|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
18.4.2009 22:01:47   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Duatlon? A to je kak tek al kaj?
user posted image user posted image user posted image user posted image  še ena z drugega planetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
18.4.2009 22:02:53   
klepetkaa
Čer

se samo pofočkam za zdaj, ker moram najprej cunje dat prat in še malo po kopalnici  odkidat..ker če ne bom zdaj, se bo zgodilo včerajšnje nadaljevanjeuser posted image ...sem zjutraj skoraj predavanje zamudilauser posted image

sicer pa smo prišli malo prej iz enga RD, tako da moja dieta je danes tam nekjeuser posted image . Pa ni bilo to grešenje zato, ekr ne bi mogla zdržat, ampak kar tako iz lepega ... grrrrrrrrrrrrrrrr

nič, sem na super krasni poti, da spet poženem korenine tleleuser posted image ... se vrnem kasneje

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
18.4.2009 22:03:21   
smrka

IZVIRNO SPOROČILO: seny

user posted image user posted image user posted image user posted image  še ena z drugega planetuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
18.4.2009 22:05:54   
sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: seny

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

V gradu je štart. Pol pa laufajo tja proti Ugarju. NAto še kolo.... Vsako leto se dogaja v graduuser posted image user posted image user posted image

Saj jst tud ne bi vedla, če moj brat ne bi bil v tem user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
18.4.2009 22:07:11   
sayuri
klepetka dieto med vikendi na dopust pusti: Sploh zdaj, ko prihajajo vikendi za  user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
18.4.2009 22:09:07   
smrka
uf.. dobri so ti duatlonci, jest bi mogoce tist s kolesom ze odfurala.. sam tek user posted image , tle bi pa raj z avtom odpeljala te kilometre. Saj ne da nemorem tect,.. ampak bi mi joske prevec skakale sm pa ke.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
18.4.2009 22:10:56   
Anonimen
Se slišva , al pa na kakšen kafetek pridite user posted image sem samskauser posted image user posted image user posted image user posted image ta vikend

seny delam cel dan, bom verjetno zelo pozna zvečer, tako da se slišiva po tel. user posted image

sayuri jes močno upam, d ase do takrat privlečem domov, ker bi res rada gledala Lucijo, drugač bolj slabo spremljam tv, ni časa user posted image user posted image user posted image , no po pravic povedano raje tukaj gor visimuser posted image

BANDIDOS ZA VSE user posted image
Men ga je možek prinesel user posted image , sem rekla naj me na sedežni počaka da se skopam, zdej pa že user posted image , jaz pa seveda veselo user posted image in user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2732
18.4.2009 22:12:27   
Anonimen
nič, sem na super krasni poti, da spet poženem korenine tleleuser posted image ... se vrnem kasneje

Ti kar tle korenine usidrej, kopalnica bo počakala na jutri user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2733
18.4.2009 22:13:01   
seny

uf.. dobri so ti duatlonci, jest bi mogoce tist s kolesom ze odfurala.. sam tek user posted image , tle bi pa raj z avtom odpeljala te kilometre. Saj ne da nemorem tect,.. ampak bi mi joske prevec skakale sm pa ke.user posted image
user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
18.4.2009 22:13:04   
smrka
Sayuri a to bo Lucija nastopala na tv? Ce ja, kdaj, pa na keri tv? Prek satelita ujamem slo 1 pa htv1 user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
18.4.2009 22:15:51   
Anonimen
ampak bi mi joske prevec skakale sm pa ke.user posted image

user posted image user posted image user posted image Jih pa malo zašponaš, en push up, pa ti jih bo skup držal. user posted image user posted image user posted image Sej se hecam, ja smo res uboge s temi congelni user posted image user posted image user posted image , ampak atrakcija pa tud

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2736
18.4.2009 22:18:04   
smrka
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

user posted image user posted image user posted image Jih pa malo zašponaš, en push up, pa ti jih bo skup držal. user posted image user posted image user posted image Sej se hecam, ja smo res uboge s temi congelni user posted image user posted image user posted image , ampak atrakcija pa tud

Mah ce bi jest kupla push up modrc, bi mela joske med zobmi.. .. moj sploh nima tezav z modrcem ce bi se odpravil ga kupit - ce si lahko kosarco natakne na glavo, potem bo ta glih pravsnji zame. Moj user posted image pravi da mam melone in ne limone user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
18.4.2009 22:18:43   
Nasy
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
18.4.2009 22:21:10   
sayuri

Sayuri a to bo Lucija nastopala na tv? Ce ja, kdaj, pa na keri tv? Prek satelita ujamem slo 1 pa htv1 user posted image

POP TV jutri ob 20h - AS ti tud not padu. user posted image  Boš pa na netu gledala-zihr bo posnetek. user posted image

Duatlon ni šans-jaz jih vedno znova občudujem. Jaz si zelo zelo želim že nekaj let, da bi si želela teč user posted image

nogica hvala za bandidosa user posted image . Moj mi bo pa orehovo potico zdaj prinesel user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
18.4.2009 22:23:04   
Nasy
smrka, vidim, da imava podobne težave, še po štengah ne laufam, ker...al pa sem čist zašponana, da ne gre vse dong dong donguser posted image

klepetka, dej še k men prid..kopalnico ti z veseljem prepustim, sem sicer na hitro malo spucala, ma smo šli raje ven..pol, zvečer sem pa probala en kuglof (spekla sem ga), ma že vidim, da ni tisto, kar bi jst rada..tko da mam shranjene recepte za sprobatuser posted image zdej se mora samo še bejba strinjat, da mami pečeuser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
18.4.2009 22:23:44   
sayuri
O NAsy si čutila, da po bandidosu diši, a ne?
user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
18.4.2009 22:24:57   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

smrka, vidim, da imava podobne težave, še po štengah ne laufam, ker...al pa sem čist zašponana, da ne gre vse dong dong donguser posted image

user posted image user posted image user posted image

No, saj men jih pa čedalje bolj skup vleče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
18.4.2009 22:25:58   
sayuri
Nasy, kaj je to kuglof? Prvič slišim user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
18.4.2009 22:27:40   
Anonimen
Moj user posted image pravi da mam melone in ne limone user posted image

user posted image

Joj punce sem pozabila povedat, da se dogovarjam za eno leseno hiško. Cena 360 eur. Moram jo it še pogledat, ampak baje da je lepo narejena in da se splača. So me doma prepričali, da se nam ne splača delat, ker nimamo pravih pripomočkov (kljub temu, da sem si žago kupila user posted image ) in potem bi nas mogoče še več prišla. Ja nisem našla nekoga, ki bi mi naredil ogrodje, ker cimprov vezat pa res ne znam user posted image . Ti naši desci niso za nobeno rabo user posted image user posted image user posted image , no, hočem rečt, samo za določene zadeve se jih da uporabit user posted image

pikica dej se oglas pa mi pomagej z odločitvijo. Kaj ti praviš na to, oz. tvoj dragi, ki je iz tega foha?

Jaz si zelo zelo želim že nekaj let, da bi si želela teč user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Jes si tud želim, pa se mi ne da pripravit do izpolnitve te želje.

Nasy kaj pa je to kuglof user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2744
18.4.2009 22:28:42   
Nasy
ajaaa, kuglof je šarkelj, mi rečemo kuglofuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
18.4.2009 22:29:13   
Anonimen
ajaaa, kuglof je šarkelj, mi rečemo kuglofuser posted image

ajaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2746
18.4.2009 22:30:10   
Anonimen
Joj jest bi mogla tud kej spečt, ampak ker nimam razloga za to, se sploh ne spravim.

Joj men je tale bandidos v glavo stopil, a vam tud user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2747
18.4.2009 22:30:12   
Nasy
ja, evo, bandita sam omente, sem že tleuser posted image sam danes najbrž ne bom..sladko pa pir ne paše skup..al pa..čez cajtuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
18.4.2009 22:30:29   
smrka
kaj je pa sarkelj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
18.4.2009 22:31:13   
Anonimen
seny pa ne da si šla user posted image Ala se pa tuširaš ker ti post oddaja tako dolgo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.