|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
16.4.2009 22:23:07   
bbpikica
bozza - user posted image user posted image user posted image user posted image

stella - pa ne , sej ne morem verjet, user posted image user posted image  user posted image user posted image

žal mi je za vaju obe, upam da vaju ni preveč razočaralo in da kmalu spet zbereta voljo in moč za nove boje. Držta se punce

miklarom lepi vmesni rezultati, ma kaj lepi krasni, kar tko naprej

KIWI čestitam za pet celic, zdaj pa naj se lepo poparčkajo in da dobiš dve najlepši pikici na gretje v nedeljo

julija kako žalostno,želim ti da se ti vse brazgotine tako tiste na trebuhu kot tiste nevidne v duši kmalu zacelijo

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
16.4.2009 22:30:40   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

...ja nekaj ja,nekaj pa ju3user posted image ...sem še umes kosila travo pa mi ni vse uspeluser posted image user posted image user posted image ....je pa ta moj sonček bil tko priden in lepo gledal mamico ko kosi....ful mu je bilo fora ko sem rinla kosilnicouser posted image user posted image user posted image ...si je verjeten mislil da je voziček ki brenčiuser posted image ...

včasih si prav želim, da bi vedlela, kaj si mislijo tile naši škrati...npr. ko ga gledam, kadar se preteguje, pa ko se mu pačim na previjalni...on se pa reži na vsa usta

...jaz tudi...škoda da se ne spomnemo....ma super mere ima Lovrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
16.4.2009 22:31:29   
bbpikica
Ne vem katera je spraševala če Reš dela avgust? Včeraj je rekel da avgusta že delajo, tako da to pomni da je julija na dopustu.

bit dobrodošla med nami, pa ne se obremenjevat z znakci, samo panika te bo začela grabituser posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
16.4.2009 22:31:47   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: n74

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

gloria - ti si imela podobno izkušnjo? Abrazijo so ti tudi delali? Povej kako močno si še krvavela po abraziji? Jaz sem imela včeraj peti dan kar kepe strjene krvi in močne krče. Sem ravnokar dobila odgovor od Pušenjaka, ki pravi, da je maternica po abraziji prazna in ne bi smelo biti močnejših krvavitev in da se moram it pokazat. Sem se kar malo ustrašila. No, danes nimam ne krčev, ne kapljice krvi, le ko se obrišem je rjavo. Upam, da se je umirilo.

...jaz sem po A ful krvavela tko da sem šla G. in dobila neke kapljice po katerim se mi je ustavilo...je pa bila sveža kri....ti čim več počivaj,ampak res počivaj in bi se moglo umirit...če je pa kri rdeča ne rjava pa se pojdi pokazat....

zdajle sem na Pušenjakovem forumu prebrala podoben primer in je punca pisala, da je šla nazaj in ji je ostalo v maternici nekaj tkiva. Be_mti sem huda, jutri bom šla kar nazaj. Čeprav imam samo še rjav izcedek, me pa občasno zaboli tam spodaj.

..ja kr pejt nazaj....boljš da te še enkrat pogledajo kot pa da bi bilo kaj takega...držim pesti user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
16.4.2009 22:33:07   
lara light
Kup žalostnih novicuser posted image , žal mi je, držte se punce...in pogumno naprejuser posted image

Lučka, zlata, kako si ti? Me vztrajno loviš, kaj? Ja, mi še malo...sitno brojim, jedva stojimuser posted image

Suzi, Glorči in Nik, Zarjica, Pija, Daisy, Ajsi, Sonček in Lovro (Netko slišim-full zasedena), Abra in princeska, Gigika, Želvica, N74, pikica, Reby in Oktavija, pa cel kup k sem vas pozabila našet...en topel objemček vsaki posebej!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
16.4.2009 22:33:32   
gloria
...nočka...

MISMIS ju3 nalulaj debeli ++++++++++ sam zaradi tega da ga  pofotkašuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
16.4.2009 22:34:27   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Kup žalostnih novicuser posted image , žal mi je, držte se punce...in pogumno naprejuser posted image

Lučka, zlata, kako si ti? Me vztrajno loviš, kaj? Ja, mi še malo...sitno brojim, jedva stojimuser posted image

Suzi, Glorči in Nik, Zarjica, Pija, Daisy, Ajsi, Sonček in Lovro (Netko slišim-full zasedena), Abra in princeska, Gigika, Želvica, N74, pikica, Reby in Oktavija, pa cel kup k sem vas pozabila našet...en topel objemček vsaki posebej!user posted image

...joj komi čakam ko bomo dihala za tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
16.4.2009 22:42:15   
Rakica_80
Lana70, žal nebom mogla jutri , obljubim pa, da pridem drugičuser posted image
Semful prehlajena in alergija me matra 100 na urouser posted image
Špikanje mi gre vredu, ampak imam že cel vampek popikan in plavuser posted image
Žal mi je,da se jutri nebmo videli, zato pa se bomo 24.4user posted image
Lahko noč vsem skupaj, Mismis, zjutraj želim videti slikicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in na njej močan++++++++++++++++++++++user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
16.4.2009 22:45:10   
pikovit
Mismis jutri,pa eno lepo slikco,čez cel ekran user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
16.4.2009 22:49:41   
bit

Potem si imela merional? Si pa super odreagirala. Mene tudi to čaka mogoče jeseni, če se zamrznjenček ne bo prijel. Jaz sem imela tudi boleča prsa in par dni pred testom me je špikalo kot pred M - rezultat pa +. Upam, da pri tebi to isto pomeni. Še malo boš morala počakat, v ponedeljek pa lahko že malo probaš lulat na palčko.

a iz tvojih ust v bozja usesa.......
no upam da ti rata kr z pingvinčki....kdaj pa imaš prenos že kaj veš?

verjetno bom v torek lulala....

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
16.4.2009 22:53:13   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

bit dobrodošla med nami, pa ne se obremenjevat z znakci, samo panika te bo začela grabituser posted image

hehhe a ne kako je lahko to povedat.... sam držat se tega je pa druga pesem...
ko sem vas brala pred postopkom sem si sama mislila kako pa ja ne morete počakat še en dan user posted image  

no zdej sem pa tam user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
16.4.2009 23:05:48   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: bit

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

hehhe a ne kako je lahko to povedat.... sam držat se tega je pa druga pesem...
ko sem vas brala pred postopkom sem si sama mislila kako pa ja ne morete počakat še en dan user posted image  

no zdej sem pa tam user posted image

He, he ... kako mi je pa to znano... ko se potem začnejo včasih že ure vlečt in ne sam dnevi...
in potem greš ob 3h zjutraj lulat na palčko...

Ampak je vseeno škoda znakce preveč upoštevat.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
17.4.2009 6:15:24   
Reby
Dobro jutro!
Mismis - jaz sem že ready za računalnikom in držim pesti user posted image

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
17.4.2009 6:46:51   
mismis
jutrčka,

tudi na CB-ju imamo rahli plus, ampak greva z našim še vseeno do Adrialaba, da se 100%.

Sliko CB pokažem potem, ko pridem v službo.

Zdaj pa user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
17.4.2009 6:47:07   
arneja
Mismis, jaz sem tudi že poškilila sem gor. Ajde, lulat, pa slikco prilimat user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
17.4.2009 6:48:01   
arneja
Ohoho, poglej, je punca že tu. Tudi v Adrialabu vama bodo isto povedali kot dva pluska user posted image user posted image user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
17.4.2009 7:14:44   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

jutrčka,

tudi na CB-ju imamo rahli plus, ampak greva z našim še vseeno do Adrialaba, da se 100%.

Sliko CB pokažem potem, ko pridem v službo.

Zdaj pa user posted image user posted image

Jeeeee, to mi deli mismis user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
17.4.2009 7:15:04   
nokes
jutro,

jst tut sam kukam user posted image , čeprav je itak že jasno!!! rahli plus, pa rahla črtica, dej mišmiška, špegle si obriš!user posted image

kak ste punce, mi smo spali ko ubitiuser posted image  pa-pa, pridem še kasneje pogledat!

nokes

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
17.4.2009 7:25:32   
Grethy
mišmiška jz grem tut kri dat v laboratorij, sam ne s tem namenom kot ti, vsekakor pa upam, da bova imeli obe dobre izvide, moji tko al tko že morjo bit, tvoji pa ima da so user posted image user posted image user posted image najboljšejšiuser posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
17.4.2009 7:30:06   
Pija76
Današnje krvodajalke dobr opravte.
Pozdravček vsem, grem kavo pit :)

Drugač pa: PETEK JE user posted image   user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
17.4.2009 7:33:09   
Rakica_80
Jutrouser posted image
Jaz tudi že kukamuser posted image Mismis, kot smo že rekli + je +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo še slikico bi radiuser posted image

Petek, 17.04.
  BarbiG - sestra Milica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BarbiG lepo opravi in ne pozabi prtljageuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
17.4.2009 7:38:07   
Anonimen
Jutro.
kiwi, čestitke za 5 celic, v nedeljo pa naj te jih počaka kar vseh 5!! user posted image  user posted image

mismis, kar 1 mesec od začetka špikanja do puncije?? A to je normalno ali se je pač pri tebi malo zavleklo? Ker jaz sem si predstavljala kakšnih 14 dni pikanja. user posted image  OOOOOOOO, kaj berem?? + + + !!!! ČESTITKE!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image   Ni dvoma kaj bo krvni pokazal. user posted image   user posted image

biba user posted image user posted image  Naj se čimprej popravi tale tvoj endometrij.

(odgovor članu MBT1979)
  Neposredna povezava do sporočila: 1622
17.4.2009 7:38:48   
Anonimen

Petek, 17.04.
  BarbiG - sestra Milica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAM!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1623
17.4.2009 7:41:55   
DaisyE
Miš, jaz tud špegam,...user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
17.4.2009 7:48:17   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Petek, 17.04.
  BarbiG - sestra Milica

NAVIJAM!!!!!!!!!!!

Tut jaz navijam, Barbi, fajn se zmeni user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......