Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 7:27:13
|
|
|
|
Čmrlika
|
Sem pa malo zapolnila desno stran pa malo postov dodala...zakaj nam več ne gre tako od prstov čvekanje? Evo , sem se spomnila, ker tak mrzlično pregledujem maile... Držite mi pesti, čakam novice od kolegice, ki bi me rada vzela preko enega razpisa na borzi v službo...joj, da bi ustrezala pogojem...prosim prosim držite pesti!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 7:53:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Filipu za dopolnjenih 11 mesecev
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 7:59:52
|
|
|
|
barbaw
|
Čmrlika za (ne)spanje za obujanje spominov da se hitro pozdraviš Za službo bomo pa tudi držali pesti Edinaos a greš v IT zapravit regres?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 8:27:58
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Evo me na broju Kavica za vse, itak! Spanje: pa sam za rad tega k je zvečer pokukal 8. zobek in je pol po noč še vsake tolk mal jokal. Počutje: KOFE Vreme:
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 8:28:00
|
|
|
|
Srčekgirll
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 8:28:14
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Mi bomo šli pa na mooooooooooooorjeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ah, po lanskoletnem fiasku si res zaslužimo en dooolg dopust Grem zdaj ponovno nastavit ticker In kam greste letos?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 8:28:15
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana dan. evo me med živimi:D. mi smo bili bolni zadnjič. dva dni. je mela drisko in vročino. hb je blo vse ok potem. drugače nič novega, čakam da mi mentorica drugič popravi diplomo. kmalu bo treba delat. ene že delate, kot vidim. mene kar mal zvija, ko pomislim, da bo treba delat.. drugače kupujemo avtosedež. kak predlog? katere imate ve? mi2 bi rada kupila čim bolj varnega in cenovno ugodnega. iam katera Kiddy Comfort Pro? ta je sicer po testih ok, sam neki sm brala, da otroci nočejo notr sedet, k jih preveč utesnjuje tista mizica spredej in ne morejo migat z nogami.. hm.. tko da ne vem, če bo potem za našo prišel v poštev. pa še voziček marelo bomo kupili, ker ta voziček, ki ga imamo je super za teren tu okrog.. samo za dajt v avto in spet vn, je pa težak.. jana moje sožalje! ja, kar se tiče službe, pa itak no coment.. takih pametnih kur zna bit kar veliko in se ne splača načenjat živcev. je pa lažje tu meni rečt. ker mene bo tud kaj vrglo hitro iz tira, kukr se pozanam. tally in Estrela zelo lepe pupike mata! pravi očarljivki. Jst mam tega:http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173449ni ne vem kaj oz. nima kakšne funkcije posebene, sam Vid v njem komot spi ( sam če ga dam prav sedet) in se med vožnjo dobr počuti.
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 18.4.2009 8:29:06 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 8:28:16
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 še dobro, da sem šla včeraj k staremu ateku na obisk. danes bi bilo prepozno! me je pravkar klicala mami, da je umrl. pa je le rešen! Sožalje še iz moje strani
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 18.4.2009 8:29:41 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 8:28:17
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Malo se igram in sem naložila nov avatar Ful je dobr.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 8:28:17
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 a grema primerjat? sem mislila nocoj peglat, pa spet ne bo nič iz tega! jst vse sušim na zraku, razen belega perila. a plenice še likate? ni problema, ker ne verjamem, da ima katera večjega...s tem, da na kupu ni brisač, posteljnine, spodnjega perila, kuhinjskih krp, plenic, ker tega ne likam meri pa 90 cm in me katera prekaša? katera si upa naj povem, da sem prejšnji teden zlikala v nulo HB sm včeraj do končno vse zlikala in zaenkrat mi še ni ratalo tolk cunj nabrat za likat, probam kolkr se le da sproti, drgač sovražim likanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 8:31:40
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Aja pa še to sm pozabla povedat. Včeraj preden sm zaključvala v šihtu me kliče moj in mi da Vidka na telefon in mu reče da naj me pokliče in slišim na drugi strani: MAMA. Jst sm dobila kr solzne oči. Pol je še ene parkrat me poklical. Pa tud dns me je spet, sam še zmeri je bl ATA.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 8:37:57
|
|
|
|
Srčekgirll
|
The Slovenia Song Mi Slovenci We Slovenes živimo bolje we live better živimo bolje we live better od vas dolje than you down there. Jebo vas more **** your sea imamo gore we have mountains. ako očete u EU -- If you want to go to the EU -- ne more. you can' t.1 Vi Bosanci You Bosnians, vi ste divljaci you're wildmen, prokleti Švedi damn Swedes,2 ****ing Balkanci. ****ing Balkan people. Piran je naš Piran is ours. đamija marš Mosques get out.3 Orle orle orle ihu -- Yoddle ay hee hoo4 -- to je jezik naš that's our language. mi smo Slovenci We are Slovenes, puni smo novca we're loaded. imamo oca We have a father made in Bosna made in Bosnia.5 Živimo bolje We live better, svi idu knama: everybody comes to us: Saša Lošič, Saša Lošič, 6 Branko Đurič, Branko Đurič, 7 i Anđa. and Anđa.8 Jedna stvar nam samo Only one thing gets po ****u piči on our nerves orle orle ihu yoddle ay ee hoo prokleti Kosteliči. the damned Kostelič' s.9
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 8:39:11
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Miran Ališič v kabini :-) http://www.youtube.com/watch?v=-sgpe2pdNZI Obvezni zvočniki!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 9:12:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Evo me na broju Kavica za vse, itak! Spanje: pa sam za rad tega k je zvečer pokukal 8. zobek in je pol po noč še vsake tolk mal jokal. Počutje: KOFE Vreme: za zobka
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 9:12:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Aja pa še to sm pozabla povedat. Včeraj preden sm zaključvala v šihtu me kliče moj in mi da Vidka na telefon in mu reče da naj me pokliče in slišim na drugi strani: MAMA. Jst sm dobila kr solzne oči. Pol je še ene parkrat me poklical. Pa tud dns me je spet, sam še zmeri je bl ATA.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 9:14:14
|
|
|
|
barbaw
|
Hvala vsem za čestitke!!!!! Moram vam nekaj povedat, ker sem tako vesela. Po letu in pol si lahko spet oblečem svoje stare hlače (36). Jeeeejjjjjj!!!!!! Ene 2kg, da bom malo bolj komot notri pa končam s hujšanjem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 9:23:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hvala vsem za čestitke!!!!! Moram vam nekaj povedat, ker sem tako vesela. Po letu in pol si lahko spet oblečem svoje stare hlače (36). Jeeeejjjjjj!!!!!! Ene 2kg, da bom malo bolj komot notri pa končam s hujšanjem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 9:23:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 9:24:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Aja pa še to sm pozabla povedat. Včeraj preden sm zaključvala v šihtu me kliče moj in mi da Vidka na telefon in mu reče da naj me pokliče in slišim na drugi strani: MAMA. Jst sm dobila kr solzne oči. Pol je še ene parkrat me poklical. Pa tud dns me je spet, sam še zmeri je bl ATA.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 9:24:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Sem pa malo zapolnila desno stran pa malo postov dodala...zakaj nam več ne gre tako od prstov čvekanje? Evo , sem se spomnila, ker tak mrzlično pregledujem maile... Držite mi pesti, čakam novice od kolegice, ki bi me rada vzela preko enega razpisa na borzi v službo...joj, da bi ustrezala pogojem...prosim prosim držite pesti! Pestke, da dobiš službo!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 9:27:24
|
|
|
|
špelin@
|
Pa dobro jutro vsem edinaos, za prvi rod. sestanek Da odgovorim glede morja: gremo v Bučanje (Nerezine, Lošinj), najeli smo hišico za 8 oseb (a gre kdo zraven? ), za 15 dni nas pride vse skupaj 580 EUR (tu je vključeno tudi končno čiščenje, tako da nam tokrat ne bo treba pred odhodom glancat ).
|
|
|
Odvisnost od drogurska85Ali podpirate metadonske programe zdravljenja odvisnosti od drog?Da (
36%)
Ne (
64%)
Število vseh glasov: 427Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!