Čmrlika
|
RE: Majčice - 4 del. 18.4.2008 16:29:57 showPicture("4/18/2008 4:29:57 PM",1,0,0,2652435,150) Čmrlika [url=http://www.glitterfy.com/] Glitterfy.com - Photo Flipbooks titleAndStar(2583,0,0,false,"","") Objave: 2583 Član od: 18.9.2007 Kraj: Maribor Status: prisoten Čmrlika buši. Ful je lep. Drugače se pa lahko zmenive v torek par minut čez 8, ker moram še parking poiskat. ja kar zmenjeno, če ne grem jaz prej v Rim.. samo spomnit se morava v ponedeljek... jaz sem v soboto pozabila na primer, da sem povabljena na roj dan, pa so mi klicali, kje hodim... jaz se bom po citiyju nekje motala, ti pa me rufni, ko boš kje tam... IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Joj tolk sem lačna. Danes si sama kuham kosilo, ker moj lubček dela cel dan . se ti pridružujem, moj dela do 18h, in preden pride domov je ura 19h...tako da sem danes že pojedla dva topla sendviča, kilo jagod, 2 jabolki, pa sem spet lačna...bom počasi mogla kaj za kosilo naštudirat...ne vem če ne bi danes palačinke z evrokremom ali čokolado (ker moj tega ne je). jaz pa sem ravnokar s kosila pri moji mamici-spet! kak me razvaja...lubija ne bo domov, ker gre po službi na "službeni" piknik, in bom sma ...po moje kar do jutri zjutraj... se je javil za šoferja, ker ne bo nič pil, za rimer, če mora v P letet- priden, ne? ja, in potem bo izgovor, da je moral do zadnjega ostat, ker je rekel da jih bo vozil...ga že vidim...oz slišim... naj mu bo, na j si še malo ventilčke ven spusti... punce, jaz pa sem tak vesela zdaj, je bila moja dobra prijateljica na čveku pri meni in mi je prišla testerček pokazat!!! Bomo oz bodo zibali tud oni...imajo pa že skoraj 6 letnega fanta... sem milsila da bom od veselja kr popadke dobila, pa moje dete je tud zraven ponorelo!!! joj kak sem vesela!!! in kaj je blo res sem jih dobila. ..ne mi zamerit ker obujam spomine... Barbaw...si kasneje odpisala da sma zmenjene v ponedeljek če bom še 2 v1 , in zgleda da nama že od takrat gredo zmenki za kavo slabo od rok.
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 18.4.2009 7:03:16 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|