|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
17.4.2009 9:07:56   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Alja na obisku user posted image , upam da Estrella ne bo huda:

user posted image

user posted image

user posted image

pa še ena morska

user posted image

Nič nisem huda. Ful sta dobri mali, samo naša je tako zadržanauser posted image  Emilija je na zadnji prava pozerka za kako revijo. Mogoče bo pa fotomodel?user posted image Da ne bodo mislile, zakaj sem skoz zraven: sta sei takoj bile v lasah in očeh in sem mogla bit peacemakeruser posted image

O, krasne fotke user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
17.4.2009 9:08:22   
Soncnica Sandra ***
jutro

spanje: tako tako user posted image

vreme: dsež, sonce, dež, veter, .... user posted image

počutje: vedno bolje po ornk dozi kave

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
17.4.2009 9:08:40   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

TIA & LIA (Skye) VSE NAJBOLJŠE ZA 11 MESECEV!
user posted image

Čestitke tudi od mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
17.4.2009 9:08:52   
Soncnica Sandra ***

TIA & LIA (Skye) VSE NAJBOLJŠE ZA 11 MESECEV!
user posted image

tudi od nas treh user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
17.4.2009 9:11:06   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

jutro

Saj bo user posted image user posted image
Joj, ko bi ti videla, kako sem tekla z vozičkom iz vrtca user posted image Brez dežnika in dežne prevleke, dež se je pa vsul brez opozorila user posted image
Zdaj je že popolnoma jasno in sonce

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
17.4.2009 9:11:07   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Dobro jutro punce!
jutro user posted image

Včeraj se nisem javljala ker smo pokopali babico od mojega.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa mi je že navsezgodaj zjutraj ena prepotentna kura dvignala pritisk na 200...mislim kaj si ene grejo, misli da če je diplomirala da je pa boga za jajce prijela ? Pa kakšen odnos, sploh ne posloven , ampak otročji..joj bi šla tja na firmo pa ji dve prismolila...
eni res mislijo da so bod i batina če imajo diplomo user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
17.4.2009 9:12:56   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

jutro

Saj bo user posted image user posted image
Joj, ko bi ti videla, kako sem tekla z vozičkom iz vrtca user posted image Brez dežnika in dežne prevleke, dež se je pa vsul brez opozorila user posted image
Zdaj je že popolnoma jasno in sonce

men bo tud tole vreme en dan živce " sparalo" ker nikoli ne vem kdaj nas bo kje dež ujel. mi smo pa ene par dni nazaj iz vasi gor v hrib tekli, ker je začelo deževati, pa se mi je ena soseda neki smejala: kam pa se vam tolk mudi.

bo ona že videla user posted image  ko bo drugič njo dež ujel, jz se bom pa z avtom mimo peljala, pa še potrobila ji bom user posted image  babji

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
17.4.2009 9:13:31   
jana81

jutro

hoj hoj Sončnica

men tud manjka še ena ornk doza kave.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 3433
17.4.2009 9:14:20   
Soncnica Sandra ***

Dobro jutro user posted image

Tokrat je bilo spanje bolj za en user posted image

ah sej bo, dragica naša, jaz sem tudi že obupala nad normalnim spanjem

Uf, jaz bom doktorirala iz našega dopusta!!! user posted image Zbrala sem en kup ponudb in so ene (zanimivo, da tudi preko podjetij, zato jim pa ostaja toliko kapacitet za zunanje uporabnike) precej drage, ena je pa kar mikavna, samo še vedno bistveno dražja od tiste, ki je bila v moževi službi - tam je bilo res "đabe": 20 EUR na dan.

upam da boste našli čim bolj ugodno rešitev in imeli lepi dopust

No, bomo videli.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
17.4.2009 9:15:42   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Kako ste spali? Naša noč je bila tako takouser posted image Ga je nekaj matralo okrog dveh in je po eni uri pristal v velki postelji. Je pa bil vsaj potem dokaj mir.

Je pa danes en tak čuden dan - oblačen, vetroven... upam, da bo kaj sončka in brez vetra za kakšen sprehodek.
Sicer pa moram danes nesti na CSD še potrdilo delodajalca, pa na kofetkanje je treba it, pa v nabavo....

user posted image user posted image po slabi noči. Uživaj v dnevu user posted image

bom kar Špelin@ podpisala

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
17.4.2009 9:16:41   
Soncnica Sandra ***
no zdej pa gremo ven probat svojo srečo če nas bo dež kje ujel user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3436
17.4.2009 9:17:11   
špelin@

Dobro jutro punce!

Vsaka izguba je boleča user posted image user posted image

Danes pa mi je že navsezgodaj zjutraj ena prepotentna kura dvignala pritisk na 200...mislim kaj si ene grejo, misli da če je diplomirala da je pa boga za jajce prijela ? Pa kakšen odnos, sploh ne posloven , ampak otročji..joj bi šla tja na firmo pa ji dve prismolila...
Žal izobrazba ni sinonim za bonton, čustveno inteligenco in sposobnost obvladovanja svojega dela...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
17.4.2009 9:29:12   
kodrana
dan. evo me med živimi:D.

mi smo bili bolni zadnjič. dva dni. je mela drisko in vročino. hb je blo vse ok potem.

drugače nič novega, čakam da mi mentorica drugič popravi diplomo. kmalu bo treba delat. ene že delate, kot vidim. mene kar mal zvija, ko pomislim, da bo treba delat..

drugače kupujemo avtosedež. kak predlog? katere imate ve? mi2 bi rada kupila čim bolj varnega in cenovno ugodnega. iam katera Kiddy Comfort Pro? ta je sicer po testih ok, sam neki sm brala, da otroci nočejo notr sedet, k jih preveč utesnjuje tista mizica spredej in ne morejo migat z nogami.. hm.. tko da ne vem, če bo potem za našo prišel v poštev.

pa še voziček marelo bomo kupili, ker ta voziček, ki ga imamo je super za teren tu okrog.. samo za dajt v avto in spet vn, je pa težak..

jana
moje sožalje! ja, kar se tiče službe, pa itak no coment.. takih pametnih kur zna bit kar veliko in se ne splača načenjat živcev. je pa lažje tu meni rečt. ker mene bo tud kaj vrglo hitro iz tira, kukr se pozanam.

tally in Estrela zelo lepe pupike mata! pravi očarljivki.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
17.4.2009 9:46:23   
jana81

Dobro jutro punce!

Žal izobrazba ni sinonim za bonton, čustveno inteligenco in sposobnost obvladovanja svojega dela...

tole si pa res zeeeeeelo dobro povedala

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
17.4.2009 9:59:07   
suzy85
ma ok, zdle bom pa popizdla s to RR! hočem objavit post, pa mi napiše, kokr da nisem prijavljena! pogledam v zgornji desni kot - prijavljena! user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
17.4.2009 9:59:43   
suzy85

jutro

user posted image user posted image user posted image user posted image  evo, samo zate user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
17.4.2009 10:02:36   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

mi smo bili bolni zadnjič. dva dni. je mela drisko in vročino. hb je blo vse ok potem.
user posted image  samo, da ste zdaj zdravi!

drugače nič novega, čakam da mi mentorica drugič popravi diplomo. kmalu bo treba delat. ene že delate, kot vidim. mene kar mal zvija, ko pomislim, da bo treba delat..
sj ni tako hudo delat. se hitro navadiš!

drugače kupujemo avtosedež. kak predlog? katere imate ve? mi2 bi rada kupila čim bolj varnega in cenovno ugodnega. iam katera Kiddy Comfort Pro? ta je sicer po testih ok, sam neki sm brala, da otroci nočejo notr sedet, k jih preveč utesnjuje tista mizica spredej in ne morejo migat z nogami.. hm.. tko da ne vem, če bo potem za našo prišel v poštev.
mi smo kupili maxi cosi tobi. sma pa gledla tud tega kiddyja, sam nama ni bil všeč, ker je nastavljanje naklona komplicirano - nekje zadaj za sedežem. tobi pa ima ročko za naklon pod user posted image  nogami in ji lahko celo med vožnjo spremenim naklon.

pa še voziček marelo bomo kupili, ker ta voziček, ki ga imamo je super za teren tu okrog.. samo za dajt v avto in spet vn, je pa težak..

jana
moje sožalje! ja, kar se tiče službe, pa itak no coment.. takih pametnih kur zna bit kar veliko in se ne splača načenjat živcev. je pa lažje tu meni rečt. ker mene bo tud kaj vrglo hitro iz tira, kukr se pozanam.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
17.4.2009 10:04:27   
suzy85

Dobro jutro punce!

podpišem!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
17.4.2009 10:05:28   
suzy85

Dobro jutro user posted image

Tokrat je bilo spanje bolj za en user posted image

user posted image user posted image user posted image

Uf, jaz bom doktorirala iz našega dopusta!!! user posted image Zbrala sem en kup ponudb in so ene (zanimivo, da tudi preko podjetij, zato jim pa ostaja toliko kapacitet za zunanje uporabnike) precej drage, ena je pa kar mikavna, samo še vedno bistveno dražja od tiste, ki je bila v moževi službi - tam je bilo res "đabe": 20 EUR na dan.

No, bomo videli.

user posted image user posted image user posted image  da hitro kaj najdeš!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
17.4.2009 10:14:18   
suzy85

sem šla popoldne k staremu ateku na obisk, pa sem bila sama user posted image je v komi in zgleda tako bogi, da sem samo user posted image . na žalost sem zamudila priložnost, da bi še govorila z njim, sem ga pa vsaj za roko držala in upam, da je čutil. upam, da bo hitro rešen, ker ga samo še aparati držijo pri življenju user posted image

Lepo, da si šla in verjemi, da je stari ata čutil toploto tvoje roke.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem sigurna, da je čutil tvojo bližino. Ti lahko povem, da ko je moja mami bila 45 dni v komi, sem tudi sedela zraven nje in jo držala za roke. Ko se je zbudila iz nje, sem jo vprašala, če vedela, da sem zraven, mi je rekla, da se ne spomni nikogar, samo da je imela tak prijeten občutek spokoja in topline, da bi lahko še kar spala in spala. Skratka punca, naredila si zelo veliko in dobro delouser posted image

jutri gremo evi copate iskat, pa bom verjetno spet šla malo na obisk. so pa sestre in zdravniki RES prijazni na tem oddelku. kolikor imam izkušnje z drugimi oddelki, se lahko ostali skrijejo proti oddelku za intenzivno nego! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
17.4.2009 10:28:18   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

Če boš dobila službo, v kateri boš z veseljem delala in boš imela dober kolektiv, ti ne bo težko user posted image

Mi imamo Concord Ultimax še od male pike in je super.

jana

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
17.4.2009 10:29:22   
špelin@

sem šla popoldne k staremu ateku na obisk, pa sem bila sama user posted image je v komi in zgleda tako bogi, da sem samo user posted image . na žalost sem zamudila priložnost, da bi še govorila z njim, sem ga pa vsaj za roko držala in upam, da je čutil. upam, da bo hitro rešen, ker ga samo še aparati držijo pri življenju user posted image

Lepo, da si šla in verjemi, da je stari ata čutil toploto tvoje roke.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem sigurna, da je čutil tvojo bližino. Ti lahko povem, da ko je moja mami bila 45 dni v komi, sem tudi sedela zraven nje in jo držala za roke. Ko se je zbudila iz nje, sem jo vprašala, če vedela, da sem zraven, mi je rekla, da se ne spomni nikogar, samo da je imela tak prijeten občutek spokoja in topline, da bi lahko še kar spala in spala. Skratka punca, naredila si zelo veliko in dobro delouser posted image

jutri gremo evi copate iskat, pa bom verjetno spet šla malo na obisk. so pa sestre in zdravniki RES prijazni na tem oddelku. kolikor imam izkušnje z drugimi oddelki, se lahko ostali skrijejo proti oddelku za intenzivno nego! user posted image user posted image user posted image

S tem, da je ravno oddelek za intenzivno za zaposlene predvsem psihično (pa tudi fizično) največji zalogaj in kapo dol pred ljudmi, ki tam delajo user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
17.4.2009 10:30:42   
jana81
suzy85 jst sem Nejčku včeri kupila dvojne nove čeveljčke, take bolj odprte za zdej ko je toplo... so pa eni bili 42 € , eno pa samo 20 €, in sem kr obojne kupila, ene bež in ene modre.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
17.4.2009 10:53:39   
tilči
Dober dan!user posted image

Tia in Lia vse naj naj ob vajinem današnjem prazniku!user posted image user posted image user posted image

Spali smo super.Ponoči je samo enkrat malo vode popil in je ob ob 6.revež že prav sestradan.Po novem sedaj spimo do 7.user posted image user posted image  trkam!!!.da ne bo takoj jutri kakšna sprememba

Smo bili pa že pridni danes,saj smo naredili generalno po hiši,rože so že na oknih,zlikala sem že,mreže proti komarjem na oknih zamenjala,sedaj je pa čas za še eno user posted image
Tilen spi prvo kitico,tako da bo sedaj eno urco tišine.user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
17.4.2009 10:55:11   
suzy85

suzy85 jst sem Nejčku včeri kupila dvojne nove čeveljčke, take bolj odprte za zdej ko je toplo... so pa eni bili 42 € , eno pa samo 20 €, in sem kr obojne kupila, ene bež in ene modre.user posted image

kje pa?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

nakup plenic
nada56

Bi kupili plenice preko spleta?

DA, ker bi prihranili čas (25%)

DA, če bi bili še drugi artikli za dojenčke (8%)

DA, če bi bila dostava še isti dan (11%)

NE, grem raje v trgovino (36%)

NE, ne maram nakupov preko spleta (19%)

Število vseh glasov: 208

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!