Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 20:30:11
|
|
|
|
gloria
|
Sonček lovro ima pa vse 2 2 2 (ticker)
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 20:36:30
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Miklarom in Kiwi, čestitke za super vmesna rezultata.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 20:39:59
|
|
|
|
gloria
|
LL kok je lepo prebrat da ste že v 35 tednu
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 20:41:42
|
|
|
|
jona3
|
joj n74 tolk mi je žal zate sem bla zadnjič ko sem brala za nazaj ker me nekaj časa ni bilo kr žalostna zarad tebe.kdaj boš pa zdej šla ponovno da držim pesti zate. a maš zamrznjenčke
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 20:42:44
|
|
|
|
bit
|
n74 hvala.....moram priznat da takih pozitvk ni nikjer drugje... vse ste enkratne....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 20:43:38
|
|
|
|
n74
|
gloria - ti si imela podobno izkušnjo? Abrazijo so ti tudi delali? Povej kako močno si še krvavela po abraziji? Jaz sem imela včeraj peti dan kar kepe strjene krvi in močne krče. Sem ravnokar dobila odgovor od Pušenjaka, ki pravi, da je maternica po abraziji prazna in ne bi smelo biti močnejših krvavitev in da se moram it pokazat. Sem se kar malo ustrašila. No, danes nimam ne krčev, ne kapljice krvi, le ko se obrišem je rjavo. Upam, da se je umirilo.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 20:46:34
|
|
|
|
n74
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona3 joj n74 tolk mi je žal zate sem bla zadnjič ko sem brala za nazaj ker me nekaj časa ni bilo kr žalostna zarad tebe.kdaj boš pa zdej šla ponovno da držim pesti zate. a maš zamrznjenčke Imam enega zamrznjenčka, ga grem iskat junija. Je tebi tudi endometrij kaj nagajal kot naši bibi007? Si mogoče pila krvomočnico, da je bil bolj debel ali nisi imela nobenega problema?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 20:48:28
|
|
|
|
jona3
|
ne zaenkrat je vse ok in mi razen slabosti in groznega bruhanja nič ne manjka. jutri imam pregled in upam da bo vse ok. kako si pa ti ugotovila da je nekaj narobe si krvavela
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 20:49:06
|
|
|
|
n74
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit n74 hvala.....moram priznat da takih pozitvk ni nikjer drugje... vse ste enkratne.... Tudi negativne znamo biti, no samo do sebe. Potem se moramo spet kaj hitro pobrat in iti v nove boje. Druge ni, če hočemo zibati. Je to tvoj prvi postopek, v katerem centru se pa zdraviš?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 20:50:13
|
|
|
|
jona3
|
n74 nisem nič pila pa tud pazla sem se sedaj dosti manj kot prejšnjič. sedaj mi moja dva otročka ne dopuščata dosti počitka smo dokaj aktivni sicer pa bo tko prej vse minil kot pa če bi ležala in samo razmišljala
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 20:50:14
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis No pri nas zadeva je sledeča, imamo sicer dve črtici, ampak je naša zelo, zelo rahla , tako da še nismo 100%, da je to, to in se nočemo prehitro veseliti. A ja, test sem delala s BC, tako da je lahko vzrok tudi da nisem dovolj časa namakala palčko v urin. Sicer test nisem delala s prvim urinom, ker sem itak celo noč hodila na stranišče. Odločitev je sledeča, jutri ponovimo test s CB-jem, če bomo pa še vedno v kakšenm dvomu, gremo pa še v Adrialab. Tako, da bomo s ta pravim veseljem počakali do jutri. Miška, porfavor, sem bila posebej obveščena, da se pri vas nekaj dogaja. Way to go pupa!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 20:53:14
|
|
|
|
Pija76
|
Mismiskina nosečnost je še Daisy na plano spravila
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 20:54:01
|
|
|
|
n74
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona3 ne zaenkrat je vse ok in mi razen slabosti in groznega bruhanja nič ne manjka. jutri imam pregled in upam da bo vse ok. kako si pa ti ugotovila da je nekaj narobe si krvavela Nisem krvavela, prav bedno je bilo. Imela sem drugi UZ in sicer pri svojem G. Pri prvem UZ-ju pri Rešu sem še videla srček, čez 14 dni ni bilo na monitorju nič več srčka, plod se je še zmanjšal, se pravi odmrl. Sem pa imela par dni prej slab občutek, ker me ni nič več špikalo in mi ni bilo več slabo. Ti si na pravi poti, bolj kot bruhaš, bolj si noseča
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 20:56:57
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Mismiskina nosečnost je še Daisy na plano spravila Pfuj je*bemti, da res! Kak je plan za jutri?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 21:09:05
|
|
|
|
bit
|
n74 ja moj prvi postopek pri Ata Rešu..samoplačnisko.... laporo sem imela nov .08 policistični jajčniki. 6.04 sem imela punkcijo 10 jajčec 6 oplojenih 4 bla in 2 mor. 2 pingota me še čakata. zanima me kaj menite ..ali me prsa bolijo samo od hormonov al lahko malček upam.... tudi po jajčnikih me malenkost špikaot pri .
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 21:12:35
|
|
|
|
miska73
|
Bit dobrodošla... pa kaj si tolko čakala, saj ne grizemo tle gor... ali pač Prosim te, ne opazuj preveč teh znakov, ker je to tolk zavajajoče. Če bi jst kej na moje joške dala... no bi bila tam en 7. dan po ET že prepričana, da ni ratalo. Drugače pa čestitke za zelo lepe vmesne rezultate. Koga vse je danes privleklo na plano... Babe, kdaj je kej v planu nova akcija?
< Sporočilo je popravil miska73 -- 16.4.2009 21:13:53 >
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 21:17:14
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Bit dobrodošla... pa kaj si tolko čakala, saj ne grizemo tle gor... ali pač Prosim te, ne opazuj preveč teh znakov, ker je to tolk zavajajoče. Če bi jst kej na moje joške dala... no bi bila tam en 7. dan po ET že prepričana, da ni ratalo. sej se nočem slepit ne v plus ne v minus.....noči so nore ...prsi me ponoči tako bolijo, da se za vsak obrat zboudim.. študiram da bi z modrcem spala .
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 21:18:20
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Bit dobrodošla... pa kaj si tolko čakala, saj ne grizemo tle gor... ali pač Prosim te, ne opazuj preveč teh znakov, ker je to tolk zavajajoče. Če bi jst kej na moje joške dala... no bi bila tam en 7. dan po ET že prepričana, da ni ratalo. sej se nočem slepit ne v plus ne v minus.....noči so nore ...prsi me ponoči tako bolijo, da se za vsak obrat zboudim.. študiram da bi z modrcem spala . mal se še učim kako se citira ... blond kaj čmo
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 21:30:31
|
|
|
|
Fargesia
|
mismis!!! ČESTITAM!!!! bit, dobrodošla! podganca, tale je pa zate! in za vse k hočte mal migat! jaz sem ravnokar s salse!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 21:34:33
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia podganca, tale je pa zate! in za vse k hočte mal migat! jaz sem ravnokar s salse! Uf, ti me pa zadaneš. Hvala ti mučo fejst.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 21:40:07
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 gloria - ti si imela podobno izkušnjo? Abrazijo so ti tudi delali? Povej kako močno si še krvavela po abraziji? Jaz sem imela včeraj peti dan kar kepe strjene krvi in močne krče. Sem ravnokar dobila odgovor od Pušenjaka, ki pravi, da je maternica po abraziji prazna in ne bi smelo biti močnejših krvavitev in da se moram it pokazat. Sem se kar malo ustrašila. No, danes nimam ne krčev, ne kapljice krvi, le ko se obrišem je rjavo. Upam, da se je umirilo. ...jaz sem po A ful krvavela tko da sem šla G. in dobila neke kapljice po katerim se mi je ustavilo...je pa bila sveža kri....ti čim več počivaj,ampak res počivaj in bi se moglo umirit...če je pa kri rdeča ne rjava pa se pojdi pokazat....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 21:59:56
|
|
|
|
sonček33
|
Sonček lovro ima pa vse 2 2 2 (ticker Gloria - ja res je in prejle sva ga stehtala in ima 5840g, ma je fant in pol
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 22:03:03
|
|
|
|
sonček33
|
...ja nekaj ja,nekaj pa ju3 ...sem še umes kosila travo pa mi ni vse uspel ....je pa ta moj sonček bil tko priden in lepo gledal mamico ko kosi....ful mu je bilo fora ko sem rinla kosilnico ...si je verjeten mislil da je voziček ki brenči ... včasih si prav želim, da bi vedlela, kaj si mislijo tile naši škrati...npr. ko ga gledam, kadar se preteguje, pa ko se mu pačim na previjalni...on se pa reži na vsa usta
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 22:17:16
|
|
|
|
n74
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: n74 gloria - ti si imela podobno izkušnjo? Abrazijo so ti tudi delali? Povej kako močno si še krvavela po abraziji? Jaz sem imela včeraj peti dan kar kepe strjene krvi in močne krče. Sem ravnokar dobila odgovor od Pušenjaka, ki pravi, da je maternica po abraziji prazna in ne bi smelo biti močnejših krvavitev in da se moram it pokazat. Sem se kar malo ustrašila. No, danes nimam ne krčev, ne kapljice krvi, le ko se obrišem je rjavo. Upam, da se je umirilo. ...jaz sem po A ful krvavela tko da sem šla G. in dobila neke kapljice po katerim se mi je ustavilo...je pa bila sveža kri....ti čim več počivaj,ampak res počivaj in bi se moglo umirit...če je pa kri rdeča ne rjava pa se pojdi pokazat.... zdajle sem na Pušenjakovem forumu prebrala podoben primer in je punca pisala, da je šla nazaj in ji je ostalo v maternici nekaj tkiva. Be_mti sem huda, jutri bom šla kar nazaj. Čeprav imam samo še rjav izcedek, me pa občasno zaboli tam spodaj.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 22:21:43
|
|
|
|
n74
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit n74 ja moj prvi postopek pri Ata Rešu..samoplačnisko.... laporo sem imela nov .08 policistični jajčniki. 6.04 sem imela punkcijo 10 jajčec 6 oplojenih 4 bla in 2 mor. 2 pingota me še čakata. zanima me kaj menite ..ali me prsa bolijo samo od hormonov al lahko malček upam.... tudi po jajčnikih me malenkost špikaot pri . Potem si imela merional? Si pa super odreagirala. Mene tudi to čaka mogoče jeseni, če se zamrznjenček ne bo prijel. Jaz sem imela tudi boleča prsa in par dni pred testom me je špikalo kot pred M - rezultat pa +. Upam, da pri tebi to isto pomeni. Še malo boš morala počakat, v ponedeljek pa lahko že malo probaš lulat na palčko.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......