem ce se bom lotila likanja jutr.... danes sem o prala 3 stroje user posted image .
Zdaj se pa sibam stusirat, mal pogledat v knjigo, potem pa z lubekom pogledava kak muvi. Lepo se mejte!

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
18.4.2009 21:31:10   
seny
smrka , muvi user posted image  sem na hitro prebrala , da gresta muviuser posted image user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
18.4.2009 21:34:27   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

seny te jutri pokličem, da vidim kaj si se odločila za naročilo. Aja, pa dam ti dovoljenje da pišeš dalje, zdej sem vas predihala user posted image user posted image user posted image

hvala nogica , hvala user posted image user posted image user posted image Ja sigurno naročim vse kar rabim za morjeuser posted image Se slišva , al pa na kakšen kafetek pridite user posted image sem samskauser posted image user posted image user posted image user posted image ta vikend

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
18.4.2009 21:36:40   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

seny a tko...teb je pikica bantitos ponudila. ZAdnjič nam pa samo vodo. A ste vidle to ženske? Korupcija, zihr. user posted image  

sayuri , bova šle drugič kar skupaj , pa da vidimo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
18.4.2009 21:40:37   
seny
pikica , kje si?Ta je zateuser posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
18.4.2009 21:43:03   
smrka

smrka , muvi user posted image  sem na hitro prebrala , da gresta muviuser posted image user posted image

ja sej pol bo tud muvi muvi zigi zigi.... vse po vrsti user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
18.4.2009 21:45:42   
sayuri

sayuri , bova šle drugič kar skupaj , pa da vidimo user posted image user posted image user posted image user posted image

Zmenjeno. SAm kako bomo pol vozičkale user posted image   user posted image user posted image  Bomo mogle it po gozdnih poteh, da se ne bo vidla, kok nas zanaša user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
18.4.2009 21:47:15   
sayuri

pikica , kje si?Ta je zateuser posted image

NA tole bo zihr palila. user posted image

smrka jst sm isto prebrala, kot seny user posted image  muvi muvi user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
18.4.2009 21:51:28   
seny

Zmenjeno. SAm kako bomo pol vozičkale user posted image   user posted image user posted image  Bomo mogle it po gozdnih poteh, da se ne bo vidla, kok nas zanaša user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
18.4.2009 21:52:40   
sayuri
Ne pozabte jutr zvečer not past. user posted image

A pride kera na duatlon?

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
18.4.2009 21:57:50   
seny

Ne pozabte jutr zvečer not past. user posted image

A pride kera na duatlon?
Jutri je Lucija ane?Ma ziher bo smeha...user posted image
Kje pa je duatlon?user posted image Veš jaz nisem na tekočem , sem z drugega planetauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
18.4.2009 21:59:24   
smrka
Duatlon? A to je kak tek al kaj?

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.