|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
15.4.2009 19:59:34   
sonček33
niia - super seznam, dodam slike tudi jaz

ulla - naj se mala čimprej pozdravi. Hvala za podatke o tem, kako naj spodbudim lovra da se bo mal začel obračat.

Aq - moje sožalje ob izgubi babice

Oljica - pridna si, da pedenaš še faks...mene Lovro okupira sto na uro. Alergije so pa hudič...jaz sem hud astmatik pa me je všasih takle čas ful dajalo...zdaj je pa HB mir že nekaj let

Ploha - kako si? hvala za info zadnjič glede kapice

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
15.4.2009 20:13:34   
sonček33
Kakšni dnevi!Sonček tako dbro dene duši.
Midva z Lovrom se potepava. malo ste misle glede spanja čez dan. Naš Lovro kar veliko še spi, predvsem še, če je v vozičku. Se zgodi, da kak dan spi res vse čas, le za previajnje in hranjenje je buden.

Sem pa opazila, da ima eno slabo navado, pa vas sparšujem, kaj narediti - namreč začel je gledat nazaj...prav opazi vse, kar je za njim... recimo na previjalni - nad previjalno ima obešeno lunico in zvečer, ob luči, je senca te lunice na steni in on bi rad gledal to in ne tiste nad njim. Enako v vozičku - kar naenkart ga je včeraj začelo zanimati nekaj zadaj..pa nič ni, zgolj oranžna barva vozička. Kaj mi je narediti?

Zadnje dva dni je začel malo več polivati. Mislim, da bomo morali uvesti bolj pogosto podiranje kupčka. Upam, da bo pomagalo.

Lovro se je navadil, da kaka zjutraj...v bistvu v zgodnjih jutranjih urah...in nameče res cel kupuser posted image

Počasi mu postaja vse premajhno. In ljudje, ki ga vidijo vsi pravijo, da je velik za 5 mesecev?user posted image user posted image user posted image Ma sej se meni tudi zdi velik, ampak...a je res tko zelo, da se vsi čudijo, ker ima šele 2,5 meseca. Velik je zdaj tam okoli 62 cm...bomo videli mere 5.5., ko imamo posvetovalnico.

Mi zdaj nosimo trak prek ušes, ker se mi zdi, da mu je v kapi tako vroče. kje ste kupile kakšne fletne kapice? 

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
15.4.2009 20:45:53   
Anonimen
sonček kaj pa ko spi, a se tudi zvija nazaj? sej lohk da ni nič in je res samo firbčen, ampak jaz bi vseen to mal omenla pediatru, pa da mogoč napiše napotnico za razvojno, da pogledajo. ker lohk gre za ekstenzijski vzorec, zategnjenost mišic v ramenskem obroču, a ste ga nosli pokonci? pa k si rekla za une težave pri pasenju kravic, a mu rokice vleče nazaj, tko ob telesu, jih noče met naprej? pa če ga daš v naročjui v položaj lunice, a kej protestira? če je vse to ja, je absolutno za v razvojno, pa da ti pokažejo kake vaje delat itd. sej to se hitro poštima, s pravilnim handlingom in vajami. če se pa kr pusti, lohk ma pa kr posledice ( slaba fina motorika - prijemanje itd. ker zarad zategnjenosti ne odpira pestk in ne razvije kasneje te fine motorike, ves čas ga špona nazaj, tko so otežene vse aktivnosti, ko shodi, pada vznak kot snop itd.)

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2378
15.4.2009 21:11:19   
sonček33
Ulla, ne v spi bolj kot ne v klobčič zvit - mislim, rad ima, da ima glavo naslonjeno ob kaj..npr. brisačo, v položaju lunice je zelo rad... rokice pri pasenju kravic pa morda res mal nazaj povleče. Bom omenila pediatrinji 5. maja. Hvala za odg.

kako je ula?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
15.4.2009 21:15:25   
Anonimen
aha, no vseeno omeni, škodilo ne bouser posted image

ula spi...zaenkrat je mir, upam da ji je vročina kej padla, sem ji dala calpol prej. bomo vidl jutr, kaj se bo skuhalo iz tega.

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2380
15.4.2009 21:32:42   
Jancci
Joj ne vem kaj je z mojo Meto?! Zadnje dni kar neki jokca. V bistvu dobesedno tuli in ima trenutke, ko je vsa trda in se nekak drži ravno ko ena dila.. Joka preden zaspi, ko je lačna (no to itak že skos) pa včasih še kar tko mal. Nobena mi sicer ni odgovorila, če je to lahko kaj povezano s tem, ker imam M.. jest nekak mislim no, in upam, da je to to user posted image  

AQ.. sožalje.

Ula.. lupčka za Ulo. Kako pa fiziološko kuhaš?

Sonček.. naša poliva že odkar je na svetu! U bistvu pa največ kadar sesa zato k se kej tolaži, tko, da to je itak višek. Sva se pa že navadila, da morava mleko loviti okrog. Perem pa itak pol skos.

Niia.. user posted image  za seznam. Trenutnih mer pa ne vem, po praznikih imamo posvetovalnico, pa ti takrat povem.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
15.4.2009 21:36:32   
Anonimen
jancci na pol litra vode mala žlička soli.
ja lohk je zarad m, menda se takrat spremeni okus mleka, pa jim gre na živceuser posted image sam neb vedla iz prve roke, k nazadnje sem mela menstro enkrt 2006user posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2382
15.4.2009 21:39:45   
Ploha
jancci: lahko je zaradi M, takrat so lahko malo tečni,...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
15.4.2009 21:42:29   
Jancci
Ula in Ploha HVALA!
Sta me mal potolažle, upam, da je res sam to! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
   [Brisano sporočilo]
15.4.2009 22:38:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2385
   [Brisano sporočilo]
15.4.2009 22:53:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2386
16.4.2009 6:56:53   
VRTNICA84
Dobro jutro vsem skupaj!

Pišem vam sedaj, ker drugače enostavno nimam časa. Naša mala je tudi že od ponedeljka taka mala tečka. Moj je oni dan ni smel niti pogledat in je že jokala. Nevem kaj ji je. Včasih ji nič ne paše.

Niia mene si pozabla dat na seznam. Rodila sem 03.02. 2009, Ana 3110g in 50 cm.

Dajte mi neki nasvet glede kape. Mi imamo že od vsega začetka probleme z kapo. Ker kak ji daš na glavo kapo začne full jokat. Pa sem poskusila zadnjič z rutico, pa je enako. Se sploh ne pomiri. Ima katera kakšen nasvet, kaj naj naredim?

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

Neposredna povezava do sporočila: 2387
16.4.2009 7:02:46   
PAJO
dobro jutro in  user posted image   za začetek.

mi smo spet dobro spali od 19,30-6.res fajn se dost naspimo.
jt že kavico pijem...pol greva mal v shoping,komej čakam da gremo čez 14 dni
na morje,user posted image user posted image

kako ste drugač,naša ima spet mal nos zabasan ampak bo.

lep dan vsem,sonček se že kaže.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2388
16.4.2009 7:05:08   
VRTNICA84
Tu je naša Ana samo slike pa ne znam nalimat gor.

http://static.ringaraja.net/1108360799/small/b256f9964fa8f412edf90d119b40056d.jpg

Epictetus

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
16.4.2009 7:38:03   
Nea
Jutro!

Za nami je mirna noč user posted image Erik zaspal ob 21h, se zbudil ob 3, jedel in spal do 6.
Ob 7ih sva se vstala, sem ga preoblekla, sva se igrala in zdaj pociva v mojem narocju. Ostali se spijo.
Vceraj smo preziveli super dan v Stuttgartu. Sli mo v velik park ki je nedalec od centra. Vreme je bilo cudovito in je veliko ljudi bilo samo v koalkah. So se soncili in izkoriscali lep dan, ker danes in jutri ne bo vec tako lepo.
Zraven smo vzeli piknik deke, loparje, zogice in hrano. Erik je spal v vozicku, ta mali 2 pa se igrali. Z možem sva celo badminton igrala user posted image

niia - Erik pri 2m 61cm, 6250g

aq - moje sožalje! Kako je bilo pri urologu?

vrtnica84 - kaj pa če probaš s trakecem?

ulla80 - hitro se pozdravite

kiara - sin od moje prijateljice tudi ni nič po dnevi spal. Zato ga je ob 8ih položila v posteljico in je spal do jutra. Eni pač imajo taki ritem.

Zdaj šibam... plenica je polna

Lep dan!

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

Neposredna povezava do sporočila: 2390
16.4.2009 7:41:01   
Anonimen
Dajte mi neki nasvet glede kape

moj nasvet - ne rabi kapeuser posted image no ajd, če je hladno pa če nima velik lask, pol ja, samo v tem primeru tud rutica al pa trak nimata haska....zdej k je pa toplo in lepo, pa sploh ne rabjo kape, niti traka, ma nč. jst tud nebi s kapo hodla zdej okoliuser posted image glih crknem.

kapa je zato, da ščiti glavo pred mrazom, to je do 5 stopinj pa če ful piha.vse kar je več, kape otrok ne rabi, niti nima nobene zveze z ušeski, zato je še tolk bolj nesmiselna uporaba traku, sploh v lepem vremenu. uho se pregrava, kar še dodatno pripomore k vnetju, glede na to da je otroško uho še nerazvito in je ušesna troblja krajša.
mojadva sta oba že ful dolg brez kape, sploh ula...no, tašča bi verjetn vedla povedat da je zato zbolelauser posted image
v tork recimo, ko je blo ful hladno, sem neotu oblekla jopco s kapuco, pa sem mu to potegnla čez glavo, čeprov je prevelikauser posted image in glava ni bla tesno oblečena, kot pri kapi....sam bolj zarad občutka, pa da me neb mimoidoči požrli, kak da mam reveža brez kapeuser posted image

no, seveda je treba mal se orientirat kolk je res hladno, pa kolk je otrok star in kolk ma las.pa mal zdrave pameti....me kr groza, ko srečam mamico v kratki majci in tričetrt hlačah in v japankah, otrok pa v bundi in s štrikano debelo kapo user posted image bi jo njej dala gor, pa da jo vidmo.....al pa v vrtcu, k se igrajo na igrišču, k se sonce direkt upre....pa v štrikanih al pa iz flisa kapah.....user posted image user posted image

matr sm spet naložlauser posted image dejte ignoriratuser posted image

aja, jutrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2391
16.4.2009 7:45:49   
sonček33
ulla - si me spet postavla na realna tla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
16.4.2009 7:56:35   
Anonimen
a je to dobr al je slabouser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2393
16.4.2009 8:05:52   
sonček33
ja dobro, ponavadiuser posted image , jaz pa mu turim tisto kapo gor...butara..ampak se res bojim vnetja ušes, men je to tolk grozn...čeprav kot si rekla...evo, če piha valda veš, da je treba nekaj dat čez uhe, sicer pa res ni potrebe...Lovro - danes boš brez vsega!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
16.4.2009 8:16:24   
Anonimen
lej, jst tud tko gledam - zdej mamo v stanovanju 22 - 23 stopinj, pozim smo jih mel recimo okol 20, 21....pa ga v stanovanju nimam s kapo, zdej je pa zunej itak ful bl toplo kot notruser posted image pa pr vnetju ušes nekaj na glavi ne igra neke vloge, tud če mal popiha...sej če ful mrzlo vleče tko ne greš ven, če ni res mus....in bi mogla recimo otroka izpostavit res mrzlemu vetru, da mu piha recimo eno uro direkt v uho, da bi blo kaj iz tega. za ušesa je sam eno - čist nos. ker če se smrkelj ne čisti, se vse to nabira notri in udari na ušesa, pač zarad te krajše ušesne troblje...pol čez vse to nabiješ še kapo al pa trak, da se fajn vse dunsta in pregreva in so bakterije blazno vesele in zadovoljne, sej majo izpolnjene vse pogoje za uspešno delovanje - smrkelj in toplotouser posted image

trak pa po mojem pride v poštev edin takrat, ko otrok že ima vnetje ušes in ga morš pol ure po mrazu peš nekam peljat...k zdravniku recimouser posted image

sicer pa vsak po svojeuser posted image jst tko vem da sem deležna ful obsojanja na ta računuser posted image pa recimo - ula je julijska, en teden sma ble v bolnci, pol sma pršle domov, pa par dni še nisma šle ven, k sem se jst mogla k seb spravt, pa je bla pol skoz brez kape, tja do oktobra, ko se je res mraz začel. pa pol konc februarja, začetk marca je že tud bla brez nje, letos pa isto....pa je mela samo enkrat vnetje ušes, pa še to zato, ker mi je na brizgi una guma crknila, pa nisem mogla nosa spirat, pa ker do takrat ni blo nikoli nič z ušesi, sem premalo pozornosti temu namenla in nisem šla kr druge kupit, se mi je zdel da bo zadost če ji sam posesam ven smrkelj...no pa ni blo, je fasala vnetje...edinkrat! pa čeprov je kr naprej bolana, sam kaj pa ma kapa recimo z drisko, vnetimi očmi, kašljem, vročinouser posted image taščo pa kr naprej poslušam ja a ji nauš dala kape gor...mal piha...spet bo bolana....in pol je res bolana ( sam ne zarad kapeuser posted image ) in ona je pomoje vsa srečna in zadovoljna k ma provuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2395
16.4.2009 8:51:42   
VRTNICA84
Ulla80 hvala za nasvet glede kape. ker moja tašča pa je čisto obsedena z to kapo. Sedaj pa je ne bbom več silila, da naj ma kapo če ni potrebe.

Epictetus

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
16.4.2009 8:55:58   
snikolina
HAHAHAHAHAAA ULa, ti pa res znaš nasmejat. Jst tut kape ne dajem več že dolgo. Če se mi zdi, oblečem jopico s kapuco in to je to.

Čez kakšno urico greva malo ven, na sprehod. Sonček že sije.

Neposredna povezava do sporočila: 2397
   [Brisano sporočilo]
16.4.2009 9:24:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2398
16.4.2009 9:31:31   
Anonimen
ja, kreme po enem letu, prej ne. itak ne sme bit na soncu. sa polet mam jst tak klobučekuser posted image

kar se spanja v postli tiče...ula je skoz spala pr nama, pa zdej čist lepo spi v svpji postli...če nem blo neota, bi še zdej verjetn pr nama spala, tko jo je pa tamal izriniluser posted image tko je, če si starejšiuser posted image jst ne vem no....men je čudna ta logika....da je ok sam če otrok nč noče od tebe, spi celo noč pa v svoji postli, se ne nosi rad po rokah, ne joka,da ga nekam postaviš in je tam tak dolgo da ga prestavišuser posted image sam eni res to prčakujejo od otroka in so pol čist razočarani in na robu živčnega zloma, ker ni tkouser posted image madona, še pes zahteva pozornost od tebe, kak da je otrok nebiuser posted image

neo spi, ula gleda risanke in trenira angleščinouser posted image jst pa ankete delam...se mi ne da glihuser posted image se vid, k bolj tule visimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2399
16.4.2009 10:05:14   
Anonimen
ula ma 39.6 vročine.....v momentu je zakuhalauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.