Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 16:01:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Mi bomo šli pa na mooooooooooooorjeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ah, po lanskoletnem fiasku si res zaslužimo en dooolg dopust Grem zdaj ponovno nastavit ticker
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 16:01:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Špelin@, vidim, da imaš problem z iskanjem apartmaja. A si mogoče že razmišljala o prikolici? Ena kolegica je najela od ene firme prikolico...se mi zdi, da je bilo kar cenovno ugodno...lahko povprašam, če želiš. Drugače pa se mi zdi, da jaz letos ne bom dočakala dopusta , mogoče le kak dan s prikolico. najprej sem danes imela namen fraj bit, pa kaj pohajkovat...potem pa me je včeraj zagrabilo in sem kopalnico vse ploščice zaščitila, danes pa farbam strop. Sem ratala že malarka. zdaj čakam, da se prvi sloj posuši, potem pa še eno roko udarim in počistim :) Kup nezlikane robe se kar veča in veča...po mojem imam največjega daleč naokoli ... Sušilec ni več v igri, tako da so cunje zdaj ko se sušijo na zraku čisto druga pesem in nujno rabijo likalnik. Meni pa je to opravilo Sem pa danes brez , ker je šel na team building in pride šele jutri..najbrž proti večeru...mogoče bom pa zvečer likala, če bodo otroci šli lepo spat....predvsem mislim na Varjo, ki zadnje čase zelo težko trdno zaspi. kašelj jo moti, pa bruha...skoraj vsak večer...a to predvsem iz trme oz. ihtavega joka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 16:01:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Danes sem imela grozne sanje..polna sem bila klopov....brrrrr...še sedaj me zmrazi...aja pa še avto sem razbila Upam, da ni hujšega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 16:01:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro Obisk pri zobarju je za mano, sem rešena za dva tedna. Vreme je sončno, ampak spet tako piha , da spet ne morema ven, pa še same sma cel dan , povrh vsega pa še mi spat noče, spala mi je na rokah celih 5 min, zdaj pa je ne dam pred drugo spat, razen če bo res sila, ker drugače si čist ritem zmrda. Grem malo prebrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 16:01:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@ ful si dobra Meni je tudi takoj padla v oči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 16:01:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes sem dobre volje. Pošta od banke me je razveselila, ker je anuiteta kredita padla za celih 51 eu Od maximalne do danes se je znižala natanko za 175 eu Pregled opravile, potrdilo imava in sedaj čakam na ponedeljek
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 16:01:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi nč zdej pa letim k P, da vidi kaj je z Filipom in da bo mir vsaj med vikendom
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 16:01:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, kaj samo bereš, a mene čakaš, da te spat dohitim? ti me pa takoj opaziš
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 16:01:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ - a bodo tvoji mogoče s kom drugim oz. kako drugače letovali? Ja, otrokom ne bo manjkalo dopusta...že čez prvomajske gresta ta večja dva v toplice s taščo in tastom...na morje pa najbrž vsi trije.. meni manjka malo odklopa Upam, da vam bo vsem skupaj uspelo za kak vikend pobegnit od vsakdana.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 16:01:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 a grema primerjat? sem mislila nocoj peglat, pa spet ne bo nič iz tega! jst vse sušim na zraku, razen belega perila. a plenice še likate? ni problema, ker ne verjamem, da ima katera večjega...s tem, da na kupu ni brisač, posteljnine, spodnjega perila, kuhinjskih krp, plenic, ker tega ne likam meri pa 90 cm in me katera prekaša? katera si upa naj povem, da sem prejšnji teden zlikala v nulo U madona tole pa je kup. če bi bila bližje bi ti ga z veseljem zlikala, ker rada likam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 16:01:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana da se tud jst pohvalim. hujšam že celih 5dni. to je neki novga zame. in sme izgubila že 2kg. še enih 8, bi jih dala vsaj dol.. samo vztrajat je treba pa gre
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 16:01:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** aja, pa pozabila sem vam povedat, da smo prejšnji vikend dobili 7. zobek , tako, da zdej jemo še samo klobase in zrezke in
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 16:01:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 a grema primerjat? sem mislila nocoj peglat, pa spet ne bo nič iz tega! jst vse sušim na zraku, razen belega perila. a plenice še likate? ni problema, ker ne verjamem, da ima katera večjega...s tem, da na kupu ni brisač, posteljnine, spodnjega perila, kuhinjskih krp, plenic, ker tega ne likam meri pa 90 cm in me katera prekaša? katera si upa naj povem, da sem prejšnji teden zlikala v nulo kasso jst te prekašam. slikala ne bom. sem sam prala, likala nič, ker sem diplomo dokončvala. je moj reku, da naj rajš diplomo napišem, zlikala bom že potem. in sem jo napisala, zlikalapa še vedno nisem . je reku glih včeri, da je diploma že napisana . sem mu rekla, da naj misli, da pač še ni in jo še vedno pišem. Lahko bi se ponudil, da bo on zlikal namesto tebe. Dec ko dec. Važno je, da si napisala, kup te pa itak čaka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 16:01:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Včeraj me ni bilo doma cel dan, sem prišla komaj ob 22.30 domov. Razgovor: tak tak, jaz sem povedala vse, kaj so hoteli vedet, pa še kaj zraven. Bodo poklicali, občutek imam pa danes bolj slab. Pa tudi tam se nisem dobro počutla, vse tak zaprto, zaklenjeno, kot zapor, na prvi pogled me ni prepričal. Bomo vidli. Vem, da nujno rabiš službo in upam, da jo dobiš in kasneje menjaš za boljše okolje. Malo smo lahko sebične.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 16:01:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Včeraj me ni bilo doma cel dan, sem prišla komaj ob 22.30 domov. Razgovor: tak tak, jaz sem povedala vse, kaj so hoteli vedet, pa še kaj zraven. Bodo poklicali, občutek imam pa danes bolj slab. Pa tudi tam se nisem dobro počutla, vse tak zaprto, zaklenjeno, kot zapor, na prvi pogled me ni prepričal. Bomo vidli. zmagovalec si, če najdeš službo za svojo izobrazbo, ki te še veseli. je pa res težko delat, če se v delovnem okolju ne počutiš dobro. če te bodo izbrali, le dobro premisli! To je pa res, če jo najdeš je skoraj primerljivo s 7 mico na lotu žal je res
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 16:02:55
|
|
|
|
barbaw
|
zdaj me imate pa verjetno dovolj do ponedeljka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 16:17:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw zdaj me imate pa verjetno dovolj do ponedeljka. Hej, a ti misliš, da bo cela stran tvoja??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 16:18:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ - a bodo tvoji mogoče s kom drugim oz. kako drugače letovali? Ja, otrokom ne bo manjkalo dopusta...že čez prvomajske gresta ta večja dva v toplice s taščo in tastom...na morje pa najbrž vsi trije.. meni manjka malo odklopa Upam, da vam bo vsem skupaj uspelo za kak vikend pobegnit od vsakdana. Joj, kasso, upam, da boš vseeno lahko tudi ti kam smuknila in si oddahnila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 16:19:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw zdaj me imate pa verjetno dovolj do ponedeljka. Hej, a ti misliš, da bo cela stran tvoja?? ne, zato pa sem nehala pisat
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 16:19:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Včeraj me ni bilo doma cel dan, sem prišla komaj ob 22.30 domov. Razgovor: tak tak, jaz sem povedala vse, kaj so hoteli vedet, pa še kaj zraven. Bodo poklicali, občutek imam pa danes bolj slab. Pa tudi tam se nisem dobro počutla, vse tak zaprto, zaklenjeno, kot zapor, na prvi pogled me ni prepričal. Bomo vidli. Glej, boš videla, kar bo, bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 16:40:15
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Mi bomo šli pa na mooooooooooooorjeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ah, po lanskoletnem fiasku si res zaslužimo en dooolg dopust Grem zdaj ponovno nastavit ticker
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 16:43:53
|
|
|
|
nia5
|
Mi2 pa sma še kr same, smrdima v bajti, no vsaj okno imama odprto, da pridema malo do svežega lufta. Pa tako lep dan je (bil), pun k.u.rac mam tega vetra
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 17:58:03
|
|
|
|
tilči
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 18:22:44
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla! Kak ste? Vas ni odpihnilo? Ta veter je za znoret Sem brala na eni izmed sosednjih tem o nenamernem hujšanju po porodu in sem se spet malce zamislila nad mojimi kg . Sicer pa ne vem, če se tista avtorica malo ne zafrkava z vsemi, ker je to njena prva objava Eh nima veze....
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 18:23:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Mi2 pa sma še kr same, smrdima v bajti, no vsaj okno imama odprto, da pridema malo do svežega lufta. Pa tako lep dan je (bil), pun k.u.rac mam tega vetra Eh Nia škoda živcev, čeprav ga imam tudi jaz poln k....
|
TaščaJanjikaaaaSte v rednem kontaktu in dobrih odnosih z partnerjevo mamo?Da, sva v zelo dobrih odnosih (
37%)
Da, sva v dobrih odnosih (le občasno se slišiva/vidiva) (
30%)
Pogovarjava se le o najnujnejših stvareh (
14%)
Nisva v dobrih odnosih, a se pogosto videvamo (
9%)
Nisva v dobrih odnosih in tudi v rednem kontaktu ne (
8%)
Z partnerjem sva skregana z njegovo mamo/starši (
2%)
Število vseh glasov: 208Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!