|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
16.4.2009 20:30:11   
gloria
Sonček lovro ima pa vse 2 2 2 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (ticker)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
16.4.2009 20:36:30   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Miklarom in Kiwi, čestitke za super vmesna rezultata. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
16.4.2009 20:39:59   
gloria
LL  kok je lepo prebrat da ste že v 35 tednuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
16.4.2009 20:41:42   
jona3
joj n74 tolk mi je žal zate sem bla zadnjič  ko sem brala za nazaj ker me nekaj časa ni bilo kr žalostna zarad tebe.kdaj boš pa zdej šla ponovno da držim pesti zate. a maš zamrznjenčke

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
16.4.2009 20:42:44   
bit
n74 hvala.....moram priznat da takih pozitvk ni nikjer drugje...

vse ste enkratne....

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
16.4.2009 20:43:38   
n74
gloria - ti si imela podobno izkušnjo? Abrazijo so ti tudi delali? Povej kako močno si še krvavela po abraziji? Jaz sem imela včeraj peti dan kar kepe strjene krvi in močne krče. Sem ravnokar dobila odgovor od Pušenjaka, ki pravi, da je maternica po abraziji prazna in ne bi smelo biti močnejših krvavitev in da se moram it pokazat. Sem se kar malo ustrašila. No, danes nimam ne krčev, ne kapljice krvi, le ko se obrišem je rjavo. Upam, da se je umirilo.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
16.4.2009 20:46:34   
n74
IZVIRNO SPOROČILO: jona3

joj n74 tolk mi je žal zate sem bla zadnjič  ko sem brala za nazaj ker me nekaj časa ni bilo kr žalostna zarad tebe.kdaj boš pa zdej šla ponovno da držim pesti zate. a maš zamrznjenčke

Imam enega zamrznjenčka, ga grem iskat junija. Je tebi tudi endometrij kaj nagajal kot naši bibi007? Si mogoče pila krvomočnico, da je bil bolj debel ali nisi imela nobenega problema?

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
16.4.2009 20:48:28   
jona3
ne zaenkrat je vse ok in mi razen slabosti in groznega bruhanja nič ne manjka. jutri imam pregled in upam da bo vse ok. kako si pa ti ugotovila da je nekaj narobe si krvavela

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
16.4.2009 20:49:06   
n74
IZVIRNO SPOROČILO: bit

n74 hvala.....moram priznat da takih pozitvk ni nikjer drugje...

vse ste enkratne....

Tudi negativne znamo biti, no samo do sebe. Potem se moramo spet kaj hitro pobrat in iti v nove boje. Druge ni, če hočemo zibati. Je to tvoj prvi postopek, v katerem centru se pa zdraviš?

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
16.4.2009 20:50:13   
jona3
n74 nisem nič pila pa tud pazla sem se sedaj dosti manj kot prejšnjič. sedaj mi moja dva otročka ne dopuščata dosti počitka smo dokaj aktivni sicer pa bo tko prej vse minil kot pa če bi ležala in samo razmišljala

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
16.4.2009 20:50:14   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

No pri nas zadeva je sledeča, imamo sicer dve črtici, ampak je naša zelo, zelo rahla user posted image , tako da še nismo 100%, da je to, to in se nočemo prehitro veseliti. A ja, test sem delala s BC, tako da je lahko vzrok tudi da nisem dovolj časa namakala palčko v urin.

Sicer test nisem delala s prvim urinom, ker sem itak celo noč hodila na stranišče.

Odločitev je sledeča, jutri ponovimo test s CB-jem, če bomo pa še vedno v kakšenm dvomu, gremo pa še  v Adrialab. Tako, da bomo s ta pravim veseljem počakali do jutri.

Miška, porfavor, sem bila posebej obveščena, da se pri vas nekaj dogaja. Way to go pupa! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
16.4.2009 20:53:14   
Pija76
Mismiskina nosečnost je še Daisy na plano spravila user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
16.4.2009 20:54:01   
n74
IZVIRNO SPOROČILO: jona3

ne zaenkrat je vse ok in mi razen slabosti in groznega bruhanja nič ne manjka. jutri imam pregled in upam da bo vse ok. kako si pa ti ugotovila da je nekaj narobe si krvavela

Nisem krvavela, prav bedno je bilo. Imela sem drugi UZ in sicer pri svojem G. Pri prvem UZ-ju pri Rešu sem še videla srček, čez 14 dni ni bilo na monitorju nič več srčka, plod se je še zmanjšal, se pravi odmrl. Sem pa imela par dni prej slab občutek, ker me ni nič več špikalo in mi ni bilo več slabo. Ti si na pravi poti, bolj kot bruhaš, bolj si nosečauser posted image

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
16.4.2009 20:56:57   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Mismiskina nosečnost je še Daisy na plano spravila user posted image

Pfuj je*bemti, da res!

Kak je plan za jutri?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
16.4.2009 21:09:05   
bit
n74 ja moj prvi postopek pri Ata Rešu..samoplačnisko....
laporo sem imela nov .08 policistični jajčniki.
6.04 sem imela punkcijo  10 jajčec  6 oplojenih 4 bla in 2 mor.  2 pingota me še čakata.

zanima me kaj menite ..ali me prsa bolijo samo od hormonov al lahko malček upam.... tudi po jajčnikih me malenkost špikaot pri user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
16.4.2009 21:12:35   
miska73
Bit dobrodošla... pa kaj si tolko čakala, saj ne grizemo tle gor... ali pač user posted image
Prosim te, ne opazuj preveč teh znakov, ker je to tolk zavajajoče.
Če bi jst kej na moje joške dala... no bi bila tam en 7. dan po ET že prepričana, da ni ratalo.

Drugače pa čestitke za zelo lepe vmesne rezultate.

Koga vse je danes privleklo na plano... user posted image user posted image
Babe, kdaj je kej v planu nova akcija?

< Sporočilo je popravil miska73 -- 16.4.2009 21:13:53 >

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
16.4.2009 21:17:14   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Bit dobrodošla... pa kaj si tolko čakala, saj ne grizemo tle gor... ali pač user posted image
Če bi jst kej na moje joške dala... no bi bila tam en 7. dan po ET že prepričana, da ni ratalo.

sej se nočem slepit ne v plus ne v minus.....noči so nore ...prsi me ponoči tako bolijo, da se za vsak obrat zboudim..
študiram da bi z modrcem spala user posted image .

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
16.4.2009 21:18:20   
bit

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

sej se nočem slepit ne v plus ne v minus.....noči so nore ...prsi me ponoči tako bolijo, da se za vsak obrat zboudim..
študiram da bi z modrcem spala user posted image .

mal se še učim kako se citira ... blond kaj čmo

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
16.4.2009 21:30:31   
Fargesia
mismis!!! ČESTITAM!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bit, dobrodošla!

podganca, tale je pa zate! in za vse k hočte mal migat! jaz sem ravnokar s salse!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
16.4.2009 21:34:33   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

podganca, tale je pa zate! in za vse k hočte mal migat! jaz sem ravnokar s salse!

Uf, ti me pa zadaneš. Hvala ti mučo fejst.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
16.4.2009 21:40:07   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: n74

gloria - ti si imela podobno izkušnjo? Abrazijo so ti tudi delali? Povej kako močno si še krvavela po abraziji? Jaz sem imela včeraj peti dan kar kepe strjene krvi in močne krče. Sem ravnokar dobila odgovor od Pušenjaka, ki pravi, da je maternica po abraziji prazna in ne bi smelo biti močnejših krvavitev in da se moram it pokazat. Sem se kar malo ustrašila. No, danes nimam ne krčev, ne kapljice krvi, le ko se obrišem je rjavo. Upam, da se je umirilo.

...jaz sem po A ful krvavela tko da sem šla G. in dobila neke kapljice po katerim se mi je ustavilo...je pa bila sveža kri....ti čim več počivaj,ampak res počivaj in bi se moglo umirit...če je pa kri rdeča ne rjava pa se pojdi pokazat....

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
16.4.2009 21:59:56   
sonček33
Sonček lovro ima pa vse 2 2 2 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (ticker

Gloria - ja res je in prejle sva ga stehtala in ima 5840g, ma je fant in pol

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
16.4.2009 22:03:03   
sonček33

...ja nekaj ja,nekaj pa ju3user posted image ...sem še umes kosila travo pa mi ni vse uspeluser posted image user posted image user posted image ....je pa ta moj sonček bil tko priden in lepo gledal mamico ko kosi....ful mu je bilo fora ko sem rinla kosilnicouser posted image user posted image user posted image ...si je verjeten mislil da je voziček ki brenčiuser posted image ...

včasih si prav želim, da bi vedlela, kaj si mislijo tile naši škrati...npr. ko ga gledam, kadar se preteguje, pa ko se mu pačim na previjalni...on se pa reži na vsa usta

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
16.4.2009 22:17:16   
n74
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: n74

...jaz sem po A ful krvavela tko da sem šla G. in dobila neke kapljice po katerim se mi je ustavilo...je pa bila sveža kri....ti čim več počivaj,ampak res počivaj in bi se moglo umirit...če je pa kri rdeča ne rjava pa se pojdi pokazat....

zdajle sem na Pušenjakovem forumu prebrala podoben primer in je punca pisala, da je šla nazaj in ji je ostalo v maternici nekaj tkiva. Be_mti sem huda, jutri bom šla kar nazaj. Čeprav imam samo še rjav izcedek, me pa občasno zaboli tam spodaj.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
16.4.2009 22:21:43   
n74

n74 ja moj prvi postopek pri Ata Rešu..samoplačnisko....
laporo sem imela nov .08 policistični jajčniki.
6.04 sem imela punkcijo  10 jajčec  6 oplojenih 4 bla in 2 mor.  2 pingota me še čakata.

zanima me kaj menite ..ali me prsa bolijo samo od hormonov al lahko malček upam.... tudi po jajčnikih me malenkost špikaot pri user posted image .

Potem si imela merional? Si pa super odreagirala. Mene tudi to čaka mogoče jeseni, če se zamrznjenček ne bo prijel. Jaz sem imela tudi boleča prsa in par dni pred testom me je špikalo kot pred M - rezultat pa +. Upam, da pri tebi to isto pomeni. Še malo boš morala počakat, v ponedeljek pa lahko že malo probaš lulat na palčko.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......