Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 22:23:07
|
|
|
|
bbpikica
|
bozza - stella - pa ne , sej ne morem verjet, žal mi je za vaju obe, upam da vaju ni preveč razočaralo in da kmalu spet zbereta voljo in moč za nove boje. Držta se punce miklarom lepi vmesni rezultati, ma kaj lepi krasni, kar tko naprej KIWI čestitam za pet celic, zdaj pa naj se lepo poparčkajo in da dobiš dve najlepši pikici na gretje v nedeljo julija kako žalostno,želim ti da se ti vse brazgotine tako tiste na trebuhu kot tiste nevidne v duši kmalu zacelijo
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 22:30:40
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ...ja nekaj ja,nekaj pa ju3 ...sem še umes kosila travo pa mi ni vse uspel ....je pa ta moj sonček bil tko priden in lepo gledal mamico ko kosi....ful mu je bilo fora ko sem rinla kosilnico ...si je verjeten mislil da je voziček ki brenči ... včasih si prav želim, da bi vedlela, kaj si mislijo tile naši škrati...npr. ko ga gledam, kadar se preteguje, pa ko se mu pačim na previjalni...on se pa reži na vsa usta ...jaz tudi...škoda da se ne spomnemo....ma super mere ima Lovro
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 22:31:29
|
|
|
|
bbpikica
|
Ne vem katera je spraševala če Reš dela avgust? Včeraj je rekel da avgusta že delajo, tako da to pomni da je julija na dopustu. bit dobrodošla med nami, pa ne se obremenjevat z znakci, samo panika te bo začela grabit
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 22:31:47
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: n74 gloria - ti si imela podobno izkušnjo? Abrazijo so ti tudi delali? Povej kako močno si še krvavela po abraziji? Jaz sem imela včeraj peti dan kar kepe strjene krvi in močne krče. Sem ravnokar dobila odgovor od Pušenjaka, ki pravi, da je maternica po abraziji prazna in ne bi smelo biti močnejših krvavitev in da se moram it pokazat. Sem se kar malo ustrašila. No, danes nimam ne krčev, ne kapljice krvi, le ko se obrišem je rjavo. Upam, da se je umirilo. ...jaz sem po A ful krvavela tko da sem šla G. in dobila neke kapljice po katerim se mi je ustavilo...je pa bila sveža kri....ti čim več počivaj,ampak res počivaj in bi se moglo umirit...če je pa kri rdeča ne rjava pa se pojdi pokazat.... zdajle sem na Pušenjakovem forumu prebrala podoben primer in je punca pisala, da je šla nazaj in ji je ostalo v maternici nekaj tkiva. Be_mti sem huda, jutri bom šla kar nazaj. Čeprav imam samo še rjav izcedek, me pa občasno zaboli tam spodaj. ..ja kr pejt nazaj....boljš da te še enkrat pogledajo kot pa da bi bilo kaj takega...držim pesti ....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 22:33:07
|
|
|
|
lara light
|
Kup žalostnih novic , žal mi je, držte se punce...in pogumno naprej Lučka, zlata, kako si ti? Me vztrajno loviš, kaj? Ja, mi še malo...sitno brojim, jedva stojim Suzi, Glorči in Nik, Zarjica, Pija, Daisy, Ajsi, Sonček in Lovro (Netko slišim-full zasedena), Abra in princeska, Gigika, Želvica, N74, pikica, Reby in Oktavija, pa cel kup k sem vas pozabila našet...en topel objemček vsaki posebej!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 22:33:32
|
|
|
|
gloria
|
...nočka... MISMIS ju3 nalulaj debeli ++++++++++ sam zaradi tega da ga pofotkaš
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 22:34:27
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Kup žalostnih novic , žal mi je, držte se punce...in pogumno naprej Lučka, zlata, kako si ti? Me vztrajno loviš, kaj? Ja, mi še malo...sitno brojim, jedva stojim Suzi, Glorči in Nik, Zarjica, Pija, Daisy, Ajsi, Sonček in Lovro (Netko slišim-full zasedena), Abra in princeska, Gigika, Želvica, N74, pikica, Reby in Oktavija, pa cel kup k sem vas pozabila našet...en topel objemček vsaki posebej! ...joj komi čakam ko bomo dihala za tebe ....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 22:42:15
|
|
|
|
Rakica_80
|
Lana70, žal nebom mogla jutri , obljubim pa, da pridem drugič Semful prehlajena in alergija me matra 100 na uro Špikanje mi gre vredu, ampak imam že cel vampek popikan in plav Žal mi je,da se jutri nebmo videli, zato pa se bomo 24.4 Lahko noč vsem skupaj, Mismis, zjutraj želim videti slikico in na njej močan++++++++++++++++++++++
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 22:45:10
|
|
|
|
pikovit
|
Mismis jutri,pa eno lepo slikco,čez cel ekran
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 22:49:41
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 Potem si imela merional? Si pa super odreagirala. Mene tudi to čaka mogoče jeseni, če se zamrznjenček ne bo prijel. Jaz sem imela tudi boleča prsa in par dni pred testom me je špikalo kot pred M - rezultat pa +. Upam, da pri tebi to isto pomeni. Še malo boš morala počakat, v ponedeljek pa lahko že malo probaš lulat na palčko. a iz tvojih ust v bozja usesa....... no upam da ti rata kr z pingvinčki....kdaj pa imaš prenos že kaj veš? verjetno bom v torek lulala....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 22:53:13
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica bit dobrodošla med nami, pa ne se obremenjevat z znakci, samo panika te bo začela grabit hehhe a ne kako je lahko to povedat.... sam držat se tega je pa druga pesem... ko sem vas brala pred postopkom sem si sama mislila kako pa ja ne morete počakat še en dan no zdej sem pa tam
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 23:05:48
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica bit dobrodošla med nami, pa ne se obremenjevat z znakci, samo panika te bo začela grabit hehhe a ne kako je lahko to povedat.... sam držat se tega je pa druga pesem... ko sem vas brala pred postopkom sem si sama mislila kako pa ja ne morete počakat še en dan no zdej sem pa tam He, he ... kako mi je pa to znano... ko se potem začnejo včasih že ure vlečt in ne sam dnevi... in potem greš ob 3h zjutraj lulat na palčko... Ampak je vseeno škoda znakce preveč upoštevat.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 6:15:24
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! Mismis - jaz sem že ready za računalnikom in držim pesti
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 6:46:51
|
|
|
|
mismis
|
jutrčka, tudi na CB-ju imamo rahli plus, ampak greva z našim še vseeno do Adrialaba, da se 100%. Sliko CB pokažem potem, ko pridem v službo. Zdaj pa
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 6:47:07
|
|
|
|
arneja
|
Mismis, jaz sem tudi že poškilila sem gor. Ajde, lulat, pa slikco prilimat .
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 6:48:01
|
|
|
|
arneja
|
Ohoho, poglej, je punca že tu. Tudi v Adrialabu vama bodo isto povedali kot dva pluska .
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 7:14:44
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis jutrčka, tudi na CB-ju imamo rahli plus, ampak greva z našim še vseeno do Adrialaba, da se 100%. Sliko CB pokažem potem, ko pridem v službo. Zdaj pa Jeeeee, to mi deli mismis
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 7:15:04
|
|
|
|
nokes
|
jutro, jst tut sam kukam , čeprav je itak že jasno!!! rahli plus, pa rahla črtica, dej mišmiška, špegle si obriš! kak ste punce, mi smo spali ko ubiti pa-pa, pridem še kasneje pogledat!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 7:25:32
|
|
|
|
Grethy
|
mišmiška jz grem tut kri dat v laboratorij, sam ne s tem namenom kot ti, vsekakor pa upam, da bova imeli obe dobre izvide, moji tko al tko že morjo bit, tvoji pa ima da so najboljšejši !!!!!!!!!!!!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 7:30:06
|
|
|
|
Pija76
|
Današnje krvodajalke dobr opravte. Pozdravček vsem, grem kavo pit :) Drugač pa: PETEK JE
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 7:38:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. kiwi, čestitke za 5 celic, v nedeljo pa naj te jih počaka kar vseh 5!! mismis, kar 1 mesec od začetka špikanja do puncije?? A to je normalno ali se je pač pri tebi malo zavleklo? Ker jaz sem si predstavljala kakšnih 14 dni pikanja. OOOOOOOO, kaj berem?? + + + !!!! ČESTITKE!!!!!!! Ni dvoma kaj bo krvni pokazal. biba Naj se čimprej popravi tale tvoj endometrij.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 7:38:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Petek, 17.04. BarbiG - sestra Milica NAVIJAM!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 7:41:55
|
|
|
|
DaisyE
|
Miš, jaz tud špegam,...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 17.4.2009 7:48:17
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Petek, 17.04. BarbiG - sestra Milica NAVIJAM!!!!!!!!!!! Tut jaz navijam, Barbi, fajn se zmeni
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......