|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
16.4.2009 0:41:42   
škorpijončica
Ja veselka, malo sem zamenjala lat. z grščino, dobr si to ugotovila, moj spomin pa rad kakšen podatek priredi po svoje. Ampak ve punce ste pa res pridno železo jedle, imate tok hemoglobina da verjet ne morm, skoraj druga skrajnost, vam bodo še prepovedal zdravo jest (sej se sam hecam, kar tako naprej, kar naredte si zalogo, da ne boste utrujene ko bo buši še večji). Little miss ne skrbi, če ga imaš 112, vse kar je nad 110 je že v meji normale, tko da ti ginekolog z razlogom ni nič glede tega omenil, lahko pa za vsak slučaj poješ kaj rdečega mesa, regrada, kopriv, rdeče pese, ali kaj takega. Jst ga imam 110 ampak sem bila ful vesela, ker preden sva se trudila zanosit sem imela 67 hemoglobina in mi je zdravnica že grozila z infuzijo.
Joj, sm pozna, morm jit spat, ker imam ob pol osmih že pregled.  lahko noč pa lepe sanje.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
16.4.2009 7:06:43   
*kinnie*
Dobro jutrouser posted image

Kako ste kaj?

Jaz sem ok, tista prava nosečka polna energije, le hrbet me občasno takooo boli, da je joj...v prejšnjih nosečnostih me ni, so pa le te verjetno pustile malo posledic tudi na moji hrbtenici....no pa dost jamranjauser posted image

Eva Ana: hja zdaj boš pa res imela ob porodu presenečenje....no verjetnost  punčke je po moje vseeno večja, no pa saj je itak vseeno. Jaz sem bila po svoje prav vesela, da se na NS ni videlo, prav zaradi tega. Pa še zadnjič sem tu gor gledala link, na osnovi česa ginekologi na NS sklepajo na spol....meni je bilo skoraj oboje istouser posted image

Hemoglobin
sem jaz tudi imela zadnjič, ko so mi vzeli kri mislim da 143, samo bo pa počasi začel padati, sem gledala, da sem ga enako imela tudi v prejšnjih nosečnostih.

Pri KG sem pa pridna, še vedno v minusuuser posted image od takrat preden sem zanosila in kar tu ostajam, HB ne gre ne gor ne dol....je pa res, da je tolažba kar na mestu, ker imam obilno zalogico še od prejuser posted image

Brcike
čutim občasno....moram pa rečt, da mi ta nosečnost mineva takoooo hitro! Tedni kar bežijo....

A še kateri tako čas beži?

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
16.4.2009 7:07:56   
kepica
Dobro jutro nosečkeuser posted image

Lep dan se dela, upam, da tako tudi ostane. Danes je sploh en poseben dan. Naš veliki bodoči bratec praznuje 5. rojstni danuser posted image  zato bo danes še posebej veselouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Pozabila sem se pohvaliti, da je moj hemoglobin v krvi 148.....user posted image  (to so pridelale koprive, regrat, čemaž in ohrovt ta mesec)

Betty čestitamuser posted image user posted image  Jaz ga imam točno 48 manj, kot tiuser posted image  in še na slabše gre, kljub vsemu regradu, pesinemu soku in vsemu ostalemu, kar sem pojedla in popila+tableti. Bravo za tvoje telo, ker zna pametno izkoristit vse, kar poješuser posted image

Lep začetek dneva vam želim. Se še kaj oglasimuser posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
16.4.2009 7:54:15   
Anonimen
jutro!
jaz sm pa dans tko zaspana sam še za nazaj v pojstlouser posted image

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4179
16.4.2009 8:07:44   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

jutro!

Jest sem dons tud tako dobro spala, bi še kar malo....mi je tolk fajn, ko so tako sveža jutrauser posted image ....samo mali ne pusti, danes je bil auf ob 6,30 user posted image .....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
16.4.2009 8:07:59   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

jutro!

Nisi edinauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
16.4.2009 8:43:18   
barika
Dobro jutro ..

Veliki bratec  "kinnie", vse najboljše!user posted image

Jaz sem pa fajn spala, pa se naspala, samo se mi že spet zehauser posted image , bom šla nekje ob 12.30 spat, skupaj s tamalim.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
16.4.2009 8:46:57   
Anonimen
no tudi iz naše strani vse naj naj!!!user posted image

jaz sm pa pojedla ribice in mi je zdej tko grdo slabo da je za znoretuser posted image bljak

nič se mi ne da,slabo mi je k ne vem kaj,zaspana k polh eh dans bom pa sam godrnjalauser posted image no sej zdej lahk kdaj pa bom če ne zdejuser posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4183
16.4.2009 9:08:52   
baja*
jutrouser posted image

kepica vse najboljše bodočemu velikemu bratcuuser posted image user posted image user posted image user posted image

kinnie men tud čas noro bežiuser posted image  saj po eni strani je fajn, da bomo čim prej videle naše otročke, samo po drugi strani pa ne bi rada, da ta nosečnost švigne mimo brez da bi jo polno uživala... ker sem (skoruser posted image ) ziher, da je to moja zadnja nosečnost... Samo res, prvič sem prav pogrešala bušija, ko sem rodilauser posted image

Lep dan punce!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
16.4.2009 9:23:24   
SONČEK LARA
Dobro jutro

Hemoglobin ja...jaz ga imam vedno premalo, sicer ne spet tako malo, ampak ravno toliko da morm jesti tabletke, kar mi je totalno muka, ker jaz in tableti...

No tudi jaz sem mojega škratka včeraj začutila, sicer niso to tiste orng brcike, ampak take nežne, ki mi dajejo znak, da je še nekdo z mano. Super občutek. Me je pa zvečer ful tiščalo v trebuhu ko sme šla spat. Ali še katero kdaj?

Uživajte v prelepem dnevu

Pozdravček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
16.4.2009 9:35:35   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: barika

hmmmuser posted image

razmišljam....pa očtno nečesa ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
16.4.2009 9:41:53   
*kinnie*
Sonček Lara,....meni so v kasnejši nosečnosti vedno predpisovali Ferrum lek....bljak, tudi pogledala ga nisemuser posted image . Kakšno tabletko bi mogoče še probala, ampak pod pogojem, da je za pogoltnit in ni potrebno, da bi se raztopila v ustih user posted image
Mene prav v trebuhu ne tišči, me pa v želodcu in se prav neprijetno počutim zaradi tega.....ker se vsak večer prav nabašem s hrano...

Baja*, ja mimo mene kar drvi ta nosečnost....če samo pomislim, da gre že april h koncuuser posted image ....ena dva pa bom jaz tudi že na polovici, pa se še niti dobro nisem zavedla, da sem noseča....joj za nosečnost niti še tašči nisem povedala....pa v isti hiši živimo user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
16.4.2009 9:42:00   
Mihaelca
Pozdravljene,

zdej, ko je že skoraj 20 tednov, sem se odločila, da se vam pa še jaz pridružim. 
Jaz že 3 tedne čutim ene mehurčke, jst pravim, da mali kar prdi, vsaj tako je čutit.
A je kera že mela morfologijo v 19. al pa 20. tednu? Jaz jo imam danes, držite pesti.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
16.4.2009 10:07:22   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Dobro jutro ..

Jaz sem pa fajn spala, pa se naspala, samo se mi že spet zehauser posted image , bom šla nekje ob 12.30 spat, skupaj s tamalim.

ups, sem zaj****, hotla sem napisat mali kepiciuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
16.4.2009 10:18:55   
Sarchi
user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla Mihaelca...srečno na MF, pa sporoči kako je blo.

Drgač pa je danes spet delovni dan, ta teden kar ni moj teden za službo, tko bi pasalo bit doma, počivat pa na kak sprehodek u izi. Uff

Danes zjutri se mi je zdelo da sem začtula mal močnejše metulčke al mehurčke al pa dve mali brciki...wiiii kak nor občutek.
Lepo preživte dan in uživajte na sončku.

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu Mihaelca)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
16.4.2009 10:38:44   
JaLuca
Sem bila že danes kar pridna, sem zjutraj solatko posadila, malo si vrt uredila, pa pospravlja, si pripravila za kuhati, zdaj pa ko sem vas šla brati, pa sem postala tako utrujena. Bi šla nazaj spati.
Pa moram mali urediti omaro, sta imele par dni modno revijo in se niti jaz več ne znajdem v njuni omari, tako da morem do kuhe še to porihtati. Jutri je petek in vikend ponovno tu.
Kako mi čas mineva.............. Edino pri prvi je šlo vse počasi in sem imela občutek da sem res noseča 9 mesecev. SEm mojemu včeraj rekla, da smo že na polovici, žeeeeeeeeeeeee, ja žeeeeeeeeeeeeeee.
zdaj še samo čakama na izračune hiške, potem pa bova se odločila za ponudnika, tako da to bo počasi.
Edino letos odpade morje in sem ful user posted image .

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
16.4.2009 10:45:33   
Anonimen
jaluca eh ne bit žalostna zarad morja,mi smo lan šli tud sam zjutri dol pa zvečer nazaj pa smo vsi trije užival,letos bomo pa tud enkrat tko šli če bo dete zdržal v bušiju no in k glih to pišem me tko brca tko da ne vem kaj se nad tem pritožujeuser posted image

(odgovor članu JaLuca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4192
16.4.2009 10:59:36   
baja*
Mi tud letos ne gremo na morje pa nisem tolko žalostna zaradi sebe, kot zaradi tamalegauser posted image  se pa tolažim s tem, da se bomo večkrat šli kam kopat pa itak bo lahko bred bajto čofotal v svojem bazenčku kolko ga bo voljauser posted image  drugo leto pa pičimo vsi 4 na luštnouser posted image jeahuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
16.4.2009 11:00:46   
baja*
aja mihaelca welcomeuser posted image  pa srečno na MFuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
16.4.2009 11:13:09   
laraa
dan!

vilamallina mani lahko popraviš pdp 20.9. in pregled imam 23.4!!
LARU, CASIOPEA YENNY ve že kaj čutite brcike !!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
16.4.2009 11:17:25   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

Edino letos odpade morje in sem ful user posted image .

Da te potolažim, tudi pri nas verjetno letos ne bo morjauser posted image .....če hočemo na svoje,....ni druge....

Vsako leto sem tak čas že vedela kam, za koliko časa bomo šli...in počasi odštevala.....

Letos pa raje ne mislim na morje....mu lohka samo pomaham od dalečuser posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
16.4.2009 11:23:22   
draja
Pozdravljene!

Jaz sem pa danes čiiiiiiiist evforična! Na MF je bilo vse super in z našim sončkom je vse v najlepšem redu. Hvala Bogu! Pa moj ni zdržal in je vprašal za spol, tko da zdaj tudi to veva in sva presrečna. Izdala pa ne bova nobenemu, tako kot tudi prvič nisvauser posted image . Juhuhu, kako lep dan je danes!

Prvorojenec od Kepice vseeeeee najboljše za 5 svečkuser posted image user posted image user posted image .

Mihaelca dobrodošla! Kot vidiš sem jaz imela MF danes pri 19 t in 2 d.

Ležalnik uf, pri nas je bil to nakup stoletja. Mala je tako uživala notri, da je začela jokat, če si jo vzel v naročjeuser posted image . Vsi obiski so bili čist šokirani, ker je bila raje v ležalniku kot po rokahuser posted image . Pa na morje smo ga vzeli in je bilo super. Imamo pa tegale, ki je res čisto lahek in se lepo zloži:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195098

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
16.4.2009 11:26:10   
ja.lo09
Hojla
Danes sem prvič za v službo oblekla nosečniško majico in vsak ki me vidi si me oglejuje. Nekateri so tiho, drugi pa se smejijo in sprašujejo kdaj bomo zibali. Ko rečem septembra rečejo.....kooomaj!!!
Ma saj je vseeno, samo da se jaz fajn počutim. Včeraj se je tudi meni zdelo da se nekaj v trubuhu premika in me žgečka, danes pa še čakam na ta super občutek.
Včeraj je naša tamala zaključila da če bo fantek bo Luka, pa saj se tudi meni ne zdi slabo, ati pa se še odloča, za pupo pa še ne vemo. Ker nimamo namena vprašati, ne bom prehitevala z nakupovanjem, saj večina že vse imamo od prve razvajenke. Samo nekaj nevtralnega za oblečt pa bo.

Pozdravljena Mihaelca, dobrodošlauser posted image , poročaj nam o MF.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
16.4.2009 11:45:37   
Picabo
Živjo punce!

Jaz bi vam pa rada rekla, da tiste, ki ste doma in vam ni treba strogo počivati, uživajte v tem času sedaj. Jaz sem včeraj delala 11 ur in sem bila čisto izmučena in kar je najhuje danes ponoči zaradi službe nisem mogla spati od treh dalje (skrbi kako bo vnaprej, ko bo trebušček vedno večji in bo še težje zame)... Preveč vsega, dela, pričakovanj in pritiskov. Edina rešitev je, da bi šla na bolniško, vendar, se mi zdi tudi neumno, da ne sprevidijo, da jaz pač želim delati 8 ur (pa saj to je dovolj!) in nič več. Zakaj bi morala iti na bolniško? Prav jezna sem danes o vsem poročala direktorju, vendar drugega izhoda ni, saj "vrhovni" ne dovolijo dodatne pomoči. Res sem jezna user posted image  oz. žalostna. Pomagati ne morete, potarnala sem, ker, ko berem vas vidim, da vas je veliko doma in res zavestno uživajte v tem. Vikend pa je super, samo da vse pospravim, operem, zlikam in ostane le še nedelja...

Še malo bolj vesela plat: kar se pa tiče Bety, ti bi lahko imela nick name HEMOGLOBIN BEJBA :))), pa Veselka tudi ;)))

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
16.4.2009 11:53:00   
JaLuca
Saj glede morja sem bolj žalostna zaradi malih dve, ker sta lani tak uživale, da še domov jih nismo spravili. Sploh v večja, je pravila, da ne gre v avto. bomo pa seveda se šli malo kopat, ker letos ne vem kam bomo letos postavili bazen na parceli, če pa bomo delali na hiški in bo vse razrito.
Obstajajo pa tudi kantice in šprice pa bo tudi luštno, saj za niju je tak pomembna samo voda, pa da se lahko z njo igrata. In ko avta umivam je za niju to najboljša igrauser posted image .
Zdaj sem pecivo spekla, še krema pa bo mljask.

Zdaj pa grem v omaro....................jo pospravljat................pa je to moje najbolj tečno delo.

(odgovor članu ja.lo09)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!
Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?