|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
16.4.2009 15:03:27   
Sarchi
oki hvla za nasvet, tolažbo mal manj ;) Bom poskusla z rednim pitjem magnesola. larilu si ti na bolniški al delaš?

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
16.4.2009 15:11:42   
Anonimen
jaz sm dala odpoved,drgač sem bila pa na bolniški do 31.3. sam ker se nisem hotela več ****t z njimi k so me psihično zajebaval pa to pa sem pol raj dala odpoved k vrjetn da če bi delala sigurno prišlo do kakega splavauser posted image

(odgovor članu Sarchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4227
16.4.2009 15:25:05   
Sarchi
aha k jzt sm v službi pa ful ne vem al bi mogla več počivat, sicer mam čist pisarniško sedeče delo, ampak te bolečine so ful neprijetne, pa kr vsak dan so zdej...nč bom počakala do 4.5. k mam pregled pa MF in takrat povejm G. pa bomo vidli kaj bo reku. če me pa kej prej zvije, k se mi zdi da me kdaj kr mal zakrči bom pa šibala v porodnišnico. ni druge.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
16.4.2009 15:25:46   
vn1983
Eno vprašanje mam
mene tko skoz neki tišči pa boli v spodnjem delu trebu, pa občasno, enkrat na dan, ponavadi v službi proti koncu delovnega dne mam tak občutek da moj buši kr tak bl trd rata. Sej bom na pregledu G.rekla za to, kaj ima še katera kak tak občutek. Ful mi je čudno k namest da bi se dobro pa prijetno počutla me skoz neki buba.
Hvala.

To, da te tišči, morda, imaš občutek otrdevanja maternice, kar pa je naredno, neboleča, a neprijetno, ...verjetno so to Braxton - Hicksonovi popadki, s katerimi se maternica pripravlja na sam porod in so povsem normalni, dokler si ne sledijo v intervalih in prepogosto.
Verjamem, da ti je skos kaj neprijetno user posted image , sej je tut meni, samo to moraš vzet tako, da je pač vse manj prostora v tvoji trebušni votlini, da se sicer razteza, pa vendar včasih ima človek občutek, da ne bo šlo tako naprej....Ti kar glavo pokonci.

Aja, pa Magnesol, kot so ti priporočile že moje predhodnice - magnezij preprečuje krče in pomirja...

Pa vso srečo z user posted image in user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
16.4.2009 15:30:02   
Sarchi
vn1983 hvala. kolk pa nej tega magnesola popijem, a je to ena šumečka na dan?

(odgovor članu vn1983)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
16.4.2009 15:47:50   
vn1983
Priporočajo, da nosečnica zaužije 2-3 tablete Magnesola v dnevu. Raztopiš v kozarcu vode in je. Priporoča pa se, da ga proti koncu nosečnosti nehaš jemat, sicer se boš pa pogovorila z G. in ti bo povedal kako naprej.

Jaz ga prvo nosečnost nisem potrebovala, v drugi sem ga pila, pa ni pomagalo, sedaj pa je kar moj zaveznik (vse je v glavi user posted image )!

Bodi fajn!

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
16.4.2009 16:05:43   
Bety11
Pozdravljene user posted image

Ležalnik...hmmm..še nikoli ga nisem imela in ne vem kako je z njim....Kako velike otroke začneš spravljati v to napravico???

Picabo....Služba.user posted image user posted image ...Nočem ti pamet solit, ti svetovat....Samo, ali ni star pregovor, da mora vsak zase poskrbet in potem bodo tudi drugi zate poskrbeli?!user posted image ....
Pol ure sem sem ti nekaj pisala in zbrisala....Nočem, da si jezna name...
Samo to ti bom povedala, da popustljivost ni dober znak in pot v srečo......Prijatelj, delodajalec, partner, otrok...vsi oni in še drugi bolj spoštujejo sogovornika, ki ve kaj hoče in kaj ne....
Srečno na tvoji poti....

Škorpijončica...user posted image user posted image user posted image ..bravo za MF in tako naprej...ĆČe zdravnik pravi, da je vse Ok, potem je vse OK in drugo ni važno......Kar se tiče kg in hemoglobina, pa nismo vsi enaki.
Moja 14 let stara hči, postavna punca, športnica je težka 60 kg tako, da si jaz ne predstavljam 5 mesecev user posted image , ki tehta 50 kg. user posted image

Draja čestitke za MF user posted image user posted image user posted image

Tudi mene trebuh ful moti pri hoji, obuvanju čevljev, spanju, hoji po stopnicah.....Čeprav redno hodim na WC imam zelo napetega, izbočenega in po naporu tudi otrdeva....Takrat vem, da moram počivati in to ne samo pol ure. Rabim malo več časa, da se vse skupaj umiri.

Dobrodošle nove...user posted image user posted image user posted image

Mancag....Jaz se danes počutim obupno, živčno....Spat ne morem, kar prepirala bi se z nekom.....Upam, da bo minilo...Manjka mi dež, ker me ta oblačnost jezi....

Vsem ostalim pozdravček in lepe želje...

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
16.4.2009 16:21:35   
Bety11
Pozabila sem vam povedati, da sem za nosečniška oblačila zapravila celih 25 eur....

Zavila sem v MANO in brskala in brskala...Popusti so bili 70%. Dobila sem črne hlače/trenerka klasic(pas je tako ohlapen, da me prav nič ne tišči in tudi če ga dam pod trebuh, oblačilo lepo stoji gor in ne leze dol), rumeno majčko s kratkimi rokavi, rozasto majčko s dolgimi rokavi (zelo tanko) in dve črni tuniki, ena s kratkimi rokavi in ena s dolgimi rokavi.

Na črno barvo lahko kombiniram vse, kar imam majhnega v omari in to pod tuniko ali kar čez, ker so mi zdaj majčke itak vse samo čez joške.....

Še čevljčke rabim....Nekaj, kar nima visoko petko, od spredaj zaprto in od zadaj odprto, da gre na vse in vse letne čase....Pa po možnosti samo za natakniti, da se lažje obujem....

LP

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
16.4.2009 17:36:33   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

punce to sem vas hotela vpraša če si ve tud s težka obujete čevlje pa nogavice gor daste?k to je pr men neki najhujuser posted image user posted image

Trebuh se mi vedno bolj pozna, ampak zaenkrat me še sploh ne ovira pri vsakodnevnih opravilih, kot da ga ne bi bilo. Seveda pa niti ne poskušam česa težkega dvigovat ali biti dlje časa v sklonjenem položaju. Naslednji teden pa mislim začet nosit nosečniške hlače. Kar zavlačujem s tem, sem jih nabavila že kak mesec nazaj, ampak se jih izogibam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
16.4.2009 17:40:44   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi

Eno vprašanje mam
mene tko skoz neki tišči pa boli v spodnjem delu trebu, pa občasno, enkrat na dan, ponavadi v službi proti koncu delovnega dne mam tak občutek da moj buši kr tak bl trd rata. Sej bom na pregledu G.rekla za to, kaj ima še katera kak tak občutek. Ful mi je čudno k namest da bi se dobro pa prijetno počutla me skoz neki buba.
Hvala.

Meni tudi občasno malo otrdi del trebuha (ne cel) in sem G povprašala, kako je s tem in je rekel, da če ni to skoraj cel čas, ni panike. Da se maternica napenja, premika ali nekaj takega.

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
16.4.2009 18:36:00   
tulpek
Sem dodala nekaj slik v album, ampak so slabe, zelo slabe user posted image (zajela sem jih iz videa). Video je veliko boljši, če pride katera kaj v CE, ji ga lahko pokažem user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
17.4.2009 6:34:38   
tulpek
Dobro jutro user posted image !
Pa kje ste vseuser posted image , to res ni OK, da sem zadnja in prva na forumu user posted image . Potem pa pišem monologe...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
17.4.2009 7:28:21   
Picabo
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Dobro jutro user posted image !
Pa kje ste vseuser posted image , to res ni OK, da sem zadnja in prva na forumu user posted image . Potem pa pišem monologe...

Tulpek prva in zadnja praviš ;))
Kar se nosečniških hlač tiče; v H&M sem kupila krasne nosečniške hlače, z veseljem jih nosim in prav trpim, ko imam kakšne navadne, ko me veže, ko sedim.

Bety tisto kar si napisala si vse povedala, samo saj veš, da človek rabi, da ga izuči, sicer pa dokler se tko super počutim še kar gre :)

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
17.4.2009 8:04:44   
Bety11
Lepo vas pozdravljam....

Pri meni se je začela akcija čiščenja in beljenja...user posted image Kar polna energije se počutim in to moram skoristiti, ker napovedujejo prevoče pletje, ko bom jaz verjetno bolj v senci sedela in kvačkala...Če vam povem, da sem skoraj za vso bajto nakvačkala zavese, ne boste verjele...
user posted image user posted image
LP

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
17.4.2009 8:35:45   
Picabo
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Lepo vas pozdravljam....

Pri meni se je začela akcija čiščenja in beljenja...user posted image Kar polna energije se počutim in to moram skoristiti, ker napovedujejo prevoče pletje, ko bom jaz verjetno bolj v senci sedela in kvačkala...Če vam povem, da sem skoraj za vso bajto nakvačkala zavese, ne boste verjele...
user posted image user posted image
LP

Resno??? Jaz sem do sedaj naredila le en gobelin, en pulover seštrikala in to je bilo dolgo časa nazaj in sem že malo pozabila. To morajo biti pa zanimive zavese, naredijo pridih domačnosti, kajne?

Simonae, kje si ti? Vem, da so lepi dnevi samo dej se malo pofočkaj? Dolgo te že ni... Se vidiva v pon. na telovadbi?

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
17.4.2009 8:43:39   
kepica
Morgen punceuser posted image

Danes sem pa kot rožicauser posted image  Z možem sva šla včeraj že ob 9h spat in sem se tko fino naspala, da imam energije za izvozuser posted image

Včeraj smo se super imeli. Praznovali smo rojstni dan našega "velikega" bodočega bratca. Sva ga z možem peljala v Baby center in mu kupila igračo po njegovi izbiri. So se mu tako oči svetile, ko je gledal, kaj si bo izbraluser posted image  Potem smo šli pa še na pico, pa je bil dan naokoli. No, pa imamo 5-letnika. Sploh ne morem verjet, da je že toliko staruser posted image  Čas gre res prehitro. Še dobro leto brezskrbnih dni, potem pa že šola.

Danes od vse dobre volje kar malo šopingiram po netuuser posted image  Naročila sem si varnostni pas za nosečnice, ker sem res veliko v avtu in imam slab občputek, ker me varnostni pas drži ravno čez trebuh, pa še na morje gremo v pozni nosečnosti, tako da ga bom res dobro uporabila.

Potem sem si pa naročila še otroški ležalnik, o katerih je bila te dni tudi že debata. Sem ga imela že pri prvem, rabljenega, pa je že v slabem stanju in sem našla prav enega luštnega na Bolhi, pa sem ga kar naročila. Za male pareuser posted image

Bety11, pridi še k nam malo. Meni pa energije za čiščenje vedno zmanjka in te jutri povabim na eno gereralko, če si za user posted image user posted image  Če bo dež, bom mogoče še zbrala kaj volje za pospravljanje, če bo pa sonček, me bo pa verjetno bolj ven vleklo.user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
17.4.2009 8:48:43   
Anonimen
jutro!

betty dej mal posliki te zavese,midva jih nimava niti na enem oknu ampak k bo vse pobeljeno in tko naprej bodo pa tud tja prišleuser posted image

včeri k sm šla po tamalga me je v vrtcu čakal z novo buško pr učku,zaotečen do ličnice ,bošček mejhenuser posted image no dans je že boljš je plesal pa že eno čokoladko je snedel tko da upam da bo tud v vrtcu jeduuser posted image

zdele bom pa vrjetn šla neki papcat potem pa mogoče šla še par stvari narisat v lukijevo sobico,k se mi zdi da bi en polhek prov lušten zgledal nad radiatorjem kot da se plazi po njemuser posted image no bomo videluser posted image

(odgovor članu Picabo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4242
17.4.2009 8:53:41   
sontschica
dobro jutro sonosečke,

tudi jaz se že dolgo nisem javila, pa sem imela kar malce slabo vest..user posted image user posted image so bili taki lepi dnevi, jaz pa toliko energije...zdaj ko nimam službe...prav zavestno uživam v vsakem prostem trenutku...in se tudi veliko bolje počutim...user posted image user posted image

najprej da malce pokomentiram

Lubenička
čestitke za vozniški izpit. zdaj pa pamet v glavo in lepo previdno na naših cestahuser posted image user posted image user posted image

mancag čeprav z veliko zamudo, ti tudi jaz želim vse najboljše in najlepšeuser posted image user posted image . da bi čimbolj uživala v user posted image in kmalu zagledala svojga škrata ali škratinjo.

vsem (tulpek, altaja, škorpijončica,...) čestitke za uspešne morfologijeuser posted image user posted image user posted image . najvažneje je itak, da je z vašimi user posted image vse v najlepšem redu.

zadnjič ste se pogovarjale o veri in o oddajah, ki jih predvajajo...meni gre to tut na živce. imam vse zakramente do sedaj, ker me je naša babica silila k verouku, vendar sem cerkev že od malih nog začela sovražiti....predvsem zaradi našega župnika,ki je "zategel" ko vrag. no seveda posledično po birmi nisem skoraj nikoli več prestopila praga naše cerkve in tudi se jih nasplošno izogibam. glede vere imam pa jaz takšno mnenje, jaz tudi verjamem, da je nekaj nad nami, če pa je to Bog pa res dvomim. nimam nič proti kristjanom, vendar menim, da verniki za stik z Bogom ne potrebujejo posrednikov kot so "župniki" in cerkve.

kaj ste še komentirale...vas vsak dan preberem..pa že pozabim.

aja glede krčev in otrdevanja trebuha. tudi jaz občutim vsake toliko časa, kot da me nekaj špikne v jačnikih, pa ne vem kaj je to. verjetno je res samo raztezanje maternice.

user posted image pa tudi jaz še ne čutim, mogoče kdaj pa kdaj mehurčke (pa še te ne pogosto, ker sem skoz v pogonu). upam da me bo čimprej razveselil s svojimi brcikami.

pa dobrodošle vse nove čvekiceuser posted image user posted image

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
17.4.2009 9:02:58   
barika
Jutrouser posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
17.4.2009 9:08:20   
Sarchi
jutro user posted image

peeetek, juhu. upam da bo kej sončka med vikendom.
tulpek hvala za dellitev nasveta v zvezi z bolečim buščkom., pa ostalim tudi, bom magnesol pridno pila in na naslednjem pregledu G.povedala pa bomo vidli kaj bo reku.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
17.4.2009 9:09:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Jutrouser posted image

madonca spet si tok zgovorna da te sploh ne dohajamuser posted image user posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4246
17.4.2009 9:20:45   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Jutrouser posted image

madonca spet si tok zgovorna da te sploh ne dohajamuser posted image user posted image

nimam nič kej pametnega napisat ...
aja mogoče to, ponoč ko nisem mogla spat, sem se malo božala po trebuhu (joj kak stavekuser posted image ), in se mi je zdelo, da je bil mali ful stišan, tak da bi ga lahko po hrbtu božala ...no ful je bilo smešno za občutit, ena taka trda bula ven, nekok prečno ležečauser posted image , tavečji se je pa sred  noči spomnil, da bi imel avto, pa taaaak jok, pa avto, avto, da ko sem mu dala avto v roke je še v isti sekundi zaspal.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
17.4.2009 9:37:08   
Mihaelca
Živjo še zmoje strani. Jaz sem za danes že skoraj oddelala svoje, a kaj ko čaka doma še spomladansko čiščenje.
Včeraj sem imela morfologijo torej; pri slabih 20 tednih. Fajn je blo, vse je OK, tamal je bil ful živahen. Pa kr vse se vid: hrbtenica, jetra itd. ... na 15 cm telesa. user posted image
Mene tud boli v spodnjem delu trebuha, ampak samo takrat, če recimo predolgo sedim. Pomaga že, sploh če si v službi, da se malo sprehodiš, pa je potem kul. user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
17.4.2009 9:58:07   
*kinnie*
Še od mene dobro jutrouser posted image

upam, da mi bo uspelo kaj napisat, ker mi že celo jutro nagaja internet user posted image

No danes sem dan začela s popravljanjem lastnih napak zaradi svoje pozabljivostiuser posted image user posted image
V glavnem enostavno sem pozabila opraviti zdravniški pregled, ki jih imamo v službiuser posted image .....no in HB se je povsod dalo dogovorit, da so me vzeli izven določenih datumov....mah ta nosečniška pozabljivostuser posted image

Sem pa malo prehlajena....tako da trenutno nisem najbolje, pa bo že user posted image

(odgovor članu Mihaelca)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
17.4.2009 9:58:29   
altaja
punce, zadne dni tako katastrofalno spim da je kr groza. Prevračam se kot kit iz enga boka na drug, pa še moram sred noči spomnt da nič več stiskanja da naj gre na svojo stran. Nič mi ne paše, in mi je zlo hudo kr sem zaspanček, ful rada spim in nikol nisem mela težave s spanjem zato me to še tolk bolj moti. Ampak je že tko da zdej dolg časa ne bo tazga spanca kot sem ga poznala. Bomo preživel.

Sontchica, ti sam uživej! Te je tko lepo brat veselo in zadovoljno

Bety11:  a kvačkaš al štikaš? Moja mami tud vse zavese sama nardi, pa prtičke ampak to s to tehniko. Vsaj mislim da se tako reče, uglavnem obveze, potem pa luknjice vn zreže. Men je to zlo všeč, je tud zame že par stvari nardila. Tud sicer ko berem tvoje poste se mi zdi kot da bi jih ona pisala, res..neverjetna podobnost.  Upam da nisi moj vohun

Lenck, jaaavi se...majkuš da nisi spet po kakih bolncah...

Mihaelca, čestitke za MF

(odgovor članu Mihaelca)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Pralni prašek

Katerega uporabljate in ste z njim zadovoljni?

Ariel (42%)

Persil (26%)

Luna (7%)

Faks (1%)

Dash (13%)

trgovinske blagovne znamke (11%)

Število vseh glasov: 9937

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!