|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
16.4.2009 12:02:11   
škorpijončica
Živjo
Evo, sm nazaj iz morfologije. Slabokrvna sem spet tako, da moram tablete zdaj jemat 3x na dan, zredila pa sem se na okroglih 50 torej 3 kg več. Je šel še moj fant zraven in je bil ful vesel ko sem ga poklicala not na uz, da vidi plodek. Vse je v redu je rekel g, dovolj je velik, možgani razviti, hrbtenica pravilna, vidli smo želodček, mehur, ledvičke in poslušali srček (150 na min). Nogica so že lepo debele med stegni pa lulika, ja, še vedno pravi, da je punčka. Mala je spala in nam skoz kazala hrbet, tako da slikce niso preveč dobre, potem pa smo le ujeli glavico in ima ful velika ušesa- pa g. pogleda mojga fanta, ko mu tud štrlijo ušesa, pa prbije:" No, poglej to, kako ti je že podobna." Smo se smejali, mala pa kot da bi slišala,dvigne roke k glavi in z dlanmi pokrije ušesa, užaljena, ker se jim smejimo (kar poglejte na slikci:). Tko da sva ful vesela, da je vse v redu.
Lepo preživite dan, pa na kakšen sprehod pejte vn na sončka.

user posted image

(odgovor članu ja.lo09)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
16.4.2009 12:09:54   
JaLuca
Picabo meni kar paše biti v bolniški, na začetku sem se kar sekirala in bila živčna, zdaj pa sem umirjenauser posted image  , kar paše mi. Priznam. Sem pa v prvi tudi delala več kot osem ur dnevno, sem bla kar crknjena, bil še je zimski čas, v temi šla, v temi prišla. no in me je potem 3 mesece pred porodom malo zahaklalo, sem bila še v bolnici. V drugi nisem bila v bolniški, samoenkrat, ker sva s temalo imele virozo. Seveda pa nisem bila celo nosečnost v službi, ker sem že zanosla v času porodniške, nekaj sem koristila dopusta in sem bila v službi cele 4 mesece, del. čas več kot osem ur, ampak v tem času je imela mama v varstvu, tako da je bila še ta prednost, da je skuhala še zame.
Zdaj pa bi morala biti tudi več kot osem ur, ker pomoči ni, so novi programi, delo s strankami, in ko je prišel čas največjega "pomembnega dela za stranke" sem bila v bolnici. In potem sem jim rekla, da naj mi priskrbijo dodatno pomoč, seveda ne za celotni delovni čas, ampak toliko da jo naučim dela v zvezi s strankami, ker tudi več kot osem ur ne morem delati, morejo pa tudi računati, da imam lahko tudi nego. In seveda so mi rekli, da naj grem rajši v bolniško, ker tudi za testiranje programov rabijo nekoga non stop, so pač tudi še drugi razlogi.
Na začetku mi je bilo tudi nelagodno, jaz doma, tamali v vrtecu, ker tega nisem bila navajena, jaz doma oni dve pa ne.
Ampak prva dva tedna sem dopolne prespala. To pomeni, da sem bila tako utrujena, da še sama nisem vedela. In od te utrujenosti, se mi je tudi krvna slika poslabšala.
Ampak kot sem na začetku že napisala mi paše, ker dopoldne postorim po stanovanju, vrt, skuham, operem, lahko grem komot v veliko trgovino in mirno hodim po policah, kar je zamene luksuz, in še kup opravkov, ki jih mirno postorim, popoldne pa se popolnoma posvetim tamalima, in kar vidim, da sta tudi oni dve razpoložene in dobre volje, čeprav pride kakšen slab dan, pa tudi jaz sem bolj umirjena in manj živčna, takrat pa me je čas basal, od kuhe, do pranja, do igranja.....in tudi zvečer sta šli hitro spat, ker sta se morale vstajati ob 5.15, domov pa smo prišle ob 16. Zdaj pa tudi gremo v miru ven, na sprehod.

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
16.4.2009 12:20:06   
yenny
Tudi jaz sem se čisto navadila na to,da sem doma.Na začetku sem bila kar malo šokirana ko so mi rekli,da moram kar lepo ostati doma.Vedno sem si predstavljala,da ko bom noseča bo vse fino in krasno,imela bom polno energije in seveda bom do konca hodila v službo.No zdaj pa imam!
Sem mislila,da mi bi grozno dolgčas,zdaj pa po pravici povedano prav uživam,vse delam lepo v miru in počasi,nikamor se ne mudi.Danes sem oprala okna,skuham še kosilo pa bo že ura popoldan.Pač enostavno tisto kar sem prej naredila kar tako mimogrede se mi sedaj razvleče na celo dopoldne.Popoldan si vzamem čas za počitek,tv,krajši sprehod,pač po občutku.
O morju letos ne razmišljam,sonca ne prenašam,vročine še manj in da bom tam cela sitna utrujala še druge-hvala lepa.Najbolj se lahko sprostim doma pa še vse kar rabim imam na dosegu roke.Hčerka pa za letos pravi,da želi v kolonijo,kar pa je tudi krasno.
Brcik v pravem pomenu še ni,občasno sicer malo že čutim,ni pa nič konkretnega.
Imejte se!

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
16.4.2009 12:21:23   
Picabo
JaLuca; prav vesela sem, da imaš možnost uživati v vsem kar si napisala. Torej me razumeš. Tokrat malce stisnem, pri drugi nosečnosti pa bo, upam, bolje.

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
16.4.2009 12:30:19   
baja*
jaz se pa nekak še nisem navadla na bolniško - res je, da me trebuh veliiiko manj boli in otrdeva, odkar več počivam, samo psiha mi ne da miruuser posted image  mam ful občutek krivde, ker ne delam pa tak nekoristno se počutimuser posted image
plus tega nikamor ne upam it zaradi kontrole (in sodelavk, da me ne bi videle - češ, lej jo v tgovino/na spehod/v park... lahko gre, na šiht pa ne) in se skoz držim doma, se mi že meša počasi...

draja in škorpijončica čestitke za uspešno MFuser posted image user posted image

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
16.4.2009 12:40:32   
Anonimen
laraa če si mene mislila glede brcik jih jaz že dobra 2 tedna čutimuser posted image

glede bolniške in vsega tega sem jaz prov vesela da sem doma in ne na bolniški ker me je služba zdej preveč živcev in zdravja vzela tko da sm dala odpoved in sem zdej k ptička na veji,bomo že z eno plača prišli skozi sam da so otroc zdrav pa jeuser posted image
drugače pa picabo verjamem da si zmatrana in upam da ti bo cajt do praznikov hitro minil da si boš lahk malo bolje odpočilauser posted image

škorpijončica ja madonca luštna pikicauser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4206
16.4.2009 12:46:19   
Anonimen
punce to sem vas hotela vpraša če si ve tud s težka obujete čevlje pa nogavice gor daste?k to je pr men neki najhujuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4207
16.4.2009 13:07:55   
barika
DOpust, letos ga ne bo, ker sma ostala brez avta, za novega pa ni € user posted image  in se tudi jaz počutim nekoristno, ker nikjer ne delam ... ampak za to sma se odločla zavestno, ker sma načrtovala še enega otroka. TOle z avtom je prišlo pa ful nepričakovano (pač naš starček 18 let je odslužil svoje - lahko bi ga dala popravit, pa bi naju preveč stalo ,tako da ..., bomo šli pa drugo leto, letos pa z vlakom do kakšnega bazena Laško, Olimje, pa bo, jaz pa tudi nisem morje navdušenec, tak da mi je vseenouser posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
16.4.2009 13:09:37   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

punce to sem vas hotela vpraša če si ve tud s težka obujete čevlje pa nogavice gor daste?k to je pr men neki najhujuser posted image user posted image

neeee, jaz za 1x lahko še normalno letam za tamalom, pa sploh me trebuh ne motiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
16.4.2009 13:11:06   
Anonimen
matr zdej mi je pa en mini pajkec zlezel med tipkeuser posted image mislim k da nima drugje dost placauser posted image sam si je ukrojil svojo usodo je.bat gauser posted image
barika jaz si pa ne bom upala na bazen it,k kolegica je šla in ima od takrat sama vnetja spodaj takoj k preneha z zdravili je čez en dan spet slabiuser posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4210
16.4.2009 13:13:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barika

neeee, jaz za 1x lahko še normalno letam za tamalom, pa sploh me trebuh ne motiuser posted image

no to ga še lahk dohajam sam ne morm se pa prepogibat k me začne kuj ful bolet in pol bolečina ne mineuser posted image sm mislna da je bila prejšnja nosečnost slaba ma ta je še slabi,skoz sm na tabletih ampak v obeh morm pa počivat pa nič ne smem delat ne nič mislimuser posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4211
16.4.2009 13:17:10   
barika

matr zdej mi je pa en mini pajkec zlezel med tipkeuser posted image mislim k da nima drugje dost placauser posted image sam si je ukrojil svojo usodo je.bat gauser posted image
barika jaz si pa ne bom upala na bazen it,k kolegica je šla in ima od takrat sama vnetja spodaj takoj k preneha z zdravili je čez en dan spet slabiuser posted image

oh ne se bat, jaz verjetno sploh v vodo šla ne bom, ali pa samo noge namakat, imam dovolj težav z vnetji.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
16.4.2009 13:20:04   
Picabo
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

jaz se pa nekak še nisem navadla na bolniško - res je, da me trebuh veliiiko manj boli in otrdeva, odkar več počivam, samo psiha mi ne da miruuser posted image  mam ful občutek krivde, ker ne delam pa tak nekoristno se počutimuser posted image
plus tega nikamor ne upam it zaradi kontrole (in sodelavk, da me ne bi videle - češ, lej jo v tgovino/na spehod/v park... lahko gre, na šiht pa ne) in se skoz držim doma, se mi že meša počasi...

Baja* v bistvu razumem tudi to tvojo plat in občutek nekoristnosti, nedogajanja... Skušaj čim več brati, za kar prej nisi imela časa, ali pa preizkušaj nove kuharske recepte. Tvoj ti bo zagotovo hvaležen... Pa srečno!

(hrvaški pregovor)

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
16.4.2009 13:21:14   
Picabo

Larilu jaz sem si v ta namen kupila pručko! Tako lepo leseno in porisano :)

(hrvaški pregovor)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
16.4.2009 13:21:17   
Anonimen
ja sej to je to k bo vzun noro vroče in bi tko pasal v vodo se vržt pa se ne smeš k tvegaš vnetja in s tem dodatne probleme,pa k še pravijo da bo poletje spet ful vroče jao k me kr mine kolk bo spet vroče v porodnišnici in dete ne bo hotlo jest k mu ne bo pasalo mislim norouser posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4215
16.4.2009 13:22:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Picabo

kdo me bo pa pobral iz tiste pručke?user posted image user posted image user posted image ampak jaz to resno mislimuser posted image

(odgovor članu Picabo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4216
16.4.2009 13:33:36   
baja*

IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Baja* v bistvu razumem tudi to tvojo plat in občutek nekoristnosti, nedogajanja... Skušaj čim več brati, za kar prej nisi imela časa, ali pa preizkušaj nove kuharske recepte. Tvoj ti bo zagotovo hvaležen... Pa srečno!

knjige me že čakajo tamle, sam spravit se še moram zravnuser posted image  glede receptov maš pa prav, sploh tisti del, da mi bo moj hvaleženuser posted image  se mi zdi, da zadnje čase sam testenine, krompir al pa riž jemouser posted image  tak da picabo, hvala za idejouser posted image

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
16.4.2009 13:40:27   
draja

kdo me bo pa pobral iz tiste pručke?user posted image user posted image user posted image ampak jaz to resno mislimuser posted image

po moje je mislila, da daš na pručko sam nogo, da se ti ni treba čist do dol sklonit.

Picabo jaz sem v prvi nosečnosti garala podobno kot zdaj ti in to do porodniške, brez dneva bolniške ali dopusta, tokrat pa imam hvala Bogu službo, ko delam le od doma. Zaposlena sem namreč v najinem podjetju. In je zakoooooon! Čeprav ima svoje slabosti - ko je kakšen nujen projekt nimaš ne praznikov ne vikendov,ampak še vedno ima več prednosti kot slabosti. Predvsem, ker vem da delam zase in ne za druge!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
16.4.2009 13:44:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: draja

po moje je mislila, da daš na pručko sam nogo, da se ti ni treba čist do dol sklonit.

Picabo jaz sem v prvi nosečnosti garala podobno kot zdaj ti in to do porodniške, brez dneva bolniške ali dopusta, tokrat pa imam hvala Bogu službo, ko delam le od doma. Zaposlena sem namreč v najinem podjetju. In je zakoooooon! Čeprav ima svoje slabosti - ko je kakšen nujen projekt nimaš ne praznikov ne vikendov,ampak še vedno ima več prednosti kot slabosti. Predvsem, ker vem da delam zase in ne za druge!

user posted image user posted image no to bi bilo pa bolj izpeljanouser posted image

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4219
16.4.2009 13:50:06   
JaLuca
Saj zdaj ko sem na bolniški res preizkušam recepte, pa ni samo kosilo v "pol ure", pa za peciva imam več časa. Samo zdaj pa jaz največ pojem. Bomo videli koliko bo kazala tehnica v torek, pa saj na začetku sem shujšala.
Pa porabim energijo ko popoldne letam za malima.

Šuhe si še lahko obujem, oz. doma imam kar natikače, tak da trebuh mi ne dela problemov, je pa že problem ko se sklanjam, te pa že bolj uporabljam noge, tako da imam hrbtenico zravnano, tako da zdaj bolj delajo noge in ne hrbtenica in me že noge pošteno bolijo.

Danes tako ne bomo naredile dolgega sprehoda, ker ful piha pri nas, še meni je neprijetno zunaj.
Ko se bomo šli kopat, sem tako večinoma v otroškem in bolj noge namakam, da pazim na mali dve, in s tem se izognem vnetju.

Ja pred dvema letoma je bilo tudi vroče poleti in jaz ko sem zmrzuh, sem poleti si v škaf dala mrzlo vodo in kocke ledu......kak mi je to pasalo, ko drugače bi mi noge zmrznile. Zdaj ponoči tudi spim samo v majci, ker mi je že vroče. user posted image  pa se mi user posted image .

Zdaj pa grem v vrtec po tamali, se čujemo zvečer ali pa zjutraj, do takrat pa user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
16.4.2009 14:01:46   
Sarchi
škorpijončica čudovita slikca in pikica...fuluser posted image

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
16.4.2009 14:04:42   
vn1983
Živjo nosečke!

Še ena user posted image se vam je pravkar pridružila, čeprav že kar nekaj časa sledim, pa do sedaj še nisem izbrala besed...
Tudi pri nas bomo septembra zibali. Komaj čakam, včasih se mi zdi, da živim za ta trenutek, ko v roke dobim malo pikico. Pregled imam 23., tako da srčno upam, da bo vse cool.
Pa brcamo že kar od 16ega tedna...
In v zadnjem tednu se mi dogaja tudi otrdevanje trebuha, kar se mi je že v prvo - doma imam triletnika!

Mejte se...pa poročajte kaj....o svojihuser posted image !

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
16.4.2009 14:43:31   
mancag
HAY!

Danes se malo slabše počutim in se mi ne da kaj dostiuser posted image user posted image user posted image .

Škorpijončica: lepa slikicauser posted image user posted image user posted image

LP!

(odgovor članu vn1983)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
16.4.2009 14:47:05   
Sarchi
Eno vprašanje mam
mene tko skoz neki tišči pa boli v spodnjem delu trebu, pa občasno, enkrat na dan, ponavadi v službi proti koncu delovnega dne mam tak občutek da moj buši kr tak bl trd rata. Sej bom na pregledu G.rekla za to, kaj ima še katera kak tak občutek. Ful mi je čudno k namest da bi se dobro pa prijetno počutla me skoz neki buba.
Hvala.

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
16.4.2009 14:54:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi

Eno vprašanje mam
mene tko skoz neki tišči pa boli v spodnjem delu trebu, pa občasno, enkrat na dan, ponavadi v službi proti koncu delovnega dne mam tak občutek da moj buši kr tak bl trd rata. Sej bom na pregledu G.rekla za to, kaj ima še katera kak tak občutek. Ful mi je čudno k namest da bi se dobro pa prijetno počutla me skoz neki buba.
Hvala.

welcome to my lifeuser posted image jaz sem že kr navadla nekak ampak ni kej,če ti trd postane mogoče bi ti magnesol pomaguuser posted image enim ful pomaga  recimo men pa čist nič,včer mi je še tok slabo bilo po njem da sem komi zvečer k sebi prišlauser posted image

pri nas se bo pa zdej vsak cajt ulilo vzunaj tko da sam čakam prve kapljeuser posted image

(odgovor članu Sarchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!
Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?